Pearl Jam in Zagreb!

13132343637860

Comments

• dreadisdreadis Posts: 109
    Ah, to je bilo pitanje...

....to je na Stone-ovom pojačalu! To mu dođe kao neka njegova "live amajlija"...To stavlja na pojačalo već zadnjih nekoliko godina...Prije (era 93/94) je imao minijaturnu kravu na pojačalu :)
    '96_londonx2
    '00_salzburg_ljubljana_verona_milano
    '06_bologna_verona_milano_torino_pistoia_zagreb

My trading page: http://db.etree.org/dreadis
  • tinnatinna Posts: 391
    I ja sam zbunjena...koje pitanje? :confused:

Ah da, nakon slusanja nekoliko novih pjesama sa albuma
    (one koje su *sluzbeno*
    procurile), pokusavam se suzdrzati do 5.mj.
    kad album izadje, tj. kad ga kupim...:D

Uz stare albume i bootove trebalo bi mi uspjet...:D vidjet cemo ;)
    pa ja uvek sicitam sve postove koje sam propustila...
    na 65. stranici:
    citiram sebe:

e,ljudi ja sad idem polako a htedoh da vas pitam nesto...
    ja sam ovde najmladja i razumite ukoliko se ispalim nekim pitanjem ciji bi odgovor svaki PJ fan trebao da zna....
    e,ovako:
    sta je ono sto potseca na krila slepog misa, na zvucnicima ili pojacalima koje sam primetila na svakom snimku live nastupa koji imam?
    jel je to neka amajlija,maskota?
    tako..
    ja sam ove nedelje u Low Light fazonu...doslo mi...

IMATE POZDRAV IZ NAJSMORENIJEG GRADA U SRBIJI!!!!!!!!!

uh svi cekamo taj maj...
    And sometimes is seen a strange spot in the sky
    A human being that was given to fly...
    dreadis wrote:
    Ah, to je bilo pitanje...

....to je na Stone-ovom pojačalu! To mu dođe kao neka njegova "live amajlija"...To stavlja na pojačalo već zadnjih nekoliko godina...Prije (era 93/94) je imao minijaturnu kravu na pojačalu :)

hvala!!!!!!...hehe..a znaci jeste kao neki slepi mis ili...?
    meni je stone bas simplastican..:)
    ima nekako interesantan glas..on je uglavnom prateci vokal,zar ne?
    dobro i baja jeff...:)
  • ...pa, možda EXIT i bude.....??!!!

PEARL JAM RETURN TO THE EUROPEAN FESTIVAL CIRCUIT

"Rockers PEARL JAM are to play their first European festival performances since nine fans were trampled to death during the group's Roskilde performance in Denmark six years ago (00). The group has joined MUSE and FRANZ FERDINAND as the headliners at Britain's Reading and Leeds Festivals this summer (25-27AUG06). Meanwhile, Pearl Jam will play their first UK show in six years on 20 April (06) at London's Astoria."
    03/04/2006 21:26
    I RATHER BE WITH PEARL JAM!
  • akuaku Posts: 19
    Uh, samo ne EXIT!
    Nemam ništa protiv samog festivala, ali nekako sam uvek zamišljao njihov koncert okružen podivljalim fanovima, a ne "turistima". Ipak je to festival, nisu ljudi tu samo zbog njih, a i oni bi bili vremenski ograničeni.
    Cela moja frustracija vuče korene još od njihovog certa u Pešti, kad nisam otišao zbog ispita. Kakav KRETEN!!! Sad i pri samoj pomisli na mogućnost da dođu u BG odlepim, tako da se nadam pravoj exploziji emocija, a to jednostavno nije moguće na EXIT-u.
    It's better to burn out then to fade away!
  • ripkidripkid Posts: 67
    Ma kakav Exit...smece..ako neki bend treba gledati solo onda je to Pearl Jam...
    Koncert ovde je zakazan za 26 septembar cini mi se...karta ce biti 25 eur i koncert ce biti u Hali Sportova...tako kruze glasine..sto se tice par pesama sa novog albuma hmm

Life Wasted (exxtra pesma..bice veliki hit..spoj Turbonegro/Hellacopters...r'n'r u glavu)
    WWS (vec ste culi....Moderni The Who)
    Comatose aka Crapshot Rapture (cula takodje vecina u live izvodjenju...80's punk!)
    Severed Hand ( malo pokraden Porch sa pocetnim riff-om inache cela pesma ima neki Jane's Addiction vibe)
    Parachutes (lagana pesmica..ima smek nekih pesama sa Vitalogy/Binaural)
    Unemployable (Melodicna...skroz catchy sto bi rekli..PJ sa neke Yield faze)
    live to win
  • ja_nikolaja_nikola Posts: 71
    aku wrote:
    Uh, samo ne EXIT!
    Nemam ništa protiv samog festivala, ali nekako sam uvek zamišljao njihov koncert okružen podivljalim fanovima, a ne "turistima". Ipak je to festival, nisu ljudi tu samo zbog njih, a i oni bi bili vremenski ograničeni.
    exit...bolje ista nego nista:) ali slazem se, koncert je koncert...valjda ce biti...ma siguran sam da ce biti :)
    Trying to shake the cancer off. Stupid human beings.
    Once you hold the hand of love it's all surmountable.
    aku wrote:
    Uh, samo ne EXIT!
    Cela moja frustracija vuče korene još od njihovog certa u Pešti, kad nisam otišao zbog ispita. Kakav KRETEN!!! Sad i pri samoj pomisli na mogućnost da dođu u BG odlepim, tako da se nadam pravoj exploziji emocija, a to jednostavno nije moguće na EXIT-u.
    pa,meni je trenutno bitno samo da dodju i da ih konacno vidim uzivo,ali u stvari si na neki nacin upravu..bitan je i dozivljaj i organizacija i otkacena masa...nalik nama:)
    keep on rockin` in the free world!!!!
  • Evo, kao sto mozete procitati u title-u. smejuljim se! Bas zato sto razmisljamo istovetno na temu EXITa... :p ..... samo sam vam dala malko povoda da se prodrmate...ako se secate, negde na pocetnim stranicama sam prva prokomentarisala kako bih volela Pearl Jam cuti i videti u sto intimnijoj, klupskoj atmosferi........EEEEEEEEEE!!!!!

BTW, chestitam NAM na 1000om postu!!! Evo, ovaj moj ce biti 1001..... osecam se kao Sheherezada....hi, hi.... CHUJEMO SE....

p.s.. A, ti, AKU, dobro dosao(la_!?)....bilo bi lepo da se prvo malo predstavis....ha?!
  • Huh, Tinna, Ipak Ti Ispade "sheherezada".....tek Sad Sam Provalila Da Je Moj Post 1002......

Anyway, Congratulations For Patience And Continuity!!! *valjda Sam Dobro Napisala Ono Drugo??!!...hmmm.......
  • siljosiljo Posts: 2,203
    ...pa, možda EXIT i bude.....??!!!

PEARL JAM RETURN TO THE EUROPEAN FESTIVAL CIRCUIT

"Rockers PEARL JAM are to play their first European festival performances since nine fans were trampled to death during the group's Roskilde performance in Denmark six years ago (00). The group has joined MUSE and FRANZ FERDINAND as the headliners at Britain's Reading and Leeds Festivals this summer (25-27AUG06). Meanwhile, Pearl Jam will play their first UK show in six years on 20 April (06) at London's Astoria."
    03/04/2006 21:26

u vrijeme EXIT-a, PJ ce svirati po americi... LA je ako se ne varam 9.7. i 10.7.
    procurili i datumi za 2 koncerta u francuskoj... pariz i marseille, tamo negdje 9.9. i 11.9. ... ranije se govorilo o veroni 16.9. tako da izgleda da su u ovim krajevima oko 20.9. ...

nagađam :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
    tzumi wrote:
    Koncert ovde je zakazan za 26 septembar cini mi se...karta ce biti 25 eur i koncert ce biti u Hali Sportova...tako kruze glasine..sto se tice par pesama sa novog albuma hmm

otkuda ti ta informacija? ima kakva potvrda? ako ce biti ta cijena, odlicno :)

inace, bregovic je u zagrebu nastupao sa "Karmen" sad nedavno... na "flajerima" za koncert su bile najave nekih koncerata i pisalo je Pearl Jam u rujnu u Zagrebu...
    zivi bili pa vidjeli :)
  • C2V3NC2V3N Zagreb, Croatia Posts: 449
    I ja sam zbunjena...koje pitanje? :confused:

Ah da, nakon slusanja nekoliko novih pjesama sa albuma
    (one koje su *sluzbeno*
    procurile), pokusavam se suzdrzati do 5.mj.
    kad album izadje, tj. kad ga kupim...:D

Uz stare albume i bootove trebalo bi mi uspjet...:D vidjet cemo ;)
    još ga nisi kupila, sram te bilo ;)
    one, two, three, four, five against one
    five, five, against one
    C2V3N wrote:

C2, nemas pravo glasa ovdje dok ne proguras informaciju... znas kaj se od tebe ocekuje :)
    nego, jel ti znaci kaj agencija "Lupa"?
    p.s.. A, ti, AKU, dobro dosao(la_!?)....bilo bi lepo da se prvo malo predstavis....ha?!

Pošto je ovo http://www.pearljam.com pretpostavka je da nikoga ne zanima moj CV.
    Priča počinje:
    Beograd, kraj 1992.
    Dokoni srednjoškolci raspravljaju o PJ-u (1 fan + 2 laika). Tema: 'Single Jeremy'. Dvojac, iz kompletnog naoružanja, obasipa paljbu po spotu,pesmi i bendu. Kao odgovor dobijaju muziku iz filma 'Singles'. Sam, ratoborniji član dvojca, sluša po prvi put 'State of Love and Trust'. Par dana to je jedina pesma koju sluša. Uskoro, PJ je jedini bend koji postoji.

Beograd, danas.
    Gotovo nijedan taman ili svetao trenutak mog života nije prošao bez PJ-a. Hvala im!
  • LajbaLajba Posts: 7
    veliki pozdrav svima, prvi put sam ovdje i moram priznat da
    ne mogu vjerovati da ima toliko jamovih fanova. molio bi nekog
    da mi malo podrobnije kaze da li ce skoro biti koji koncert u blizini
    jer čekam ga vec 10 godina, pošto sam spletom okolnosti propustio
    ostale koji su bili u blizini!
    Hvala
    Lajba wrote:
    veliki pozdrav svima, prvi put sam ovdje i moram priznat da
    ne mogu vjerovati da ima toliko jamovih fanova. molio bi nekog
    da mi malo podrobnije kaze da li ce skoro biti koji koncert u blizini
    jer čekam ga vec 10 godina, pošto sam spletom okolnosti propustio
    ostale koji su bili u blizini!
    Hvala

od sredine 8. do pocetka 10. mjeseca sviraju po europi... gotovo je sigurno da su 16.9. u Veroni... prica se da su u 9. mjesecu u zagrebu (pisalo na flajeru sa bregovicevog nedavnog koncerta u zg).. isto tako su kruzile glasine da dolaze u beograd...
    mislim da cemo nakon 20.4. i koncerta u londonu dobiti datume euro turneje....
  • LajbaLajba Posts: 7
    ne mogu vjerovat. konacno cu ic na pj nakon 10 godina čekanja!
    Hvala!
  • SpomenkaSpomenka Posts: 145
    C2V3N wrote:

zar je vec izashao?

jaooo.. dje ja ziviiiim...
    Pearl Jam pieces...

This is how I saw it one day: Insignificance at the Porch of Mankind

http://www.blogovanje.com/Storms_Of_Small_Ocean/komentari.php?id=17
  • cropdustresscropdustress Posts: 4,339
    Spomenka wrote:
    zar je vec izashao?

jaooo.. dje ja ziviiiim...

Da, bas mislim... O cemu on prica? :confused:
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
    C2V3N wrote:

Molim???

Gdje da kupim album osim preorderom na siteu?
    Nemaju svi kreditne kartice, nazalost, pa tako ni ja :(

I nisam znala da MORAM to kupit, iako bih, da mogu, ali eto :D
  • SpomenkaSpomenka Posts: 145
    pa NIJE izashao?

hm.. potpuno sam ispala iz toka vijesti...

nadam se da ce se to uskoro promijeniti

pozdrav za vas obavijeshtene

;)
    Pearl Jam pieces...

This is how I saw it one day: Insignificance at the Porch of Mankind

http://www.blogovanje.com/Storms_Of_Small_Ocean/komentari.php?id=17
    Možda je ova tema već bila, ali nemam snage da prelistavam svih hiljadu i kusur postova.
    Da li je neko od vas bio na koncertu PJ-a?
    aku wrote:
    Možda je ova tema već bila, ali nemam snage da prelistavam svih hiljadu i kusur postova.
    Da li je neko od vas bio na koncertu PJ-a?

Ja sam bila 2000. u Ljubljani i 2005. u Kanadi na 2 koncerta. :D

Kanada je super dosla jer sam radila u USA preko ljeta,
    pa sam otisla preko granice (relativno blizu gdje sam ja bila)
    u Montreal i Ottawu gdje sam dozivjela puno toga...Ne znam kako bih to niti opisala... :o

Sad se nadam da ce uskoro objaviti Europsku turneju da svi mozemo
    isplanirati gdje cemo ih gledati, jer znam da nekoliko ljudi zeli
    ici na vise od jednog koncerta, pa tako i ja...Sad treba samo cekati i
    onda sve dobro isplanirati... I slozit se svi tako da se nadjemo ako
    okolnosti dopuste, a mzda i organiziramo koju mini turneju/road trip
    po Europi ;)
    Ja sam bila 2000. u Ljubljani i 2005. u Kanadi na 2 koncerta. :D
    Sad treba samo cekati i
    onda sve dobro isplanirati... I slozit se svi tako da se nadjemo ako
    okolnosti dopuste, a mzda i organiziramo koju mini turneju/road trip
    po Europi ;)

Prokleta srećnice :)
    Imam dosta njihovih live nastupa koji svi do jednog zvuče sjajno, ne mogu ni da zamislim kako li to zvuči uživo...

Ja ću, verovatno, posle prve svirke mreti, tako da vam džaba dogovarati se samnom.
  • siljo wrote:
    prica se da su u 9. mjesecu u zagrebu (pisalo na flajeru sa bregovicevog nedavnog koncerta u zg)..

jeeeee :) to mi je trenutno jedina zelja..
  • C2V3NC2V3N Zagreb, Croatia Posts: 449
    Molim???

Gdje da kupim album osim preorderom na siteu?
    Nemaju svi kreditne kartice, nazalost, pa tako ni ja :(

I nisam znala da MORAM to kupit, iako bih, da mogu, ali eto :D
    ma mislio sam na preorder...

iako ja imam evo od jucer cijeli album... malo losija snimka, al glavno da se cuje onoliko kolko treba...

najbolji album do sada...

e ekipo sa ovog foruma.. aj ak vam se da dodite na ovaj forum, jer se tu lakse nalazimo, nema tolko threadova, siljo je vec tu.. i mozda josh netko :)

http://www.forum.hr/showthread.php?t=134287&page=5

cya
    one, two, three, four, five against one
    five, five, against one
  • DoctorDoctor Posts: 256
    Ej ljudi.. Nisam se odavno javljao mada svaki dan citam thread..
    Sto se novog albuma tice, vidim nazvali su ga "Pearl Jam" sto mi odmah govori da trebam puno ocekivati. Od pjesama sam samo cuo WWS i to na nekom losijem snimku tako da je nisam ni htio puno slusati. Sacekacu da album dođe u prodavnice i onda sve lijepo preslusati, slađe je tako :)

Sto se Pearl Jama tice.. Veceras sam na koncertu Simple Mindsa (na koji sam otisao jer sam imao besplatne karte, cuo sam da je dobar Bend, a istina je da sam znao samo jednu njihovu pjesmu) sreo covjeka koji je 2000. organizovao odlazak na PJ-ov koncert u Ljubljani. Iako nikad nisam ni pricao sa covjekom prepoznao sam ga i ukratko mu objasnio da bi PJ ponovo mogao doci na ove prostore, a on mi je rekao da ako dođu da ce sigurno biti organizovanog prevoza iz Sarajeva. To je svakako veliko olakšanje jer ce se izbjeci sva ona peglanja oko kupovine ulaznica i redovnih autobusnih linija, ovako samo das pare i sve ti je kao "na tacni".
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany
    Huh, Tinna, Ipak Ti Ispade "sheherezada".....tek Sad Sam Provalila Da Je Moj Post 1002......

Anyway, Congratulations For Patience And Continuity!!! *valjda Sam Dobro Napisala Ono Drugo??!!...hmmm.......
    ma samo da opet budemo na topu...hej slobodno me oslovljavaj sa tina,to duplo n je zbog toga sto je neko vec imao nick sa jednim n:)
    dobro si napisala!!!!
    s obzirom da sam ja inicijator ove teme,a nisam se pokayala redovnom u poslednje vreme,ja te draga saro postavljam za mog zamenika!!!slobodno ih tuci,vici na njih kada ne dodju ili budu malo grubi s recima:) salim se:)...
    aku wrote:
    Pošto je ovo http://www.pearljam.com pretpostavka je da nikoga ne zanima moj CV.
    Priča počinje:
    Beograd, kraj 1992.
    Dokoni srednjoškolci raspravljaju o PJ-u (1 fan + 2 laika). Tema: 'Single Jeremy'. Dvojac, iz kompletnog naoružanja, obasipa paljbu po spotu,pesmi i bendu. Kao odgovor dobijaju muziku iz filma 'Singles'. Sam, ratoborniji član dvojca, sluša po prvi put 'State of Love and Trust'. Par dana to je jedina pesma koju sluša. Uskoro, PJ je jedini bend koji postoji.

Beograd, danas.
    Gotovo nijedan taman ili svetao trenutak mog života nije prošao bez PJ-a. Hvala im!
    WELL SAID!!!!!:) kako je lepo receno...evo suze su mi krenule...stvarno...
    jel sam ti pozelela dobrodoslicu?
    WELCOME!!!!
Sign In or Register to comment.