*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Options
Comments
-
GyöngyLekvá wrote: »grammy, golden globe, nem mindegy...?
hehehe, igen
igazából én, naiv egészen mostanáig szimpatizáltam az alulfizetett (?!;) nekünk legyen mondva...) lazsáló forgatókönyvírókkal. De ha arra gondolok, hogy Eddie végre egy rangos díjat nyert, egy Golden Globe-ot, (igen, megnyerte) amit ugyebár a kritikusok és az újságírók ítélnek oda, és CSAK EBBEN AZ ÉVBEN történt meg, hogy sajtótájékoztató keretén belül, felhajtás nélkül hirdetik ki a győztest...akkor marha pipa leszek...lássuk be, erkölcsi megfontolásból még egy odab@#%ós Eddie beszédre nagy szüksége lett volna a művészvilágnak:) no meg az amerikai elitnek...lásd Here's To The State Of ..., No More és társai és persze az örök klasszikus:
http://youtube.com/watch?v=AHEYs0CMe4U:D:D
Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0 -
lilinger wrote:Tájékozatlanságomat dícséri, de akkor mostmár tuti övé a díj???
l. #1729 hozzászólásBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
GyöngyLekvá wrote: »
edit: juteszembe, szeles péter barátunk szét-kínoz még a héten kétszer is, azután viszont akár csepelre is hajlandó leszek kimenni a grammy-díjaj albumért...
Szeles Péter jócimborád!, én épp a napokban hajítottam ki a tankönyveit (tudom, egyes bölcsek logikája szerint akkor embereket is képes vagyok kihajítani:rolleyes::), de miért is tagadjam, qrrrva jól esett (mentségemre váljék, sok közgáz, jogbölcselet és római jog jegyzet is a sorsára jutott:D)!
Az Eddie bándol csak rád vár, úgyhogy gyere ki valamikor, most már tényleg, nem olyan hosszú az út a vadonba;)!!!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0
-
hehe, oké:)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
itt is meg ott is csiripelik a verebek, hogy a Pearl Jam St. Paulban vagy Denverben színpadra lép a Rage Against The Machine-nel és a Green Day-jel.
Már csak az a kérdésem, ki tart velem Amerikába?Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:itt is meg ott is csiripelik a verebek, hogy a Pearl Jam St. Paulban vagy Denverben színpadra lép a Rage Against The Machine-nel és a Green Day-jel.
Már csak az a kérdésem, ki tart velem Amerikába?
Húúúúúúúú, de komolyan hangzik!
Én tuti nem megyek, de lélekben támogatom a kedves utazókat!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Van valami oldal, ahol vannak fent koncertplakátok? Eccerűen most annyira nem fog az agyam, asse tom, hol keressem...I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0
-
Ricsard wrote:itt is meg ott is csiripelik a verebek, hogy a Pearl Jam St. Paulban vagy Denverben színpadra lép a Rage Against The Machine-nel és a Green Day-jel.
Már csak az a kérdésem, ki tart velem Amerikába?
Én biztosmikor lesz?
1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
lilinger wrote:Van valami oldal, ahol vannak fent koncertplakátok? Eccerűen most annyira nem fog az agyam, asse tom, hol keressem...
én ezt nézegettem még tavaly:
http://www.thecolorsblend.com/1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0
-
shinning wrote:Én biztos
mikor lesz?
amíg nem biztos, ne szervezkedjünk...:rolleyes:Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
-
csak nézegetitek vagy vásároltok/vásároltatok is? Ha igen, mely poszterek érdekelnek titeket? Én nekem eddig csak egy van: a közös retrokommunista budapesti/prágai:)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:csak nézegetitek vagy vásároltok/vásároltatok is? Ha igen, mely poszterek érdekelnek titeket? Én nekem eddig csak egy van: a közös retrokommunista budapesti/prágai:)
Egyelőre csak nézegetjük, de sztem lesz ebből vásárlás is...és igen, az a plakát télleg mindent visz!
Amúgy nekem a 2006-os aussie turné darabjai tetszenek nagyon. Nagyon...
Majd jelentem, ha sikerült eljutnunk a döntés fázisába...I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
azok az ausztrál plakátok valóban csodaszépek, és emiatt iszonyat drágák is a legtöbb esetben. Mindenesetre kíváncsi vagyok, végül ki melyikre fog beruházni.Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Kezemben tartom AZT A BIZONYOS szakdolgozat...leadását a Bushleaguer-rel ünnepeltük...
Tudom, h csak másfél oldal...de úgy érzem, elértem, amit ezen a mhelyen lehetett...nincs út feljebb!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
na, gratula.
:eek: Én meg a Rats c. alaptételt hallottam a minap a Lurdy Ház rádiójábankomoly volt...
Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
NIRVANA Unplugged ma 22h-tól a VH1-en!!!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music