Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Hej Niko, pitaj shelu. Znam da njoj treba jedna karta za Berlin.0
-
Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
bok drugovi i drugarice! treba mi hitno 10C ulaznica za berlin koncert.
pozdrav iz slovenije!2000 Ljubljana
2006 Vienna, Zagreb
2007 Munich
2009 Berlin
2010 Dublin, Belfast, Berlin, Venice
2011 Montreal, Toronto 1&2
2012 Manchester 1&2, Amsterdam 1&2, Prague, Berlin 1&2, EV Manchester
2013 Worcester 1&2, Brooklyn 1&2
2014 Amsterdam 1&2, Manchester 1&2, Milano, Trieste, Vienna, Berlin
2017 EV Firenze, Taormina 1&2
2018 Amsterdam 1&2, Padova, Prague, Krakow, Berlin
2019 EV Firenze0 -
siljo wrote:
Članak je must read jer objašanjava cijelu business priču oko novog albuma...ne znam, sve to skupa je možda malo previše i svakako vrlo neuobičajeno za naše momke, ali ipak nekako vjerujem Edukad kaže:
"We've put a tremendous amount of thought into this, and we've done it in a way that we think will be good for everybody," Vedder says. He understands why some fans may be confused about the deal, but he says, "I can't think of anything we've ever done without putting it through our own personal moral barometer. Target has passed for us. The fans just have to trust us."
Također, sjajno zvuči i ovo što kaže manager:
"...Curtis says the plan for 2010 touring is still coming together and that the band is deciding whether to play outdoor amphitheaters or arenas, which it prefers"
Btw, jeste skužili da u down under sviraju samo neke stadione i outdoor venue...0 -
Dirty Frankk wrote:Ja isto imam kartu viška za Berlin i ne znam što da radim??
Ako se možete raspitati vi koji ste na bugsima i facebooku htio bi mjenjati Berlin 10c za Manchester 10c kartu??
Ako što čujete da se traži javi te mi
thanx
hej! ja trebam hitno jednu kartu i to je 100%! daj mi molim javi ako jo još imaš!
Matej2000 Ljubljana
2006 Vienna, Zagreb
2007 Munich
2009 Berlin
2019 EV Firenze0 -
Još jedan very nice članak:
http://www.news.com.au/couriermail/stor ... 21,00.html0 -
malo smo opali na 2 stranu pa nas vraćam... inače, tko ne ide na koncerte ili GO, nek dođe do sv. nedelje jer trebamo radnu snagu... naime, do gospe se planiraju zaliti temelji.... samo toliko...
a ako ne stignete, biti će pregršt posla i nakon svega ovoga.... he he...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
niko & tomislav, kad trebamo platiti majice i kome? ja bih rado platila unaprijed da nemate problema sa vlastitim cashflow-om...... I surfaced and all of my being was enlightened...
jurasica wrote:malo smo opali na 2 stranu pa nas vraćam... inače, tko ne ide na koncerte ili GO, nek dođe do sv. nedelje jer trebamo radnu snagu... naime, do gospe se planiraju zaliti temelji.... samo toliko...
a ako ne stignete, biti će pregršt posla i nakon svega ovoga.... he he...
Iva: weeeeheee! temelji!!! pa to je sjajno!nas nema, ali evo javljamo se za finije radove kasnije - krečenje, interior design i tako to...
0 -
Dirty Frankk wrote:Ja isto imam kartu viška za Berlin i ne znam što da radim??
Ako se možete raspitati vi koji ste na bugsima i facebooku htio bi mjenjati Berlin 10c za Manchester 10c kartu??
Ako što čujete da se traži javi te mi
thanx
yo! slao sam ti pm. vrlo sam zainteresiran u kartu za berlin!! daj mi javi što prije!2000 Ljubljana
2006 Vienna, Zagreb
2007 Munich
2009 Berlin
2019 EV Firenze0 -
Majice su plaćene, narućene i sutra ih Snih prima i nosi odmah u tiskaru, nadam se da će sve biti gotovo do petka.
Jedna svijetlo plava ženska L nije bila pa sam naručio narančastu.
Sve ostalo bi trebalo štimati.
Hey Matej poslao sam ti pm.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Jedna svijetlo plava ženska L nije bila pa sam naručio narančastu.
i smell trouble.0 -
Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
elcielo wrote:Dirty Frankk wrote:Jedna svijetlo plava ženska L nije bila pa sam naručio narančastu.
i smell trouble.
ma budemo je podvalili sintiji... ona tak i tak ne zna kaj sam naručila...... I surfaced and all of my being was enlightened...
jurasica wrote:elcielo wrote:Dirty Frankk wrote:Jedna svijetlo plava ženska L nije bila pa sam naručio narančastu.
i smell trouble.
ma budemo je podvalili sintiji... ona tak i tak ne zna kaj sam naručila...
ajde super juras da si to riješila. ja se ne bih usudila tako, ono, ječmenac i to sve...0 -
Btw, hoće netko da vam pokupimo u petak majice i dostavimo posvuda po Europi? Prvenstveno mislimo na Niku, Sid, Viktora, (Shelu, naravno) i tako neke ne-Zagrepčane.0
-
pajo wrote:Btw, hoće netko da vam pokupimo u petak majice i dostavimo posvuda po Europi? Prvenstveno mislimo na Niku, Sid, Viktora, (Shelu, naravno) i tako neke ne-Zagrepčane.
Vidjet ćemo kad budu gotove, ako to bude petak (što se nadam) onda ih stignem primiti do ponedeljka.
Ako ne to je druga opcija.
Ovaj Backspacer cover mi se sve više i više sviđa, "The most beautiful suicide" tko bi rekao da je to iza one sličice...super discovery!!CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Vidjet ćemo kad budu gotove, ako to bude petak (što se nadam) onda ih stignem primiti do ponedeljka.
Ako ne to je druga opcija.
Ovaj Backspacer cover mi se sve više i više sviđa, "The most beautiful suicide" tko bi rekao da je to iza one sličice...super discovery!!
gdje se majice uopce tiskaju?
kaj se tice covera, "The most beautiful suicide" slicica mi je izgledala kao zena koja lezi na valu... a kad ono...
za elcielo: Ted Leo i ekipa otvaraju za PJ u TorontuStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
hm, opet cover...
slicke dolje lijevo i gore desno... jel to isti lik?
tko je onaj pimp na djecjem biciklu dolje u sredini?
edit: gore desno: http://www.thehenryford.org/exhibits/pi ... 6.oct.html ... jeste primjetili da na coveru ruka iznad sesira poseze za tambourineom?
a pimp je izgleda Snoop Dog koji ima neke svoje tricikle: http://www.shopbiglots.com/product/inde ... cp=3280685
ovo je so much funStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Majice su u tiskari!
Bit će gotove u četvrtak (06.08.2009.) oko 16 sati. Tada ću ih ja imati.
Niki šaljem u Dubrovnik, a s ostalima (čitaj Zagrepčankama i -ima) bih se trebao nekako dogovoriti.
Kontaktirajte me na neki način pa ćemo da se dogovorimo (npr. ostavite post na forumu).
Kaj se tiče plaćanja, Niko "the car" će sve platiti putem svoje tvrtke, a onda bismo mi njemu spustili pare na račun (koliko ko treba, se razme). U vezi točnih cijena će se Niko objaviti kad sve iskalkuliše (soon).
EDIT
:oops: Zaboravio i na stanovnike glavnog grada Primorja. Sorry! Naći će se već neko rješenje!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music