wow! kak ju već dugo imaš? i kaj namjeravaš s njom?
imal je moj frend sličnog ljubimca
inače, ako idete na biokovo, ili južnije, pogledajte malo po
tlu. ima rupa u kojima žive. slikala sam ih ja prošle godine,
predobre su. naše najveće tarantule
eh pa jurasica i sintija ga znaju - legendarni pepo
svako ljeto imamo drugu jer mi je glupo nosit ju u Rijeku, pa je onda na kraju ljeta pustimo otprilike na istom mjestu gdje smo je ulovili...ovo ljeto smo imali srece i uspjeli je vidjet u trenutku "pravljenja" cahure sa jajscima...predobra scena..
samo sto je jedina razlika izmedju taratnule i ove nase ucviljene udovice je ta da sa ovom nema bas previse zjbcnje...:D
Baš me zanima, što znače ostali nickovi, tj. otkud vam baš oni! I tak...:)
pajo i siljo su u jednoj epizodi bili na maloj barci sa jedrom... covjek bi rekao mala jedrilica... fora je bila u tome kaj se jarbol dizao kad bi ubacili novcic u neki tamo otvor... za novcice... i tak su imali problema sa jarbolom i onda je silji ispao iz ruke zadnji novcic i pao u more... tada je i neki brod prolazio u blizini, a siljo je blesavo mahao putnicima umjesto da trazi pomoc... pajo se kao lupio po glavi i rekao "joj siljo!"
i tak smo frend i ja u vrijeme dok smo skupa veslali to govorili jedan drugome kad bi ovaj nesto zeznuo... a i van camca isto...
iva je skuzila da to cesto govorim i pocela me tako zvati... eto...
sad sam konfjuzd...
koliko ja znam rijeci cu "privacy is priceless to me"...mislim takve su kad nije reverse...a vi govorite da kad je reverse da su drugacije...ako je tako onda treba bit genijalac da bi to smislio
Ana, slusam ovaj tvoj the National, vrlo Nick Cave-ovski. Dobro je
Vjerojatno necu naucit tekstove do petka, al nije bed, dobar koncert je
dobar koncert i sa dobrom ekipom
Mislim, za ekipu sam sto posto sigurna, a sad se oni jos moraju dokazat
baš mi je drago da se okupila pozamašna ekipica za koncert
predgrupa (hayden, koji btw, i nije toliko loš koliko je sedativan, najbolje djeluje kao glazba za uspavljivanje, što ne znači ništa loše, dapače), kreće u pola 10, a nationalci bi trebali početi oko pola 11.
ja nemam pojma kad dolazim, imam neke obveze prije samog koncerte pa ću propustiti druženje kojeg će valjda biti...
predgrupa (hayden, koji btw, i nije toliko loš koliko je sedativan, najbolje djeluje kao glazba za uspavljivanje, što ne znači ništa loše, dapače), kreće u pola 10, a nationalci bi trebali početi oko pola 11.
ja nemam pojma kad dolazim, imam neke obveze prije samog koncerte pa ću propustiti druženje kojeg će valjda biti...
Ne mozemo mi bez tebe! :eek:
Pozuri se
Da, ovaj, ja nisam bas upoznata sa tom scenom kao ti...
al znam da su the National otvarali, ili cak bili zajedno
na turneji sa Arcade Fire Neki dan sam na AF forumu
malo citala, i gledala tour dates, pa mi je upalo u oko the National
Veselim se izletu u ZG i druzenju sa vama! jeeee
PJ majice! Woohoo!
Kakav bed kad se vi zafrkavate tu i kuglate se od smjeha, a ja uspavljujem Edija (nekad jednostavno dođe i izjavi: ja se zovem Edi/Met/Majk) .... aaarrrrrrrrrrrrrrrrrgggghhh!
@ lestes: kaj nisu vretenca vilin konjici i kakve TO ima veze sa konjskom smrti?!?!?!!?!?! ja ih zovem vilin konjici i to je to :P
moj nick je skraćeno od asfodel, u grčkoj mitologiji, kao posljednji cvijet u Hadu i/ili cvijet smrti
Spin The Black Circle
Immortality
Whipping
Satan's Bed
Nothingman
Tremor Christ
Last Exit
Bugs
Better Man
Corduroy
Pry, To
Aye Davanita
Not For You
Hey Foxy...
Pearl Jam
Comatose
Gone
Life Wasted
Come Back
World Wide Suicide
Inside Job
Marker In The Sand
Severed Hand
Army Reserve
Big Wave
Unemployable
Parachutes
Wasted Reprise
Vidim da ste se raspisali ...Pohvalno, a moj nick (Rijeka) ima duboko značenje ..Jednostavno mi se nije dalo filozofirat i slagat nekakva imena, pa se odlučih za ime "grada od kojeg sam sazidan..." (Grupa Grad - pjesma "Eni" )..
Još ne znam kad ću i kako se uputit u Zg... Znat ću popodne/sutra do kad sam u frci u Petak. Najvjerojatnije do 1-2, pa ću bit pametniji malo.. Dakle, onda sam ja jedini koji neće nositi vegetu, jerbo su obje ostale dole na Krkljanu. A nemam u planu posjet otočiću do nedjelje. Ali obećajem da ću odjenut majicu na Tokio Hotel ...
Stvari stoje ovako: još trebaju da glasovaju gospođa snih (poznatija kao asfo) te mlada gospođica potato grill!
Gospođa snih će svoju PJ dužnost izvršiti za koju minutu, dok o namjerama gospođice potato grill nisam upoznat!
Toliko zasada o tome!
Skoro me herc copil od smijeha... I krenula sam se ulogirat sa 'potato grill', al nije islo...
Vitalogy
Better Man
Corduroy
Nothingman
Whipping
Last Exit
Spin The Black Circle
Immortality
Tremor Christ
Satan's Bed
Not For You
Bugs
Pry, To
Aye Davanita
Hey Foxy...
Pearl Jam
Inside Job
Come Back
World Wide Suicide
Severed Hand
Gone
Life Wasted
Comatose
Big Wave
Marker In The Sand
Parachutes
Wasted Reprise
Army Reserve
Unemployable
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
Svi su se oglasili i sve je uglavnom poznato što se tiče redoslijeda, ali zbog razloga jer doma ne šljaka internet (kakav užas) i da ovo moram pisati od susjeda (ljubičine obitelji:D) nisam ziher kad ću uspjeti rezultate posložiti i postaviti ih na vidjelo, ali sigurno danas do kraja dana!
Živijo TEKOM!
Brijem da je do zbog toga kaj smo se prije 10 dana prijavili u Optimu - telefon i internet, pa me namjerno sabotiraju!:D:D
Svi su se oglasili i sve je uglavnom poznato što se tiče redoslijeda, ali zbog razloga jer doma ne šljaka internet (kakav užas) i da ovo moram pisati od susjeda (ljubičine obitelji:D) nisam ziher kad ću uspjeti rezultate posložiti i postaviti ih na vidjelo, ali sigurno danas do kraja dana!
Živijo TEKOM!
Brijem da je do zbog toga kaj smo se prije 10 dana prijavili u Optimu - telefon i internet, pa me namjerno sabotiraju!:D:D
uuuuu, al ste se raspisali...bas sam se nacitao
kad smo vec kod nickova, ja stvarno ne znam odkud moj nick:D...hehe, sprdam se
zelio sam si dat neki nick, da bude u vezi sa PJom i da to bude neka novija pjesma, pa sam uzeo Edovu hard sun
to u doslovnom prijevodu znaci teško sunce, pa nekako cesto puta to poistovjecujem sa teskom osobom, al nisam takav:)
al ga filozofiram:D
u meduvremenu
dok pisem postove, ne mogu slusat muziku, jer mi crkli zvucnici...strava
pocela me prcat i graficka...jos jedna strava
i opcenito, mislim da mi je komp u banani - kako bi rekla moja profesorica iz povijesti ''beba je na samrti'':D
jbg
...the north is to south what the clock is to time...
419 352
Prvi dan sam pisao 10c u vezi onog poster natječaja da mi odgovore na par pitanja i još ništa :( malo su neozbiljni.
Počeo sam raditi par skica za Veronu, to jest Pulu ( na vaš zahtjev ) i onda me krenulo sa još par postera: Roma itd.
Čekam da mi jave da li mogu slati više od jednog prijedloga tako da mogu krenuti u ozbiljno crtanje.
...hvata me nervoza kao u studentskim danima
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Comments
potato grill!! double LOL
svako ljeto imamo drugu jer mi je glupo nosit ju u Rijeku, pa je onda na kraju ljeta pustimo otprilike na istom mjestu gdje smo je ulovili...ovo ljeto smo imali srece i uspjeli je vidjet u trenutku "pravljenja" cahure sa jajscima...predobra scena..
samo sto je jedina razlika izmedju taratnule i ove nase ucviljene udovice je ta da sa ovom nema bas previse zjbcnje...:D
e ovo je pj related. jel vi tu čujete kaj?
ja čak i da. al ne znam dal bi čula to isto da nisam pročitala kaj bi to trebalo biti.
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
pajo i siljo su u jednoj epizodi bili na maloj barci sa jedrom... covjek bi rekao mala jedrilica... fora je bila u tome kaj se jarbol dizao kad bi ubacili novcic u neki tamo otvor... za novcice... i tak su imali problema sa jarbolom i onda je silji ispao iz ruke zadnji novcic i pao u more... tada je i neki brod prolazio u blizini, a siljo je blesavo mahao putnicima umjesto da trazi pomoc... pajo se kao lupio po glavi i rekao "joj siljo!"
i tak smo frend i ja u vrijeme dok smo skupa veslali to govorili jedan drugome kad bi ovaj nesto zeznuo... a i van camca isto...
iva je skuzila da to cesto govorim i pocela me tako zvati... eto...
life, Pete Townsend, yeah he saved my life..."
copy paste
inače, to mi je prebolesno. kako se netko sjeti da napravi tako nešto, i kako se onda netko netko drugi sjeti da bi mogao poslušati pjesmu unazad.
ima i jedan dio na 'in my tree' di ed mumlja nešto, pa kad se prebaci unazad isto se čuje nešto, ali ne sjećam se što točno...
siljo, pa di si ti???
svako malo se pitamo 'a di je siljo nestao?'
zašto se ne igraš s nama mazohističkih igrica na ispadanje?
koliko ja znam rijeci cu "privacy is priceless to me"...mislim takve su kad nije reverse...a vi govorite da kad je reverse da su drugacije...ako je tako onda treba bit genijalac da bi to smislio
on second thought, to bi ipak moglo opet zbuniti moderatore...
Ana, slusam ovaj tvoj the National, vrlo Nick Cave-ovski. Dobro je
Vjerojatno necu naucit tekstove do petka, al nije bed, dobar koncert je
dobar koncert i sa dobrom ekipom
Mislim, za ekipu sam sto posto sigurna, a sad se oni jos moraju dokazat
sam postala da ne oftopičarim cijelu večer
u kolko je koncert u petak? ne piše mi na karti... kad vi dolazite?
elcielo
sid
potato girl
asfo
snih
rijeka
helen cross
masni
lestes
iva
pajo
ide još neko?
hvala, ana
moj the national
Pozuri se
Da, ovaj, ja nisam bas upoznata sa tom scenom kao ti...
al znam da su the National otvarali, ili cak bili zajedno
na turneji sa Arcade Fire
malo citala, i gledala tour dates, pa mi je upalo u oko the National
Veselim se izletu u ZG i druzenju sa vama! jeeee
PJ majice! Woohoo!
@ lestes: kaj nisu vretenca vilin konjici i kakve TO ima veze sa konjskom smrti?!?!?!!?!?! ja ih zovem vilin konjici i to je to :P
moj nick je skraćeno od asfodel, u grčkoj mitologiji, kao posljednji cvijet u Hadu i/ili cvijet smrti
Vitalogy
Spin The Black Circle
Immortality
Whipping
Satan's Bed
Nothingman
Tremor Christ
Last Exit
Bugs
Better Man
Corduroy
Pry, To
Aye Davanita
Not For You
Hey Foxy...
Pearl Jam
Comatose
Gone
Life Wasted
Come Back
World Wide Suicide
Inside Job
Marker In The Sand
Severed Hand
Army Reserve
Big Wave
Unemployable
Parachutes
Wasted Reprise
Ima da pjevamo: kol'ko nas ima...:D
(Ipak ja radim u jaslicama
Još ne znam kad ću i kako se uputit u Zg... Znat ću popodne/sutra do kad sam u frci u Petak. Najvjerojatnije do 1-2, pa ću bit pametniji malo.. Dakle, onda sam ja jedini koji neće nositi vegetu, jerbo su obje ostale dole na Krkljanu. A nemam u planu posjet otočiću do nedjelje. Ali obećajem da ću odjenut majicu na Tokio Hotel
mahanje...
A tko se ne sjeća ove pjesmice
Skoro me herc copil od smijeha... I krenula sam se ulogirat sa 'potato grill', al nije islo...
Vitalogy
Better Man
Corduroy
Nothingman
Whipping
Last Exit
Spin The Black Circle
Immortality
Tremor Christ
Satan's Bed
Not For You
Bugs
Pry, To
Aye Davanita
Hey Foxy...
Pearl Jam
Inside Job
Come Back
World Wide Suicide
Severed Hand
Gone
Life Wasted
Comatose
Big Wave
Marker In The Sand
Parachutes
Wasted Reprise
Army Reserve
Unemployable
Osim toga, ujedno izrazava moju ljubav prema krumpirima...
zovu tak...
Živijo TEKOM!
e vidiš, tak ti i treba...
@asfo: kaj se vidimo večeras?
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
kad smo vec kod nickova, ja stvarno ne znam odkud moj nick:D...hehe, sprdam se
zelio sam si dat neki nick, da bude u vezi sa PJom i da to bude neka novija pjesma, pa sam uzeo Edovu hard sun
to u doslovnom prijevodu znaci teško sunce, pa nekako cesto puta to poistovjecujem sa teskom osobom, al nisam takav:)
al ga filozofiram:D
u meduvremenu
dok pisem postove, ne mogu slusat muziku, jer mi crkli zvucnici...strava
pocela me prcat i graficka...jos jedna strava
i opcenito, mislim da mi je komp u banani - kako bi rekla moja profesorica iz povijesti ''beba je na samrti'':D
jbg
419 352
Počeo sam raditi par skica za Veronu, to jest Pulu ( na vaš zahtjev
Čekam da mi jave da li mogu slati više od jednog prijedloga tako da mogu krenuti u ozbiljno crtanje.
...hvata me nervoza kao u studentskim danima
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
a mozda te i sabotiraju
nego, masni je nick, kao sto vecina zna, zato jer sam debelo krme ko Peter Griffin iz Family Guyja (najbolji crtic danasnjice, op.a.)
sala, naravno, izvedenica iz prezimena je, nothing special
ja skoro otiso danas na zeppeline, al ispalo da vec imam nesto drugo isplanirano prije.. bed..
mah mah
Oh please let me sleep its Christmas time