SHIT...skinuli su ga, baš su papci. Malo pretjeruju sa tim: piškit ću - kakit ću :mad:
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
meni je zipač skroz fora, iako ne pusim.. al iako ne pusim, nosim upaljac tak i tak, uvijek nekome treba
svaka ekipa ima nekog geeka koji se brine za sve i svašta, pa eto, imamo i mi svoga... svira, prevodi, nosi upaljače da bi ih netko drugi mogao izgubiti i tak... slatko...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Setlist:
Walking The Cow
Around The Bend
I Am Mine
Dead Man
Setting Forth
No Ceiling
Guaranteed
Far Behind
Rise
Millworker
Goodbye
Broken Heart
Soon Forget
Used To Work In Chicago
Drifting
Hide Your Love Away
Here's To The State (**on the Setlist in this spot, NOT played)
Trouble
Sing Out
Porch
Forever Young
Society (w/ Liam Finn)
Lukin
No More
Arc
Hard Sun (w/ Liam Finn)
Setlist:
Walking The Cow
Around The Bend
I Am Mine
Dead Man
Setting Forth
No Ceiling
Guaranteed
Far Behind
Rise
Millworker
Goodbye
Broken Heart
Soon Forget
Used To Work In Chicago
Drifting
Hide Your Love Away
Trouble
Sing Out
Porch
Forever Young
Society (w/ Liam Finn)
Lukin
No More
Arc
Hard Sun (w/ Liam Finn)
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
da nas zadržim na prvoj strani... ma jeste vidjeli onog američkog idijota? katastrofa... ali moram priznati da su grad minimalno uzurpirali i da je sve zapravo dobro ispalo... u usporedbi s onim summitom od prije par godina, ovo je sad bilo super organizirano... eto, toliko...
pusa...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
da nas zadržim na prvoj strani... ma jeste vidjeli onog američkog idijota? katastrofa... ali moram priznati da su grad minimalno uzurpirali i da je sve zapravo dobro ispalo... u usporedbi s onim summitom od prije par godina, ovo je sad bilo super organizirano... eto, toliko...
pusa...
Iva: danas smo gledali na TV-u dok su bili na Markovom trgu kaže pajo u jednom trenu 'nema frajer prijevod', kažem mu ja da kaj ne vidi malu slušalicu u uhu, a kaže pajo 'ma ne, to mu je di mu govore 'udahni, izdahni''
eto, to bi bio dojam tu kod nas doma...:)
robo Ivo i robo Grm su sjajan par
Iva: Kad smo već kod posjete Grma našoj ljupkoj državici, htjedoh napraviti mali osvrt na meni najbolji detalj, a to je Meskeov govor/zdravica prije večere. E, tamo se vidjelo kako to izgleda kad se promišlja vanjska politika pa ti savjetnici u govor na par mjesta ugrade fine packe svjetskoj velesili (npr. o uvažavanju razlika, o zaštiti okoliša i sl. - evo mali citat: 'poštujući naš identitet i naše posebnosti, uzimajući u obzir svoje, ali i naše nacionalne interese, te polazeći od toga da politika koja se zasniva na zadovoljavanju interesa nije nespojiva s politikom oslonjenom na određena čvrsta načela').
A onda dan poslije se vidi kako nam trenutno vodstvo zamišlja vanjsku politiku - HDZ-ovci iz svih dijelova RH mašu zastavicama, a mi zahvaljujemo velikom vođi što je pridonio još malo imageu našeg voljenog vođe. Fuj.
(i btw, istina je da su na trgu bili samo HDZ-ovci i ekipa iz državne uprave jer su i nama na poslu nudili karte. nekak baš nisu išle ko' alva )
vidim da ne komentiramo, pa da kazem (za slucaj da ste zaboravili, al to sigurno nije takav slucaj:D): danas je, po americkom vremenu, Tvidiju rojsni dan:D
pa sve najbolje, jos puno zakon koncerata i svega sta si sam zeli...:D
btw, a buš i svi ovi ar iting šit:)
...the north is to south what the clock is to time...
419 352
da, ja sam si to isto mislila... fakat su si ok dečki... ma, nek si ga ovaj uzme u ameriku i nosi što dalje...
LOL! je obojica su si bili nekak tak frendli i hepi kaj se tam skupa obracaju kroejshn naciji.
bush mi bio presmijesan kad je pozdravio vojnike na hrvatskom kad je dosao na pantovcak (jeste me vidli? jeste me vidli kak sam ja to njima reko na kroejshn??
ja bi vas nekaj zamolio,ako možete dati svoje prijedloge
naime za petak imam referat iz glazbenoga o rocku 80' i 90'.znam ja sve o tome ali malo me muče glazbeni primjeri :(
neznam kaj da im pustim,pa sam se nadao da mi vi tu možete pomoći.
znači kaj bi vi njima pustili,nekaj kaj mogu svi slušati a ne samo oni koji to i inače slušaju.
neke predstavnike toga razdoblja,glazbu koja je obilježila to razdoblje
htio bi i pustiti nekaj od pja,da ljudima to malo približim a neznam kaj
a gle..
rock 80ih i 90ih je vise manje kurac..
trebo si uzet pravi rock a ne ovaj komercijalni..
razlika:
nekad se muzika radila iz srca, za revoluciju,
danas se radi da se proda.
al evo ti par onih koje ces relativno moc prodat pod 80e
od kojih bi mogo uzet koju pjesmu-
zz top
guns 'n roses
dire straits
van halen
ac/dc
whiteshake
the scorpions
ozzy osbourne
to je jos rock..
ovo sve iza (Michael Jackson, Prince, Madonna....)
i ostalo sta ljudi oce stavit pod rock VISE TO NIJE.
mozda mozes pisat o razvoju muzike iz rocka
u punk, grunge, hip hop, metal..
pa onda spomenut pearl jam, nirvanu, radiohead, green day, korn i sta ti ja znam
al ak si ogranicen na ROCK
drzi se onog prvog popisa.
...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
hvala na ovome
to je isto tako i moje mišljenje o rocku
ali ono kaj bi meni trebalo je baš glazbeni primjer,recimo za grunge:mother love bone-stardog champion
ak bi mi mogli tak nekaj predložiti,izvođač i pjesma
zz top - la grange, tush
guns 'n roses - nightrain, welcome to the jungle, bad obsession...
dire straits - walk of life, money for nothing
van halen - ain't talking about love, running with the devil
ac/dc - highway to hell, thunderstruck
whiteshake - here i go again, don't fade away
the scorpions - wind of change
ne znam,
spomeni Bobbia - gates of eden, mr tambourine man, blowin' in the wind..
daj autore koje mislis stavit pa cu ti moc bolje rec..
...They said... timing was everything, made him
Evo ovako, za rock glazbu 80-tih zaista mislim da je bila u maloj krizi, kaj je je!
Mislim, ima i tu dobrih izvođača, ali u usporedbi sa 70-tim i 90-tim je u laganoj defanzivi.
Ne znam je li gosp. Cutki upoznat s tim da Pearl Jam spada u rock glazbu? Samim time je rock glazba 90-tih mrak!:):D I cijeli grunge pokret je zapravo rock i rastura, ak se ne varam?
O ovoj temi bi se zaista mogao možda i doktorat složit!:);)
Samo sam htio par riječi, nemuštih izustit!
Samo mala digresija za Gunner_V-a: Mother Love Bone možeš uvrstiti samo ako si zaista gadno navijački nastrojen, jer u realnim okvirima njihov utjecaj i nije bio nešto posebno veliki.
Evo ovako, za rock glazbu 80-tih zaista mislim da je bila u maloj krizi, kaj je je!
Mislim, ima i tu dobrih izvođača, ali u usporedbi sa 70-tim i 90-tim je u laganoj defanzivi.
Ne znam je li gosp. Cutki upoznat s tim da Pearl Jam spada u rock glazbu? Samim time je rock glazba 90-tih mrak!:):D I cijeli grunge pokret je zapravo rock i rastura, ak se ne varam?
O ovoj temi bi se zaista mogao možda i doktorat složit!:)
Samo mala digresija za Gunner_V-a: Mother Love Bone možeš uvrstiti samo ako si zaista gadno navijački nastrojen, jer u realnim okvirima njihov utjecaj i nije bio nešto posebno veliki.
Gospon snih je ovo vrlo lijepo formulirao...
Ne bih ulazila u neke dublje rasprave oko svega ovoga...samo bih rekla da mozda ipak bolje ako ces dati primjer iz grunge-a, daj radije Nirvanu ili Pearl Jam. Ili oboje, pa dva razlicita tipa pjesme. Jer su vise maha imali na cijeli grunge pokret, dok je MLB bio samo u pocecima, i kako znamo, kratko su trajali, nazalost...
Sad ne znam koliko traje taj referat i koliko toga mislis prezenitati, pjesama, teksta, cega sve...al samo o grungeu bi se moglo govoriti barem 45 minuta i dati pjesmu od svakog benda od pocetka pa prema sada...
toliko od mene.
Ima danas dosta mjuze koja je sam da se proda (svi oni instant boy/girl bendovi i sl.), ali isto tako ima jako jako puno ljudi koji to fakat rade jer to vole. mozda nije vise tak revolucionrano ko 70ih al danas je vec tesko pokrenut revoluciju (iako ak pogledate nas pj klan dalo bi se i tu raspravljat
Comments
SHIT...skinuli su ga, baš su papci. Malo pretjeruju sa tim: piškit ću - kakit ću :mad:
svaka ekipa ima nekog geeka koji se brine za sve i svašta, pa eto, imamo i mi svoga...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
meni edova set lista zakon, bas zanimljivo! al moze on meni ovak i onak pjevat kajgod hoce. ic ol guud
ajme ona kapa je fakat malo u banani al zipach sa surferom je najs.
Setlist:
Walking The Cow
Around The Bend
I Am Mine
Dead Man
Setting Forth
No Ceiling
Guaranteed
Far Behind
Rise
Millworker
Goodbye
Broken Heart
Soon Forget
Used To Work In Chicago
Drifting
Hide Your Love Away
Trouble
Sing Out
Porch
Forever Young
Society (w/ Liam Finn)
Lukin
No More
Arc
Hard Sun (w/ Liam Finn)
Novi poster:
http://img178.imageshack.us/img178/1905/p4040138jl3.jpg
Nice
Ovaj poster mi je jako dobar
kad ce neki bootleg?
hocu buuuut
poster predobar.. to je s korneta kad svira immortality sam ako se ne varam
Oh please let me sleep its Christmas time
E da fakat je nice, volim te fotke/slike u "negativu"
A kaj je s onim natjecajem za postere preko 10C-a?? Jel bilo kaj od toga na kraju?
Uživate u lijepom vremenu? Tak treba...
pusa...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
eto, to bi bio dojam tu kod nas doma...:)
robo Ivo i robo Grm su sjajan par
da, ja sam si to isto mislila... fakat su si ok dečki... ma, nek si ga ovaj uzme u ameriku i nosi što dalje...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
A onda dan poslije se vidi kako nam trenutno vodstvo zamišlja vanjsku politiku - HDZ-ovci iz svih dijelova RH mašu zastavicama, a mi zahvaljujemo velikom vođi što je pridonio još malo imageu našeg voljenog vođe. Fuj.
(i btw, istina je da su na trgu bili samo HDZ-ovci i ekipa iz državne uprave jer su i nama na poslu nudili karte. nekak baš nisu išle ko' alva
vidim da ne komentiramo, pa da kazem (za slucaj da ste zaboravili, al to sigurno nije takav slucaj:D): danas je, po americkom vremenu, Tvidiju rojsni dan:D
pa sve najbolje, jos puno zakon koncerata i svega sta si sam zeli...:D
btw, a buš i svi ovi ar iting šit:)
419 352
LOL!
bush mi bio presmijesan kad je pozdravio vojnike na hrvatskom kad je dosao na pantovcak (jeste me vidli? jeste me vidli kak sam ja to njima reko na kroejshn??
ja sam mislio da se to mora, pa sam cijeli dan hodao tako
Oh please let me sleep its Christmas time
naime za petak imam referat iz glazbenoga o rocku 80' i 90'.znam ja sve o tome ali malo me muče glazbeni primjeri :(
neznam kaj da im pustim,pa sam se nadao da mi vi tu možete pomoći.
znači kaj bi vi njima pustili,nekaj kaj mogu svi slušati a ne samo oni koji to i inače slušaju.
neke predstavnike toga razdoblja,glazbu koja je obilježila to razdoblje
htio bi i pustiti nekaj od pja,da ljudima to malo približim a neznam kaj
ajde da vas čujem
rock 80ih i 90ih je vise manje kurac..
trebo si uzet pravi rock a ne ovaj komercijalni..
razlika:
nekad se muzika radila iz srca, za revoluciju,
danas se radi da se proda.
al evo ti par onih koje ces relativno moc prodat pod 80e
od kojih bi mogo uzet koju pjesmu-
zz top
guns 'n roses
dire straits
van halen
ac/dc
whiteshake
the scorpions
ozzy osbourne
to je jos rock..
ovo sve iza (Michael Jackson, Prince, Madonna....)
i ostalo sta ljudi oce stavit pod rock VISE TO NIJE.
mozda mozes pisat o razvoju muzike iz rocka
u punk, grunge, hip hop, metal..
pa onda spomenut pearl jam, nirvanu, radiohead, green day, korn i sta ti ja znam
al ak si ogranicen na ROCK
drzi se onog prvog popisa.
Zagreb
http://en.wikipedia.org/wiki/80%27s_rock#Rock_diversifies_in_the_1980s
to je isto tako i moje mišljenje o rocku
ali ono kaj bi meni trebalo je baš glazbeni primjer,recimo za grunge:mother love bone-stardog champion
ak bi mi mogli tak nekaj predložiti,izvođač i pjesma
zz top - la grange, tush
guns 'n roses - nightrain, welcome to the jungle, bad obsession...
dire straits - walk of life, money for nothing
van halen - ain't talking about love, running with the devil
ac/dc - highway to hell, thunderstruck
whiteshake - here i go again, don't fade away
the scorpions - wind of change
ne znam,
spomeni Bobbia - gates of eden, mr tambourine man, blowin' in the wind..
daj autore koje mislis stavit pa cu ti moc bolje rec..
Zagreb
po mom mišljenju, ovo nije istina.
...a tek s ovim...
Al to je OK, jer ima nas svakakvih i razlike se uvazavaju
O ovoj temi bi se zaista mogao možda i doktorat složit!:);)
Ne bih ulazila u neke dublje rasprave oko svega ovoga...samo bih rekla da mozda ipak bolje ako ces dati primjer iz grunge-a, daj radije Nirvanu ili Pearl Jam. Ili oboje, pa dva razlicita tipa pjesme. Jer su vise maha imali na cijeli grunge pokret, dok je MLB bio samo u pocecima, i kako znamo, kratko su trajali, nazalost...
Sad ne znam koliko traje taj referat i koliko toga mislis prezenitati, pjesama, teksta, cega sve...al samo o grungeu bi se moglo govoriti barem 45 minuta i dati pjesmu od svakog benda od pocetka pa prema sada...
toliko od mene.
Zivjeli!