*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Options
Comments
-
hűű, mekkora klasszikus!!!
Ja, és úgy értesültem, hogy a Foo Fighters két díjat is bezsebelt tegnap a Grammyn...Na nem mintha nem adták volna el a lelküket is már a népszerűségért, sőt a 3. lemez óta szerintem nem tudtak semmi maradandó albummal előrukkolni...Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0 -
Ricsard wrote:na, gratula.
:eek: Én meg a Rats c. alaptételt hallottam a minap a Lurdy Ház rádiójábankomoly volt...
Lurdy...áááh...kedvenc történetem, amikor egy kedves sportújságírómmal voltam ott, s kis türelmet kért tőlem az illető, mert telefonálnia kellett. Erre a rádióból visszaköszönt, hisz élőben jelentkezett be... akkor, ott meghasonlottam
Ja, amúgy nem tom, mennyire jött le, de a szakdoli nem az enyém, hanem a gyerekemé, aki a PJ-t is beleszötte...politikus zene meg ilyenek.
Foo Fighters...nekem az első album után nem tudtak már újat nyújtani...főleg a klippekkel...az már mind egy kaptafa...pedig mekkora reménység volt a fiú!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Na, én azért az első 3 lemezt egytől egyig igazi klasszikusnak tartom, főként a The Colour & The Shape c. örökbecsűt. A Grammy díjas One By One óta azonban meredek lejtmenetben haladnak a srácok (persze szerintem).Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
I'm from Novi Sad but i dont speak hungarian, sorry...
Anyway if anyone has some news whether there'll be a european tour soon,
please let me know...
Maybe Budapest, Zagreb or even Belgrade or Exit...hope i live to see it...0 -
Ti is megkaptátok a karácsonyi cd-t?I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0
-
lilinger wrote:Ti is megkaptátok a karácsonyi cd-t?
ROHADTUL NEM!!!!!!!!!!!!!!! (és tavaly meg nem jött magazin...)stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
GyöngyLekvár wrote:ROHADTUL NEM!!!!!!!!!!!!!!! (és tavaly meg nem jött magazin...)
Az igazsághoz hozzá tartozik, h még nem tarhattam a kezemben, csak apám hívott fel, h kapta, valami Los Angeleseből...ja, nem! Seattléből
...és én tavaly kaptam magazinot is...I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Igen, nekem isz megjött a kissz drággasszág sszietülbőől...gyönyörűszép, de akárcsak a tavalyit, ezt sem fogom még egy jó ideig meghallgatni:-(, muszáj leszek megjavíttatni a jó öreg lemezjátszót:DBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
ja, tavaly meg magazint nem kaptam...grrr!!! vagy igazából nem tudom, hogy mikor kellett volna kapnom belőle, tény, hogy egyet kaptam idén ősszel, aztán annyi...:-(
Rebesgetik, hogy Eddie szólóturnéra indul, kezdjetek ti is kuporgatni, ha esetleg London vagy Amszterdam felé kacsintgat az öreg!;)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
No comment...
http://quart.hu/cikk.php?id=2210I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:No comment...
http://quart.hu/cikk.php?id=2210
:eek: Jujjujujujjujjjjj!!! Ez az év legjobb (!) híre ezidáig!!!még, még, mondd, hogy lesz Réjdzs és Stone Temple Pilots, meg Incubus és The Verve, meg Stereophonics + Supergrass, Muse és Silverchair stb....lécci lécci
Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
És IGEN, lesz Eddie turné is (Kaliforniában:mad: ) Na és persze Vancouverben;) )Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:És IGEN, lesz Eddie turné is (Kaliforniában:mad: ) Na és persze Vancouverben;) )
óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :-)
PJ meg játszik a Bonaroo fesztiválon :-))))
Rég jelkeztem...most épülök fel egy influenzás-torokgyuszis-arcüreggyulladásból. :-( két hétig voltam betegácsiban :-( de azért pozitívum is volt: egy fergeteges Alter Bridge koncert!!!!! és egy Mission nosztalgia és sajna búcsúbuli.
Gondolom már ezerrel készültök a Cure-ra :-) én most valahogy nem kívánkozom....biztos megbánom (jó persze jegyem sincs, de az egyik komám átadta volna jegyét) de valahogy ....még mindig gyenge vagyok és nem kívánkozom "hosszabb" útra :-)
Érezzétek jól magatokat, vigyázzatok és természetesen beszámolót várok.1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
shinning wrote:Rég jelkeztem...most épülök fel egy influenzás-torokgyuszis-arcüreggyulladásból. :-( két hétig voltam betegácsiban :-(
Épp akartam írni, hogy milyen rég jelentkeztél, de hát akkor örülök, hogy jobban vagy!
Off. Képzeljétek, minap olvasgattam egy tavalyi szigetes Wan2-t, amiben mindenféle listák voltak a 15. évnek köszönhetően. S azon a listán, ahol a legjobban várt zenekarok vannak, középmezőnyös volt a PJ!!!
Ha már a REM-et beizzították...annyira jó lenne...
...és akkor most hirtelen kinyitom a szemem, és kiveszem a kezem a biliből.I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
shinning wrote:óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :-)
PJ meg játszik a Bonaroo fesztiválon :-))))
Rég jelkeztem...most épülök fel egy influenzás-torokgyuszis-arcüreggyulladásból. :-( két hétig voltam betegácsiban :-( de azért pozitívum is volt: egy fergeteges Alter Bridge koncert!!!!! és egy Mission nosztalgia és sajna búcsúbuli.
Gondolom már ezerrel készültök a Cure-ra :-) én most valahogy nem kívánkozom....biztos megbánom (jó persze jegyem sincs, de az egyik komám átadta volna jegyét) de valahogy ....még mindig gyenge vagyok és nem kívánkozom "hosszabb" útra :-)
Érezzétek jól magatokat, vigyázzatok és természetesen beszámolót várok.
Fú, akkor te sem voltál topon!!! Én homloküreg-gyuszival küszködöm pont 2 hete, már a hócipőm tele van vele, de sajnos nem tudtam otthon maradni, mert sok volt a meló meg amúgy is, inkább majd célzottan fogok lebetegedni:D (a helyzet ugyebár változatlan mifelénk;)
pl. a frissen megerősített hírek szerint a R-A-G-E__A-G-A-I-N-S-T__T-H-E__M-A-C-H-I-N-E,
SEX PISTOLS,
CHRIS CORNELL,
MOTÖRHEAD,
INCUBUS kombóra a Nova Rockon!!!!!!!! Juhéééééjj:)
Igen, rettenetesen készülünk Kovács Robiék bulijára, lelkesek vagyunk, hónapok óta állatira be vagyunk sózva...nem mellesleg nagyon jókat hallottunk az idei turnéról, a műsoridő pedig koncertenként különböző, GARANTÁLTAN minimum 36 dal/3 óra. :eek: Folyt köv: a beszámolóval
Hol volt az Alter Bridge?Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
lilinger wrote:Épp akartam írni, hogy milyen rég jelentkeztél, de hát akkor örülök, hogy jobban vagy!
Off. Képzeljétek, minap olvasgattam egy tavalyi szigetes Wan2-t, amiben mindenféle listák voltak a 15. évnek köszönhetően. S azon a listán, ahol a legjobban várt zenekarok vannak, középmezőnyös volt a PJ!!!
Ha már a REM-et beizzították...annyira jó lenne...
...és akkor most hirtelen kinyitom a szemem, és kiveszem a kezem a biliből.
PJ a Szigeten...IDÉÉÉÉN????...álom, álom, édes álom, de azért bízzunk benne. Én tavaly is, azelőtt is terrorizáltam ezt a kívánsággépet unalmas munkahelyi órákban...idén meg már az össze email címemről küldtem szavazatot, első helyen ugyebár mindannyiunk közös kedvencével:)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
ja, és üdvözlet a független Koszovónak! Ez a zsarnok déli militarista banda nem érdemelt mást, mint hogy mindenki ott hagyja őket lógva egy pöttöm p. fingnyi ország végső maradványában;)
Persze remélem nem fajulnak el az események...Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
hi!
i don't speak hungarian and i don't know what are you talking about,but if someone could answer me on english please:is PJ planning a new concert in Hungary or it was already (in budapest before several years)?
im from Croatia,so if the PJ is planning to come to your country i would like to come also!
please answer0 -
Gunner_V wrote:hi!
i don't speak hungarian and i don't know what are you talking about,but if someone could answer me on english please:is PJ planning a new concert in Hungary or it was already (in budapest before several years)?
im from Croatia,so if the PJ is planning to come to your country i would like to come also!
please answer
Long time no see...12 yrs ago...
Here you can find the facts about the concert:
http://www.pearljam.com/tour/setlist.php?date=199611170000
And maybe you should check this link sometimes:
http://www.pearljam.com/tour/
And im pretty sure that all of us would be glad to contact you if our dreams come true...in'it?I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music