*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Options
Comments
-
na most nagyon lennék ott, ahol ........... olvastátok a setlistet...?stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0
-
shinning wrote:IGEN IGEN és benne vagyok!!!!
petíció????!!!! óóóóóóó mintha azt mondtad volna, hogy már az oldal sem létezi, nem???
Milyen értelemben kérdezed a 2008-as évet?
Ha úgy általánosan, akkor azt mondom én nem panaszkodom. Persze vannak nehézségek, feladatok, amik adódnak (pl. most egy macsek megmentésén fáradozunk (ismét) és a lehetőségeimhez mérten megpróbálom megoldani őket. De sokszor úgy érzem, hogy hiába minden...érezem, hogy a világ pusztul, de mikor már teljesen elkeseredem, akkor jön egy kis fénysugár, ami bíztat, hogy ne adjam fel.
És nálad? nálatok?
én személy szerint sok tekintetben (magánélet / munka / közélet stb.) válságosnak találom ezt az évet, csak kíváncsi voltam, hogy ez tendenciózus vagy csak én érzékelem így?Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0 -
GyöngyLekvár wrote:na most nagyon lennék ott, ahol ........... olvastátok a setlistet...?
igen, olvastam és irigy vagyok, mint az egyszeri kutya... fantasztikus lehetett, főként ha pl. az akusztikus Richard Ashcroft koncertre visszagondolok...persze végigolvastam a sopánkodást is, mekkora paraszt volt egy-két rajongó (pl. Shut up and sing, man! és társai), meg mekkora köcsik a biztonsagi orok...de nekünk legyen mondva egy vancouveri EV koncert ilyen kondíciókkal is;) :eek:. Elcseszett ugyan egy-két dalt itt-ott, de ez sem igazi meglepetés...mármint kinek tűnt fel közületek pl. Bécsben (akkor és ott), hogy a "Sad"-et több helyen is elqrta ez a jóember? Egészen jól viseltük... Én pl. ezektől az aprócska hibáktól (is) tartom igazán élőnek és emberinek ezeket a fellépéseket, ahelyett, hogy egy steril, begyakorolt, lélektelen vérprofi show-t preferálnék álá Foo Fighters vagy Coldplay.
Európának nagy szüksége lenne egy Eddie-féle szeretetcsomagra...:rolleyes:Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:igen, olvastam és irigy vagyok, mint az egyszeri kutya... fantasztikus lehetett, főként ha pl. az akusztikus Richard Ashcroft koncertre visszagondolok...persze végigolvastam a sopánkodást is, mekkora paraszt volt egy-két rajongó (pl. Shut up and sing, man! és társai), meg mekkora köcsik a biztonsagi orok...de nekünk legyen mondva egy vancouveri EV koncert ilyen kondíciókkal is;) :eek:. Elcseszett ugyan egy-két dalt itt-ott, de ez sem igazi meglepetés...mármint kinek tűnt fel közületek pl. Bécsben (akkor és ott), hogy a "Sad"-et több helyen is elqrta ez a jóember? Egészen jól viseltük... Én pl. ezektől az aprócska hibáktól (is) tartom igazán élőnek és emberinek ezeket a fellépéseket, ahelyett, hogy egy steril, begyakorolt, lélektelen vérprofi show-t preferálnék álá Foo Fighters vagy Coldplay.
Európának nagy szüksége lenne egy Eddie-féle szeretetcsomagra...
Téééélleg! A Sad-et egyből rosszul kezdte...
De bmennyire is drukkoltam, a Blacket nem tudta bebukni az öreg!
Pont a napokban gondolkoztam rajta, h fel kellene tennem a bécsit megemlékezés céljából...de rég volt és de szép volt...háccrohaccélet...
Amúgy, kedves Riccs! Megnyugtatlak, tendenciózus...I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
GyöngyLekvár wrote:na most nagyon lennék ott, ahol ........... olvastátok a setlistet...?
Má' figyelmeztetni akartalak egy op-pal, h milyen rég nem voltá'...I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:
Amúgy, kedves Riccs! Megnyugtatlak, tendenciózus...
majd 2009 jobb lesz! :rolleyes:Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:majd 2009 jobb lesz! :rolleyes:
...I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Megint volt top 10 Pj az MTV-n szomnbaton!
Rothadt életbe, megint csak az utolsó 3-at láttam.
1. Life Wasted
2. Jeremy
3. Alive
Ma beszéltem unokatestvéreimmel Ők látták végig. Volt még: Oceans, Even Flow, I Am Mine, Do The Evolutiuon, Rearviewmirror(SNL 1994) és állítólag már a Go-nak is csináltak klippet! Az volt kiírva, hogy Go (test video), de azt mondták olyan szar kb. mint a Daughternek, csak színek villognak, néhány újság, kép, és a Versus-os juh fej.
MMM! Ideje lenne már egyszer időben elcsípni ilyesfajta finomságokat a mi kis MTV-nken!And you dare say it belongs to you, to you!
This is not for you0 -
balagegyerek wrote:Megint volt top 10 Pj az MTV-n szomnbaton!
Rothadt életbe, megint csak az utolsó 3-at láttam.
1. Life Wasted
2. Jeremy
3. Alive
Ma beszéltem unokatestvéreimmel Ők látták végig. Volt még: Oceans, Even Flow, I Am Mine, Do The Evolutiuon, Rearviewmirror(SNL 1994) és állítólag már a Go-nak is csináltak klippet! Az volt kiírva, hogy Go (test video), de azt mondták olyan szar kb. mint a Daughternek, csak színek villognak, néhány újság, kép, és a Versus-os juh fej.
MMM! Ideje lenne már egyszer időben elcsípni ilyesfajta finomságokat a mi kis MTV-nken!
Banyek...de felmentésem van, mert abban a városban voltam, ahol többen megfordultunk 2006. szeptember 25-én!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:Banyek...de felmentésem van, mert abban a városban voltam, ahol többen megfordultunk 2006. szeptember 25-én!
jujj...csupa szép emlék fűz engem ahhoz a városhoz :-)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Apropó, beszereztétek már az új R.E.M. lemezt???
A New Adventures In Hi-Fi c. remekmű (1996) óta (!!!) a legpörgősebb lemezüket sikerült összehozniuk valami irdatlan lazasággal és nosztalgiával:) Kevésbé formabontó, viszont állati ááríemes, azaz szerethető anyag...a Szigeten eddig sem volt kérdés, hogy irgalmatlan bulit csapnak, de most már nekiülök visszaszámolni a napokat:-)
Érzésem szerint N-E-M LEHET NEM SZERETNI az elmúlt évtizedben kiadott és azóta klasszikussá érett lemezeiket, mégis...az R.E.M. alternatív korszakának (80's) végtermékei kivétel nélkül vegytiszta mesterművek!!! Ez az ő évük lesz, de ha tényleg jön egy formabontó U2-lemez is nagy turnéval, akkor...megint csak jujjj!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
bump
(az ö-t-ö-d-i-k oldalról !!!)
:mad:
milyen egyéb közérdekű bejelentés lehetne méltóbb egy 2000. hozzászóláshoz :rolleyes: ?Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:bump
(az ö-t-ö-d-i-k oldalról !!!)
:mad:
milyen egyéb közérdekű bejelentés lehetne méltóbb egy 2000. hozzászóláshoz :rolleyes: ?stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
Üdv, rég látottak!
Ha vmi fesztiváljárást terveztek, dobjátok fel ide az infókat, hátha csatlakoznék. Ha a velencei történet megvalósul, akkor mindenképp
Amúgy nálam most Cornell lenne a 'vágy' idén nyárra. Btw én azt hallottam, hogy Offspring és Clawfinger lesz Volton.
Melinda1996 Budapest
2007 Novarock - Nijmegen
2010 Belfast - Venice
2012 Amsterdam - Berlin I - Berlin II
2014 Trieste - Vienna0 -
manda10 wrote:azt hallottam, hogy Offspring és Clawfinger lesz Volton.
így igazstood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
Cornell az ÖSSZES nyárra tervezett koncertjét jó előre lemondta, mert tavasszal és ősszel is turnézni fog Amerikában. Logikus, nem? Én a tavalyi szigetes beégése után reméltem, hogy majd idén a Novan...ezt az újabb komikus fejleményt igazán nem vártam, de most már valahogy őt sem annyira! :mad:Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:Cornell az ÖSSZES nyárra tervezett koncertjét jó előre lemondta, mert tavasszal és ősszel is turnézni fog Amerikában. Logikus, nem? Én a tavalyi szigetes beégése után reméltem, hogy majd idén a Novan...ezt az újabb komikus fejleményt igazán nem vártam, de most már valahogy őt sem annyira! :mad:
de gáz!
én még abban is bíztam h bepótolja valahogy a tavalyi lemondottat...stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
őszintén megvallom, egy felmelegített Soundgardennek eleve jobban örülnék, mint egy CC szólónak, de ez az új fejlemény kifejezetten szánalmas :mad:
Pedig még az sem vette el teljesen a kedvem vele kapcsolatban, hogy a legújabb hírek szerint Justin Timbalake és Nelly Furkáló zenei mentora vette szárnyai alá szegény kis Christ a harmadik lemez elkészítésekor...:DBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ajaj a 4. vagy az 5. oldalon vagyunk? tegyünk ellene!!!!!!!!
We're still alive.....
Mi újság veletek?1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
nézegettem a rock im park és rock am ring koncikat. Lehetséges, hogy még csak a 3 napos jegyet árulják, már ahol még lehet kapni?
mert ahogy láttam a novára is még csak a 3 napos jegy látható1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)