*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Options
Comments
-
és igen, egy újabb Pearl Jam turné a láthatáron (amely nem éri el Budapestet;) ) !!!!!!!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0 -
Ricsard wrote:és igen, egy újabb Pearl Jam turné a láthatáron (amely nem éri el Budapestet;) ) !!!!!!!
Ja, én is láttam...de nem érzem annyira sértve magam/magunkat, hiszen a zöreg kontinensre sem nagyon érnek el...I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
persze, de azért muszáj volt megjegyeznem...:)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:(amely nem éri el Budapestet;) ) !!!!!!!
ha ha, na ja :P
kellemses húsvétot mindenkinek!!!
Riccs: frenetikus a cédé, meg a pólót is imádom!!stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
Sziasztok!!!
Úgy néz ki, hogy egy jó amerikai túrné kezd kibontakozni!!!!!!!! jajaj vérzik a szívem!!!!!!!!!!!!!! De ha valaki mégis úgy gondolja, hogy átröppene, én vevő vagyok rá :-)))))))
Richárd gondolom tudod, de azért szólok hogy lesz The Hives koncert. Vagy rosszul emlékszem és azt nem szereted? :-)
Akkor Novára tutti benevezel???1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
shinning wrote:Richárd gondolom tudod, de azért szólok hogy lesz The Hives koncert. Vagy rosszul emlékszem és azt nem szereted? :-)
Ööö...és én meg azt hallottam, hogy elmarad, mert nem fogytak a jegyek...I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
NAGYON, NAGYON szeretem a The Hives-t, és igen, sajnos elmarad a koncert, pedig ingyenjegyem volt. Volt szerencsém velük már háromszor találkozni, és biztos vagyok benne, hogy ez a negyedik lett volna a legeslegjobb...:-(
Még Gyöngy értesített a koncert híréről, Lindától meg a roszz hírt kell megtudnom...;) áááBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
GyöngyLekvár wrote:ha ha, na ja :P
kellemses húsvétot mindenkinek!!!
Riccs: frenetikus a cédé, meg a pólót is imádom!!
örömmel olvasom, hogy habár az utad a vadonba hosszú és rögös volt, sikerült révbe érned...:) További jó szórakozást (és hempergőzést;) ) kívánok!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:Lindától meg a roszz hírt kell megtudnom...;) ááá
...its my pleasure... :(:(:(
Remélem, hamarosan én közölhetem Veled, hogy ezen fórumról elnevezett kedvenceink hazánkba érkeznek
Az ingyenjegy csak nem vmiféle kötődést jelent a BPRNR-rel?I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
shinning wrote:Sziasztok!!!
Úgy néz ki, hogy egy jó amerikai túrné kezd kibontakozni!!!!!!!! jajaj vérzik a szívem!!!!!!!!!!!!!! De ha valaki mégis úgy gondolja, hogy átröppene, én vevő vagyok rá :-)))))))
Richárd gondolom tudod, de azért szólok hogy lesz The Hives koncert. Vagy rosszul emlékszem és azt nem szereted? :-)
Akkor Novára tutti benevezel???
épp a lakásvásárlás előtt állok, azaz a költségvetésből nyaralásra már nem fog jutni pénz. Viszont lesz Sziget, a Nova Rock pedig még egy pöttyet kérdéses...
Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
lilinger wrote:...its my pleasure... :(:(:(
Remélem, hamarosan én közölhetem Veled, hogy ezen fórumról elnevezett kedvenceink hazánkba érkeznek
Az ingyenjegy csak nem vmiféle kötődést jelent a BPRNR-rel?
ÓÓÓÓ IGEN!!! Mikor mondod, mikor mondod??????!!!!!!!1996: Budapest
Ricsard wrote:épp a lakásvásárlás előtt állok, azaz a költségvetésből nyaralásra már nem fog jutni pénz. Viszont lesz Sziget, a Nova Rock pedig még egy pöttyet kérdéses
...
Na ez nagyon jó, mármint a lakásvásárlás...:)1996: Budapest
Oly szokatlan ez, nem???!!! Itthon maradunk akkor ebben az évben?????!!!!!!
Az elmúlt 2-3 év arról szólt, hogy szerveztük a PJs utazásokat....és most?????????????!!!!!!!! :( EZ ÍGY NEM MEHET!!!!!!!!!!!!!!
:(1996: Budapest
lilinger wrote:Remélem, hamarosan én közölhetem Veled, hogy ezen fórumról elnevezett kedvenceink hazánkba érkeznek
Az ingyenjegy csak nem vmiféle kötődést jelent a BPRNR-rel?
igen, tartozol nekem egy jó koncerthírrel:D!!! Figyelmeztetlek, nem adom alább a 90-es évek grunge zenéjénél;)
Nincs kötődésem a BP#@&...-relBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
shinning wrote:Na ez nagyon jó, mármint a lakásvásárlás...:)
na igen:), de mindez sajnos komoly penitenciákat von maga után :mad:Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
shinning wrote:Oly szokatlan ez, nem???!!! Itthon maradunk akkor ebben az évben?????!!!!!!
Az elmúlt 2-3 év arról szólt, hogy szerveztük a PJs utazásokat....és most?????????????!!!!!!!! :( EZ ÍGY NEM MEHET!!!!!!!!!!!!!!
:(
igen, ez az állapot nekem sem tetszik, valamit tennünk kell...vajon hol tart a petíciónk :-) ?
(amúgy rettentő szar ez a 2008-as év, ti hogy vagytok ezzel?)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:igen, tartozol nekem egy jó koncerthírrel:D!!! Figyelmeztetlek, nem adom alább a 90-es évek grunge zenéjénél;)
Úhh, fel kell kötnöm a gatyámat, de megoldjuk!
A REM-et is én közöltem, nem lehetne beszámítani valahogy?I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0
-
lilinger wrote:
hm...egyetértek a hozzászólásokkal, azzal is hogy a fiatalságnak is látnia kell és meg kell ismernie, de tényleg sokszor már az az érzésem, hogy a csapból is ez folyik.....1996: Budapest
Ricsard wrote:igen, ez az állapot nekem sem tetszik, valamit tennünk kell...vajon hol tart a petíciónk :-) ?
(amúgy rettentő szar ez a 2008-as év, ti hogy vagytok ezzel?)
IGEN IGEN és benne vagyok!!!!petíció????!!!! óóóóóóó mintha azt mondtad volna, hogy már az oldal sem létezi, nem???
Milyen értelemben kérdezed a 2008-as évet?
Ha úgy általánosan, akkor azt mondom én nem panaszkodom. Persze vannak nehézségek, feladatok, amik adódnak (pl. most egy macsek megmentésén fáradozunk (ismét) és a lehetőségeimhez mérten megpróbálom megoldani őket. De sokszor úgy érzem, hogy hiába minden...érezem, hogy a világ pusztul, de mikor már teljesen elkeseredem, akkor jön egy kis fénysugár, ami bíztat, hogy ne adjam fel.
És nálad? nálatok?1996: Budapest
2010: Dublin, Belfast, Berlin0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)