Pearl Jam in Zagreb!

Options
1119111921194119611971290

Comments

• jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    I ja cu probati do Kseta ali sumnjam da ce mi biti omoguceno... kad je pocetak odn kad je okupljanje?
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Kaze GG da pocinje u 20. Vidimo se, aaa???
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    ja dođem oko 9 :)
  • masni
    masni Posts: 1,657
    Izgleda da cu ja na zalost morati preskociti ovaj događaj, al se nadam da će ostatak podnijeti iscrpan izvještaj sutra :corn:
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    Jeremy`s Alive je najbolji PJ tribute band u Hrvatskoj. :clap: Dobro, nije da znam još koji, ali dečki su stvarno bili dobri. :D KSET ugodno popunjen, većina ljudi je singala, bilo je i onih divljijih koji su skakali :mrgreen: , kao da su Ed, Mike, Stone, Jeff i Matt na stageu. Ne, nisam zaboravio Booma. Nije im trebao, pa ga nisu zvali da dođe s Havaja. :lol: Annie i ja smo bili među prvima u KSET-u, pa smo si piknuli separe, što je bilo dobro s obzirom na to da su dečki sa svirkom počeli iza 10. Jedino što smo zbog toga bili na ”krivoj” strani, if you know what I mean. :mrgreen:
    Pridružila nam se od naše ekipe samo elcielo. Sami veterani :mrgreen: . Cure su vidjele i jednog dečka s Crovatom koji nikome nije bio poznat.
    Setlista je, očekivano, bila greatest hits varijanta. Once kao opener, u jedinom encoreu Small Town i RITFW. Onak, ko da slušaš PJ na festivalu. :lol: Tome su dodali Sirens i Mind Your Manners s LB-a.
    Tu i tamo su se znali pogubit u međusobnoj harmoniji, ali su uspjeli napravit odličnu atmosferu. Za preporučit ako se još koji put odluče na svirku. ”Eddie” nije pio vino nego pivo, ali je svejedno zvučao moćno. Čini mi se i da Replica, band iz koje je bila većina na stageu, ima potencijal. Ono što sam uspio pronaći mi se sviđa. So, to cut long story short: zagrijavanje za sljedeći tjedan je bilo više nego uspješno. Šteta samo što nas se nije više skupilo.
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • elcielo
    e, ovo je report i pol! :clap:
    da ti nije to možda profesija :mrgreen:

meni je bilo super, ugodno ćaskanje s v.d.predsjednicima prije, i odlično đuskanje uz greatest hits :)
    ja tehničku stranu ne kužim, mom uhu je samo jedna pjesma (ne mogu se sjetiti koja, SOLAT valjda) bila out of tune, ali ostalo je bilo skroz ok.
    na given to fly i corduroy sam si malo zatvorila oči, zamislila da sam na PJ-u, čak su me i trnci prošli :shh: :)
    uglavnom, odlično provedena večer!

btw, super je vidjeti sve te nove klince koji vole i pjevaju PJ. kad kažem klince, stvarno mislim klince, bila je jedna poveća grupa srednjoškolaca sa svim popratnim teen karakteristikama, ali nisu me pokolebali, nisam ni ja za baciti, ne, ne! :nono: :mrgreen:
  • masni
    masni Posts: 1,657
    Ja sam na kraju završio u Želji i tamo je isto bio jedan lik s Crovatom, ali je bio u svom društvu, pa nisam htio smetat.. Uglavnom, bila je maslinasta majica, dečko viši, crna kosta, srednje gusta, svakako postojana :mrgreen:
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • nkdz
    nkdz Zagreb Posts: 106
    To sam bio ja. :)

Ja sam nažalost morao propustiti koncert u KSET-u jer sam išao na koncert benda Russian Circles u Močvari, a kasnije sam se pridružio ostatku mog društva u glupiranju na željezničarskom trešu. :)

edit: Upravo sam naletio na snimku iz KSET-a, pa evo linka da si i vi bacite oko:
    http://www.youtube.com/watch?v=5xmllaGXU6M
  • SAMCRO
    Let the games begin! :thumbup:
    Prvi krug igre je otvoren, a završava u utorak u ponoć po CET-u. Meni će biti malo problem administrirati taj dio s obzirom na putovanje i ostalo, ali trudit ću se najbolje što mogu.
    Evo i rasporeda prvog kruga u kojem ćemo dobiti po pet najboljih pjesama sa svakog studijskog albuma + Lost Dogs + Wild Card:
    18. i 19.11. Glasovi za Lightning Bolt i Backspacer
    20. i 21.11. Glasovi za Pearl Jam i Riot Act
    22. i 23.11. Glasovi za Binaural i Yield
    24. i 25.11. Glasovi za No Code i Vitalogy
    26. i 27.11. Glasovi za Vs. i Ten
    28. i 29.11. Glasovi za Lost Dogs i "Wild Card"

Još jednom podsjećam: tko ne da svoj glas za barem polovicu albuma, neće moći sudjelovati u drugom i trećem dijelu igre "Biramo najbolju PJ pjesmu svih vremena". To nije prijetnja, nego poticaj da si malo više vrtite PJ sljedećih dana, ako vam treba podsjetnik za pokoji album. :mrgreen:
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
  • SAMCRO
    Moj izbor za prvi krug
    Lightning Bolt:
    1. Pendulum - 5 bodova
    2. Infallible - 4 boda
    3. My Father's Son - 3 boda
    4. Getaway - 2 boda
    5. Sirens - 1 bod

Backspacer:
    1. Unthought Known - 5 bodova
    2. Got Some - 4 boda
    3. Force Of Nature - 3 boda
    4. Gonna See My Friend - 2 boda
    5. Just Breath - 1 bod

Easy? Easy left me a long time ago. :mrgreen:
  • nkdz
    nkdz Zagreb Posts: 106
    Lightning Bolt
    1. Pendulum
    2. Sirens
    3. Getaway
    4. Infallible
    5. Mind Your Manners

Backspacer
    1. Unthought Known
    2. Just Breathe
    3. Speed of Sound
    4. Force of Nature
    5. Gonna See My Friend

Backspacer me namučio (i to na posve suprotan način od onoga na koji će me npr. Ten namučiti, if you know what I mean :))
  • Let the fun begin :D

LIGHTING BOLT

1. PENDULUM
    2. GETAWAY
    3. SIRENS
    4. INFALLIBLE
    5. LIGHTING BOLT

BACKSPACER

1. GONNA SEE MY FRIEND
    2. FORCE OF NATURE
    3. UNTHOUGHT KNOWN
    4. GOT SOME
    5. AMONGST THE WAVES

Najteže mi je petu pjesmu odabrati ;)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    Lightning bolt:
    1. Pendulum
    2. Infallible
    3. Getaway
    4. Sirens
    5. Mind Your Manners

Backspacer:
    1. Unthought Known
    2. Force Of Nature
    3. Got Some
    4. Gonna See My Friend
    5. Amongst The Waves

:corn:
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • SAMCRO
    nkdz wrote:
    Backspacer me namučio (i to na posve suprotan način od onoga na koji će me npr. Ten namučiti, if you know what I mean :))
    Da, i ja se bojim tog trenutka. Zato smo krenuli od lakšeg prema nemogućem :mrgreen:
    Najteže mi je petu pjesmu odabrati ;)
    Lakše je ako razmišljaš da je to samo jedan bod ;)
  • elcielo
    LB:

1. getaway
    2. infallible
    3. sirens
    4. pendulum
    5. sleeping by myself 8-)

backspacer (ahaha, ja ovaj album uopće ne poznajem, sve je napamet :fp: ):

1. unthought known
    2. amongst the waves
    3. speed of sound
    4. force of nature
    5. fixer
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    elcielo wrote:
    LB:
    5. sleeping by myself 8-)

bravo! meni je ispala iz 5 za mrvicu :-)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva:
    Lightning Bolt
    1. Infallible
    2. Sirens
    3. Sleeping By Myself
    4. Yellow Moon
    5. Lightning Bolt

Backspacer
    1. Just Breathe
    2. Force of Nature
    3. Unthought Known
    4. Amongst the Waves
    5. Got Some
  • Još se netko igra igricama....zanimljiva je

http://www.pearljamsongranker.com/indexBACK.html

dobio sam istih 5 pjesama na kraju :thumbup:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • SAMCRO
    Još se netko igra igricama....zanimljiva je

http://www.pearljamsongranker.com/indexBACK.html

dobio sam istih 5 pjesama na kraju :thumbup:
    I ja isto. :D Ovo bi mogla bit dobra pomoć onima koji su neodlučni, ako ima za sve albume. Backspacer je ipak među lakšima, ako ne i najlakši za izbor. Pogotovo ako biraš napamet. :lol:
  • Evo svi albumi
    http://www.pearljamsongranker.com/mainrankpage.html

odigrao sam sve u 5 minuta....savršeno
    Možda bi tek promijenio par redosljeda...super igra za pomoć ;)

ovo me je posebno dotuklo...izabrati najbolji prvu pjesmu sa svih albuma...harakiri :fp:
    RANK SONGS BY POSITION ON EACH ALBUM