Pearl Jam in Zagreb!

Options
19419429449469471290

Comments

• cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Setlista najbolja do sada, jawdropping, a sad i poster :shock: :o
    Zelim ga imati, iako nisam bila na koncertu...cajanka! SUpergenijalno i bas za mene :D
    Da si se sad teleportirati i vratiti par sati unazad, bit u Bostonu na cajanci na pa PJ show.
    Buncam malo, valjda me je ovaj friski pariski zrak i sunce malo zdrmalo.
    Aaaaaaa 8-)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Gordan: Ne bih zelio da ovo ispadne kao sirenje negativnih vibracija, ali se pitam zabrinjava li pomalo jos koga ovo stanje s otockim zracnim lukama. Kad sam svojoj boljoj polovici spomenuo stvaranje alternativnog plana nije bila bas odusevljena. Rece ona da se moramo ponasati kao da je sve normalno, jer ce sve bit normalno, a alternativni plan bi nam mogao donijeti zlu srecu. Meni to malo zvuci previse praznovjerno, pa sam ipak odlucio malo istraziti sve mogucnosti zemaljsko - morskog odlaska u Dublin, Belfast i London.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    _annie_ wrote:
    Gordan: Ne bih zelio da ovo ispadne kao sirenje negativnih vibracija, ali se pitam zabrinjava li pomalo jos koga ovo stanje s otockim zracnim lukama. Kad sam svojoj boljoj polovici spomenuo stvaranje alternativnog plana nije bila bas odusevljena. Rece ona da se moramo ponasati kao da je sve normalno, jer ce sve bit normalno, a alternativni plan bi nam mogao donijeti zlu srecu. Meni to malo zvuci previse praznovjerno, pa sam ipak odlucio malo istraziti sve mogucnosti zemaljsko - morskog odlaska u Dublin, Belfast i London.
    Iva: ja sam uz Anicu! ;) ne toliko zbog praznovjerja, nego zato što sam nekako više sigurna da će avio kompanije odsjeći jezik (ili prste da ne dotiče tipkovnicu) idućem kojem padne na pamet pokrenuti obustavu prometa zbog oblaka. pogotovo nakon ovog zadnjeg, očito nepotrebnog prekidanja prometa nad GB.

osim toga, mi smo u familiji zaključili da od trena kad se uspijemo dokopati Dublina otamo smo mirni tj. do Belfasta idemo vlakom, ako oblak krene dok smo u Belfastu imamo cijeli jedan dan za naći neki brod da nas prekrca na drugi otok pa otkud god nas iskrca busom/vlakom do Londona, a onda kad smo jednom u Londonu briga nas kako ćemo kući... :D tak da ne, ne brinemo...
  • pajo
    Okej...službeno zatvaramo glasanje za najgenijalnije rješenje službenog PJ Cro Crew t-shirta za 2010. godinu i to sa premoćnom pobjedom (13 od ukupno 20 glasova) genijalnog rješenja zvanog "Rješenje 3a" :!: :!: :!:

Nakon ovih cermonijalnih stvari odmah and by that I mean odmah krećemo sa operacijonalizacijom :D

1. Snih legenda je, dok se još glasalo, u tajnosti obavio prvi dio zadatka i pribavio ponudu za majice i tisak i rezultat je fenomenalan. Dakle cijena jedne majice zajedno sa tiskom iznosit će 32 kn (ponuda je rađena na 50 kom što ne bi trebao biti neki problem). Majice su naravno boje "brown" i postoje u opcijama muške i ženske.

2. Od odmah kreće upisivanje željenih količina i veličina od strane svih zaintesiranih i to u tablicu na sljedećem linku: https://spreadsheets.google.com/ccc?key ... wVmc&hl=en
    Molim sve frikove da u tablicu upišu broj majica koje žele naručiti pod pripadajućom veličinom i opcijom muška-ženska. Također, molim da se to napravi najkasnije do petka jer smo u cajtnotu a i potrebno je par dana da tiskara pribavi majice.

3. Također, ako bi se netko još htio uključit u re-print "Vegete" i "Baltazara" neka upiše svoju narudžbu kako bi Snih mogao u istoj tiskari dobit točne informacije o cijenama. Ponovo postam linkove:
    Vegeta: https://spreadsheets.google.com/ccc?key ... rekE&hl=en
    Baltazar: https://spreadsheets.google.com/ccc?key ... jZUE&hl=en

4. Niko i Igor će sa Snihom iskoordinirati dostavu pripreme u tiskaru, a distribuciju gotovih majica ćemo organizirati ili nekim tradicionalnim pre-tour meet-upom ili metodom "sve-majice-su-kod-nas-pa-se-dogovorimo"

Eto to je to...
  • _annie_
    pajo wrote:
    osim toga, mi smo u familiji zaključili da od trena kad se uspijemo dokopati Dublina otamo smo mirni tj. do Belfasta idemo vlakom, ako oblak krene dok smo u Belfastu imamo cijeli jedan dan za naći neki brod da nas prekrca na drugi otok pa otkud god nas iskrca busom/vlakom do Londona, a onda kad smo jednom u Londonu briga nas kako ćemo kući... :D tak da ne, ne brinemo...
    :D maj point igzektli :D - samo da se domognemo sjevera, a onda ćemo lako za povratak...
    a ako budemo takve preloše sreće, moja firma velikodušno stavlja na raspolaganje moj službeni auto :mrgreen: , a osim nas stane još troje... ako gordan može uzeti ovaj koji trenutačno vozi, ide troje naprijed i barem toliko iza :mrgreen:
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    Hej! ajme što je živo ovdje baš gusht za vidit :)

nego ne kuzim kaj se desilo kod glasanja za majice al stavila sam samo jednu 1 u drugu kolonu di je i bilo najviše glasova, tak da mislim da je to ok. (prvi put sam stavila vise al sam to onda odmah ispravila (časna pionirska - a bila sam pijonir)
    sve su mi ful najs tak da iz ok-ej :)
  • pajo
    Vidim već se vrijedno ispunjava tablica sa brojkicama...ajmo sad dalje...

Trebalo bi odlučit što ćemo upisat u onu zadnju bajadericu...svakako ćemo se složit da je najbolje upisat nešto što će asocirat na...jel...nas :mrgreen:
    Dakle opcije su:
    - Croatia (no, u svim ostalima su navedeni gradovi)
    - Zagreb (kao grad u kojem su bili pa možda nekad opet budu)
    - Zagreb Remembers (kao nešto što Edu stalno guramo u facu pa nas po tome zna; jedino ako šef od dizajna Igor kaže da je predugačak tekst pa ne stane)
    - nešto drugo

Možda Zagreb Remembers nije loša ideja pošto je to već duže vrijeme slogan kojeg koristimo na različite načine i koji je na neke od tih načina došao i do banda, a i cijela ova zajednica se stvorila oko famoznog 26.9.2006. (ideš koliko je vremena već prošlo :shock: )

Ajde dajte neke komentare u postovima pa da probamo na brzinu odlučiti što ćemo...
  • grudice
    grudice Posts: 211
    Jo sto se ovdje stvari brzo desavaju.
    Pajo dok ja pokusavam napisati pitanja ti vec odgovore dajes :)

Zagreb Remembers se moze ubaciti u zadnju bajaderu ali moram malo smanjiti slova i staviti ih u dva reda:

CroFans2.jpg

Mada sto se mene tice mislim da je i Croatia isto ok - ako nista daje mi mira s estetske strane. ;) Nema veze sto su ostalo gradovi, svakako smo vec pomijesali tradiciju i grunge.

CroFans3.jpg
  • cropdustress
    Samo prijedlog-da ovo Zagreb remembers ili Croatia napravimo u drugoj boji ili malo promijenimo ako se moze. da se istakne i razlikuje od ovih tour mjesta. Samo misao :)
    Upisat cu se uskoro u sve tablice. Trebaju mi majice.
    A koje su cijene za baltazara i vegetu? Super da radimo reizdanje!
    Ajme, da 32 kune! svaka cast! Uzet cu ih vise za international PJ frendove!
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    32 kune, zakon!!! Ja sam upisao sebi komada 2, ali vjerojatno cu kroz 24h dodati jos pokoju majicu za frenda koji ide s nama u Berlin, a i Vedran se mora oglasiti jos s kolicinom.

32 kune, ne mogu vjerovati. Svaka cast svima, od dizajnera, kompozitora, pa do izvodaca. Zakon!

Boston :o ...necu komentirati!
    Death or glory!

• _annie_
    Samo prijedlog-da ovo Zagreb remembers ili Croatia napravimo u drugoj boji ili malo promijenimo ako se moze. da se istakne i razlikuje od ovih tour mjesta. Samo misao :)
    Upisat cu se uskoro u sve tablice. Trebaju mi majice.
    A koje su cijene za baltazara i vegetu? Super da radimo reizdanje!
    Ajme, da 32 kune! svaka cast! Uzet cu ih vise za international PJ frendove!

Gordan: Meni se sviđaju oba rješenja. Za "Zagreb Remembers" sam emotivno vezan, a Croatia ne odskače toliko. Imam prijedlog kojim bi možda riješili i pitanje predugačkog natpisa "Zagreb Remembers". Možemo staviti:

"Zagreb '06"

Što se tiče druge boje mislim da bi to poskupilo varijantu. Nisam siguran za koliko, ali sigurno bi, jer bi još jedna boja bila u igri. I koja bi to bila? Crvena ili zelena ili crna? Tko bi ga znao... Možda bi bilo dovoljno izboldati postojoći font.
  • pajo
    Iva: da, Gordan je u pravu, druga boja sigurno poskupljuje majice.
    meni osobno je baš fora ako se 'zagreb' ne skuži na prvu nego moraš malo pogledati. meni je takav sav PJ art, uvijek moram malo više pogledati :)
  • grudice
    grudice Posts: 211
    Da li su ove majice iste kao i ranije? Interesuju me velicine. Da li odgovaraju "standardima" ili mogu oduzeti koji X :oops:
  • cropdustress
    grudice wrote:
    Da li su ove majice iste kao i ranije? Interesuju me velicine. Da li odgovaraju "standardima" ili mogu oduzeti koji X :oops:
    I mene to zanima.
    Cure, koju velicinu imate Vegetu? Moja je mislim M, ali mi je na knap 8-) Mozda bolje uzet onda zensku L.
    Nemam je sa sobom na putu, pa me zanima sto ste vi bile uzele.
    A balthazar isto je M malo na knap, prekratke su mi. Uzet cu ih 2 L za sebe, ostalo za international ekipu. Samo da mi jos javi tko zeli koju majicu da ne narucujem napamet. Javim do petka. Jel to OK?
    Pisala sam nesto u tablice, al to ce se vjerojatno promijeniti, pa molim da uzmete u obzir.
  • pajo
    edited May 2010
    Javim do petka. Jel to OK?
    Pisala sam nesto u tablice, al to ce se vjerojatno promijeniti, pa molim da uzmete u obzir.

pajo: To je OK, samo pišite, mijenjajte do petka kako god hoćete...

Iva: evo da ubacim moje 2 lipe oko veličina - po meni moramo biti hrabri kao i svake godine i jednostavno naručiti neku veličinu i bok. zašto to kažem? zato kaj po mom iskustvu više godina što smo naručivali majice za razne stvari na poslu, nikada nismo mogli biti sigurni kakve će ispasti. nema veze ni ako su bile ista gramatura, isti proizvođač (npr. fruit of the loom ili tako nešto), uvijek su nam dolazile različite majice. e, sad, zašto je tome tako, nemam pojma, valjda te tiskare mijenjaju dobavljače, dobavljači mijenjaju dobavljače pamuka i šnajdere ili što li...globalizacija bit će... ;)
    moje su i vegeta i baltazar L, jedna mi dobra, jedna teški knap....tko će ga znat...

kad se pajo čuo sa snihom, snih je rekao da mu se čini da su majice isti brand kao što su bile i Vegeta. ja bih samo savjetovala da se ne ponadamo da to znači da će biti i iste veličine... oliti preporučam stil 'naruči i drži fige' :D
    Post edited by pajo on
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Drugovi i drugarice!

Najprije da kažem da sam za opciju u kojoj na zadnjoj Bajaderi piše Zagreb!

Drugo - i mi se pitamo o veličinama, zato sam odlučio sutra kontaktirati zastupnike Stedman majica i pitai ih za dimenzije pojedinih veličina. Ako ih dobijem, upišem ih u tablicu i stavim post.

Također, stavio sam u tablicu modele majica kakve bismo uzeli u smeđoj boji (možda ste to zamijetili ispod tablice).
  • pajo
    snih wrote:
    Također, stavio sam u tablicu modele majica kakve bismo uzeli u smeđoj boji (možda ste to zamijetili ispod tablice).
    Iva: mnogo su lijepe! :)
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Majica izgleda super a još kad dođe tisak bit će mrak.

Što se tiće natpisa meni se čini ako piše samo Zagreb da će se brkati sa ostalim gradovima, ispada da je Zg ukljućen u tour 2010.
    Zagreb Remembers mi je veća fora...a može i Croatia.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    May 18, 2010
    The Prudential Center
    Newark, NJ

SOUNDCHECK:
    Thin Air, Leatherman, Man of the Hour

MAIN SET:
    Of the Girl, Brain of J, Do the Evolution, The Fixer, Alone, Amongst the Waves, Immortality, In Hiding, Even Flow, Insignificance, Supersonic, Brother, Glorified G, Daughter/WMA tag, Unthought Known, Leatherman, Lukin, Once

FIRST ENCORE:
    Just Breathe, Footsteps, Inside Job, Got Some, Go

SECOND ENCORE:
    Jersey Girl (Tom Waits), You Are, Whipping, Life Wasted, Alive, Indifference, All Along the Watchtower (with Ben from BoH)

POSTER:
    http://1.bp.blogspot.com/_N5VYaU-tcbw/S ... r+EDIT.JPG

Strava...jos kad bacis oko i na soundcheck sto ce vjerojatno svirat u MSG-u, skuzis da na turneji ovog tipa od 15-ak koncerata u principu odsviraju vise manje sve stvari...prestrašno... :shock:
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Drago mi je da je Mike dobio svoj poster napokon i ako mi ova bijela pozadina nikako ne leži, da je poster još šarenji bio bi puno bolji.
    Set liste su sve mrak.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.