Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
di je to bilo jebote? ak mislis ono u ksetu... no comment-bar za onaj dio do kad sam ja bio... :(...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb26.09.06
0 -
ljudi ajd' da mi neko hitno javi ima li gdje karata za zagreb da se kupi. burazer moj hoce da ide al' tek se sad sjetio.Knowledge is a tree, it's growing up just like me. Keep an open mind people...0
-
CrazyMarko94 wrote:ljudi ajd' da mi neko hitno javi ima li gdje karata za zagreb da se kupi. burazer moj hoce da ide al' tek se sad sjetio.
Probaj Ticketline. 011/20 30 5700 -
miloshk wrote:Probaj Ticketline. 011/20 30 570Knowledge is a tree, it's growing up just like me. Keep an open mind people...0
-
CrazyMarko94 wrote:hvala brate!
Ma uzivaj! Nadam se da jos uvek mogu da se kupe karte kod njih!!!
ZAGREBCANI, zavidim vam sto imate Pearl Jam party-je. Ovde u Nisu PJ jedino moze da se cuje kad sviramo mi ili bend "Styptic" i naravno kod mene kuci. Voleo bih da se tako nekad skupim sa gomilom Jammera i da divljam celu noc! BLAGO VAMA!!! Svaka cast
Pozdrav0 -
Cutki wrote:di je to bilo jebote? ak mislis ono u ksetu... no comment-bar za onaj dio do kad sam ja bio... :(
sad mi se vrat ukocio...
p.s. ispricavam se ako sam nekoga jucer zalio pivom, jer znam da neke jesamone, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
miloshk wrote:Ma uzivaj! Nadam se da jos uvek mogu da se kupe karte kod njih!!!
ZAGREBCANI, zavidim vam sto imate Pearl Jam party-je. Ovde u Nisu PJ jedino moze da se cuje kad sviramo mi ili bend "Styptic" i naravno kod mene kuci. Voleo bih da se tako nekad skupim sa gomilom Jammera i da divljam celu noc! BLAGO VAMA!!! Svaka cast
Pozdrav
p.s. za karte.... jucer je netko javio na forum.hr da je ostalo josh samo 200 karata... pozuriteone, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
C2V3N wrote:pa ako ste voljni u subotu u klubu boogalo u zg jedan bend svira od PJ-a stvari pa dodite u zg... to je isto pj party
p.s. za karte.... jucer je netko javio na forum.hr da je ostalo josh samo 200 karata... pozuriteKnowledge is a tree, it's growing up just like me. Keep an open mind people...0 -
CrazyMarko94 wrote:gdje se mogu u zagrebu kupiti karte? daj mi ime neke agencije.
Ticket Centar, Zrinjevac 18
Integral, Pothodnik
Dallas music shop, Tkalčićeva
Dancing Bear CD shop, Gundulićeva
Shoe Be Do, Gajeva
Evo, gazda!0 -
jurasica wrote:što si i ti bio u KSETu? a nismo se upoznali, jel tak? mislim, glupo pitanje s obzirom da nisam pila, a sjećanje me još kak tak služi...
ana, sjecas se ti onog prvog PJ partija u ksetu? prije ljubljane... kad je capko puštao mjuzu...
onda je bilo i crowd surfingaStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
iva i ja krecemo u subotu pa evo nasih detalja:
-u subotu ujutro krecemo autom prema veroni... tamo se oko 14h nalazimo sa cropdustress i killroy-em i smjestamo se u lokalni B&B... koncert...
-u nedjelju ujutro krecemo prema veroni... ako ce biti mjesta (ovisno o stvarima) s nama idu cropdustress i killroy... smještaj u kampu http://www.campeggi.com/count_url.asp?url=www.campingmilano.it&ID=704 u šatoru ili u slucaju kiše u bungalovima... koncert...
-ponedjeljak je free za peglanje kartice po milanskim ducanimašala-mala... vjerojatno zujimo po gradu ili idemo do Lake Como...
-utorak ujutro lagano prema torinu... parkiranje pred dvoranom i zujanje po gradu... koncert... nakon koncerta polako prema pistoi i spavanje negdje na autocesti...
-srijeda ujutro nastavak prema pistoi... smjestaj u kampu
http://www.barcoreale.it/Home.htm ili u slucaju kise u nekom lokalnom B&B... koncert...
-četvrtak- odmor i zujanje po toscani...
-petak- voznja do zagreba...
-subota- bicikliranje do grada
-ponedjeljak- beč... nakon koncerta natrag u zg...
-utorak- zagreb i druzenje ugodno
+385917615471 pa se javite ako ste u blizini... samo bez spamaStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
a covjece sta nisi reko da ces bit pa bi se nasli...
ja nisam bio nesto extra dugo, od jedno 20:45 do 23:15
ono kaj sam uspio dozivjet - 1-2 PJ pjesme pa isto tolko "stranih" i tako na repeat...> stvarno bez razloga za duze zadrzavanje.. ak je PJ night, onda zajebi ostale? razocaran sam al jbga to je ipak samo zagreb i samo kset...They said... timing was everything, made him
Zagreb26.09.06
0 -
Cutki wrote:a covjece sta nisi reko da ces bit pa bi se nasli...
ja nisam bio nesto extra dugo, od jedno 20:45 do 23:15
ono kaj sam uspio dozivjet - 1-2 PJ pjesme pa isto tolko "stranih" i tako na repeat...> stvarno bez razloga za duze zadrzavanje.. ak je PJ night, onda zajebi ostale? razocaran sam al jbga to je ipak samo zagreb i samo kset
e, ti si meni tako komičan... mislim, simpatično smiješan...ono, ti si mi kao jedan od ona dva starca na balkonu u muppet showu kaj stalno nekaj brundaju... ili ko onaj štrumf mrgud...
pa jebiga, bilo bi nam dosadno da je bio samo pj... nego, nadam se da ste se poslije na jarunu dobro zabavili...
i nanjupali...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
siljo wrote:iva i ja krecemo u subotu pa evo nasih detalja:
-u subotu ujutro krecemo autom prema veroni... tamo se oko 14h nalazimo sa cropdustress i killroy-em i smjestamo se u lokalni B&B... koncert...
-u nedjelju ujutro krecemo prema veroni... ako ce biti mjesta (ovisno o stvarima) s nama idu cropdustress i killroy... smještaj u kampu http://www.campeggi.com/count_url.asp?url=www.campingmilano.it&ID=704 u šatoru ili u slucaju kiše u bungalovima... koncert...
-ponedjeljak je free za peglanje kartice po milanskim ducanimašala-mala... vjerojatno zujimo po gradu ili idemo do Lake Como...
-utorak ujutro lagano prema torinu... parkiranje pred dvoranom i zujanje po gradu... koncert... nakon koncerta polako prema pistoi i spavanje negdje na autocesti...
-srijeda ujutro nastavak prema pistoi... smjestaj u kampu
http://www.barcoreale.it/Home.htm ili u slucaju kise u nekom lokalnom B&B... koncert...
-četvrtak- odmor i zujanje po toscani...
-petak- voznja do zagreba...
-subota- bicikliranje do grada
-ponedjeljak- beč... nakon koncerta natrag u zg...
-utorak- zagreb i druzenje ugodno
+385917615471 pa se javite ako ste u blizini... samo bez spama
da se i ja nadovežem sa svojim itinererom...
*krećemo u nedjelju ujutro (07.00) viki, sintija i ja... (moj rob, moja najbolja prijateljica i ja, ne?) i planiramo doći do Milana do 15.30 da tamo pokupimo 10c karte
-chekiranje u Studios Hotel
-poslije koncerta slobodno
-spavanje i slijedeći dan chekiranje u hotel Lido
*onda u utorak ujutro krećemo za Torino gdje isto planiramo doći do 15.30 da pokupimo karte...
-chekiranje u hotel Campidoglio
-koncert i poslije koncerta slobodno i spavanje
*u srijedu ujutro krećemo za Pistoiu gdje isto planiramo doći do 15.30 da pokupimo karte...
-chekiranje u hotel Bellavista Albergo u San Barontou
-koncert i poslije koncerta dva dana piždenja po Toscani i onda u petak pičimo za Domovinu...
*ponedjeljak 25.09. sintija i ja pičimo za Beč i prespavljivamo tamo, što će reći da se u ZG na dan koncerta vraćam najranije u 12.00...
To je to... moj mob je 0038598247118 i tko me treba, slobodan je obratiti mi se... Tinna, ti pogotovo, jer se ja u Zagreb vraćam u petak 22.09. pa moramo dogovoriti detalje... ako ti je skupo zvati me, a pretpostavljam da je, pošalji mi svoj broj telefona pa ću ja tebe nazvati... nije problem...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:e, ti si meni tako komičan... mislim, simpatično smiješan...
ono, ti si mi kao jedan od ona dva starca na balkonu u muppet showu kaj stalno nekaj brundaju... ili ko onaj štrumf mrgud...
pa jebiga, bilo bi nam dosadno da je bio samo pj... nego, nadam se da ste se poslije na jarunu dobro zabavili...
i nanjupali...
hehebilo je fora na jarunu, malo zima though al ajde
kaj bi nam bilo dosadno da je samo PJ svirao? jok!...They said... timing was everything, made him
Zagreb26.09.06
0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 272 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market