a nisam vidio pitanje...sorry..:)
ne, nije mi rodjendan danas...da je napravio bi neku festicu valjda pa bi bili pozvani
ovo 1911 uvijek dodam na nick jer je cisto notihingman uvijek zauzeto, a samo znacenje broja 1911 ti je vezano za jos jednu moju ljubav koja sve vise slabi sto sam stariji...s obzirom da sam sa hvara, znaci dalmatinac u dusi , znaci Hajduk u srcu, a 1911 je godina osnutka istog...:D
eto toliko o tome...mala digresija opet od teme, ali posto pitate pa da vam odgovorim...inace kad budes zeni cestitao Dan zena sjeti se da meni dan prije cestitas rodjendan
a nisam vidio pitanje...sorry..
ne, nije mi rodjendan danas...da je napravio bi neku festicu valjda pa bi bili pozvani
ovo 1911 uvijek dodam na nick jer je cisto notihingman uvijek zauzeto, a samo znacenje broja 1911 ti je vezano za jos jednu moju ljubav koja sve vise slabi sto sam stariji...s obzirom da sam sa hvara, znaci dalmatinac u dusi, znaci Hajduk u srcu, a 1911 je godina osnutka istog...:D
eto toliko o tome...mala digresija opet od teme, ali posto pitate pa da vam odgovorim...inace kad budes zeni cestitao Dan zena sjeti se da meni dan prije cestitas rodjendan
Iva: au shit, morat ću te onda zamolit da ako ikad u životu upoznaš mog svekra (oliti Marijevog oca) da mu nikako ne kažeš da to nisam znala jer mi nema pomoći... naime kad sam prvi put kročila u kuću paje seniora dočekao me ogromni čupavi goblen (tj. neko čupavo čudo koje liči na tepih, ali je na zidu) s grbom Hajduka i to je bila prva prvcata stvar koju si vidio kad si ušao kod njih u kuću... a ja siroče prava cura s filozofskog pa mi je nogomet bitan samo u kontekstu npr. Nicka Hornbyja i njegove genijalne knjige 'Fever Pitch'...
a kćer od Marijeve sestre je pokušavao naučiti da joj prva riječ bude 'bili' i sl....
jadna ja ako ikad sazna da sam taj datum smetnula s uma...
EDIT: evo, sukladno idućem postu mijenjam izjavu da sam zaboravila datum nego sam zaboravila godinu... stvarno sam beyond help...
a sad me muž još i upilao da je onaj zidni tepih napravljen za 60. godišnjicu Hajduka... još jedna informacija koju ću sigurno zaboraviti...shit...
Okej ekipa, sad smo otkrili što znači nick nothingman_1911, barem zadnji dio !:D
Baš me zanima, što znače ostali nickovi, tj. otkud vam baš oni! I tak...:)
Sad ću ja svoga objasnit!
snih - znači snijeg na češkom
Volim snijeg i jednog češkog slikara koji se zove Jakub Schikaneder, a čija se pak jedna slika zove Snih (prekrasna) i onda mi je još to dobro zazvučalo... Pa sam ga prije par godina ustoličio i držim ga se i dan danas, kad god je to moguće!:)
Eto...
Molim ostale da se izjasne, naravno tko to želi. Mislim, neki su teško dokučivi kao npr. pajo i iva , ali ima i laganih, kao npr. masni, elcielo itakdalje...
Molim ostale da se izjasne, naravno tko to želi. Mislim, neki su teško dokučivi kao npr. pajo i iva , ali ima i laganih, kao npr. masni, elcielo itakdalje...
Iva: daj nemoj zahebavat! moj je ful kompleksan i teško dokučiv!
a za vjerojatno tek nekolicinu vas koji ne znate, pajin je i njegov RL nadimak izveden iz njegovog prezimena i inače jedino ime kojim ga zove većina njegovih frendova... ja sam bila usamljeni freak kad sam ga zvala mario
Iva: e, kak nam je 'Napadl Sníh' ovih dana... ima neki češki pjevač xmas single tog imena...:D
inače je naš šogor napola Čeh pa nam je ta nacija izvor nepresušne zafrkancije... ali i novih informacija pa smo npr. naučili u nedjelju da je cipisek veliki lupežnik...bar tako tvrdi naša nećakinja(3,5 god)...
A daj, kako ja nikad Anu Z ne vidim na tv-u? :(
Morate me prije upozorit da budem spremna i doma pa da gledam.
A moj nick...pa eto, kad je izasao Riot Act ful sam bila zaljubljena u
pjesmu Cropduster, i onda kad sam se registravala na forum trebalo
je nesto smislit. pa sam tako od Cropdustera napravila zensku Cropdustress
Jos samo da pjesmu cujem uzivo na koncertu, hehe (nije bilo dosta na
Zg sounchecku ) Pajina Iva se sigurno sjeca sounchecka cijelog i mojih/nasih
reakcija na pojedine pjesme...
Iva: marsh je močvara, dakle sve u svemu neka sam močvarna biljka...:( not terribly exciting! trebali su na to misliti moji roditelji i roditelji ostalih pola milijona Iva rođenih iste godine kad i ja (I'm special, so special...:) - ovo je opskurna refernca na jedan Edov nastup, ali nemam pojma koji jer to imam samo na kazeti)
ime sam zapravo dobila po prabaki, a budući da je druga opcija bila Pera, presretna sam!
a moj nadimak... pa... jel znate one kukce kaj dolaze uz vode...? vretenca. a
neki ih zovu helikopteri ili konjska smrt... ili... e pa ja sam na faksu u nekoj
sekciji za vretenca. bili smo na nekom terenu i ja sam pokušavala odabrati nick
za jedan drugi forum. i onda je frend pital zakaj ne bi bila lestes. (bolje to nego
malo zlo vretence kak su me zvali) i tak sam lestes. to je jedan rod vretenca
neki ih zovu helikopteri ili konjska smrt... ili... e pa ja sam na faksu u nekoj
za jedan drugi forum. i onda je frend pital zakaj ne bi bila lestes. (bolje to nego
A super, nisam to znala, vis
Svaki dan naucim nesto novo.
A kako su ti samo lijepa ona vretenca sa Lastova Predivna su.
Pogledajte samo ovog Jesenskog kralja http://www.vretenca.hr/filez/blog/215a.jpg
Comments
Oh please let me sleep its Christmas time
ovo 1911 uvijek dodam na nick jer je cisto notihingman uvijek zauzeto, a samo znacenje broja 1911 ti je vezano za jos jednu moju ljubav koja sve vise slabi sto sam stariji...s obzirom da sam sa hvara, znaci dalmatinac u dusi
vidis kako coek zna
a kćer od Marijeve sestre je pokušavao naučiti da joj prva riječ bude 'bili' i sl....
jadna ja ako ikad sazna da sam taj datum smetnula s uma...
EDIT: evo, sukladno idućem postu mijenjam izjavu da sam zaboravila datum nego sam zaboravila godinu... stvarno sam beyond help...
a sad me muž još i upilao da je onaj zidni tepih napravljen za 60. godišnjicu Hajduka... još jedna informacija koju ću sigurno zaboraviti...shit...
imam osjećaj kao da ponekad neke stvari koje napravim odu u vjetar, pa me veseli bilo kakav feedback, tenks
joj, fala :cvjetairastapaseuistovrijeme:
Baš me zanima, što znače ostali nickovi, tj. otkud vam baš oni! I tak...:)
Sad ću ja svoga objasnit!
snih - znači snijeg na češkom
Volim snijeg i jednog češkog slikara koji se zove Jakub Schikaneder, a čija se pak jedna slika zove Snih (prekrasna) i onda mi je još to dobro zazvučalo... Pa sam ga prije par godina ustoličio i držim ga se i dan danas, kad god je to moguće!:)
Eto...
Molim ostale da se izjasne, naravno tko to želi. Mislim, neki su teško dokučivi kao npr. pajo
http://en.wikipedia.org/wiki/El_Cielo
a za vjerojatno tek nekolicinu vas koji ne znate, pajin je i njegov RL nadimak izveden iz njegovog prezimena i inače jedino ime kojim ga zove većina njegovih frendova... ja sam bila usamljeni freak kad sam ga zvala mario
dok nisam skužila da ima veze s prezimenom, bila sam uvjerena da su 'siljo' i 'pajo' neka interna zeka-peka između marija i ranka
http://en.wikipedia.org/wiki/Iva_%28genus%29
Disney Freaks!
iva genius!
ovaj, genus
što je to marshelder?
inače je naš šogor napola Čeh pa nam je ta nacija izvor nepresušne zafrkancije... ali i novih informacija pa smo npr. naučili u nedjelju da je cipisek veliki lupežnik...bar tako tvrdi naša nećakinja(3,5 god)...
Morate me prije upozorit da budem spremna i doma pa da gledam.
A moj nick...pa eto, kad je izasao Riot Act ful sam bila zaljubljena u
pjesmu Cropduster, i onda kad sam se registravala
je nesto smislit. pa sam tako od Cropdustera napravila zensku Cropdustress
Jos samo da pjesmu cujem uzivo na koncertu, hehe (nije bilo dosta na
Zg sounchecku
reakcija na pojedine pjesme...
veze..."
ime sam zapravo dobila po prabaki, a budući da je druga opcija bila Pera, presretna sam!
Nemoj sad ti tu nekaj simte tamte, nego bolje nick objasni!
to su nam bili omiljeni likovi iz Mikijevog zabavnika
live in zurich 1992
Nemreš me uvredit ni da hoćeš!:D:D
neki ih zovu helikopteri
http://en.wikipedia.org/wiki/Lestes
a iva da si bila pera opet bi na isto ili slicno dosla sudeci po ovome http://en.wikipedia.org/wiki/Pera_%28genus%29
Svaki dan naucim nesto novo.
A kako su ti samo lijepa ona vretenca sa Lastova
Pogledajte samo ovog Jesenskog kralja