*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Options
Comments
-
Ricsard wrote:ííííjjjjjnye...a topikunk a 24. oldalra szorult??? :P
Check-check...1-2-3...1-2-3:D:D
I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Üdv Mindenkinek!
óó igen hátra szorultunk ....11-12 . oldal....na ezen most kicsit segítek :-)
hogy vagytok??? mi újság???
Eddie szóló turnéra megy!!!!!! Ricsárd Cortemaggiore helyett egy-két konci??? :-))))))
Szerintetek átugrik Európába is?
Utánanézek az említett bandának, kíváncsivá tettél :-)))1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
shinning wrote:Üdv Mindenkinek!
óó igen hátra szorultunk ....11-12 . oldal....na ezen most kicsit segítek :-)
hogy vagytok??? mi újság???
Eddie szóló turnéra megy!!!!!! Ricsárd Cortemaggiore helyett egy-két konci??? :-))))))
Szerintetek átugrik Európába is?
Utánanézek az említett bandának, kíváncsivá tettél :-)))
Akkor megkezdem hát a sort
8 év után - végre - felmondtam az egyetemen, így többé - egyelőre - nem kell indexeket lezárnom, stb.
Egészen véletlenül maradok az oktatásnál, s Debrecenben hozunk majd létre egy képzést. Izgi, önálló. Je.
Az egyetlen nyaralás idén a sziget, de ugye az is melós lesz. Szóval ha akartok jönni a lumináriumba, warmly welcome! Csörögjetek rám. Tavaly óta változott a számom, de ha, akkor írgyatok PM-et, s megadom.
Röviden ennyit az élet folyásáról.
Danko Jones. Végre egy zenekar, amit/akit az előtt szeretek meg, h erre tolnák a képüket. Úh most még van 40 napon feltérképezni életművüket, aztán majd a szigeten, nyomulhatok az első sorban, örjöngve minden szövegrészlet!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Én szeretnék menni a Lumináriumba! Azaz kérek egy PM-et
!
Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0 -
lilinger wrote:Akkor megkezdem hát a sort
8 év után - végre - felmondtam az egyetemen, így többé - egyelőre - nem kell indexeket lezárnom, stb.
Egészen véletlenül maradok az oktatásnál, s Debrecenben hozunk majd létre egy képzést. Izgi, önálló. Je.
Az egyetlen nyaralás idén a sziget, de ugye az is melós lesz. Szóval ha akartok jönni a lumináriumba, warmly welcome! Csörögjetek rám. Tavaly óta változott a számom, de ha, akkor írgyatok PM-et, s megadom.
Röviden ennyit az élet folyásáról.
Danko Jones. Végre egy zenekar, amit/akit az előtt szeretek meg, h erre tolnák a képüket. Úh most még van 40 napon feltérképezni életművüket, aztán majd a szigeten, nyomulhatok az első sorban, örjöngve minden szövegrészlet!
Tényleg izgi...nem semmi...új munkahely...új városvagy itt maradsz Budapesten? De nagyon jó...jó most neked....új dolgok, még újabbakat hoznak
Én egyenlőre nem tervezem a Sziget meglátogatását...tudom R.E.M-et nem szabadna kihagyni...de valahogy .....de ha mennék akkor meglátogatnálak, úgyhogy én is kérem szépen új telcsiszámod
Danko Jones: igaz még akkor csekkoltam őket mikor olvastam leveled, és mégegyszer teszek egy próbát, de akkor valahogy nem fogtak meg... sorry...de drukkolok neked, hogy jó helyed legyen, vagyis hogy első sorban legyél...ez már nem lehet másképp nálunk1996: Budapest
Valaki megkapta a tavaszi Deep magazint??? tudom ez a szokásos kérdésem, de nekem még mindig megjött, igaz néha "oda" kellett szólnom
de most semmi...vagy lemaradtam valamilyen inforól?
1996: Budapest
hú, én nem kaptam meg, igaz, nem is hosszabbítottam meg a klubtagságomat :eek:Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:nem is hosszabbítottam meg a klubtagságomat :eek:
...és hogy tudsz így teljes életet élni?I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
'I want to hurry home to you
put on a slow, dumb show for you
and crack you up
so you can put a blue ribbon on my brain
god I'm very, very frightening
and I'll overdo it'0 -
Az van, hogy most én lépek le egy időre Londonba...és Metal Hammer-jeimet akarom biztos kezekben tudni.
Több teljes évadnyi a 90es évek közepéről (hisz előfizető voltam), igen megkímélt állapotúak és - emlékeim szerint - poszterek is vannak hozzájuk.
Nos? Kinek adhatom?I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Jó utat, Linda!!! Meddig maradsz, mit fogsz pontosan csinálni? Aztán meg nem elhanyagolni ezt a fórumot, mert akkor tényleg a legeslegutolsó oldalra fogunk kerülni:mad:...az pedig mégsem lenne ildomos!;)
Én kb 97 óta nem vettem egy darabot sem (egyáltalán nem is olvastam azóta), most meg már mindegy, de köszi. Mindenesetre tényleg nem szabad kidobni, mert ez KOMOLY kincs!!!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:Jó utat, Linda!!! Meddig maradsz, mit fogsz pontosan csinálni? Aztán meg nem elhanyagolni ezt a fórumot, mert akkor tényleg a legeslegutolsó oldalra fogunk kerülni:mad:...az pedig mégsem lenne ildomos!;)
Én kb 97 óta nem vettem egy darabot sem (egyáltalán nem is olvastam azóta), most meg már mindegy, de köszi. Mindenesetre tényleg nem szabad kidobni, mert ez KOMOLY kincs!!!
Hááááát...még nemtom, mit fogok csinálni, de bármit. Miután felmondtam a Közgázon, lett ugyan melóm, de személyi asszisztenciaként is olyan dolgokat kell csinálnom, amiért - azt gondolom - Londonban jobban fizetnek. Tehát pl a sitthordásért is minimálbért kapok. Remélem
A MH-k pedig szívem csücskei, így nehezen válok meg tőlük, csak most is egy ismerősnél pihennek, onnan meg el kell hoznom, s nem tudok mit kezdeni velük :(
Nembaj, épp a 2006-os newcastle-i koncertet hallgatom, ami még mindig teljesen földhöz vág, és még egyszer köszi Serinek, hogy kooperált a megszerzésben!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:Hááááát...még nemtom, mit fogok csinálni, de bármit. Miután felmondtam a Közgázon, lett ugyan melóm, de személyi asszisztenciaként is olyan dolgokat kell csinálnom, amiért - azt gondolom - Londonban jobban fizetnek. Tehát pl a sitthordásért is minimálbért kapok. Remélem
A MH-k pedig szívem csücskei, így nehezen válok meg tőlük, csak most is egy ismerősnél pihennek, onnan meg el kell hoznom, s nem tudok mit kezdeni velük :(
Nembaj, épp a 2006-os newcastle-i koncertet hallgatom, ami még mindig teljesen földhöz vág, és még egyszer köszi Serinek, hogy kooperált a megszerzésben!
ó micsoda változások...nem semmi...előbb Debrecen...aztán most London...lehet, hogy pár hónap múlva már Seattleből jelentkezelDe amig megteheted menj, láss világot
Lehet, hogy november 7-e körül én is Londonban leszek, Alter Bridge koncerten. Köszönet Orsinak!!!
Szeretnék még Amsterdamba és Bécsbe is eljutni...ha valakinek van kedve csatlakozni, ne habozzon. Most néztem a repjegyet Eindhovenbe 10300 Ft oda-vissza!!!!!! Egy kis téli barangolás, kikapcsolódás Amszterdam utcáin.....1996: Budapest
Ricsard wrote:hú, én nem kaptam meg, igaz, nem is hosszabbítottam meg a klubtagságomat :eek:
Nahát, mi ez a lazaság???!!!!én is gondolkoztam már ezen, hogy nem hosszabbítok, hisz lehetséges, jövőre sem néznek át hozzánk. De aztán ki tudja milyen előnyöket hozhat még...:) (mindig reménykedem)
1996: Budapest
Na, sziasztok!
Én is megvagyok még ...
Sőt ... A múlt héten még a Ten Club tagságimat is meghosszabbítottam (pedig már vagy egy éve nem is hallgattam őket (mondjuk ez így nem teljesen igaz, mert a 2006-os bécsi Black azért előkerült néhány hete)) ...
De hogy mikor kaptam utoljára Deep magazint, azt ne kérdezzétek ... De azt hiszem, hogy én elég rendesen megkapom őket ... (közben megnéztem: 2007 tél/tavasz ... tehát a 2008 nyár/ősz még nem érkezett meg) ...
Jelenleg készülök a jövő keddi (Bp) és szerdai (Bécs) Coldplay koncertekre ... A végén még olyan fog történni, amire egyáltaln nem számítottam ... Teltház lesz az Arénában ... Legalábbis arról cikkeznek, hogy ülőhelyes jegyek is már csak korlátozott számban kaphatóak ... Állójegyek keresésvel pedig a népek ellepték a fórumokat, mert az már tényleg elfogyott ... Egyelőre el sem hiszem ... A bécsi koncert meg a jó öreg Stadthalléban lesz, de oda meg már végképp nincs jegy ... Sőt, ott már olyan jegyeket is forgalomba hoztak, hogy második emeleti állójegyek ... Ilyennel még nem is találkoztam ...
@ shinning: azt hiszem az az Alter Bridge sajnos nem fog beleférni az időmbe ... A The Verve-s linket meg köszi (myspace) ... Tök jó volt ... Nagy valószínűséggel kijelentem, hogy ez lesz a következő lemez, amit meg fogok venni ...1996: Budapest
2000: Katowice 2.; Saratoga Springs
2006: Prague; Vienna
2007: Katowice
2009: Berlin0 -
Seri wrote:Na, sziasztok!
Én is megvagyok még ...
Sőt ... A múlt héten még a Ten Club tagságimat is meghosszabbítottam (pedig már vagy egy éve nem is hallgattam őket (mondjuk ez így nem teljesen igaz, mert a 2006-os bécsi Black azért előkerült néhány hete)) ...
De hogy mikor kaptam utoljára Deep magazint, azt ne kérdezzétek ... De azt hiszem, hogy én elég rendesen megkapom őket ... (közben megnéztem: 2007 tél/tavasz ... tehát a 2008 nyár/ősz még nem érkezett meg) ...
Jelenleg készülök a jövő keddi (Bp) és szerdai (Bécs) Coldplay koncertekre ... A végén még olyan fog történni, amire egyáltaln nem számítottam ... Teltház lesz az Arénában ... Legalábbis arról cikkeznek, hogy ülőhelyes jegyek is már csak korlátozott számban kaphatóak ... Állójegyek keresésvel pedig a népek ellepték a fórumokat, mert az már tényleg elfogyott ... Egyelőre el sem hiszem ... A bécsi koncert meg a jó öreg Stadthalléban lesz, de oda meg már végképp nincs jegy ... Sőt, ott már olyan jegyeket is forgalomba hoztak, hogy második emeleti állójegyek ... Ilyennel még nem is találkoztam ...
@ shinning: azt hiszem az az Alter Bridge sajnos nem fog beleférni az időmbe ... A The Verve-s linket meg köszi (myspace) ... Tök jó volt ... Nagy valószínűséggel kijelentem, hogy ez lesz a következő lemez, amit meg fogok venni ...
Szia
nahát micsoda turné lesz most neked....a bécsi meg majdnem akkor lesz, mint a 2006-os Pearl Jam....ha jól emlékszem 25-én volt...óóóóóó
sajnálom, hogy nem tudsz jönni Alter Bridge-re :( ... de azért még ne add fel1996: Budapest
Képzeljétek!
Tegnap 4 körül botorkáltam fel a Deákon az aluljáróból, amikoris két fiatalemberre lettem figyelmes, akik gitározgatnak.
Meg kellett állnom, mert olyan ismerős volt a dallam...mire rájöttem...
HÁT NEM AZ INSIDE JOB VOLT!!! Majd sírva fakadtam!
Aztán szépen megköszöntem, s lépdeltem tovább!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:Képzeljétek!
Tegnap 4 körül botorkáltam fel a Deákon az aluljáróból, amikoris két fiatalemberre lettem figyelmes, akik gitározgatnak.
Meg kellett állnom, mert olyan ismerős volt a dallam...mire rájöttem...
HÁT NEM AZ INSIDE JOB VOLT!!! Majd sírva fakadtam!
Aztán szépen megköszöntem, s lépdeltem tovább!
óóóóóóóó élő intim koncertnahát!!!!! lehet, hogy ŐK voltak???
Na az milyen élmény lenne....azt hiszem nem lépdeltél volna tovább1996: Budapest
shinning wrote:óóóóóóóó élő intim koncert
nahát!!!!! lehet, hogy ŐK voltak???
Na az milyen élmény lenne....azt hiszem nem lépdeltél volna tovább
Intim koncert...ez eszembe sem jutott:D:D
I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
sziasztok!
mi újság?
Ricsárdtól hallottam milyen jó volt a Coldplay koncert, Seri Te hogy érezted magad a két koncin?
Ricsárd sikerült DM jegyet venned? Nekem neten keresztül nem sikerült bejutni a rendszerbe, pedig rendesen próbálkoztam, illetve mikor bejutottam nem tudta kérésemet kiszolgálni .... de őrült, fanatikus barinőm ezzel egyidőben a jegyirodánál várakozott és amit a jegyiroda rendszere megengedte a vásárlást egyből rácsapott a kiemelt állóhelyek 3 darabjára....aztán napközben csak úgy kíváncsiságból nézegettem, hogy mi újság a neten, de nem tudtam volna vásárolni....este fél hétkor, meg már elfogytak eme kiemelt jegyek .... nem semmi1996: Budapest
2010: Dublin, Belfast, Berlin0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication