Pearl Jam in Zagreb!

Options
1117811791181118311841290

Comments

• elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    a, dobro, ti si izgleda jedan skroz kul lik, što da ti kažem. ja nisam, a nije ni frajer 8-)
    meni izgleda potpuno blesavo, ali ne mogu reći da mi to smeta. vidi se da je poludio od sreće :lol:
  • SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    Fakat ne znam kako bih ja reagirao. Možda isto, možda ne. Možda bih bio još gori. Možda bih oteo Eddiju mike, a Mikeu gitaru. :D
    Mislim, kužim ja tipa, ali kužim i Jeffa, ako je to kod njega uopće bio trigger za onako naprasno napuštanje pozornice. Ovo je sve bilo samo u sferi nagađanja. Ipak sam ja samo novinar u Hrvatskoj :lol:
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Citala sam neka nagadjanja da je Jeff imao problem s tehnikom, da sebe nije dovoljno dobro cuo. Nekako se nadam da je to, iako mnogi tvrde da je pocetak koncerta bilo sve ok, sve dok ga Eddie nije zaboravio spomenuti...
    GG-ova teorija mi je najmanje vjerojatna :twisted: Nema ga doma ;)

Je li otisao LTRP?
    Ako je - Future Days, nekako mi tanka...
    Ako nije, zna se :)
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Gledao sam snimku iz drugog kuta danas, ali sad vidim da je za vrijeme refrena Jeff pjevao na mikrofonu sa Mike-om jer je ovaj skakao ispred njegovog :? uz to Ed ga zaboravi na predstavljanju (nije prvi put) možda je više razloga, možda je samo jedan o tih ili nijedan mi sigurno nećemo znati koji je.
    U svakom slučaju nije fora, nije lijepo vidjeti...možda je bio i neki fajt u tunelu poslje :lol::lol:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • elcielo
    evo, na bagsima se pojavila informacija da je čovjek samo smrdio sam sebi, a u publici ga čekala obitelj i frendovi, pa se na brzu brzinu otiš'o otuširati :mrgreen:
  • grudice
    grudice Posts: 211
    06l.jpg
  • SAMCRO
    Ponoć je prošla. Došlo vrijeme za objavu rezultata. I u trećem krugu smo imali napetu situaciju. Ovoga puta dvije su pjesme imale po četiri glasa, a zahvaljujući većem broju glasova kroz dosadašnja tri kruga napustila nas je:
    LET THE RECORDS PLAY
    I tako smo ostali na devet kandidata za najbolju Munjenu pjesmu. :D
    Četvrti krug možete smatrati započetim. Drago mi je vidjeti da mi se najdraža pridružila. :mrgreen: Ja ostajem pri svom izboru iz prethodna dva kruga, a to je:
    Future Days
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
  • nkdz
    nkdz Zagreb Posts: 106
    Majko mila, ne mogu više gledati FD na listi aktivnih pjesama. :D
    Vrijeme joj je da konačno ispadne. :D
    Ponovno glasam za FD.
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    LTRP bi bio ionako sljedeći izbor tako da se ne uzrujavam :lol:

Pa idemo opet sa Future Days :corn:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    ja ću promijeniti, pa reći my father's son... lomim se...

čini mi se da sam ja tu u ekipi najveći obožavatelj novog albuma... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    My Father's Son
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • elcielo
    mfs
  • SAMCRO
    elcielo wrote:
    mfs
    siljo wrote:
    My Father's Son
    jurasica wrote:
    ja ću promijeniti, pa reći my father's son... lomim se...
    čini mi se da sam ja tu u ekipi najveći obožavatelj novog albuma... :)
    Jao, jao... Ne bih vam bio u koži. Čuvajte se bijesa v.d. prve dame :D:lol::rofl:
  • siljo
    SAMCRO wrote:
    Jao, jao... Ne bih vam bio u koži. Čuvajte se bijesa v.d. prve dame :D:lol::rofl:

are you talking to me? :shh: :mrgreen:
  • siljo
    slažu se kockice polako:

http://www.rockol.it/news-547820/concer ... l-jam-2014

neprovjereno, navodno je San Siro u igri za 12. ili 18.06.2014.
    jebiga, sad ce krenuti kukanje da zasto stadioni :)

anyway, vrijeme je za ponoviti talijanski... http://www.youtube.com/watch?v=4aXIFFaWNjM
  • masni
    masni Posts: 1,657
    ja ću promijenit na MFS, malo zakoprcat situaciju :mrgreen:
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • masni
    masni Posts: 1,657
    siljo wrote:
    slažu se kockice polako:

http://www.rockol.it/news-547820/concer ... l-jam-2014

neprovjereno, navodno je San Siro u igri za 12. ili 18.06.2014.
    jebiga, sad ce krenuti kukanje da zasto stadioni :)

anyway, vrijeme je za ponoviti talijanski... http://www.youtube.com/watch?v=4aXIFFaWNjM

naravno da će biti kukanje za stadion, pa to je 80k sjedećih mjesta + travnjak.. ajde ako oduzmemo jednu tribinu iza pozornice i dodamo travnjak, recimo da dođemo na 80k ljudi.. 80k ljudi! previše za dobra ugođaj :?
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: mi ziher ne dolazimo na nista u 6. mjesecu...San Siro ili ne. :( Najranije stizemo krajem 7-og, dakle nista od Europe i PJ-a za nas iduce godine...

Edit: srusio mi suprug teoriju s jednom recenicom. A ta recenica je bila: "A ako budu u Zagrebu svirali?" :lol: Da, onda smo vec u ZNA SE sferi, nema opcija.
  • grudice
    grudice Posts: 211
    U ovom krugu glasam za Future Days.

Aaaaj biliiv, aj biiiiliiiiiiv
  • siljo
    pajo wrote:
    Iva: Da, onda smo vec u ZNA SE sferi, nema opcija.

offtopic: a mislim, ima opcija, ali izgleda da ni to nije neka sreca :mrgreen: