*__Pearl Jam >>> Hungary__*

Options
18687899192105

Comments

• Ricsard
    Ricsard Posts: 1,943
    hűű, mekkora klasszikus!!!

Ja, és úgy értesültem, hogy a Foo Fighters két díjat is bezsebelt tegnap a Grammyn...Na nem mintha nem adták volna el a lelküket is már a népszerűségért, sőt a 3. lemez óta szerintem nem tudtak semmi maradandó albummal előrukkolni...
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
    Eddie: Dublin & London
  • lilinger
    lilinger London, UK Posts: 475
    Ricsard wrote:
    na, gratula.

:eek: Én meg a Rats c. alaptételt hallottam a minap a Lurdy Ház rádiójában :) komoly volt...

Lurdy...áááh...kedvenc történetem, amikor egy kedves sportújságírómmal voltam ott, s kis türelmet kért tőlem az illető, mert telefonálnia kellett. Erre a rádióból visszaköszönt, hisz élőben jelentkezett be... akkor, ott meghasonlottam :D

Ja, amúgy nem tom, mennyire jött le, de a szakdoli nem az enyém, hanem a gyerekemé, aki a PJ-t is beleszötte...politikus zene meg ilyenek.

Foo Fighters...nekem az első album után nem tudtak már újat nyújtani...főleg a klippekkel...az már mind egy kaptafa...pedig mekkora reménység volt a fiú! :D
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • Ricsard
    Na, én azért az első 3 lemezt egytől egyig igazi klasszikusnak tartom, főként a The Colour & The Shape c. örökbecsűt. A Grammy díjas One By One óta azonban meredek lejtmenetben haladnak a srácok (persze szerintem).
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
  • Slavko
    Slavko Posts: 19
    I'm from Novi Sad but i dont speak hungarian, sorry...
    Anyway if anyone has some news whether there'll be a european tour soon,
    please let me know...
    Maybe Budapest, Zagreb or even Belgrade or Exit...hope i live to see it...
  • lilinger
    Ti is megkaptátok a karácsonyi cd-t? :)
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • lilinger wrote:

ROHADTUL NEM!!!!!!!!!!!!!!! (és tavaly meg nem jött magazin...)
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • lilinger
    ROHADTUL NEM!!!!!!!!!!!!!!! (és tavaly meg nem jött magazin...)

Az igazsághoz hozzá tartozik, h még nem tarhattam a kezemben, csak apám hívott fel, h kapta, valami Los Angeleseből...ja, nem! Seattléből :D
    ...és én tavaly kaptam magazinot is...
  • Seri
    Seri Posts: 143
    lilinger wrote:

He-he ... Tegnap nekem is megjött ... ... ... Bakelit kivitelben ... ;)
    1996: Budapest
    2000: Katowice 2.; Saratoga Springs
    2006: Prague; Vienna
    2007: Katowice
    2009: Berlin
  • Ricsard
    Igen, nekem isz megjött a kissz drággasszág sszietülbőől...gyönyörűszép, de akárcsak a tavalyit, ezt sem fogom még egy jó ideig meghallgatni:-(, muszáj leszek megjavíttatni a jó öreg lemezjátszót:D
  • Ricsard
    ja, tavaly meg magazint nem kaptam...grrr!!! vagy igazából nem tudom, hogy mikor kellett volna kapnom belőle, tény, hogy egyet kaptam idén ősszel, aztán annyi...:-(

Rebesgetik, hogy Eddie szólóturnéra indul, kezdjetek ti is kuporgatni, ha esetleg London vagy Amszterdam felé kacsintgat az öreg!;)
  • lilinger
  • Ricsard
    lilinger wrote:

:eek: Jujjujujujjujjjjj!!! Ez az év legjobb (!) híre ezidáig!!! :D:) még, még, mondd, hogy lesz Réjdzs és Stone Temple Pilots, meg Incubus és The Verve, meg Stereophonics + Supergrass, Muse és Silverchair stb....lécci lécci
  • Ricsard
    És IGEN, lesz Eddie turné is (Kaliforniában:mad: ) Na és persze Vancouverben;) )
  • shinning
    shinning Posts: 256
    Ricsard wrote:
    És IGEN, lesz Eddie turné is (Kaliforniában:mad: ) Na és persze Vancouverben;) )

óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :-)
    PJ meg játszik a Bonaroo fesztiválon :-))))

Rég jelkeztem...most épülök fel egy influenzás-torokgyuszis-arcüreggyulladásból. :-( két hétig voltam betegácsiban :-( de azért pozitívum is volt: egy fergeteges Alter Bridge koncert!!!!! és egy Mission nosztalgia és sajna búcsúbuli.

Gondolom már ezerrel készültök a Cure-ra :-) én most valahogy nem kívánkozom....biztos megbánom (jó persze jegyem sincs, de az egyik komám átadta volna jegyét) de valahogy ....még mindig gyenge vagyok és nem kívánkozom "hosszabb" útra :-)
    Érezzétek jól magatokat, vigyázzatok és természetesen beszámolót várok.
    1996: Budapest
    2005: Gorge, Vancouver
    2006: Arnhem, Prága, Bécs
    2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
    2009: Rotterdam, Berlin
    2010: Dublin, Belfast, Berlin
  • lilinger
    shinning wrote:
    Rég jelkeztem...most épülök fel egy influenzás-torokgyuszis-arcüreggyulladásból. :-( két hétig voltam betegácsiban :-(

Épp akartam írni, hogy milyen rég jelentkeztél, de hát akkor örülök, hogy jobban vagy!

Off. Képzeljétek, minap olvasgattam egy tavalyi szigetes Wan2-t, amiben mindenféle listák voltak a 15. évnek köszönhetően. S azon a listán, ahol a legjobban várt zenekarok vannak, középmezőnyös volt a PJ!!!
    Ha már a REM-et beizzították...annyira jó lenne...

...és akkor most hirtelen kinyitom a szemem, és kiveszem a kezem a biliből. :D
  • Ricsard
    shinning wrote:
    óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :-)
    PJ meg játszik a Bonaroo fesztiválon :-))))

Rég jelkeztem...most épülök fel egy influenzás-torokgyuszis-arcüreggyulladásból. :-( két hétig voltam betegácsiban :-( de azért pozitívum is volt: egy fergeteges Alter Bridge koncert!!!!! és egy Mission nosztalgia és sajna búcsúbuli.

Gondolom már ezerrel készültök a Cure-ra :-) én most valahogy nem kívánkozom....biztos megbánom (jó persze jegyem sincs, de az egyik komám átadta volna jegyét) de valahogy ....még mindig gyenge vagyok és nem kívánkozom "hosszabb" útra :-)
    Érezzétek jól magatokat, vigyázzatok és természetesen beszámolót várok.

Fú, akkor te sem voltál topon!!! Én homloküreg-gyuszival küszködöm pont 2 hete, már a hócipőm tele van vele, de sajnos nem tudtam otthon maradni, mert sok volt a meló meg amúgy is, inkább majd célzottan fogok lebetegedni:D (a helyzet ugyebár változatlan mifelénk;)
    pl. a frissen megerősített hírek szerint a R-A-G-E__A-G-A-I-N-S-T__T-H-E__M-A-C-H-I-N-E,
    SEX PISTOLS,
    CHRIS CORNELL,
    MOTÖRHEAD,
    INCUBUS kombóra a Nova Rockon!!!!!!!! Juhéééééjj:)

Igen, rettenetesen készülünk Kovács Robiék bulijára, lelkesek vagyunk, hónapok óta állatira be vagyunk sózva...nem mellesleg nagyon jókat hallottunk az idei turnéról, a műsoridő pedig koncertenként különböző, GARANTÁLTAN minimum 36 dal/3 óra. :eek: Folyt köv: a beszámolóval

Hol volt az Alter Bridge?
  • Ricsard
    lilinger wrote:
    Épp akartam írni, hogy milyen rég jelentkeztél, de hát akkor örülök, hogy jobban vagy!

Off. Képzeljétek, minap olvasgattam egy tavalyi szigetes Wan2-t, amiben mindenféle listák voltak a 15. évnek köszönhetően. S azon a listán, ahol a legjobban várt zenekarok vannak, középmezőnyös volt a PJ!!!
    Ha már a REM-et beizzították...annyira jó lenne...

...és akkor most hirtelen kinyitom a szemem, és kiveszem a kezem a biliből. :D

PJ a Szigeten...IDÉÉÉÉN????...álom, álom, édes álom, de azért bízzunk benne. Én tavaly is, azelőtt is terrorizáltam ezt a kívánsággépet unalmas munkahelyi órákban...idén meg már az össze email címemről küldtem szavazatot, első helyen ugyebár mindannyiunk közös kedvencével:)
  • Ricsard
    ja, és üdvözlet a független Koszovónak! Ez a zsarnok déli militarista banda nem érdemelt mást, mint hogy mindenki ott hagyja őket lógva egy pöttöm p. fingnyi ország végső maradványában;)
    Persze remélem nem fajulnak el az események...:confused:
  • Gunner_V
    Gunner_V Posts: 230
    hi!
    i don't speak hungarian and i don't know what are you talking about,but if someone could answer me on english please:is PJ planning a new concert in Hungary or it was already (in budapest before several years)?

im from Croatia,so if the PJ is planning to come to your country i would like to come also! :)

please answer :)
  • lilinger
    Gunner_V wrote:
    hi!
    i don't speak hungarian and i don't know what are you talking about,but if someone could answer me on english please:is PJ planning a new concert in Hungary or it was already (in budapest before several years)?

im from Croatia,so if the PJ is planning to come to your country i would like to come also! :)

please answer :)

Long time no see...12 yrs ago...
    Here you can find the facts about the concert:
    http://www.pearljam.com/tour/setlist.php?date=199611170000

And maybe you should check this link sometimes:
    http://www.pearljam.com/tour/

And im pretty sure that all of us would be glad to contact you if our dreams come true...in'it? ;)