pa to bi bilo genijalnooo!!! Aaa! Sam kaj je chudno da na sajtu MCT agentur pise da su karte vec rasprodane (a TC karata nije jos ni bilo) - weird. bumo pratili.
Ovaj tjedan se selim u stan s jos dvije cure pa cim saznam kakav je dogovor oko posjetitelja (koje se brojchano stanje tolerira) i da li ih mozda bas tih dana u mjesecu nema u stanu odma javim kapacitet shellatona lol
Ajme koja nervoza, 26. daj te datume da i ja počnem otkazivati razne U2 i DM koncerte
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
da nervoza, ja u polusnu skužila da nemam ništa sredstava na visi electron, nisam mogla više zaspati.
evo, riješila to, i sad imam 500 scenarija u glavi.
Ma kaj bi emigrirala! ful se veselim smislit ćemo već nešto!
I zapravo se nadam skoroj službenoj objavi jer tu ima skoro i PJ Harvey, Faith no more i slichnoga... a nemam onda isto dineros za sve. ajde momci ajde smislite se!!!
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Za Germanwings to je puno 190 eurića ali što je tu je.
ajde više da vidimo koliko se moramo bacit u trošak, da znam hoće li me se žena odreći :(
a evo napokon agonija mjenjanja Edovog potpisanog postera nakon 6 mjeseci je gotova:
Iz Australije mi je stigao poster godine 2006, AP kopija kojih ima samo 25 komada :P
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/59380
Moja kopija Edovog postera je stigla u ne baš najboljem stanju u Australiju i nakon očekivanog 700$ postera kojeg sam trebao dobiti morao sam se pomiriti sa upola manje vrijednim Ben Harperom koji je isto tako bio na listi čekanja.
Sad napokon imam svoja prva dva Emek-a i sad tek mogu reći da imam nešto u kolekciji vrijedno.
Comments
Koji luđaci, 8. mjesec, prije US turneje...fakat briju na Europu!
Koliko puta ćemo morat u Berlin ove godine...e, i mi se prvi pišemo za smještaj u hotelu @shela
druga!!!
ups treća!!!
jadna iva. mi se već samoorganizirali.
a sutra ce valjda i ostatak datuma izaci pa cu biti pametniji, u svakom slucaju prodajem kartu za u2
He, he...Shellaton
i još shellaton.
vi rijecani sutra ujutro svi na korzo... smijete navijat, ali bez bacanja bengalki na stazu... bengalke na prozorima oko korza su doborodosle Viktor
pa to bi bilo genijalnooo!!! Aaa! Sam kaj je chudno da na sajtu MCT agentur pise da su karte vec rasprodane (a TC karata nije jos ni bilo) - weird. bumo pratili.
Ovaj tjedan se selim u stan s jos dvije cure pa cim saznam kakav je dogovor oko posjetitelja (koje se brojchano stanje tolerira) i da li ih mozda bas tih dana u mjesecu
evo, riješila to, i sad imam 500 scenarija u glavi.
ajd, barem sam si omeđila moguće datume:
između
2.7. kad je zadnji edov koncert na havajima
i
28.8. kad PJ nastupa u san franciscu.
s tim da ce na zg koncertu 10.08. imati u2 za predgrupu
a valjda će biti i mjesta za tonku, vikija i mene...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
+ Ljubica, Janko i Tomislav
... i to je to!
Mi smo isto nervozni oko objave. Iako baš nemamo para i slobodnog vremena, na jedan koncert ziher idemo!
I zapravo se nadam skoroj službenoj objavi jer tu ima skoro i PJ Harvey, Faith no more i slichnoga... a nemam onda isto dineros za sve. ajde momci ajde smislite se!!!
Mislim da ce svirati Cincy
go masni!
Ali cekamo sad i druge da se pridruze i da izlegu puno jaja pa da bude puno novih kornija!
http://twitter.com/eventimblog
"#Pearl Jam Fans - aufgepasst: Merkt Euch den 15. August vor und checkt die Verbindungen nach Berlin
a sad se strpiti do predvecer
meni je 8. mjesec nula bodova zbog posla za sada... valjda ce biti nesto u 7. ili 9. :?
edit: hm, zapravo ne znam kaj gore pise, ali ono, pise se, ne? di ima dima, ima i kobasa
edit2: dimi se i u nizozemskoj... nema jos datuma ni mjesta... valjda popodne...
edit3: novi album u rujnu, kaze poljski Universal
germanwings zagreb (14.8.) - berlin (16.8.) - 190 eura
da, puno... checkirao jos neki dan... a u 8. mjesecu ce mi izgleda samo vikendi odgovarati :?
ajde više da vidimo koliko se moramo bacit u trošak, da znam hoće li me se žena odreći :(
a evo napokon agonija mjenjanja Edovog potpisanog postera nakon 6 mjeseci je gotova:
Iz Australije mi je stigao poster godine 2006, AP kopija kojih ima samo 25 komada :P
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/59380
Moja kopija Edovog postera je stigla u ne baš najboljem stanju u Australiju i nakon očekivanog 700$ postera kojeg sam trebao dobiti morao sam se pomiriti sa upola manje vrijednim Ben Harperom koji je isto tako bio na listi čekanja.
Uz taj stigso mi je i drugi Emek poster
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/44965
Sad napokon imam svoja prva dva Emek-a i sad tek mogu reći da imam nešto u kolekciji vrijedno.
odmah i pitanje i odgovor kako financirati sljedeću turneju!
http://www.ticketmaster.ie/event/1F0042 ... orcatid=60