Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
ljudi, sretan vam dan pobjede i domovinske zahvalnosti!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Alo ekipa
ovo je spisak majica po naručitelju:
PAJO - 2 kom (L grey, blue)
IVA - 2 kom (L blue, orange)
LEO - 3 kom (M blue ženska, XXL grey, XL orange)
KILLROY - 1 kom (L orange)
SHELA - 1 kom (M blue)
JURASICA - 6 kom (ženske S blue, L orange, unisex M grey, L grey, 2 XXL grey)
ELCIELO - 2 kom (L blue, orange)
VIKTOR - 4 kom (XL grey, XXL grey, 2 XL blue)
MASNI - 1 kom (L grey)
RANKO - 2 kom (L grey, orange)
SID - 2 kom (M blue, orange)
KIKI - 2 kom (unisex M grey, M blue)
SNIH - 1 kom (XL orange)
ASFO - 1 kom (L blue)
NIKO - 6 kom (M blue, 3 XL grey, XL blue, XL orange)
Nažalost napravio sam 2 greške kod naručivanja majica: Leo je imao još jednu XXL orange i Jurasica XXL blue, ne znam kako su mi promakle, ispričavam se :oops:
na popisu majica ima i nekoliko viška pa sad ako je netko zainteresiran nek rezervira sljedeće:
1 XXL grey
1 XL grey
1 L blue (možda rezervirano)
1 L orange (možda rezervirano)
1 M blue
Ok, sad cijena.
Zaokružio sam sve na 50,00 kn po majici
Trebalo je još biti nekog rabata ali na kraju ništa od toga jer je račun išao na moju firmu a ne na firmu od prijateljice pa su ga meni skinuli, ali mislim da se nemamo što žaliti :P
Sad se vi zbrojite i uplate možete vršiti na
RBA - 2484008-3212609171
kako tko uplati neka mi pošalje PM, thanks!!CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Alo ekipa
Ok, sad cijena.
cek, cek, 50kn kosta i majica i tisak!?! respect!
a da kao freelancer pomognes nasoj vladi skresati troskove? u PJ majici naravnoStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Dirty Frankk wrote:Alo ekipa
SHELA - 1 kom (M blue)
MASNI - 1 kom (L grey)
SNIH - 1 kom (XL orange)
ASFO - 1 kom (L blue)
Nažalost napravio sam 2 greške kod naručivanja majica: Leo je imao još jednu XXL orange i Jurasica XXL blue, ne znam kako su mi promakle, ispričavam se :oops:
na popisu majica ima i nekoliko viška pa sad ako je netko zainteresiran nek rezervira sljedeće:
1 XXL grey
1 XL grey
1 M blue
Ok, sad cijena.
Trebalo je još biti nekog rabata ali na kraju ništa od toga jer je račun išao na moju firmu a ne na firmu od prijateljice pa su ga meni skinuli, ali mislim da se nemamo što žaliti :P
RBA - 2484008-3212609171
kako tko uplati neka mi pošalje PM, thanks!!Post edited by cropdustress on"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Dirty Frankk wrote:Alo ekipa
SHELA - 1 kom (M blue)
MASNI - 1 kom (L grey)
SNIH - 1 kom (XL orange)
ASFO - 1 kom (L blue)
1 XXL grey
1 XL grey
1 M blue
Ok, sad cijena.
RBA - 2484008-3212609171
kako tko uplati neka mi pošalje PM, thanks!!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Nisam li ja narucila 3 i to zenske? :O Moj bed ako nisam, al nekako sam imala feeling da da...nema veze.
a po novom ako hoćeš možeš izbrisati cijeli svoj post ak ti je otišao duplić.0 -
Mini meet up!
Ljudi, ja sam u nedjelju u Zg na U2, pa cu prespavati gore i ostajem do ponedjeljka ujutro. Jel netko za kavu nekakvu (jos ne znam nedjelja ili ponedjeljak, moram se dogovoriti s frendom koji vozi gore kad se planira vratiti). Ja bi tako pokupio majice, a na meet bi vjerojatno (nije jos potvrdio) dosao i Vedran, decko koji ce nam se pridruziti u Manchesteru i Londonu pa bi ga upoznali. On ne moze pisati na pitu iz ne znam kojih razloga.
Niko, ja cu ti uplatiti nase 4 majice u ponedjeljak navecer kad se vratim u Rijeku, nadam se da nije frka.Death or glory!0 -
Iva: pajo i ja idemo danas popdne kod sniha po majice! jedva čekamo! budemo postali odmah neku fotku...0
-
Rijeka wrote:Niko, ja cu ti uplatiti nase 4 majice u ponedjeljak navecer kad se vratim u Rijeku, nadam se da nije frka.
Nije frka, kad stigneš.
Sorry Sid, na tablici su samo dvije majice. Ako ti neka treba od onih spare majica samo javi.
Jedva čakam da vidim majice.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Evo, uzela ja jos tri majice s popisa koje su ekstra, M i L plavu i M narancastu...zadnje 3 na popisu. sad sam Nika zvala pa zna, a distributeri, posaljite mi to onda po Viktoru...Btw, kako stvari sad stoje ja sam u ponedjeljak na u2 i to idem s urban travelom jer istu vecer moram nazad radi posla....sad zovem Paju i Ivu jer mi je glava ko balon, nis ne kuzim jer nisam vise doma pa ne pratim nis...a jos se i za na turneju spremit aaaa"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
uplata izvršena, puno hvala svima koji su kreativno i logistički sudjelovali.
ja nažalost neću moći doći na kavu/piće u nedjelju, ili kad već planirate.
naime, idem na svadbu. svoju. hehehehe
ma sve čekam neki meetup da vam kažem uživo, ali vidim ništa od toga. eto, s vama bi u berlinu trebala biti jedna novopečena supruga.
snih, javim ti se za pokupit majice, nadam se da ste doma sljedeći tjedan.0 -
elcielo wrote:ja nažalost neću moći doći na kavu/piće u nedjelju, ili kad već planirate.
ma sve čekam neki meetup da vam kažem uživo, ali vidim ništa od toga. eto, s vama bi u berlinu trebala biti jedna novopečena supruga.
Pa svaka čast Ana, čestitam unaprijed.
To ćemo onda proslaviti u BerlinuCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
elcielo wrote:ja nažalost neću moći doći na kavu/piće u nedjelju, ili kad već planirate.
ma sve čekam neki meetup da vam kažem uživo, ali vidim ništa od toga. eto, s vama bi u berlinu trebala biti jedna novopečena supruga.0 -
Ladies and gentlemen, Cro crew T-shirts tour 2009
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3 ... =7321001340 -
ihaaaaa!!!ma super!
sad sam užasno znatiželjna baba kak ste se organizirali i sve, ali dobro... valjda bumo se vidjeli nakon turneje...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Iva: e, što ti je kad kreatori i ekzekutori nabave majica nisu na Facebooku pa ne znaju da je već mnogo ljudi reklo da im se jaaako sviđaju! i shela, lestesica i potatosica su se izjasnile da su im jako dobre majice!0
-
Ja se još nedam na facebook :?
Čekam danas da mi se HP pojavi na vrata sa paketom majica...jedva čekam.
Ovako na slici možda mi narančasta izgleda bolje od sive ( koja je bila moj favorit :? )CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
pajo wrote:Ladies and gentlemen, Cro crew T-shirts tour 2009
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3 ... =732100134
naaajs!
narancasta izgleda ful svjeze, veselo... siva je super "za na posao"Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Dobio sam majice....super su, mrak je tisak, boje sve!!!!!!!!!
Eve ženske majice, su naj!! Plava ženska boja je super, super!
Baš sam više nego zadovoljan, samo mi je žao što ih nisam naručio još 10 komada za frendove.
Zato predlažem ako ima još zainteresiranih da se radi second edition
Javi te se!!CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
ak bi se radilo opet, ja se javljam jer sam prvu put profulala narudžbu. bravo ja0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music