Pearl Jam in Zagreb!

Options
19389399419439441290

Comments

• _annie_
    _annie_ Posts: 980
    pajo wrote:
    Iva: bome i mi jedva čekamo glasanje! :D

dok čekamo, upišite se ovdje svi oni koji hoćete reprizu Baltazara: https://spreadsheets.google.com/ccc?key ... jZUE&hl=en

pa će nam biti lakše ako se sad prvo svi upišu za Baltazare koji im fale ili im ih treba još pa ćemo onda tako i za nove majice ;)

Gordan: Mi smo zainteresirani za sve edicije, Baltazara i Vegetu, ali prvo moramo vidjeti ima li kakvog profešura na lageru kod Nike. Bi li možda mogli napraviti i chart za Vegetu?
    I mi s nestrpljenjem očekujemo javno izjašnjavanje. Koliko se da zaključiti, Bajadere će bit u điru? Možda Bajadere koje ispadaju iz vulkana? :lol::mrgreen:
    A kaj se tiče raspleta s Krašom, uvodim novu opciju:
    e) sudska tužba u kojoj će se lepi Nadan nadati oplemenjivanju bogatstva.
    I onda će to vidjeti Polančec, pa će nas i Podravka tužiti, a bogami i Bandić, jer profać Balta je zagrebački brand.
    A mi ćemo na sve to odgovoriti protutužbom, s tezom da smo besplatno pronosili glas po svijetu o hrvatskim brandovima i još ćemo na svemu tome zaraditi lovu od Turističke zajednice, od Hrvatske gospodarske komore i od Vlade RH, tako da ćemo moći stvoriti fond za majice za sve buduće turneje :D:mrgreen:
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: Evo, upišite narudžbe pa ćemo vidjeti što naši majstori dizajna i nabave (aka Niko i Tomislav) mogu izvesti. ;)

VEGETA: https://spreadsheets.google.com/ccc?key ... rekE&hl=en

BALTAZAR: https://spreadsheets.google.com/ccc?key ... jZUE&hl=en
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Ne mogu upisati ništa na tablice :?
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    Ne mogu upisati ništa na tablice :?

Ajd probaj sad...
  • masni
    masni Posts: 1,657
    upisao :)

bome ce se iskesirat pare jos kad dodje i treca :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • _annie_
    Gordan: Evo i mi smo se upisali. ;). Jedva čekam i dizajn nove. Totalno me Niko napalio s oni teaserom od poruke.
    Imam još jedno pitanje. Možemo li dogovoriti čoporativni transfer na relaciji Dublin - Belfast? Bilo bi zabavnije, veselije, bučnije, brojnije, a možda i jeftinije :mrgreen: . Bus ili vlak, that is the question? Je li netko već nešto poduzeo po tom pitanju?
  • _annie_
    Gordan: Umalo zaboravih. Poruka nekima s ovog foruma:
    BARÇA, BARÇA, BARÇA :D:D:D
    Sorry, nema veze s našim dečkima, ali nisam mogao odoliti. Nema slađeg od gledanja kako se "Los Blancos" tješe što su osvojili rekordan broj bodova. I mi smo, ali tri više!!! :twisted: :mrgreen: :twisted:
  • pajo
    _annie_ wrote:
    Gordan: Imam još jedno pitanje. Možemo li dogovoriti čoporativni transfer na relaciji Dublin - Belfast? Bilo bi zabavnije, veselije, bučnije, brojnije, a možda i jeftinije :mrgreen: . Bus ili vlak, that is the question? Je li netko već nešto poduzeo po tom pitanju?
    I&M: nismo još ništa poduzeli, ali svakako vlak ;) karte (18€) se mogu kupiti 28 dana prije željenog datuma ovdje:
    link
    http://www.irishrail.ie/home/
    train hours
    7:35 9:35 11:00 .13:20 16:50 ..
    travel time is 2 hours and :20 minutes

mi brijemo na ovaj u 9:35 ;)
  • Dirty Frankk
    Ekipa jeste spremni za nove majice................................................

sljedeći post stižu slike......................

za 15 minuta............................... :D vraćamo se nakon reklama :lol:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Dirty Frankk
    edited May 2010
    LADIES AND GENTLEMAN I AM PROUD TO PRESENT A NEW T-SHIRTS FOR EUROPEAN TOUR 2010

VARIJANTA BR. 1

1.jpg

1big.jpg

1big2.jpg
    Post edited by Dirty Frankk on
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    TEST

iiiihhaaaaa! :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • Dirty Frankk
    VARIJANTA BR. 2

2.jpg

2big.jpg
  • Dirty Frankk
    VARIJANTA BR. 3

3a.jpg

3abig.jpg
  • Dirty Frankk
    VARIJANTA BR. 3 (druga boja)

3b.jpg

3bbig.jpg
  • siljo
    mnogo dobro! obje varijante...

tek sad sam skuzio da u bajaderama pisu imena gradova... nice touch!

treba korigirati Nijmegen ;)
  • Dirty Frankk
    Ovim putem se još jedno želim zahvaliti IGORU (grudice) koji je sve ovo omogućio sa svojim super grafičkim sposobnostima i idejnim rješenjima.

Hvala Igoru...vidimo se u Dublinu ;)

E sad ekipa, nadam se da vam se sviđa jer ja sam oduševljen.

navali narode i glasaj koju varijantu ćemo štampati.
  • siljo
    meni su super varijante 2 i 3b, tim redom...

cak bi glasao da se u varijanti 1 cijela slika smanji za nekih 20% ako ne utjece na citljivost teksta u bajaderama ;)

i bas mi je fini ovaj zadnji grad na turneji :D
  • masni
    masni Posts: 1,657
    Prvo da se osvrnem za put Dublin-Belfast.. Meni i kosti je apsolutno svejedno budući da iz belfasta idemo za london i ne vraćamo se u dublin, i da bi u vlaku bila veća zajebancija, ali.. ako se netko vraća u dublin možda da mu napomenem da jedna karta busa vrijedi za sve kompanije.. vrijeme vožnje je nešto kraće od vlaka, cijena je tu negdje, ali ima se puno veći izbor jer se možete vratiti s bilo kojom bus kompanijom, a ne samo onom s kojom ste išli gore.. jedan fora touch.. ali opet kažem, nama je svejedno, i idemo s većinom :)

majice.. jako dobre, me like.. sviđaju mi se boje.. 3 mi je najbolja iako možda ima najmanje "bajadera" štiha.. jedinica ima i font i bajadere, dvojka ima krašov grb, ali trojka ima bajadere i najbolji font.. meni.. iako nije bajadera font.. uglanvom, 3 (svejedno koja boja), pa 1, pa 2

edit: već sam promijenio poredak :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • pajo
    edited May 2010
    Iva: ajme pregenijalne su sve ideje! evo sad će pajo nabacit neki file za glasanje :)
    https://spreadsheets.google.com/ccc?key ... wVmc&hl=en

pajo već ima favorita, ja se malo lomim...stvarno su fenomenalne majice! ja bih zadnji grad stavila Zagreb?, ali možda bolje ne jer imamo i Rijeku, Dubrovnik, Varaždin, Samobor itd. ;)

edit: a možda možemo napraviti i dvije verzije majica jer je varijanta 2 dovoljno različita od drugih da ju možemo napraviti kao posebnu majicu (za missing tekst prijedlog može biti 'Euro Tour') - ja bih u tom slučaju stavila 3b kao main i 2 kao supporting act :D
    to nam je i dobro da ne moramo kupovati više komada iste majice da bi se imali u kaj presvuć od koncerta do koncerta :)
    Post edited by pajo on
  • grudice
    grudice Posts: 211
    siljo wrote:
    mnogo dobro! obje varijante...

tek sad sam skuzio da u bajaderama pisu imena gradova... nice touch!

treba korigirati Nijmegen ;)

Korigovano ;)