Vidim niste baš pazili na ono što radim. Nitko da mi kaže da sam u prepisivačini pod Lost Dogs stavio Last Kiss. E, sad ga više nema. Biramo najbolju PJ pjesmu, ne?
Ej, ajde se vi fino vracajte kuci, ti si prolupo. Sta ces po Kaliforniji bezveze hodat kad ti skodi. Kod mene Last Kiss jeste na zagubljenim pasekima.
I ja cu sad WC a ostalo poslije. Moram ponoviti gradivo.
WC
1. I Got Id
2. Man of the Hour
3. SOLAT
4. Of The Earth
5. Long Road
onaj "incident" na Sirens u LA-u nije izgledao nimalo lijepo... jel se pise kaj po forumima? otkaz ili su to samo špekulacije?
Koji incident????
Znam samo za izbacivanje cure na LA 1.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
onaj "incident" na Sirens u LA-u nije izgledao nimalo lijepo... jel se pise kaj po forumima? otkaz ili su to samo špekulacije?
Koji incident????
Sa zadnja dva koncerta sam se vraćao mrtav umoran, a i putovalo se između pa se nisam stigao pozabaviti tom tematikom. A mislio sam i da vi s Facebooka pratite te rasprave koje su tamo, kako mi kaže moj FB izvor, puno žešće nego ove na forumu.
Dakle, što se zbilo. U Sirenama kad Mike kreće u solo na električnoj, Eddie preuzima njegov akustični dio. Na LA2 showu Eddie je dobio totalno raštimanu gitaru i nakon par akorda, kad je to shvatio i Ricky, istrčao je na pozornicu da uzme gitaru, a Eddiu ju je samo bacio na pod. Kažu ljudi da je nakon pjesme signalizirao Stoneu (pokretom rezanja grkljana) da je s njim gotovo. Ne sa Stoneom, nego s Rickyjem. U Oaklandu Rickyja nije bilo, a na navodno njegovom FB profilu je napisao da je bivši PJ tech. Napisao je još dosta toga u odgovorima fanovima na nekoj od FB PJ stranica zbog čega sumnjam u autentičnost tog profila. Da bi napisao da si "17 godina bio Eddiejev rob i da je Johnny Ramone upozorio na to", moraš biti ili jako glup, ili jako zločest.
Naravno, Edovu stranu priče nikad nećemo saznati. Činjenica jest da se Eddie znao ponašat prema njemu ponekad grozno, ali sve je djelovalo nekako u zajebanciji. Ovo u LA-u je imali drugačiju vibru. Općenito, cijeli koncert je imao drugačiju vibru nego dan ranije. No, o tome u nekom drugom postu.
Kao netko tko je iskusio stres live nastupa, mogu reći da shvaćam Edovu reakciju. Sve se događa u trenutku, adrenalina ima na tone, a tisuće ljudi očekuju da budeš u top formi. I ti jesi u top formi, ali zbog nečije pogreške ispadneš budala. S te strane razumijem Eda. I meni se znalo dogodit da u prijenosu ili live emisiji kažem ljudima u tehnici nešto što sigurno ne bih u uobičajenoj situaciji, ali to je ono što zovemo heat of the moment. Kad sve završi, isprika i jedno pivo sve rješavaju. Barem u mom slučaju. Čini se da je kod Eda i Ricka problem ipak malo žešći. Trebat će gajba pive. :twisted:
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
1. Footsteps
2. Sad
3. Leaving Here
4. Black, Red, Yellow
5. Wash
6. Fatal
7. Strangest Tribe
oh shit, treba 5 jel'
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
WC
1. SOLAT
2. Breath
3. Long Road
4. Man of the Hour
5. I got Id
Peseki:
1. Footsteps
2. Black, Red, Yellow
3. Sad
4. Hard to Imagine
5. Let Me Sleep (bok masni :wave: )
U sapunici sam na Edovoj strani, ne zato kaj uvijek jesam, nego zato kaj ak' malo bolje promislim, svi ostali vise prangijaju po gitarama od Eda, a samo se Ricka mogu sjetiti da pocesto istrcava na stage jer se Edu nekaj zeznulo s gitarom. Po logici stvari rekli bismo da bi cesce trebali izletavati techiji od Mikea (!), Stonea ili Jeffa. A njih covjek nikad ne vidi. U svakom slucaju, ja sam Team Ed. :shock:
WC
1. Long Road
2. SOLAT
3. Breath
4. Man of the Hour
5. I got Id
Lost Dogs
1. Footsteps
2. Undone
3. Yellow Ledbetter
4. Sad
5. Hard To Imagine
LD, daleko najtezi album...a posto je Leavin Here cisti cover i trebao je biti tretiran kao Last Kiss, ovaj krug je prakticki neregularan tak da bi mogli ispocetka
Došlo je vrijeme za posljednje proglašenje u prvoj fazi, a onda slijedi ždrijeb skupina za drugu fazu.
Najboljih pet s Los Dogs:
1. Footsteps
2. Yellow Ledbetter
3. Sad 24
4. Hard To Imagine 17
5. Strangest Tribe 12 (više prvih mjesta od Wash)
U drugu fazu idu Footsteps, Yellow Ledbetter i Sad.
Najboljih pet iz kategorije Wild Card:
1. State Of Love And Trust 50
2. Long Road 30
3. Breath 28
4. I Got Id 27
5. Man Of The Hour 24
U drugu fazu idu State Of Love And Trust, Long Road i Breath.
Čestitke svim pjesmama koje su ostale u igri za Najbolju PJ pjesmu ikad, ostalima više sreće drugi put.
Uskoro slije ždrijeb za drugi krug.
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Bilo ih je, pogotovo na Lost Dogs. Nemoj biti tužna. I meni je ispao Alive. Nije bio ni među pet.
A evo nam i ždrijeba. Kao što sam najavio na početku igre, u ovoj fazi ćemo 36 pjesama podijeliti u 12 skupina. Pobjednici iz prvog kruga, njih 12, su nositelji skupina. Ostale 24 pjesme su u jednom šeširu i pridružujemo ih nositeljima po nasumičnom redoslijedu. Za sve to pobrinula se stranica random.org, te odlučila da će sastavi skupina biti ovakvi:
Skupina 1: Inside Job, Getaway, Infallible
Skupina 2: SOLAT, Light Years, Save You
Skupina 3: Black, Garden, I Am Mine
Skupina 4: Corduroy, Porch, In Hiding
Skupina 5: NAIS, Long Road, Just Breathe
Skupina 6: Given To Fly, In My Tree, Force Of Nature
Skupina 7: Pendulum, Daughter, Rearviewmirror
Skupina 8: Thumbing My Way,Breath, Faithfull
Skupina 9: Indifference, Yellow Ledbetter, Parachutes
Skupina 10: Footsteps, Insignificance, Come Back
Skupina 11: Present Tense, Better Man, Immortality
Skupina 12: Unthought Known, Sad, Off He Goes
U ovoj fazi natjecanja rangirat ćemo pjesme u svakoj skupini, a sustav bodovanja je 5-3-1. Otvaram drugu fazu glasanjem za Skupine 1 i 2.
Skupina 1:
1. Inside Job 5 bodova
2. Infallible 3 boda
3. Getaway 1 bod
Skupina 2:
1. SOLAT
2. Save You
3. Light Years
Mogu primjetiti da smo trebali stavit poludirigirani ždrijeb uz uvjet da ne smiju biti dvije iste pjesme s istog albuma u skupini
Ne možeš mi stavit Garden i Black u istu skupinu, aaaa, random.org šugavi. I dva "zakrajka" YL i Indifference
Ima dosta skupina smrti, ali idemo redom:
Skupina 1:
1. Inside Job
2. Infallible
3. Getaway
Skupina 2:
1. SOLAT
2. Light Years
3. Save You
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
INmusic su potpisali prvog headlinera, trebali bi ga objaviti u PON oko 20h... Rock In Rome u SRI u 10h.. pa da vidimo
danas sam prvi put pogledao The Fans Are Alright, hvala Mihi koja je odradila prijepodnevni spavanac od 90min
Mogu primjetiti da smo trebali stavit poludirigirani ždrijeb uz uvjet da ne smiju biti dvije iste pjesme s istog albuma u skupini
Ne možeš mi stavit Garden i Black u istu skupinu, aaaa, random.org šugavi. I dva "zakrajka" YL i Indifference
Ima dosta skupina smrti
Slažem se Black i Garden... :fp: maderfuker
Ima jebenih grupa ali to je sport
p.s.
za pola sata mi stiže bike...imam tremu :fp: 3 mjeseca čekam :corn:
Zadnje misli dok čekamo na boarding u SF-u. Kad smo već kod rangiranja, kad bih morao rangirati koncerte koje smo vidjeli, onda bi redoslijed bio San Diego, LA 1, LA 2, Oakland. Naravno, treba uzeti u obzir da smo u San Diegu imali GA što dodatno pojačava dojam, ali i bez toga mislim da je taj show imao najbolju setlistu i najbolju energiju.
Ono što mi kod Amera užasno ide na živce je to što ne znaju otpustit kočnice. Više-manje su mrtva puhala. Nisam za generalizacije, ali takvi prevladavaju. Čak i kad se napuše, nisu ni blizu Europljanima. I onda još po forumu gunđaju oko ponašanja ljudi koji su oko njih. Nisam imao neko loše iskustvo , ali siguran sam da je bilo krivih pogleda.
Nisam radio statistiku, ali sam siguran da smo na 4 koncerta čuli oko 80 različitih pjesama. Čuli smo cijeli Lightning Bolt live i samo sam učvrstio svoj stav da su na albumu pjesme preproducirane. Uostalom, uvjerit ćete se za pola godine i sami.
Jedino mi je žao što smo za put od LA do San Frana te za lutanje po San Franu imali premalo vremena. Next time, kako bi Eddie rekao. Toplo preporučam svima kojima se pruži prilika da pogledaju taj dio Californije.
Za kraj još jedna vijest za ljubitelje Sons Of Anarchy:
u Oaklandu sam se slikao s Happyjem!
A sad - back to Croatia.
Post edited by SAMCRO on
Comments
I ja cu sad WC a ostalo poslije. Moram ponoviti gradivo.
WC
1. I Got Id
2. Man of the Hour
3. SOLAT
4. Of The Earth
5. Long Road
Koji incident????
Dakle, što se zbilo. U Sirenama kad Mike kreće u solo na električnoj, Eddie preuzima njegov akustični dio. Na LA2 showu Eddie je dobio totalno raštimanu gitaru i nakon par akorda, kad je to shvatio i Ricky, istrčao je na pozornicu da uzme gitaru, a Eddiu ju je samo bacio na pod. Kažu ljudi da je nakon pjesme signalizirao Stoneu (pokretom rezanja grkljana) da je s njim gotovo. Ne sa Stoneom, nego s Rickyjem. U Oaklandu Rickyja nije bilo, a na navodno njegovom FB profilu je napisao da je bivši PJ tech. Napisao je još dosta toga u odgovorima fanovima na nekoj od FB PJ stranica zbog čega sumnjam u autentičnost tog profila. Da bi napisao da si "17 godina bio Eddiejev rob i da je Johnny Ramone upozorio na to", moraš biti ili jako glup, ili jako zločest.
Naravno, Edovu stranu priče nikad nećemo saznati. Činjenica jest da se Eddie znao ponašat prema njemu ponekad grozno, ali sve je djelovalo nekako u zajebanciji. Ovo u LA-u je imali drugačiju vibru. Općenito, cijeli koncert je imao drugačiju vibru nego dan ranije. No, o tome u nekom drugom postu.
Kao netko tko je iskusio stres live nastupa, mogu reći da shvaćam Edovu reakciju. Sve se događa u trenutku, adrenalina ima na tone, a tisuće ljudi očekuju da budeš u top formi. I ti jesi u top formi, ali zbog nečije pogreške ispadneš budala. S te strane razumijem Eda. I meni se znalo dogodit da u prijenosu ili live emisiji kažem ljudima u tehnici nešto što sigurno ne bih u uobičajenoj situaciji, ali to je ono što zovemo heat of the moment. Kad sve završi, isprika i jedno pivo sve rješavaju. Barem u mom slučaju. Čini se da je kod Eda i Ricka problem ipak malo žešći. Trebat će gajba pive. :twisted:
Lost Dogs
1. Footsteps
2. Sad
3. Wash
4. Yellow Ledbetter
5. Hold On
Wild Card
1. I Got Id
2. SOLAT
3. Breath
4. Brother
5. Man of the Hour
Odlično, na kraju čak nisam uspio ni ubaciti 4/20/2002 na listu, ali najbitnije je da sam kokodakao kako bi i ta pjesma morala biti ponuđena. :fp:
Wild Card:
1. SOLAT
2. Breath
3. Long Road
4. Man of the hour
5. I got id
Lost dogs
1. Footsteps
2. Wash
3. Yellow Ledbetter
4. Sad
5. Leaving here
1. SOLAT
2. Long Road
3. Man Of The Hour
4. Leatherman
5. Breath
Lost Dogs:
1. Strangest Tribe
2. Leaving Here
3. Yellow Ledbetter
4. Black Red Yellow
5. Gremmie Out Of Control
:corn:
1. Footsteps
2. Sad
3. Leaving Here
4. Black, Red, Yellow
5. Wash
6. Fatal
7. Strangest Tribe
oh shit, treba 5 jel'
1. yellow ledbetter
2. hard to imagine
3. footsteps
4. fatal
5. sad
wild card:
1. i got id
2. solat
3. breath
4. brother
5. long road
wild card:
man of the hour
long road
I got Id
Breath
SOLAT
Lost Dogs:
Strangest Tribe
Hard to Imagine
Footsteps
Hold on
Fatal
1.SOLAT
2.Breath
3.Long Road
4.Man Of The Hour
5.Brother
Lost dogs
1.Other Side
2.Hold On
3.Sad
4.Yellow Ledbetter
5.Fatal
this was hard.
20% off u shopu, naravno mad season single on vinyl već rasprodan.
WC
1. SOLAT
2. Breath
3. Long Road
4. Man of the Hour
5. I got Id
Peseki:
1. Footsteps
2. Black, Red, Yellow
3. Sad
4. Hard to Imagine
5. Let Me Sleep (bok masni :wave: )
U sapunici sam na Edovoj strani, ne zato kaj uvijek jesam, nego zato kaj ak' malo bolje promislim, svi ostali vise prangijaju po gitarama od Eda, a samo se Ricka mogu sjetiti da pocesto istrcava na stage jer se Edu nekaj zeznulo s gitarom. Po logici stvari rekli bismo da bi cesce trebali izletavati techiji od Mikea (!), Stonea ili Jeffa. A njih covjek nikad ne vidi. U svakom slucaju, ja sam Team Ed. :shock:
1. Yellow Ledbetter
2. Education
3. Hard To Imagine
4. Wash
5. Dead Man
1. Long Road
2. SOLAT
3. Breath
4. Man of the Hour
5. I got Id
Lost Dogs
1. Footsteps
2. Undone
3. Yellow Ledbetter
4. Sad
5. Hard To Imagine
LD, daleko najtezi album...a posto je Leavin Here cisti cover i trebao je biti tretiran kao Last Kiss, ovaj krug je prakticki neregularan tak da bi mogli ispocetka
Najboljih pet s Los Dogs:
1. Footsteps
2. Yellow Ledbetter
3. Sad 24
4. Hard To Imagine 17
5. Strangest Tribe 12 (više prvih mjesta od Wash)
U drugu fazu idu Footsteps, Yellow Ledbetter i Sad.
Najboljih pet iz kategorije Wild Card:
1. State Of Love And Trust 50
2. Long Road 30
3. Breath 28
4. I Got Id 27
5. Man Of The Hour 24
U drugu fazu idu State Of Love And Trust, Long Road i Breath.
Čestitke svim pjesmama koje su ostale u igri za Najbolju PJ pjesmu ikad, ostalima više sreće drugi put.
Uskoro slije ždrijeb za drugi krug.
moj broj 1 :(
jel' ikome već ispala naj stvar?
U ovoj fazi natjecanja rangirat ćemo pjesme u svakoj skupini, a sustav bodovanja je 5-3-1. Otvaram drugu fazu glasanjem za Skupine 1 i 2.
1. Inside Job 5 bodova
2. Infallible 3 boda
3. Getaway 1 bod
Skupina 2:
1. SOLAT
2. Save You
3. Light Years
1.Inside Job
2.Getaway
3.Infallible
Skupina 2
1.Save You
2.SOLAT
3. Light Years
Ima dosta skupina smrti, ali idemo redom:
Skupina 1:
1. Inside Job
2. Infallible
3. Getaway
Skupina 2:
1. SOLAT
2. Light Years
3. Save You
danas sam prvi put pogledao The Fans Are Alright, hvala Mihi koja je odradila prijepodnevni spavanac od 90min
igra postaje okrutna :?
1. inside job
2. getaway
3. infallible
skupina 2:
1. solat
2. light years
3. save you
Slažem se Black i Garden... :fp: maderfuker
Ima jebenih grupa ali to je sport
1.Inside Job
2.Getaway
3.Infallible
1 i 2 teška odluka ali dobro
Skupina 2
1.SOLAT
2.Save You
3.Light Years
easy
p.s.
za pola sata mi stiže bike...imam tremu :fp: 3 mjeseca čekam :corn:
Wild Card
1. State of Love and Trust
2. Breath
3. I got ID
4. Long Road
5. Man of the Hour
Taman da cu poslozit Lost Dogs kad skuzim da sam zakasnila cijeli krug :( Nema veze. Idem sad prokuzit sta treba dalje...
Ono što mi kod Amera užasno ide na živce je to što ne znaju otpustit kočnice. Više-manje su mrtva puhala. Nisam za generalizacije, ali takvi prevladavaju. Čak i kad se napuše, nisu ni blizu Europljanima. I onda još po forumu gunđaju oko ponašanja ljudi koji su oko njih. Nisam imao neko loše iskustvo , ali siguran sam da je bilo krivih pogleda.
Nisam radio statistiku, ali sam siguran da smo na 4 koncerta čuli oko 80 različitih pjesama. Čuli smo cijeli Lightning Bolt live i samo sam učvrstio svoj stav da su na albumu pjesme preproducirane. Uostalom, uvjerit ćete se za pola godine i sami.
Jedino mi je žao što smo za put od LA do San Frana te za lutanje po San Franu imali premalo vremena. Next time, kako bi Eddie rekao. Toplo preporučam svima kojima se pruži prilika da pogledaju taj dio Californije.
Za kraj još jedna vijest za ljubitelje Sons Of Anarchy:
u Oaklandu sam se slikao s Happyjem!
A sad - back to Croatia.
Skupina 1
1. Inside Job 5 points
2. Infallible 3 points
3. Getaway 1 point
Skupina 2
1. SOLAT
2. Light Years
3. Save You
Anice i Gordane, sretan put u domovinu. Jel stignete na glasanje sutra? Nadam se da ste se nauzivali Amerike
prenio si neizvjesnost na mene :corn:
1. inside job
2. getaway
3. infallible
skupina 2:
1. solat
2. light years
3. save you