Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Philly bootlegs su stigli za naručit i naravno odmah sam ih ukrcao u košaricu :PCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Philly bootlegs su stigli za naručit i naravno odmah sam ih ukrcao u košaricu :P
O da da, to je totalni must have...0 -
Gordan: Hej ljudi, dugo se ne oglasih... sto cu vam reci, zatrpan poslom, bla, bla, trooch, trooch... Znate vec tu pricu... Pratio sam vas neko vrijeme, a onda sam i to prestao, da bi onda prije neki dan spoznao kako je bilo zanimljivo. A javljam se zbog ovih sjajnih vijesti unutar zadnjih dana. Prvo Philly, pa onda PJ radio ili obrnuto, svejedno. Philly je narucen, radio svira... divota
Eh da, i sretni rodjendani svima kojima je unazad mjesec dana trebalo cestitati :oops:masni wrote:Ej ljudi, sad me ovaj PJ radio podsjetio na ona 2 bootlega sto su dosla uz backspacer..
ja na to skroz zaboravio.. jeste uspjeli svi to poskidat na kraju ili ne? da me uputite..
I ja sam zaboravio... ne znam vise ni kako bih krenuo u potragu za njima... nek' javi netko ako je uspio skinuti.0 -
Samo ubacite cd u komp i mislim da bi se trebalo pokrenut samo..ili neki link bude pa se treba ukucat na net...ne sjecam se vise, al ja sam skinula samo jedan boot. :O
A joj, citam setlistu ovu...ne vjerujem. Super.
Merch je jako dobar, nadam se da cu ovo ljeto upotpunit svoju PJ kolekciju majica itd."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Napokon su svirali OceansCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Columbus poster:0
-
hehe, pali goodsiOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
pajo wrote:Columbus poster:
skroz su mi fora ovi njihovi posteri, ali ne kužim da li imaju neku poantu ili ih umjetnici naprave čisto kako im se čifne?!? to me inače interesira, pa ako bi mi netko htio to malo pojasniti bilo bi mi puno lakše...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:skroz su mi fora ovi njihovi posteri, ali ne kužim da li imaju neku poantu ili ih umjetnici naprave čisto kako im se čifne?!? to me inače interesira, pa ako bi mi netko htio to malo pojasniti bilo bi mi puno lakše...
pa uglavnom su vezani za mjesto na kojem sviraju... ovaj je za Ohio i vide se u pozadini ona stara "kola" na kojima se nekad putovali... sjeti se kaubojskih filmova... samo to je bilo na divljem zapadu, a Ohio je na istoku
jel ti imalo lakse Ane?Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Dosta postera ima poantu i razrađeni koncept vezan uz grad ili mjesto gdje sviraju ali to nije pravilo kojega se mora držati. Neki umjetnici obave domaću zadaću i naprave poster koji ima super vezu a neki ne.
Mislim da nikad ne dobijaju input od benda, gotovo sam siguran u to, oni se u to ne petljaju. Prihvate što dobiju vjerovatno neke postere i ne vide prije show imaju povjerenje i to je to.
recimo ovo su neki koji su dobili 5 iz domaćeg rada
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/121745
jer
Missouri has some of America's most polluted waterways, largely because corporate interests trump those of the environment.
zatim meni jedan od najdražih postera sa super obavljenom zadaćom
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/114653
Maori flag
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ri.svg.png
http://en.wikipedia.org/wiki/Haast%27s_Eagle
ovoga ne moram objašnjavati sam govori za sebe
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/46767
ima toga hrpa ali da ne peglam previše :?CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
hvala momci na objašnjenjima... fakat mi je lakše sada...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
May 7, 2010 Noblesville, Indiana, Verizon Wireless Amphitheatre Indiana
Set List: Release, Last Exit, Got Some, Why Go, In My Tree, Small Town, Unthought Known, Even Flow, Supersonic, Down, Daughter/WMA/Blitzkrieg Bop (Ramones), Goin’ Back To Indiana (The Corporation) [partial version], Rats, Wishlist, Insignificance, Force Of Nature (dedicated To Hud Mellencamp), Jeremy, The Fixer
1st encore: Just Breathe, Off He Goes, Given To Fly, Lukin, Better Man, Do The Evolution
2nd encore: Garden, Whipping, Alive, Baba O’Riley (Townshend), Yellow Ledbetter/Star Spangled Banner
Poster - vec na ebayu, ofkors :evil:
http://cgi.ebay.com/PEARL-JAM-noblesvil ... 500wt_1182
Majice s ove turneje su mi vrlo dobre, nadam se da ce iste biti i u Europi posto vec imaju navedene americke i europske datume. Bomb t - hell yes!
http://i.imgur.com/rPO6o.jpg
http://i.imgur.com/dUlep.jpg
a i ova mi je ok, kao i slonica jammica
http://img.photobucket.com/albums/v59/b ... G_9661.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v59/b ... G_9662.jpg
A i Oceans usred Ohia je nesto novoDeath or glory!0 -
ajme super mi je ova druga majica.. bomba je ok, al ova mi je bomba.. ovaj.. ma kužite..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
ajme kak je gusht čitat setliste!! + znat da još oko 40ak spavanja
i slušat ćemo neku našu uživo jupiiii!!
genijalni posteri kao i uvijek! majice su mi kul za momke, a htjela bi jos vidjet uživo za curke
skužila baš da sam ih se opet ful zaželila i da opće nemam posebnih želja, neg bi onak, htjela čut s.v.e.
koje su vaše želje za nadolazeće nam svirke??0 -
shela wrote:koje su vaše želje za nadolazeće nam svirke??
Pitanje je skroz na mjestu te zahtjeva transparentne i konkretne odgovore od strane svih članova kulta koji će se uputiti na ovogodišnje hodočašće
Ja želim čut:
- Oceans, Breath, In My Tree, Tremor Christ, Red Mosquito (sa Ben Harperom na steel gitari), Faitfhfull, No Way, Parting Ways, Thumbing My Way i Come Back
- obvezatno Force Of Nature, Unthought Known i Just Breathe od novih
- od covera inzistiram na Baba O'Riley (minimum jednom), a bilo bi lijepo i upotpunit kolekciju sa Crown Of Thorns...
Eto ga...0 -
ajme, koliko sam propustila.... puno pozdrava svima
kod nas je rad, rad i opet rad pa, glede raznih top-lista, od glazbe igra ono što tjera na glasno pjevanje u vožnji jer izvan auta i ne stignem uživati puno u glazbi, a u autu sam barem sat vremena dnevno - moram s vama podijeliti oduševljenje time što imam player u koji upiknem SD karticu s mp3 stvarima, donedavno nisam ni znala da to postoji
jeste vi već svi sve riješili glede skorog putovanja?
(nemoj misliti na vulkan, nemoj misliti na vulkan...)
mi smo uboli avionske karte već poodavno (na kraju su naša tri koncerta izišla na 10 dana - kao godišnji od tjedan dana, pa na kraju i petak i ponedjeljak) i preostao nam je još smještaj. imate preporuka za dublin/belfast/london :?:
btw. i ja bih voljela čuti garden i uvijek bih rearviewmirror, pa force of nature od novih ali pristajem na bilo što, po mogućnosti s barem jednim akustičnim setom0 -
to volim set liste, želje itd...
ovako:
Oceans ( nekako sam prestao sanjati o toj pjesmi kao mission impossible ali dobro neka bude tu)
Garden
Satan's Bed
In my Tree
Smile
All or None
No Way
Of the Girl
Can't Keep
Gonna See My Friend
od covera može nešto novo...to bi bila foraCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Da se malo vštulim (brez zamere) :oops:
Moje želje (za Benetke):
Release, Oceans, Tremor Christ, Love Reign O'er Me, Leash, State of Love and Trust, Come Back, Unthought Known. (Od teh, ki sem jih že slišala pa In hiding in Black).
Ah.
@DirtyFrank: on novih covera: At Dawn (MMJ!)The worst enemies of music? Money and Mathematics. Combined with music, they both do the exact opposite of what they're supposed to do. Money makes music cheap, mathematics makes it stupid and predictable.
____
Zagreb 2006/ Munich 2007/ Venice 2007/ Berlin 2009 / Venice 2010 / 2 x Berlin 2012 / Stockholm 2012 / Milan 2014 / Trieste 2014 / Vienna 2014 / Florence (EV) 2019 / Padova 2018 / Prague 2018 / Imola 2022 / Budapest 2022 / Vienna 2022 / Prague 20220 -
Hmm, Brain of J, Nothingman, Off He Goes, Oceans, Gone, Green Disease, Love Boat Captain (nekako sam uvjeren kako ce ga svirati u Berlinu s obzirom na 10 godina od tragedije). Uz pjesme s novog albuma, naravno.Death or glory!0
-
En La Clandestinidad Telford, PA by way of Kansas City, MO and Milwaukee, WI, Phoenix, AZ and East Greenbush, NY Posts: 3,692I always wondered why this thread was so long and still going, just never clicked on it. I guess I won't know what goes on in here!Formerly Brew Crew Tix
“If the world hates you, keep in mind that it hated me first. If you belonged to the world, it would love you as its own. As it is, you do not belong to the world, but I have chosen you out of the world.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music