Pearl Jam in Zagreb!

Options
18638648668688691290

Comments

• jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    Danas sam preslušavao po milion puta The Fixer, Got Some, The Fixer, Got Some, The Fixer, Got Some, The Fixer, Got Some, The Fixer, Got Some, The Fixer, Got Some ...itd

and my vote goes to GOT SOME :lol:

moram se složiti s tobom! CARE!!! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    pajo wrote:
    Kaže Mike da su ukupno snimili 22 stvari i da bi se u sljedecih 6 mjeseci mogao desiti i neki EP sa preostalim stvarima :shock:...I kaze jos da je Fixer Mattova stvar...

matt mi je tak i tak najmanje simpatičan.... zapravo, on mi jedini nije simpatičan i nadam se da će otići skupa sa saundgardenom obzirom da se sad opet okupljaju! bože, ne znam od kuda ove negativne emocije...

@prva dama - želim ti da se leđa otkoče da možeš počet čagati na novi singl! :lol:

@precjednik - fu fajtersi su slatki, ali ono, meni se čine neozbiljni... kvalitetnija verzija blinkxxx (neki broj) :P

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    jurasica wrote:
    matt mi je tak i tak najmanje simpatičan.... zapravo, on mi jedini nije simpatičan i nadam se da će otići skupa sa saundgardenom obzirom da se sad opet okupljaju! bože, ne znam od kuda ove negativne emocije...
    Iva: baš, otkud?!? :) pa Matt je baš onak' dobrica čini mi se...
    jurasica wrote:
    @prva dama - želim ti da se leđa otkoče da možeš počet čagati na novi singl! :lol:
    Iva: thnx! danas malo hodam i opet mogu normalno disati, bez da me presječe svaki put kad se okuražim na takav bezobrazluk! :D
  • pajo
    jurasica wrote:
    @precjednik - fu fajtersi su slatki, ali ono, meni se čine neozbiljni... kvalitetnija verzija blinkxxx (neki broj) :P

Da slatki, da blink...pa ja ću poludit! :x :mrgreen:

Gle, istina je da je Dave teški zahebant i da taj njegov bendić nije baš nešto predubok :)...ali ne mreš ne cijenit tipa koji je top svjetski drummer i onda uzme đitru u ruke i napiše i otpjeva par poprilično dobrih albuma sa hrpom poprilično dobrih skladbi...
  • pajo
    Mike se raspricao:
    http://www.twofeetthick.com/2009/07/mik ... -mountain/
    Opet par cool informacija o novom albumu...
  • jurasica
    pajo wrote:
    jurasica wrote:

Da slatki, da blink...pa ja ću poludit! :x :mrgreen:

Gle, istina je da je Dave teški zahebant i da taj njegov bendić nije baš nešto predubok :)...ali ne mreš ne cijenit tipa koji je top svjetski drummer i onda uzme đitru u ruke i napiše i otpjeva par poprilično dobrih albuma sa hrpom poprilično dobrih skladbi...

pa nemoj se sada uzrujavati... posebno me boli kad se precjednik uzrujava... nego, samo sam htjela reći da mi fixer nije na standardnoj PJ razini, malo je soft i shallow... taman za širu masu... fu fajtersi su meni super i ispričavam se na usporedbi s blinkxxxx (to fakat nije bilo u redu, iako sam napisala da su FF kvalitetniji) ali ne mrem sada tražiti neku dubinu i viši smisao u njihovim stvarima... ok? :)

moram sad ići jer će mi tonka pojesti laptop! :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    jurasica wrote:
    pa nemoj se sada uzrujavati...

Ma nema beda šefica...ja uvijek za raspravu, polemiku i izmjenu mišljenja o glazbi...nikad dosta toga :mrgreen:
  • pajo
    Recenzija Fixera, ali TFT style (koji luđaci :mrgreen:) :
    http://www.twofeetthick.com/2009/07/jr- ... the-fixer/
  • pajo
    Iva: zabravih reći nešto o riječima The Fixera. jeste li primijetili da je riječ opet malo o 'nabrajalici'? dakle, šanse da naš Edvard bude znao reproducirati riječi točnim redoslijedom su stvarno velike. NOT! :lol:
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    the fixer mi se ful sviđa. ja jako volim pop. :mrgreen:
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Obavještavam gospara Niku da sam mu poslao e-mail poruku. To činim ovim putem jer u prošlosti nisam imao sreće sa slanjem mailova dotičnom gospodinu. ;):mrgreen:
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Hej ljudi, malo gnjavim...samo da jos jednom provjerim. Da li svi imate smjestaj u Berlinu? Masni i ja cemo rezervirat neki hostel pa ako netko nema smjestaj i oce s nama, nek se javi.
  • elcielo
    killroy wrote:
    Hej ljudi, malo gnjavim...samo da jos jednom provjerim. Da li svi imate smjestaj u Berlinu? Masni i ja cemo rezervirat neki hostel pa ako netko nema smjestaj i oce s nama, nek se javi.

ja sam (već mi se čini ful davno) rezervirala u hostelu st christopher's inn. di ćete vi?
  • killroy
    Evo bas sad gledam. Ne znam ni sam, mozda wombats, mozda nesto drugo...gledam i dal ima kakvih hotela jeftinih
  • elcielo
    a koja cijena ti je prihvatljiva? u kristoferu je noćenje s doručkom u višekrevetnim dorms 25 eura.
  • killroy
    tu negdje, 20 - 25 eura. Moram jos i s masnim vidit jel njemu odgovara cijena u tom rangu. Budem pogledao i kristofera. Strahovao sam da ce bit svuda sve popunjeno al vidim da i nije bas tak, pa cu malo jos procesljat.
  • elcielo
    predsjedniče pajo!
    što ste vi to uboli, ha?
    da ja to moram iz drugih izvora saznavati, pih!
    ne može to tako, prvo obznaniti vanjskopolitičkoj javnosti, a vlastiti puk ostaviti blaženog u neznanju! :mrgreen:
  • pajo
    elcielo wrote:
    predsjedniče pajo!
    što ste vi to uboli, ha?
    da ja to moram iz drugih izvora saznavati, pih!
    ne može to tako, prvo obznaniti vanjskopolitičkoj javnosti, a vlastiti puk ostaviti blaženog u neznanju! :mrgreen:

Ispričavam se uvaženoj zajednici zbog ovog diplomatskog incidenta... :mrgreen:

Naime, ono na šta se kolegica Ana referira (što ti je dobar novinar, odmah sve sazna :D ) je da smo danas na general saleu, u sveopćem kaosu, uspjeli ubost karte za onaj mali gig u Londonu 11.8. te da sam to u zanosu prvo objavio putem FB-a umjesto ovdje, domaćoj javnosti... :oops:

U svakom slučaju, ne znam još kako ćemo to sve skupa izvest, ali da smo sretni...jesmo :mrgreen::mrgreen:
  • elcielo
    e pa onda, evo i službene čestitke!

uz tonu ljubomore koja pršti iz moje tipkovnice! 8-)
  • pajo
    pajo wrote:
    U svakom slučaju, ne znam još kako ćemo to sve skupa izvest
    Iva: I second that! Zaključila sam da ćemo sigurno bankrotirat, ali briga nas, ako može država, možemo i mi! I guess... :?: :oops: