Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Iva: da, majice su muka živa za odlučit, slažem se sa svima koji to spomenuše. meni je prva najviše 'bajaderasta', druga mi je najneutralnija i bila bi mi dobra i za internacionalne fanove, a treća mi je najprldžemskija tj. najviše mi liči na neke njihove grafičke odabire. jedino me kod prve brine ideja kako bismo našli majice takve smećkasto-beige boje tj. da li bismo ih uspjeli naći...
no, ima još poneko za glasati, npr. Sid koja je obećala glasati navečer kad dođe do kompa, lestesica do koje isto pokušavamo doći, Anica, Niko i tak...ima nas još
a onda možda možemo napraviti i onu koja bude 2. izbor, pa da imamo dvije (ponovi se ona).
edit: dok sam pisala eto i posta od mog muža0 -
Kako dobroooo!!! Moj glas otisao kandidatu 3a, bas zbog ovog sto je Iva napisala, tj. najprldzemskija mi je i odusevljen sam! A i vecina, moram primjetiti
Javio sam i Vedranu pa nek se i on ocituje u tablici.
Zakon!Death or glory!0 -
pajo wrote:Ma bit ce dobro i ovako, pobjednicko odnosno najgenijalnije rjesenje tiskamo sigurno, a onda ako se slozimo mozemo otisnut i drugoplasirano...malo smo u cajtnotu tako da je dobro da probamo sto prije izabrati kako bismo krenuli sa realizacijom...
Cekamo jos Viktora (koji je javio da stize doma za pola sata), Sid (javila je da ce se navecer ocitovat), Potatosicu, Lestesicu, ne znam kaj je sa Leom i worldwide-om...
EDIT: dok sam pisao eto i Viktora...
Gordan: Prihvaceno. Sto ces, mi djevice volimo zakomplicirati stvari. :P Anica ce se takodjer ocitovati do veceras. Sad nije pri kompu.0 -
Ja ću se isto javiti večeras da dam glas majici
sad sam u frci sa poslom i ovo ne bi trebao pisati ali eto.
samo sam htio reći da kad sam radio sa Igorom pravci za varijante su bili takvi kao što je Iva rekla:
prva da bude baš bajadera, treća je ful rokerska a druga neutralna.
Boja majice je već odabrano po katalogu tako da imamo sve nijanse...naravno ako ih oni imaju na lageruCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Po dobrom starom običaju majice su genijalne!
Sve pohvale dizajnerskom timu!
Teško je reći koja je najbolja jer su sve zakon, ali ipak sam se odlučila za 3a... Dvojka je isto super... Ma ne, ipak 3a...Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
op op vidim da se kuha ta treca opcija..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
buduci da je izgledno da cemo tiskati opciju 3, mozda bi mogli u zadnju bajaderu umjesto "Bajadera" staviti "Croatia" jer nigdje na majici se ne vidi da se odnosi na kroejšu...Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
obavila svoju građansku dužnost
igore, majice su predobre, svaka čast!!!0 -
Majstori! Predobre su majice!
Iako sam prilicno neuracunljiva (umorna od puta) veceras, nekako mi se najvise dopala 3a.
I one ostale su mi isto cool, al ova nekako naj...pa kako ne netko vec napisao, ajmo prvo za najbolju varijantu, a onda ako budemo, second best stampat. I uzet cu vegete i baltazare. do kada to moram upisat?"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
bio sam malo odsutan zbog ne placanja clanarine na vrijeme
dobio sam danas poruku od paje da se glasa za majice, a moj glas ide........
varijanti 1...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
Cijelo vrijeme sam kao favorita držao br. 1 klasika bajadera ali mislim da ću glas ipak dati za 3a. Nekako mi je više rokerskija.
Moramo se ovih dana malo raspitati o cijenama za print pa ćemo odlučiti da li raditi i drugu majicu.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
May 17, 2010 Boston, Massachusetts, TD Garden
Set List: Release, Animal, The Fixer, In My Tree, Small Town, Force Of Nature, Given To Fly, Sad, Unthought Known, Pilate, Hail Hail, Push Me, Pull Me, Even Flow, Undone (played in memory of Howard Zinn), Not For You/Modern Girl (Sleater Kinney), Red Mosquito, Got Some, State Of Love And Trust, Why Go
1st encore: Bee Girl, Just Breathe (dedicated to “T, Marie and their boy Jack”), Love, Reign O’re Me (Townshend), Rival, Save You, Rearviewmirror
2nd encore: Smile (dedicated to “Jen”), Wasted Reprise, Better Man/Save It For Later (Charley, Cox, Morton, Steele, Wakeling), Soldier Of Love (Cason, Moon) [Stone discusses “Partners In Health”], Crown Of Thorns (Mother Love Bone, A. Wood), Alive, Rockin’ In The Free World (Young)0 -
Dirty Frankk wrote:Cijelo vrijeme sam kao favorita držao br. 1 klasika bajadera ali mislim da ću glas ipak dati za 3a. Nekako mi je više rokerskija.
Moramo se ovih dana malo raspitati o cijenama za print pa ćemo odlučiti da li raditi i drugu majicu.
Tko se raspituje - vi ili ja u onoj tiskari gdje tiskasmo Baltazara? Ili imaš ti neku dobru opciju?
Misilim da bi bilo sasvim ok da se napravi samo jedna varijanta.0 -
pajo wrote:May 17, 2010 Boston, Massachusetts, TD Garden
Set List: Release, Animal, The Fixer, In My Tree, Small Town, Force Of Nature, Given To Fly, Sad, Unthought Known, Pilate, Hail Hail, Push Me, Pull Me, Even Flow, Undone (played in memory of Howard Zinn), Not For You/Modern Girl (Sleater Kinney), Red Mosquito, Got Some, State Of Love And Trust, Why Go
1st encore: Bee Girl, Just Breathe (dedicated to “T, Marie and their boy Jack”), Love, Reign O’re Me (Townshend), Rival, Save You, Rearviewmirror
2nd encore: Smile (dedicated to “Jen”), Wasted Reprise, Better Man/Save It For Later (Charley, Cox, Morton, Steele, Wakeling), Soldier Of Love (Cason, Moon) [Stone discusses “Partners In Health”], Crown Of Thorns (Mother Love Bone, A. Wood), Alive, Rockin’ In The Free World (Young)
Kakva set lista: 32 kompozicije - hitovi, rarities, super coveri... ludilo!Post edited by snih on0 -
ne znam sta bih prije poceo nabrajat..
Sad, SOLAT, Love, Smile, Crown.. ma užas..
evo ovako i hladne glave 3a je definitivno najjaca opcija meni.. Gornji dio dovoljno predstavlja bajaderu da ne moraju jos i slova bit bajaderinog fonta.. jer uostalom, i vegeta je imala dovoljnu prepoznatljivost s kuharom i krugom i bez vegetinog fonta.. ako sam se dobro izrazio.. definitivno 3a.. sa zadnjom bajaderom Croatia ili Zagreb RemembersOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Kakva set lista u Bostonu...ovo će biti teško nadmašiti ali tko zna što se sprema za New York.
Poster mi je dobar, definitivno završava u 10c košarici, mislim da jedino preskaćem 2 Ames-a, stvarno se Ames tandem ne trude više :oops: sramote Jeff-aCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Kakva set lista u Bostonu...ovo će biti teško nadmašiti ali tko zna što se sprema za New York.
Poster mi je dobar, definitivno završava u 10c košarici, mislim da jedino preskaćem 2 Ames-a, stvarno se Ames tandem ne trude više :oops: sramote Jeff-a
Niko, artist danas na svom siteu prodaje 100 potpisanih komada:
http://www.munkone.com/shop/?p=1290 -
pajo wrote:May 17, 2010 Boston, Massachusetts, TD Garden
2nd encore: Smile (dedicated to “Jen”), Wasted Reprise, Better Man/Save It For Later (Charley, Cox, Morton, Steele, Wakeling), Soldier Of Love (Cason, Moon) [Stone discusses “Partners In Health”], Crown Of Thorns (Mother Love Bone, A. Wood), Alive, Rockin’ In The Free World (Young)
Gordan: Set-lista mi je prehebena... poster je isto takav... upao sam u razdoblje kad mi je sve genijalno... je li to mozda zbog nadolazece turneje :?: , I wonder.. Ne znam moze li neka set-lista biti bolja...
0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads