*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Options
Comments
-
shinning wrote:Na hát úgy néz ki, egy kis spanyol túrné kezd kibontakozni nálam Alter Bridge ügyben. Seri még meggondolhatod magad
Madrid - Barcelona és talán Bilbao. de már teljesen kikészültem a repülőjáratok keresésében, mindenki olyan jól reklámozza magát, aztán a végén kiderül, hogy fapados árakról szó sincs :(
Ajjajj ... Én máris meggondoltam magam (főleg, hogy spanyolhonban még nem is jártam) ... Sőt, NovaRock ügyben is ... ... ... ... Csak sajnos az élet azért ennél bonyolultabb ... Hmmm .... :(1996: Budapest
2000: Katowice 2.; Saratoga Springs
2006: Prague; Vienna
2007: Katowice
2009: Berlin0 -
Seri wrote:Ne viccelj már ... Há', nem tudod?!?!?!?!
Bon Jovi: Június 04. - Magna Racino - Vienna, Austria
De ha sietsz, akkor még megnézheted őket holnap este Münchenben is ...
én kérek elnézést a tájékozatlanságomért:)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0 -
Srácok, csajok!
Most mondták be a rádióba (Petőfi), hogy szeptember 23-án, Pesten, Coldplay koncert!!! ... Mondjuk se a Coldplay oldalán, se a MuCo-nál nincs még ráutaló hír, de ez olvasható a Petőfi oldalán:
Tegnap este jelentették be, hogy az elmúlt évek egyik legsikeresebb bandája, az angol Coldplay szeptember 23-án Budapesten ad koncertet.
A londoni banda tökéletes időzítéssel tört be a rockzenei piacra. Az ezredforduló tájékán, amikor a két gigász, a U2 és az R.E.M. éppen alkotói szabadságát töltötte, valamint a hasonló stílusú Radiohead váratlanul a kísérleti elektronika irányába fordult, az átmeneti csendet kihasználó Coldplay óriásit robbantott. Talán maguk is meglepődtek amikor 2000-ben megjelent, Yellow című számuk az angol toplisták élére röpítette őket. Onnantól pedig nem volt megállás. A hirtelen jött átütő sikert kihasználva az együttes még brit léptékkel mérve is páratlan menetelésbe kezdett. Sorban követték egymást az olyan elementáris erejű slágerek, mint az In My Place, a The Scientist vagy a Clocks. A Coldplay jó példa arra, hogy a világ ma is nyitott az igényes, letisztult, harmóniadús, gitárorientált rockzenére.1996: Budapest
Seri wrote:Srácok, csajok!
Most mondták be a rádióba (Petőfi), hogy szeptember 23-án, Pesten, Coldplay koncert!!! ... Mondjuk se a Coldplay oldalán, se a MuCo-nál nincs még ráutaló hír, de ez olvasható a Petőfi oldalán:
Tegnap este jelentették be, hogy az elmúlt évek egyik legsikeresebb bandája, az angol Coldplay szeptember 23-án Budapesten ad koncertet.
A londoni banda tökéletes időzítéssel tört be a rockzenei piacra. Az ezredforduló tájékán, amikor a két gigász, a U2 és az R.E.M. éppen alkotói szabadságát töltötte, valamint a hasonló stílusú Radiohead váratlanul a kísérleti elektronika irányába fordult, az átmeneti csendet kihasználó Coldplay óriásit robbantott. Talán maguk is meglepődtek amikor 2000-ben megjelent, Yellow című számuk az angol toplisták élére röpítette őket. Onnantól pedig nem volt megállás. A hirtelen jött átütő sikert kihasználva az együttes még brit léptékkel mérve is páratlan menetelésbe kezdett. Sorban követték egymást az olyan elementáris erejű slágerek, mint az In My Place, a The Scientist vagy a Clocks. A Coldplay jó példa arra, hogy a világ ma is nyitott az igényes, letisztult, harmóniadús, gitárorientált rockzenére.
#1855Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:#1855
Hát, ja ...
Kaptam hivatlos hírlevelet is (részlet):
Mon 22 Czech Republic, Prague 02 Arena (jegyek: június 16-tól)
Tue 23 Hungary, Budapest Arena (jegyek: június 05-től)
Wed 24 Austria, Vienna Stadthalle (jegyek: május 30-tól)
Kezdek hinni a csodában ...1996: Budapest
Én is kaptam, úgyhogy meg is nyugodtam
Jó lenne a Stadthallet összehozni, csak ne szerdán lenne a bécsi koncert :((miután a pesti kedden van:rolleyes: )Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:Én is kaptam, úgyhogy meg is nyugodtam
Jó lenne a Stadthallet összehozni, csak ne szerdán lenne a bécsi koncert :((miután a pesti kedden van:rolleyes: )
sajna engem a C. nem dúl fel :( Látom már, sanyarú nyaram lesz (sóhaj)1996 Budapest
2007 Novarock - Nijmegen
2010 Belfast - Venice
2012 Amsterdam - Berlin I - Berlin II
2014 Trieste - Vienna0 -
Én még a vh1-on ismertem meg őket az első lemez idején...minden szálat megmozgattam, mégis két hónapomba tellett, mire be tudtam szerezni a gyári cd-t, pedig napsterről rég megvolt...akárhogy is, a Parachutes nagyon tuti, elszállós, borongós lemez, valami olyasmi, amit a Radiohead nem mert volna már akkoriban bevállalni, mégis remekbe szabott darab, egy-két próbát megér...hm...torrent...;) Élőben nem rosszak, de még van hová fejlődniük.Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Bécsi koncertre a jegy megvéve! ... Uff!!! ...1996: Budapest
Hopp ... Az oeticket.com-on egy nap alatt elfogytak az állóhelyes jegyek ... :eek:
Edit: De most ismét lehet kapni ... Szóval, újratöltötték a rendszert ... Don't Panic ...1996: Budapest
I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0
-
lilinger wrote:
Ez nagyon jó ...
De azért nyugtass meg, hogy erre nem úgy bukkantál rá, hogy végignézted az előtte lévő 136 részt is ...1996: Budapest
Seri wrote:Ez nagyon jó ...
De azért nyugtass meg, hogy erre nem úgy bukkantál rá, hogy végignézted az előtte lévő 136 részt is ...
Háccc, a zúúúúgy volt...
Szóval van a wiw-en a grunge topik, és egy ideje már csak tinik járnak oda (akiknek rengeteg az ideje, s így akár végig tudják nézni a klasszik sorozat 10 évadát), így én kikoptam. Néha-néha benézek, de el sem olvasom a post-okat. Így ezt is csak úgy találtam, hogy a legfelső volt.
Mindenesetre tanulságos. Mostmár mi deklaráltan is kemény rockerek vagyunkI am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:Háccc, a zúúúúgy volt...
Szóval van a wiw-en a grunge topik, és egy ideje már csak tinik járnak oda (akiknek rengeteg az ideje, s így akár végig tudják nézni a klasszik sorozat 10 évadát), így én kikoptam. Néha-néha benézek, de el sem olvasom a post-okat. Így ezt is csak úgy találtam, hogy a legfelső volt.
Mindenesetre tanulságos. Mostmár mi deklaráltan is kemény rockerek vagyunk
SZÉP MUZSIKA!!!! BIZONY BIZONY!!!!nagyon jó!!!! Még jó hogy Etus nem kezdett el ugrálni, még megégette volna magát a kemencével
1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
Seri wrote:Ajjajj ... Én máris meggondoltam magam (főleg, hogy spanyolhonban még nem is jártam) ... Sőt, NovaRock ügyben is ... ... ... ... Csak sajnos az élet azért ennél bonyolultabb ... Hmmm .... :(
A kis spanyol turné ugrott, de helyette egy Nova és egy Fillmore (Cortemaggiore) kárpótol nagyon remélem :-)
És készülhetsz novemberrekis német turné, és még pár itt-ott elszórt fellépés várható
1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
Ismeritek a címben említett bandát?
Tegnap mondta valaki, h mekkora. Megszereztem, leültem hallgatni munka közben. Döbbenet. Felnéz. Döbbenet. Fej leszakad.
Nekem nagyon bejött. Mondhatni - kis napirajzos kiszólással - ODA-B*SZ!!!
Hallgassátok hát meg jól!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Jaés.
Van 3 hazamenős jegyem eladó a szigetre. 28é/db.
Nem köll Nektek vagy kedves ismerősnek?I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:Jaés.
Van 3 hazamenős jegyem eladó a szigetre. 28é/db.
Nem köll Nektek vagy kedves ismerősnek?
Nekem már van, köszi, de azt is 25 ezerért vettemBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0
-
ííííjjjjjnye...a topikunk a 24. oldalra szorult??? :PBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads