Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
a, dobro, ti si izgleda jedan skroz kul lik, što da ti kažem. ja nisam, a nije ni frajer
meni izgleda potpuno blesavo, ali ne mogu reći da mi to smeta. vidi se da je poludio od sreće0 -
Fakat ne znam kako bih ja reagirao. Možda isto, možda ne. Možda bih bio još gori. Možda bih oteo Eddiju mike, a Mikeu gitaru.
Mislim, kužim ja tipa, ali kužim i Jeffa, ako je to kod njega uopće bio trigger za onako naprasno napuštanje pozornice. Ovo je sve bilo samo u sferi nagađanja. Ipak sam ja samo novinar u HrvatskojŽelio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
Citala sam neka nagadjanja da je Jeff imao problem s tehnikom, da sebe nije dovoljno dobro cuo. Nekako se nadam da je to, iako mnogi tvrde da je pocetak koncerta bilo sve ok, sve dok ga Eddie nije zaboravio spomenuti...
GG-ova teorija mi je najmanje vjerojatna :twisted: Nema ga doma
Je li otisao LTRP?
Ako je - Future Days, nekako mi tanka...
Ako nije, zna se0 -
Gledao sam snimku iz drugog kuta danas, ali sad vidim da je za vrijeme refrena Jeff pjevao na mikrofonu sa Mike-om jer je ovaj skakao ispred njegovog :? uz to Ed ga zaboravi na predstavljanju (nije prvi put) možda je više razloga, možda je samo jedan o tih ili nijedan mi sigurno nećemo znati koji je.
U svakom slučaju nije fora, nije lijepo vidjeti...možda je bio i neki fajt u tunelu posljeCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
evo, na bagsima se pojavila informacija da je čovjek samo smrdio sam sebi, a u publici ga čekala obitelj i frendovi, pa se na brzu brzinu otiš'o otuširati0
-
-
Ponoć je prošla. Došlo vrijeme za objavu rezultata. I u trećem krugu smo imali napetu situaciju. Ovoga puta dvije su pjesme imale po četiri glasa, a zahvaljujući većem broju glasova kroz dosadašnja tri kruga napustila nas je:
LET THE RECORDS PLAY
I tako smo ostali na devet kandidata za najbolju Munjenu pjesmu.
Četvrti krug možete smatrati započetim. Drago mi je vidjeti da mi se najdraža pridružila.Ja ostajem pri svom izboru iz prethodna dva kruga, a to je:
Future DaysŽelio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Majko mila, ne mogu više gledati FD na listi aktivnih pjesama.
Vrijeme joj je da konačno ispadne.
Ponovno glasam za FD.0 -
LTRP bi bio ionako sljedeći izbor tako da se ne uzrujavam
Pa idemo opet sa Future Days :corn:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
ja ću promijeniti, pa reći my father's son... lomim se...
čini mi se da sam ja tu u ekipi najveći obožavatelj novog albuma...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
My Father's SonStanding on a hill, staring at a mountain...0
-
mfs0
-
elcielo wrote:mfssiljo wrote:My Father's Sonjurasica wrote:ja ću promijeniti, pa reći my father's son... lomim se...
čini mi se da sam ja tu u ekipi najveći obožavatelj novog albuma...Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
slažu se kockice polako:
http://www.rockol.it/news-547820/concer ... l-jam-2014
neprovjereno, navodno je San Siro u igri za 12. ili 18.06.2014.
jebiga, sad ce krenuti kukanje da zasto stadioni
anyway, vrijeme je za ponoviti talijanski... http://www.youtube.com/watch?v=4aXIFFaWNjMStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
ja ću promijenit na MFS, malo zakoprcat situacijuOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
siljo wrote:slažu se kockice polako:
http://www.rockol.it/news-547820/concer ... l-jam-2014
neprovjereno, navodno je San Siro u igri za 12. ili 18.06.2014.
jebiga, sad ce krenuti kukanje da zasto stadioni
anyway, vrijeme je za ponoviti talijanski... http://www.youtube.com/watch?v=4aXIFFaWNjM
naravno da će biti kukanje za stadion, pa to je 80k sjedećih mjesta + travnjak.. ajde ako oduzmemo jednu tribinu iza pozornice i dodamo travnjak, recimo da dođemo na 80k ljudi.. 80k ljudi! previše za dobra ugođaj :?Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Iva: mi ziher ne dolazimo na nista u 6. mjesecu...San Siro ili ne. :( Najranije stizemo krajem 7-og, dakle nista od Europe i PJ-a za nas iduce godine...
Edit: srusio mi suprug teoriju s jednom recenicom. A ta recenica je bila: "A ako budu u Zagrebu svirali?"Da, onda smo vec u ZNA SE sferi, nema opcija.
0 -
U ovom krugu glasam za Future Days.
Aaaaj biliiv, aj biiiiliiiiiiv0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs