Pearl Jam in Zagreb!

Options
1116111621164116611671290

Comments

• jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    ostala sam bez riječi... da nije oženjen i da ja nisam i da svi nisu, sad bih se zaljubila u osobu koja na PJ forumu ima nick SAMCRO... :) i tebe volim! :oops: :oops: jao, jao...

meni je isto artwork za album odličan i ono, totalno pogođen, totalno PJ-evski... to volim... i ona MYM mi je ge-ni-jal-na i bridge mi je super jer sam ja ipak cura i volim tako melodiozne dijelove... :)

i nacijonal je ispao super... :lol:

uglavnom, sve je super, osim mog posla, ali dobro, nije to najgora stvar na svijetu...
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    e, a ja već imam i 4 samcro majice... :)

i da, precjedniče, lijepo si izveo priču o tome zašto SAMCRO! :) to samo netko tako genijalan kao naš precjednik može...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    jurasica wrote:
    ostala sam bez riječi... da nije oženjen i da ja nisam i da svi nisu, sad bih se zaljubila u osobu koja na PJ forumu ima nick SAMCRO... :) i tebe volim! :oops: :oops: jao, jao...

e, a ja već imam i 4 samcro majice... :)

i da, precjedniče, lijepo si izveo priču o tome zašto SAMCRO! :) to samo netko tako genijalan kao naš precjednik može...

:oops: :mrgreen::lol:
    Kažu da slika govori tisuću riječi. Znači ja sam ih gore napisao tri tisuće, pa vi zaključite što je pjesnik htio reći. :D
    Lijepo si sročila ovu "if not... then" petlju. Sav sam se zapetljao, toliko da više ne znam tko je s kim vjenčan i tko se u koga zaljubio. :twisted:
    Još samo da mi konačno dopuste da stavim avatar koji sam stavio i onda će priča biti potpuna.
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • U isčekivanju SAMCRO avatara evo prvi detalj od PJ Bobber Motorcycle Project da budemo u temi bajkeri i PJ ;):lol:

Naime motor mi je u Zagrebu na make-over-u, od Honda Shadow radim Bobber (jedna vrsta choppera) a ovo je sic ručno izrađen od majstora Silvia

Sic1_zps10854372.jpg

Sic2_zpsbf030bc8.jpg

Vitalogy Beetle logo smo morali malo deformirati da bi bolje sjeo na oblik sica ;)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • SAMCRO
    Baš je dobro ispala buba, čak i kad je malo dezintegrirana. :clap: Jedva čekam da "Sjenka" prođe potpuni makeover pa da ju vidimo.
    I ja imam nešto za prijaviti. Nije vezano za bikere i motore, ali jest za PJ. Ovo su moje nove "zvijeri": :mrgreen:
    nr6i.th.jpg
    vxd0.th.jpg
    Kak vam se sviđaju?
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
  • SAMCRO
    Hej, jeste čitali što kažu ljudi koji su danas u Berlinu slušali album. Nekoliko sretnika s onim nesrećnikom Brendanom kojem su, IMO, dali previše ovlasti.
    Ako vam se čita, ovo je topic, a stranice na kojima su osvrti su 7 i 9:
    http://community.pearljam.com/viewtopic.php?f=4&t=216231
  • masni
    masni Posts: 1,657
    O pa nisam znao da ima toliko SAMCRO fanova ovdje :)

Mogla bi ova PJ freek karavana dobit podružnicu :mrgreen: tj izgleda da već je..
    10.9. je sve bliže :)

što se tiče (trenutno :D) sporedne teme i pjesama s albuma, neću uopće ni čitat druga razmišljanja nakon preslušavanja (osim vas frikova koje znam ofc), previše je tu raznolikosti.. a i ne želim da prije slušanja imam filing "e, za ovu su rekli da je dobra" pa da mi to ubije slušanje :nono:
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • jurasica
    SAMCRO wrote:
    Hej, jeste čitali što kažu ljudi koji su danas u Berlinu slušali album. Nekoliko sretnika s onim nesrećnikom Brendanom kojem su, IMO, dali previše ovlasti.
    Ako vam se čita, ovo je topic, a stranice na kojima su osvrti su 7 i 9:
    http://community.pearljam.com/viewtopic.php?f=4&t=216231

kako mi je to u banani... mislim, onda očekujem u narednih tjedan dana, ni manje ni više, neka biraju između majka, edija ili stouna da dodju predstaviti album u kroejšu... hellloooouuu... baš mi je drago za sretnih 10 berlinčana... :roll: okrećem očima samo zato jer christian grey reagira na specifičan način na tu reakciju, a svi valjda znaju tko će ga glumiti... mislim da naš lijepi forum ne bi trebao propustiti raspravu o tome tko će glumiti kristijana i anastaziju... ja sam od ponedjeljka, kad su, jel, objavili tko će ih konačno glumiti, totalno u ekstatičnom stanju... :fp: :lol:

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    @SAMCRO glede postera- mrvicu su mi ružnjikavi ti posteri iz šikaga, ali kada podsjećaju na tako lijepi događaj, možda bi ih i ja stavila na zid... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    SAMCRO wrote:
    Kak vam se sviđaju?

odbijam odgovoriti jer poster bez zida nije poster :-)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • siljo
    masni wrote:
    O pa nisam znao da ima toliko SAMCRO fanova ovdje :)

Mogla bi ova PJ freek karavana dobit podružnicu :mrgreen: tj izgleda da već je..
    10.9. je sve bliže :)

što se tiče (trenutno :D) sporedne teme i pjesama s albuma, neću uopće ni čitat druga razmišljanja nakon preslušavanja (osim vas frikova koje znam ofc), previše je tu raznolikosti.. a i ne želim da prije slušanja imam filing "e, za ovu su rekli da je dobra" pa da mi to ubije slušanje :nono:

da, 10.09.! hoce to biti zadnja sezona?
    netko prati Dextera osim Mirej?
    a Homeland? Californication? BBT? :corn:

ima tu mjesta za jos podruznica! :mrgreen:

ja preletio preko Bugsa komentare na album, ali kako uslo, tako izaslo... sad ne citam vise nista do albuma... kad izadje, uzimam dan godisnjeg od svijeta i slusalice u usi pa cemo vidimo/cujemo :)
  • SAMCRO
    siljo wrote:
    SAMCRO wrote:
    Kak vam se sviđaju?

odbijam odgovoriti jer poster bez zida nije poster :-)

Joj kak ste strogi gosn Siljo. :mrgreen: Nije bilo vremena za vješanje, jer su malo teži zbog stakla sa stražnje strane. Moram ih dobro osigurati, a htio sam ih podijelit s vama čim prije. Dobit će oni svoje zasluženo mjesto na zidu.
  • siljo
    SAMCRO wrote:
    Joj kak ste strogi gosn Siljo. :mrgreen: Nije bilo vremena za vješanje, jer su malo teži zbog stakla sa stražnje strane. Moram ih dobro osigurati, a htio sam ih podijelit s vama čim prije. Dobit će oni svoje zasluženo mjesto na zidu.

ma nisam strog, samo te poticem da ih sto prije stavis na zid :-)

no dobro, ovaj prvi, poster k'o poster mi je jako fora, izbor okvira me podjeca na moj "PJ Tom Sawyer"... isti okvir, dan danas ga gledam na zidu i imam feeling da zasluzuje bolje :mrgreen: ali dobro, stavi na zid pa ces vidjeti... :)

ljubicasti mi je jako fora... ne vidim tako cesto lujcibaste okvire, a to mi je cool boja... ja bi si ga stavio na poslu iznad compa :-)
  • SAMCRO
    siljo wrote:
    SAMCRO wrote:
    ma nisam strog, samo te poticem da ih sto prije stavis na zid :-)

no dobro, ovaj prvi, poster k'o poster mi je jako fora, izbor okvira me podjeca na moj "PJ Tom Sawyer"... isti okvir, dan danas ga gledam na zidu i imam feeling da zasluzuje bolje :mrgreen: ali dobro, stavi na zid pa ces vidjeti... :)

ljubicasti mi je jako fora... ne vidim tako cesto lujcibaste okvire, a to mi je cool boja... ja bi si ga stavio na poslu iznad compa :-)
    Idu na zid samo da uhvatim malo vremena. I ja sam za EMEK-a dugo birao, mislio ići i s paspartom, ali mi je na kraju ova kombinacija djelovala najbolje.
    AMES je uživo još bolji nego na fotki, jer je ljubičasta na okviru još intenzivnija i idealno se poklapa s gorilom.
    Čini mi se da se ovi posteri sviđaju samo muškom dijelu populacije. Šefica Juras je reagirala isto ko i moja najdraža.
    Kaj se SoA tiče, napetost raste. Koliko sam uspio ubrati serija će imati i sedmu sezonu. Jedino nisam ziher je li sedma sezona povratak u prošlost i posvećena Original 9 ili će to biti zaseban projekt. No, znam da Sutter već ima scenarij za priču o Original 9.
  • siljo
    SAMCRO wrote:
    No, znam da Sutter već ima scenarij za priču o Original 9.

tzv. barakaši :mrgreen:
  • Hey Samcro Ames poster sa ljubičastim okvirom je prva liga, vjerujem da je uživo još bolji ali u to ću se uskoro uvjeriti kad dođem ;)
    Mislim da je i moj frame-man dobio neke ljubičaste okvire napokon u ponudi. A ja imam više ljubičastih postera koji su čekali taj trenutak ali ništa sad od novih okvira za mene moram se suzdržati.

Večeras nastavljam sa 5-om sezonom SOA imam 5 dana rok za 13 epizoda pogledati :corn: mrzim to što znam da će Opie nastradati i full mi je žao da ga više nema, on mi je bio najdraži lik

danas sam naletio na ovaj very touching video
    http://www.youtube.com/watch?v=xmaIx2MBoc8
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • jurasica
    Večeras nastavljam sa 5-om sezonom SOA imam 5 dana rok za 13 epizoda pogledati :corn: mrzim to što znam da će Opie nastradati i full mi je žao da ga više nema, on mi je bio najdraži lik

danas sam naletio na ovaj very touching video
    http://www.youtube.com/watch?v=xmaIx2MBoc8

taj me filmić totalno prebacio na mod "bye bye my brain"... mislim da sam ga pogledala više puta nego odslušala speed of sound... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Opie :( :cry:

Siljo, mi pratimo Homeland. Gledali smo s velikim gustom i prvu sezonu House of Cards.
    Sad odgledavamo Parks and Recreation - genijalno!
    Ne znam kako cu cekati iz tjedna u tjedan. Da imam karaktera, pricekala bih da prikazu do kraja, a onda maratonski odradila cijelu sezonu :mrgreen:

Toliko dobrih serija, a tako malo vremena... Prva na koju sam se navukla bila je Six Feet Under.

Go Niko!!! Skoro gotovo! Meni to uvijek buze tuzno.... I odjednom visak slobodnog vremena.
  • jurasica wrote:

taj me filmić totalno prebacio na mod "bye bye my brain"... mislim da sam ga pogledala više puta nego odslušala speed of sound... :)

hahahahahahaha :thumbup: :thumbup: :thumbup: :clap:
    Speed Of Sound is a shit compare to this ;)
  • masni
    masni Posts: 1,657
    ja sam veliki ljubitelj serija i gledam ih gro, mislim da je ukupno godišnje preko 40.. nekako se nađe vremena, još uvijek :mrgreen:

svake godine se rodi barem 5-6 vrhunskih, tako da se skupilo.. ako treba preporuka, samo pitajte :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time