Pearl Jam in Zagreb!

Options
16066076096116121290

Comments

• cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    a kasno sam se uključio, nisam žurio i gledao na sat kao kad su posteri u pitanju, sad pokušavam sa f5 svako malo ali mislim da je gotovo :(
    a možda se budu prodavale u butigama uskoro.
    Prodavat ce se, naravno. procitala sam da 21.1. pocinje regularna prodaja, no
    nece bit limited edition. Al eto, opet vinilka.
    Sad samo moram kupit dobar record player :p
    I danas mi je dosao bozicni singl. jeeeeee :)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • cropdustress
    masni wrote:
    zakon

steta sto nije bilo ceremonije, da ga i vidimo..

nadajmo se bar da ce se oscari odrzat

nego, jucer sam pogledao prve dvije OTH od pete sezone na kompu.. 5. sezona je 4 godine poslije 4.sezone..

anyways, u prvoj epizodi se pustaju 3 pjesme od the national: Slow Show, Green Gloves i Fake Empire :)

mislim da je to presedan da se u jenoj epizodi puste vise od 2 stvari od iste grupe :)

pa, go National
    De si stari OTH fanu? :D
    Ja sam neki dan proucavala sve one sezone i citala sve, da SVE, pjesme koje su ikad bile i biti ce (jos nisu kod nas) i naisla na ovaj podatak o the National i jako sam se obradovala :)
    Speaking of which, upravo Fake Empire na Svid radiju. Eto zasto volim ovaj radiJo: National, Arcade Fire, Kings of Leon izmedju ostalog u regularnoj rotaciji...nekad i nekoliko puta na dan. :D A zna se tu naci i PJ-a, da li je Hard Sun ili Daughter ili GTF...

malo sam se raspricala, danas sam, zacudo, dobre volje...
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    malo sam se raspricala, danas sam, zacudo, dobre volje...

sidonija moja, pa nije ni čudo da je forum u banani kad nam je i naša maskota jadna... reci ti nama što te muči, brzo ćemo mi to riješiti mailovima podrške i suosjećanja za sve tvoje probleme! jel tako ekipo?!?! :)

a mislim, skoro sam se rasplakala od sreće kad sam čula da je ed dobio zlatni globus... fućkaš to, ali ed je najbolji!!! :)

eeeeedi, eeeeedi, eeeeedi!!!! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    masni wrote:
    nego, jucer sam pogledao prve dvije OTH od pete sezone na kompu.. 5. sezona je 4 godine poslije 4.sezone..

iako još nisam ni pogledala prison break nove epizode koje me čekaju, priti pliz da mi ovo spržiš... :) he, dok nemam djece, da se barem tv serija nagledam...

nego, imam ja jednu super seriju na kompu... californication - sa starim mulderom koji glumi nekog cool, totalno neinhibiranog pisca i L.A.u... jako za preporučiti...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Evo jedan offtopic

za sve koji vole igrat na netu, igra je meni osobno predobra!

Take a look: http://s6.gladiatus.com/game/c.php?uid=91496
    First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    pajo wrote:
    Iva: jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! bravo Edvard!!!!!

http://www.goldenglobes.org/news/id/87

Ma zar smo sumnjali??? ;) On je zaista uberkul :D
  • shela
    jurasica wrote:
    iako još nisam ni pogledala prison break nove epizode koje me čekaju, priti pliz da mi ovo spržiš... :) he, dok nemam djece, da se barem tv serija nagledam...

nego, imam ja jednu super seriju na kompu... californication - sa starim mulderom koji glumi nekog cool, totalno neinhibiranog pisca i L.A.u... jako za preporučiti...

A jesi gledala Men in trees? To je zakon! Nesto kao Zivot na sjeveru :)
  • cropdustress
    shela wrote:
    A jesi gledala Men in trees? To je zakon! Nesto kao Zivot na sjeveru :)
    Ne vjerujem! Nista nije kao Zivot na sjeveru!
    Naj naj naj serija IKAD! Imam doma prve cetiri epizode prve sezone,
    ono od slobodne dalmacije. I jedva cekam novi dvd :) Jeeeeee.
  • jurasica
    Ne vjerujem! Nista nije kao Zivot na sjeveru!
    Naj naj naj serija IKAD! Imam doma prve cetiri epizode prve sezone,
    ono od slobodne dalmacije. I jedva cekam novi dvd :) Jeeeeee.

Evo, barem smo malo razveselili Sid!
    Da "život na sjeveru" je nešto posebno... nikad prije i nikad poslije... to je to... :)

Iva Š. - provjerit ću kakva je serija, pa ako me zaintrigira, ajl kol ju! :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    opet ja o svom deepu :)

tenclub mi je ipak odgovorio, kažu da su mi poslali novi primjerak fanzina :)

eto, vrijedi im pisati i gnjaviti ih, ali treba biti strpljiv.
    skužila sam da su jaaaako nekoordinirani.
  • asfo
    asfo Posts: 315
    A kaj uopće možeš očekivati od granđera (ili se piše grandžera)? nepočešljanih i sa zaraslom bradom i kariranim košuljama?!?!?!
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    asfo wrote:
    A kaj uopće možeš očekivati od granđera (ili se piše grandžera)? nepočešljanih i sa zaraslom bradom i kariranim košuljama?!?!?!

da fakat, i još jadni rade u fanclubu najnegrandžerskijeg benda od svih sijetl grandžerskih bendova.
    a šta će, kad im je taj jedini ostao.
    pa svoje nezadovoljstvo iskaljavaju na njihovim fanatičnim fanovima.

:D
  • stone dao intervju na nekoj stranici za koju moraš platit pretplatu da bi to vidio..joj joj:)

http://in.integralinstitute.org/
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • masni
    masni Posts: 1,657
    ja sam veliki serija i film freak :)
    uglavnom se sve skida s torrenta preko flat-a naravno.. sad je aktualan prison break, heroes, family guy (najbolji crtic ikad :) ), jericho, day break, traveler, i puno drugih serija koje ne pratim jako ali kad uhvatim onda se gleda (lost, house etc)..

uglavnom, juras, bezveze mi ti je przit epizodu po epizodu.. oth 5. sezona u americi ide utorcima, od srijede ti je na torentima, pa ako nemas flat, onda se strpi jos 9 tjedana da se napuni dvd pa dobis 12 epizoda.. ili uzicaj jednostavno nekog s flatom svaki tjedan, to mu nije ni sat vremena, 350mb.. tak ti ja maltretiram ljude :) tocnije, 2-3 frenda u domu.. zna se kad marin dolazi po serije.. utorak prison break, pon 24, family guy, hehe :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: super ste s tim serijama :) Mi nismo baš neki zagriženi fanovi nijedne... ono, gledamo Housea, CSI i Grey's Anatomy ako ulovimo, Men in Trees nam je zdilala moja Iva i super je serija (i ima DVA jaaaako dobra glumca :)). Ja random gledam i ostale kriminalističke (kaže Mario 'one s mrtvima') kad na što naletim.
    Od starih su na apsolutnom broju 1 Northern Exposure (neponovljivo!, sad ide na OBN-u nedjeljom pa tamo nekad ulovimo) i Friends.
    Juras, ako hoćeš dofuramo ti Men in Trees, moglo bi ti se svidjet. Ako zbog ničeg onda zbog ranije spomenute dobre glume...;)
  • shela
    elcielo wrote:
    da fakat, i još jadni rade u fanclubu najnegrandžerskijeg benda od svih sijetl grandžerskih bendova.
    a šta će, kad im je taj jedini ostao.
    pa svoje nezadovoljstvo iskaljavaju na njihovim fanatičnim fanovima.

:D

a super ste mi! bas ste me oraspolozile :) grandžerice jedne fanatične! :)
  • shela
    masni wrote:
    ja sam veliki serija i film freak :)
    uglavnom se sve skida s torrenta preko flat-a naravno.. sad je aktualan prison break, heroes, family guy (najbolji crtic ikad :) ), jericho, day break, traveler, i puno drugih serija koje ne pratim jako ali kad uhvatim onda se gleda (lost, house etc)..
    :)

heroesi su isto zakon!
    lost mi bili zakon al su se onda zaista malo prevec zakomplicirali :)
  • jurasica
    masni wrote:
    ja sam veliki serija i film freak
    uglavnom se sve skida s torrenta preko flat-a naravno.. sad je aktualan prison break, heroes, family guy (najbolji crtic ikad ), jericho, day break, traveler, i puno drugih serija koje ne pratim jako ali kad uhvatim onda se gleda (lost, house etc)..

uglavnom, juras, bezveze mi ti je przit epizodu po epizodu.. oth 5. sezona u americi ide utorcima, od srijede ti je na torentima, pa ako nemas flat, onda se strpi jos 9 tjedana da se napuni dvd pa dobis 12 epizoda.. ili uzicaj jednostavno nekog s flatom svaki tjedan, to mu nije ni sat vremena, 350mb.. tak ti ja maltretiram ljude :) tocnije, 2-3 frenda u domu.. zna se kad marin dolazi po serije.. utorak prison break, pon 24, family guy, hehe :)

ovo mi je bilo dosta teško za razumjeti, ali nakon 3 čitanja sam skužila! :) ne da ti se pržit i tak reci! :) zeka peka... nego, daj reci koliko epizoda prison break imaš? ja imam prvih 5 iz season 3, ali nisam ni to još uspjela pogledati tak da nije bed ako si bolji... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    pajo wrote:
    Iva: Ako zbog ničeg onda zbog ranije spomenute dobre glume...;)

a svi znamo da su "dobri" glumci najbitniji... ;)
    a jel netko gleda seriju what about brian na htv2? ima i tu dobrih glumaca... i glumica... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • masni
    masni Posts: 1,657
    jurasica wrote:
    ovo mi je bilo dosta teško za razumjeti, ali nakon 3 čitanja sam skužila! :) ne da ti se pržit i tak reci! zeka peka... nego, daj reci koliko epizoda prison break imaš? ja imam prvih 5 iz season 3, ali nisam ni to još uspjela pogledati tak da nije bed ako si bolji... :)

nisam rekao da mi se neda nego da ti je lakse sama skinut ili uzicat nekog da ti skine za sat vremena :) sigurno imas vipov homebox ultimate flat collection doma :D
    evo jucer izasla 9. epizoda sezone trece Begstva iz zatvora, snimljeno je do 13, a dalje se jos uvijek ne zna kad ce se snimat i prikazivat zbog strajka scenarista u americi..
    uostalom, ako ti je serijska kriza, skoknem ja s usb-om do tebe tu u t-com :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time