Pearl Jam in Zagreb!

16056066086106111290

Comments

• cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    pajo wrote:
    I&M: dobro kažeš: woooohooooo!!!! kaj je da je, dobro je!!!! :D

možda izdaju album i/ili odu svirat na jug Amerike...:) ili će svirat na Vote for Change gigovima...who knows...
    Sad i ja citam i ne vjerujem :eek:
    Mislim super, al ne vjerujem da ce bit turneja. bar ne kod nas. Sigurno je album, a ostalo ce doci s vremenom ;)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • masni
    masni Posts: 1,657
    aaaaaaaa super super vijest :)

juzna amerika je moja slaba tocka (poslije europe naravno)

koja publika tamo.. koncert iz buenos airesa 25-26-11-2005 je nesto sto mi je poslije zg-a broj 1
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    I ja bas dobila emajl od 10c-a i bas sam to htjela podijelit s vama! :)
    Bas me ful zanima kaj ce se sve to desavat ove godine! (concerts please!!) :D
  • hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    e i ja sam dobio mejl:D
    mozda bude juzna amerika, mozda kanada, mozda cde...:D:D

a mozda budu ispunjavali zelje s foruma:D
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    a možda su u šumi... :)
    ma dolaze u zagreb i bok!
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • masni
    niko, sta je s natjecanjem?
  • jurasica
    a jeste jučer gledali OTH? ona dva su se skoro poseksala na cedeju od the nationalsa... :) odustali su jer je ona htjela da njihov prvi put bude speshl, iako su se obadva kurvala prije bez beda... :)

sorke na oftopiku, ali morala sam to izbaciti iz sebe... i sori snih kaj se ispričavam na oftopiku... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    jurasica wrote:
    a jeste jučer gledali OTH? ona dva su se skoro poseksala na cedeju od the nationalsa... :) odustali su jer je ona htjela da njihov prvi put bude speshl, iako su se obadva kurvala prije bez beda... :)

sorke na oftopiku, ali morala sam to izbaciti iz sebe... i sori snih kaj se ispričavam na oftopiku... :)
    Iva: pa ovo uopće nije offtopic! to se bar jasno vidi iz reference na the national, na koji smo išli mi fanovi PJ-a, a neki su imali i PJ majice na sebi! vidiš, totally acceptable! :D:D
  • jurasica
    pajo wrote:
    Iva: pa ovo uopće nije offtopic! to se bar jasno vidi iz reference na the national, na koji smo išli mi fanovi PJ-a, a neki su imali i PJ majice na sebi! vidiš, totally acceptable! :D:D

da, nije ono baš da totalno bezveze postam... :)
    barem da ja nekaj kenjam, kad smo se totalno uljenili... bit će bolje... :)

HOĆEMO NABACITI NEKI MEET-UP ONAK BEZVEZE? :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • lestes
    lestes Posts: 959
    jurasica wrote:
    ja sam za! :)
    a možemo i kad dođu knjige ;)
  • pajo
    jurasica wrote:

Pa baš bi fakat i mogli!
    Knjige bi mogle doći već tipa ovaj tjedan pa se dogovorimo...
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Dirty Frankk
    Pozdrav svima

Nije me bilo 7 dana, od kad sam na forumu nisam toliko izbivao.
    Bili smo sa djecom u Parizu, malo grad i 2 dana Disneya :D
    Disney je zakon, mogao bi živjeti u tim umjetnim kučicama iz crtića i prodavati kokice i bio bi sretan.

Pogledao sam video jučer...ok je, samo ona sjena na kraju je ?????? što im to predstavlja, totalni junk, ali nema veze važno da je naš ED dobio prvu nagradu i kako se u ovoj državi reće "Idemo Dalje" :D
    Slike sa premijere su zakon, bez brade izgleda 10g manje a i prijatelji su mu ok:D

Što se tiće natječaja još ništa ne znam, trajat će to sigurno cijeli ovaj mjesec a od nadanja sam odustao jer ima tako dobrih postera da bi bilo pravo čudo da bude neki od mojih izabran.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    Iva: jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! bravo Edvard!!!!!

http://www.goldenglobes.org/news/id/87
  • masni
    zakon :)

steta sto nije bilo ceremonije, da ga i vidimo..

nadajmo se bar da ce se oscari odrzat :)

nego, jucer sam pogledao prve dvije OTH od pete sezone na kompu.. 5. sezona je 4 godine poslije 4.sezone..

anyways, u prvoj epizodi se pustaju 3 pjesme od the national: Slow Show, Green Gloves i Fake Empire :)

mislim da je to presedan da se u jenoj epizodi puste vise od 2 stvari od iste grupe :)

pa, go National
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • Dirty Frankk
    Shit, nisam uspio pokupiti Into the wild vinly LP, baš mi je žao :(
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Shit, nisam uspio pokupiti Into the wild vinly LP, baš mi je žao :(
    Nisi??? Tako brzo su se prodale. Onda je zbilja limited.
    ja sam uspjela odmah cim su stavili gore...
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Dirty Frankk
    Nisi??? Tako brzo su se prodale. Onda je zbilja limited.
    ja sam uspjela odmah cim su stavili gore...

a kasno sam se uključio, nisam žurio i gledao na sat kao kad su posteri u pitanju, sad pokušavam sa f5 svako malo ali mislim da je gotovo :(
    a možda se budu prodavale u butigama uskoro.