Pearl Jam in Zagreb!

Options
1116011611163116511661290

Comments

• masni
    masni Posts: 1,657
    dadeset neka minuta :mrgreen:
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Gordan: Super da si napisao, jer sam ga ujutro u žurbi preskočio. 27. minuta. Već dugo nisam vidio takav osmjeh :D . Kao Mariolino iz najboljih vremena. Još je samo falilo da preokrene glavu. :mrgreen: Super je bilo vidjeti crnu majicu u moru bijelih. Sigurno su si oko njega mislili - za koga ovaj navija? :lol:
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    _annie_ wrote:
    Gordan: Super da si napisao, jer sam ga ujutro u žurbi preskočio. 27. minuta. Već dugo nisam vidio takav osmjeh :D . Kao Mariolino iz najboljih vremena. Još je samo falilo da preokrene glavu. :mrgreen: Super je bilo vidjeti crnu majicu u moru bijelih. Sigurno su si oko njega mislili - za koga ovaj navija? :lol:

A sta cu jadan kad ni nemam drugih majica, a ovi ljudi zaduzeni za pj merch izgleda bas mnogo vole crnu boju i iste take majice. Blame them!!
    Inace lijepa vecer, nekako je cudan osjecaj odlaziti s kantride zadovoljan i sretan, obicno su odlasci bili puni gorcine uz tek pokoje veselje tu i tamo. Samo nek ova situacija potraje, dosta je bilo isposprosjecnosti. Steta za onaj njihov gol, ali sportski je nadati se u prolaz. Posao ipak prijeci da se zapali do Stuttgarta. :evil:
    Death or glory!

• jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    ekipica, samo da vam javim da mi se onaj vaš nacijonal uvukao pod kožu... :lol:
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    jurasica wrote:
    Iva: ma ja tebe volim Jurasica! A jel znas da ako dodjete ovdje na PJ i onda ostanete jos dva tjedna nakon njihovog koncerta mozemo onda skupa i na The National, koji sviraju 8.2. na nekom novouredjenom venueu ispred Sydney Opera House (oni otvaraju taj venue). Kaj velis?
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    pajo wrote:
    jurasica wrote:
    Iva: ma ja tebe volim Jurasica! A jel znas da ako dodjete ovdje na PJ i onda ostanete jos dva tjedna nakon njihovog koncerta mozemo onda skupa i na The National, koji sviraju 8.2. na nekom novouredjenom venueu ispred Sydney Opera House (oni otvaraju taj venue). Kaj velis?

ja tebe isto volim... :oops: :D
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    Drago društvo da vam se predstavim. Ja sam...
    Zapravo neću.
    Pogodite tko sam. :twisted:

"Živim sjeverno od ekvatora, istočno od Seattlea, zapadno od Zagreba. Najpoželjnija lokacija: Mike's side, što bliže to bolje. Želio bih da u svijetu vlada mir, da nema gladnih, bolesnih i siromašnih i da sam 20 godina mlađi. Ja sam..."
    :D:lol::mrgreen::D:lol::mrgreen::D:lol::mrgreen::D:lol::mrgreen:
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    SAMCRO wrote:
    Drago društvo da vam se predstavim. Ja sam...
    Zapravo neću.
    Pogodite tko sam. :twisted:

"Živim sjeverno od ekvatora, istočno od Seattlea, zapadno od Zagreba. Najpoželjnija lokacija: Mike's side, što bliže to bolje. Želio bih da u svijetu vlada mir, da nema gladnih, bolesnih i siromašnih i da sam 20 godina mlađi. Ja sam..."
    :D:lol::mrgreen::D:lol::mrgreen::D:lol::mrgreen::D:lol::mrgreen:

zvuci kao netko iz Sons of Anarchy ili kao neki sportski novinar.. ima i predsjednicke manire... mozda je 3u1.. :-)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    o, gospon g! :D

znači, sad imate dva članstva, i dvaput više šanse da osvojite lutrije. k'o da vam sve ovo što ste dosad osvojili nije bilo dosta :D
    ovim putem se predbilježujem na sve karte viška 8-):mrgreen:

jurasica, pa što ti bi da si se podala nacijonalcima :corn:
  • SAMCRO
    Damn, kako ste me brzo provalili. :mrgreen::lol: Sigurno vam je najviše pomoglo ovo "da sam 20 godina mlađi" :lol:

@ elcielo: dvostruki izgledi za dobivanje ulaznica su bili glavni, ako ne i jedini motiv za ovaj potez. Naime, meni je bilo sasvim ok skrivat se pod skutima svoje najdraže. :twisted: Mogao sam napisat kaj sam htio i nitko ne bi mene proganjao. A kaj se tiče viškova, prva si na listi.
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
  • siljo
    bio još tko sinoć na Skunk Anansie?

jebemu miša, baš me tetka Skin uvijek razveseli sa svojim đipsanjem... totalni :o efekt.. izbaci te iz cipela u startu i ne vraca ti ih do kraja koncerta... :clap:

:corn:
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    ron-perlman-sons-of-anarchy-S4_zps546bbbde.jpg

:clap::clap: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Presjedniče tu smo ako nas trebate ;)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Dirty Frankk
    1234396_10201700929742390_1472084379_n_zps0b7480c8.jpg

Što kažete na ove sličice / grafiku za novi album???

A što se tiće "Sleeping By Myself" ja se iskreno nadam da to nije ona ista usrana (pardon my french) Edova pjesmica na tamburici jer ako je ja ću ga majke mi natamburati sljedići put kad ga vidim na bini, ono stvarno.
    I ako se na albumu ne pojavi Of The Earth mojem bijesu neće biti kraja :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
    Sljedeći put kad vidim Mike-a morat ću ozbiljno popričati s njime o tome zašto njih Ed toliko maltretira, malo si sebi previše daje važnosti :nono:

puko sam :D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Niko, postao si agresivan otkad gledas SoA, vidim :geek:
  • siljo
    Niko, kako se usuđuješ staviti u isti kontekst GG-a i ovog lika na slici?! mislim da bi ti jurasica trebala objasniti tko je pravi predsjednik ;-)

meni je ova igra sa grafikom fora... Sleeping mi bas ne treba... ne treba mi ni Off The Earth koja mi je super, ali ju vec imamo i bio bi sretniji sa full novom pjesmom na albumu...
  • SAMCRO
    siljo wrote:
    Niko, kako se usuđuješ staviti u isti kontekst GG-a i ovog lika na slici?! mislim da bi ti jurasica trebala objasniti tko je pravi predsjednik ;-)

meni je ova igra sa grafikom fora... Sleeping mi bas ne treba... ne treba mi ni Off The Earth koja mi je super, ali ju vec imamo i bio bi sretniji sa full novom pjesmom na albumu...

Moraš biti malo nježniji prema gosparu. (Spoiler alert!!!) Naime, bez obzira koliko god intenzivno gledao SoA zadnjih tjedana, sigurno nije još stigao do aktualne situacije. :mrgreen:
    I meni se grafike sviđaju. O Sleeping By Myself nemam neko mišljenje, a da je Edov utjecaj jak, pa to je normalno, zar ne? Volio bih Off The Earth, ali nekako sumnjam. Zanima me koja još pjesma fali, osim Lightning Bolt koju smo već čuli. Naslovi djeluju zanimljivo.
    Nego, pitala me najdraža zašto sam izabra nick koji sam izabrao. Osim onog obvious, zato što mi se sviđa SoA, evo još nekoliko:
    1) lokal-patriotizam 8-)
    SAM(OBOR)
    CRO(ATIA)

2) patriotizam :P
    (JE)SAM CRO(AT)

3) uber-patriotizam :ugeek:
    SAM(O)
    CRO(ATIA)

4) malo nategnuto, ali dobro je krenulo dok nije došlo do R :mrgreen:
    .......Stone
    .......Ament
    .......Mike
    .......Cameron
    VeddeR
    ....BoOm

E pa zato SAMCRO! :corn:
  • Dirty Frankk
    _annie_ wrote:
    Niko, postao si agresivan otkad gledas SoA, vidim :geek:

:lol::lol: bogami... na cesti strpljenje i tolerancija su svedeni na minimum, fali mi samo Chief Unser da mi čuva leđa :lol::lol: :fp:
  • Dirty Frankk
  • SAMCRO
  • siljo wrote:

Jurasica je šefica, tko bi se usudio šeficu dirat :D;)

A full nova pjesma bi bila ok slažem se kad bi dorasla Of The Earth pjesmi ali dobro znamo da je to nemoguće... :cry:
    Ostavljati pjesme poput Cold Confession i Of The Earth van albuma i stavljati neke Speed Of Sound i Sleeping With Myself je strašno. A mogao bi to razumjeti kad bi se pojavile na nekom B-side single ili slično ali da budu skroz spremljene u ladicu to mi nikako nije jasno.
    Jako me zanima taj Floydish sound influence o kojem pričaju na novom albumu, od ove 3 pjesme koje smo čuli nema ni traga. Nadam se isto da će biti više pjesama koje traju malo duže od 4-5 minuta.