svi cemo u zagreb!!!
i svi cemo se naci prije koncerta u zagrebu, u devetom mjesecu...
a kolko ce ljudi biti? pa puno naravno 10-12 000...
i onda ce biti drugog koncerta... pa ce se svinja probuditi i otici poslusati pj...
sad kazi: ,,svi cemo u zagreb, a i tina sa nama!,,
tako je, ljudi. mislim da cu definitivno uskoro kupiti karte za mene i sestru!!
And sometimes is seen a strange spot in the sky
A human being that was given to fly...
ljudi, ja samo da kazem Welcome to all new cool people here...
ovaj, kao sto negde gore rekoh, izgleda da ce mi poklon za osamnaesti biti dozvola za odlazak u zg!
ja sam skupila dovoljno novca i mislim da cu vam se i ja pridruziti u spavanju ispred hale...(da nosim vrecu, ili samo cebe?)
i da se pohvalim-pocela sam da vozim!
eto, toliko od mene.
pozz
ovo je sve divno i krasno, ali nekako sumnjam da ćemo se svi naći na istom mjestu, koliko god bi to bilo super!!! mogli bi svi doći dan-dva ranije sa vrećama za spavanje, lijepo zauzeti pozicije, čekati, zajebavati se... samo...ja još nisam kupila kartu, valjda ih ima, koncert je tek u devetom mjesecu. samozavaravanje držim fige da ih još ima... nemate pojma kako mi je divno naići na ljudi koji vole pearl jam fanatično kao i ja, u mojoj bližoj okolici ih ide možda dvoje na koncert..ma, lažem, znam samo jednu curu koja ide. i da, baš je lijepo naći "balkanski" thread
ovo je sve divno i krasno, ali nekako sumnjam da ćemo se svi naći na istom mjestu, koliko god bi to bilo super!!! mogli bi svi doći dan-dva ranije sa vrećama za spavanje, lijepo zauzeti pozicije, čekati, zajebavati se... samo...ja još nisam kupila kartu, valjda ih ima, koncert je tek u devetom mjesecu. samozavaravanje držim fige da ih još ima... nemate pojma kako mi je divno naići na ljudi koji vole pearl jam fanatično kao i ja, u mojoj bližoj okolici ih ide možda dvoje na koncert..ma, lažem, znam samo jednu curu koja ide. i da, baš je lijepo naći "balkanski" thread
zasto negativne misli?
organizirat okupljanje je jednostavno.
sve sto trebamo je netko iz Zagreba da pronadje neki prostor ili ako vec ne prostor moze i obliznji park (9. misec, bit ce lijepo vrijeme).
svatko tko ide nek si pribavi vrecu i/ili sator (ne mora se nuzno spavati, vreca dobro dodje u svakoj putnjoh situaciji), dosta hrane i pica te naravno puno dobre volje (to nece biti problem ). Netko ce zaasigurno ponijeti i kakav kazetofon, pa smo problem glazbe također rijesili.
najveci problem ce izgleda biti osigurati prednja mjesta, ali pravovremenom kupnjom karata i s par ljudi dobre volje koji ce cekati...
bok svima...
najbolje bi bilo organizirat okupljanje 24.9., u puzi izmedju berlina i beca, i naravno zagreba, jer puno ljudi ide po italiji na turneju s ovog threada, a i u berlin... a svi bi zeljeli se okupit...
nas se bilo skupilo samo cetvero prije mjesec dana u zagrebu, imali gitaru, i bilo je prejebeno cijelu noc..
ne mogusi zamislit kako bil fenomenalno bilo kad bi bilo 10-20, pa i vise ljudi..
straso. i tell u, strasno
i pozdrav tinni, zasluzila si ovaj koncert...
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
mogli bi se svi naći na maksimiru (valjda svi znaju gdje je to)...ako ne znate..to je park kod zoološkog vrta. pokraj stadiona. 25.og??? naravno, s vrećama za spavanje.
odlichna ideja da se nadjemo prije koncerta, i pravimo neko kampovanje pred halom (ili gdje vec). stizu vrece za spavanje, puna pozitiva i mjuuzikaaa!!!
ja planiram sa sobom da povedem 2 druga od kojih je jedan zagrizeni fan (tako je i pochelo nashe toplo prijateljstvo) a drugoga sam ja konvertovala u fana. sa njima mi nema dosadnoga trena, a pogotovu kad je u pitanju PJ ili neshto vezano za njih.
kad planirate to okupljanje?
nadam se da nece sve ostati na prichi...
Mi dolazimo iz Crne Gore, obozavamo Pearl Jam i u svojim ranim dvadesetim godinama prshtimo od energije i zelje za gorepomenutim avanturama. pa, smao se javite, mi smo tu.
toliko od mene za sada
pozdrav za sve, i puno vas volim jer volite ono shto puno volim :d
Pearl Jam pieces...
This is how I saw it one day: Insignificance at the Porch of Mankind
mogli bi se svi naći na maksimiru (valjda svi znaju gdje je to)...ako ne znate..to je park kod zoološkog vrta. pokraj stadiona. 25.og??? naravno, s vrećama za spavanje.
ja sam predlozio 24. jer tad bend nema koncerata, a 25og je bec...
al koji god datum uzeli, netko nece moc doc, tako da.. jebi ga
bit ce super, kad god bude...
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
ekipa iz BiH, Slo i SiCG (ovaj put odvojene drzave ) 24.09. vjerojatno nece biti u zagrebu...
Upravo tako.. Ja bih trebao biti u Zg 26. rano ujutro i bilo bi super da se tada i nađemo pa da zajedno krenemo oko (npr.) 15h u Dom sportova.. Kapije se otvarati vjerovatno negdje oko 18 pa bi valjda bilo ok da dođemo par sati prije i zauzmemo mjesta
26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany
sto mislite koliko ranije cemo trebati stati ispred da bi uhvatili dobra mjesta?
Mislim da bi bilo totalno STUPIDNO ako MI, SVI SA OVOG THREADa, ne bi smo bili u prvom redu!! Pa, ljudi moji, ko ce, ako ne MIIIII??!
Zato, organizovacemo se....:).... samo, please, imam jednu "malu" zelju: moram da stojim FRONTALNO sa EDDIJEM...:P HVALA NA RAZUMEVANJU
...ma, sve ce to moja pozitiva urediti i srediti.... .....a FRONTALNO u prvom redu bila sam i u Budimpeshti pre 10 godina!...:)...i u modricama :(...ali, VREDELO JE!
možeš se kladit
čuj, sorry, al to je moje mjesto i ne dam ti ga ni za sve pare ovoga našeg malog svijeta
kaj nam je onda dogovor pao u vodu ili se nalazimo ujutro??? dajte malo akcije!!!
možeš se kladit
čuj, sorry, al to je moje mjesto i ne dam ti ga ni za sve pare ovoga našeg malog svijeta
kaj nam je onda dogovor pao u vodu ili se nalazimo ujutro??? dajte malo akcije!!!
ajajajaj sad ja sve moram organizirat... znaci pazi ovako
MJESTO : Zagreb
DATUM : 26. 09. 2006
LOKACIJA U Zg. : Trg Sportova ( poznatiji kao onaj velki trg na kojem je dugi red prije koncerta u Domu Sportova)
VRIJEME : 09:00 h - koncerta
DOLAZE : ljudi sa svih krajeva ovog prostora ( POD OBAVEZNO )
TEMA : upoznavanje; sviranje PJ; priprema i finalni dogovori oko ulaska u dvoranu
SA SOBOM DONJETI :
a) -->KARTU<-- da ne bi netko pametan jurio okolo naokolo jer ju nije ponio!!
b) hrane i pica --> moze se kupiti i u okolnim ducanima
c)optional : gitara ( ako ce netko ici s autom pa se spremi gitara prije koncerta)
POZELJNO JE : !!doci sto ranije!! da bi se svi lijepo izupoznavali i uzivali kako samo PJ fanovi mogu!
znaci to ce izgledati ovako nekako:
Masni i ja smo tamo od jedno 08:30, izanaliziramo//lociramo mjesto okupljanja i sjednemo u formaciju kruga ( koji ce se onda siriti kako ljudi dolaze ). biti ce to okupljanje za anale.
pozdraf,
Sven
...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
ajajajaj sad ja sve moram organizirat... znaci pazi ovako
LOKACIJA U Zg. : Trg Sportova ( poznatiji kao onaj velki trg na kojem je dugi red prije koncerta u Domu Sportova)
TEMA : upoznavanje; sviranje PJ; priprema i finalni dogovori oko ulaska u dvoranu
SA SOBOM DONJETI :
c)optional : gitara ( ako ce netko ici s autom pa se spremi gitara prije koncerta)
POZELJNO JE : !!doci sto ranije!! da bi se svi lijepo izupoznavali i uzivali kako samo PJ fanovi mogu!
Masni i ja smo tamo od jedno 08:30, izanaliziramo//lociramo mjesto okupljanja i sjednemo u formaciju kruga ( koji ce se onda siriti kako ljudi dolaze ). biti ce to okupljanje za anale.
pozdraf,
Sven
vazi se...
xaxaxa! bravo! dok se vi potuchete, doci cu ja da zauzmem mjesto, i to bez problema
... ma, nema tuche...taman posla...znachi, ja-frontalno, a vi sa leve i desne strane da odrzavate balans! I think it's PERFECT, a svi smo u LINIJI No1!!
Comments
tako je, ljudi. mislim da cu definitivno uskoro kupiti karte za mene i sestru!!
ovaj, kao sto negde gore rekoh, izgleda da ce mi poklon za osamnaesti biti dozvola za odlazak u zg!
ja sam skupila dovoljno novca i mislim da cu vam se i ja pridruziti u spavanju ispred hale...(da nosim vrecu, ili samo cebe?)
i da se pohvalim-pocela sam da vozim!
eto, toliko od mene.
pozz
organizirat okupljanje je jednostavno.
sve sto trebamo je netko iz Zagreba da pronadje neki prostor ili ako vec ne prostor moze i obliznji park (9. misec, bit ce lijepo vrijeme).
svatko tko ide nek si pribavi vrecu i/ili sator (ne mora se nuzno spavati, vreca dobro dodje u svakoj putnjoh situaciji), dosta hrane i pica te naravno puno dobre volje (to nece biti problem
najveci problem ce izgleda biti osigurati prednja mjesta, ali pravovremenom kupnjom karata i s par ljudi dobre volje koji ce cekati...
toliko mogucnosti...
ajme jedva cekam koncert!!!
najbolje bi bilo organizirat okupljanje 24.9., u puzi izmedju berlina i beca, i naravno zagreba, jer puno ljudi ide po italiji na turneju s ovog threada, a i u berlin... a svi bi zeljeli se okupit...
nas se bilo skupilo samo cetvero prije mjesec dana u zagrebu, imali gitaru, i bilo je prejebeno cijelu noc..
ne mogusi zamislit kako bil fenomenalno bilo kad bi bilo 10-20, pa i vise ljudi..
straso. i tell u, strasno
i pozdrav tinni, zasluzila si ovaj koncert...
Al bit cu u ZG na dan koncerta, pa se onda nadjem sa svima vama i festamo (partijamo) prije showa
A imamo vremena, imamo jos do 9. mjeseca dogovorit se za sve, okupljanje i jos imamo poneku ideju Killroy i ja!
Samo vas molim da mi javite ako netko treba smjestaj u Veroni, jer mislim rezervirat hostel...Pa da nas ima vise ako budete dolazili...
odlichna ideja da se nadjemo prije koncerta, i pravimo neko kampovanje pred halom (ili gdje vec). stizu vrece za spavanje, puna pozitiva i mjuuzikaaa!!!
ja planiram sa sobom da povedem 2 druga od kojih je jedan zagrizeni fan (tako je i pochelo nashe toplo prijateljstvo) a drugoga sam ja konvertovala u fana. sa njima mi nema dosadnoga trena, a pogotovu kad je u pitanju PJ ili neshto vezano za njih.
kad planirate to okupljanje?
nadam se da nece sve ostati na prichi...
Mi dolazimo iz Crne Gore, obozavamo Pearl Jam i u svojim ranim dvadesetim godinama prshtimo od energije i zelje za gorepomenutim avanturama. pa, smao se javite, mi smo tu.
toliko od mene za sada
pozdrav za sve, i puno vas volim jer volite ono shto puno volim :d
http://www.blogovanje.com/Storms_Of_Small_Ocean/komentari.php?id=17
ja sam predlozio 24. jer tad bend nema koncerata, a 25og je bec...
al koji god datum uzeli, netko nece moc doc, tako da.. jebi ga
bit ce super, kad god bude...
ekipa iz BiH, Slo i SiCG (ovaj put odvojene drzave
vidi naslov threada, bilo bi ok da i na njih racunamo...
Upravo tako.. Ja bih trebao biti u Zg 26. rano ujutro i bilo bi super da se tada i nađemo pa da zajedno krenemo oko (npr.) 15h u Dom sportova.. Kapije se otvarati vjerovatno negdje oko 18 pa bi valjda bilo ok da dođemo par sati prije i zauzmemo mjesta
12.06.2007 Munich, Germany
ups, zaboravih makedonce
(ozivljavajuce zujanje)
sto mislite koliko ranije cemo trebati stati ispred da bi uhvatili dobra mjesta?
(misli se na pre-order cd i majicu, op.a.)
pozdrav
Mislim da bi bilo totalno STUPIDNO ako MI, SVI SA OVOG THREADa, ne bi smo bili u prvom redu!! Pa, ljudi moji, ko ce, ako ne MIIIII??!
Zato, organizovacemo se....:).... samo, please, imam jednu "malu" zelju: moram da stojim FRONTALNO sa EDDIJEM...:P HVALA NA RAZUMEVANJU
ISKRENE CHESTITKE
možeš se kladit
hi, hi...paz' samo da ne uleti neko treci
SA SOBOM DONJETI :
pozdraf,
Sven
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb