Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
ostala sam bez riječi... da nije oženjen i da ja nisam i da svi nisu, sad bih se zaljubila u osobu koja na PJ forumu ima nick SAMCRO...
i tebe volim! :oops: :oops: jao, jao...
meni je isto artwork za album odličan i ono, totalno pogođen, totalno PJ-evski... to volim... i ona MYM mi je ge-ni-jal-na i bridge mi je super jer sam ja ipak cura i volim tako melodiozne dijelove...
i nacijonal je ispao super...
uglavnom, sve je super, osim mog posla, ali dobro, nije to najgora stvar na svijetu...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
e, a ja već imam i 4 samcro majice...
i da, precjedniče, lijepo si izveo priču o tome zašto SAMCRO!to samo netko tako genijalan kao naš precjednik može...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
jurasica wrote:ostala sam bez riječi... da nije oženjen i da ja nisam i da svi nisu, sad bih se zaljubila u osobu koja na PJ forumu ima nick SAMCRO...
i tebe volim! :oops: :oops: jao, jao...
e, a ja već imam i 4 samcro majice...
i da, precjedniče, lijepo si izveo priču o tome zašto SAMCRO!to samo netko tako genijalan kao naš precjednik može...
:oops:
Kažu da slika govori tisuću riječi. Znači ja sam ih gore napisao tri tisuće, pa vi zaključite što je pjesnik htio reći.
Lijepo si sročila ovu "if not... then" petlju. Sav sam se zapetljao, toliko da više ne znam tko je s kim vjenčan i tko se u koga zaljubio. :twisted:
Još samo da mi konačno dopuste da stavim avatar koji sam stavio i onda će priča biti potpuna.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
U isčekivanju SAMCRO avatara evo prvi detalj od PJ Bobber Motorcycle Project da budemo u temi bajkeri i PJ
Naime motor mi je u Zagrebu na make-over-u, od Honda Shadow radim Bobber (jedna vrsta choppera) a ovo je sic ručno izrađen od majstora Silvia
Vitalogy Beetle logo smo morali malo deformirati da bi bolje sjeo na oblik sicaCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Baš je dobro ispala buba, čak i kad je malo dezintegrirana.
Jedva čekam da "Sjenka" prođe potpuni makeover pa da ju vidimo.
I ja imam nešto za prijaviti. Nije vezano za bikere i motore, ali jest za PJ. Ovo su moje nove "zvijeri":
Kak vam se sviđaju?Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Hej, jeste čitali što kažu ljudi koji su danas u Berlinu slušali album. Nekoliko sretnika s onim nesrećnikom Brendanom kojem su, IMO, dali previše ovlasti.
Ako vam se čita, ovo je topic, a stranice na kojima su osvrti su 7 i 9:
http://community.pearljam.com/viewtopic.php?f=4&t=216231Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
O pa nisam znao da ima toliko SAMCRO fanova ovdje
Mogla bi ova PJ freek karavana dobit podružnicutj izgleda da već je..
10.9. je sve bliže
što se tiče (trenutno) sporedne teme i pjesama s albuma, neću uopće ni čitat druga razmišljanja nakon preslušavanja (osim vas frikova koje znam ofc), previše je tu raznolikosti.. a i ne želim da prije slušanja imam filing "e, za ovu su rekli da je dobra" pa da mi to ubije slušanje :nono:
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
SAMCRO wrote:Hej, jeste čitali što kažu ljudi koji su danas u Berlinu slušali album. Nekoliko sretnika s onim nesrećnikom Brendanom kojem su, IMO, dali previše ovlasti.
Ako vam se čita, ovo je topic, a stranice na kojima su osvrti su 7 i 9:
http://community.pearljam.com/viewtopic.php?f=4&t=216231
kako mi je to u banani... mislim, onda očekujem u narednih tjedan dana, ni manje ni više, neka biraju između majka, edija ili stouna da dodju predstaviti album u kroejšu... hellloooouuu... baš mi je drago za sretnih 10 berlinčana... :roll: okrećem očima samo zato jer christian grey reagira na specifičan način na tu reakciju, a svi valjda znaju tko će ga glumiti... mislim da naš lijepi forum ne bi trebao propustiti raspravu o tome tko će glumiti kristijana i anastaziju... ja sam od ponedjeljka, kad su, jel, objavili tko će ih konačno glumiti, totalno u ekstatičnom stanju... :fp:... I surfaced and all of my being was enlightened...
masni wrote:O pa nisam znao da ima toliko SAMCRO fanova ovdje
Mogla bi ova PJ freek karavana dobit podružnicutj izgleda da već je..
10.9. je sve bliže
što se tiče (trenutno) sporedne teme i pjesama s albuma, neću uopće ni čitat druga razmišljanja nakon preslušavanja (osim vas frikova koje znam ofc), previše je tu raznolikosti.. a i ne želim da prije slušanja imam filing "e, za ovu su rekli da je dobra" pa da mi to ubije slušanje :nono:
da, 10.09.! hoce to biti zadnja sezona?
netko prati Dextera osim Mirej?
a Homeland? Californication? BBT? :corn:
ima tu mjesta za jos podruznica!
ja preletio preko Bugsa komentare na album, ali kako uslo, tako izaslo... sad ne citam vise nista do albuma... kad izadje, uzimam dan godisnjeg od svijeta i slusalice u usi pa cemo vidimo/cujemoStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:SAMCRO wrote:Kak vam se sviđaju?
odbijam odgovoriti jer poster bez zida nije poster :-)
Joj kak ste strogi gosn Siljo.Nije bilo vremena za vješanje, jer su malo teži zbog stakla sa stražnje strane. Moram ih dobro osigurati, a htio sam ih podijelit s vama čim prije. Dobit će oni svoje zasluženo mjesto na zidu.
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
SAMCRO wrote:Joj kak ste strogi gosn Siljo.
Nije bilo vremena za vješanje, jer su malo teži zbog stakla sa stražnje strane. Moram ih dobro osigurati, a htio sam ih podijelit s vama čim prije. Dobit će oni svoje zasluženo mjesto na zidu.
ma nisam strog, samo te poticem da ih sto prije stavis na zid :-)
no dobro, ovaj prvi, poster k'o poster mi je jako fora, izbor okvira me podjeca na moj "PJ Tom Sawyer"... isti okvir, dan danas ga gledam na zidu i imam feeling da zasluzuje boljeali dobro, stavi na zid pa ces vidjeti...
ljubicasti mi je jako fora... ne vidim tako cesto lujcibaste okvire, a to mi je cool boja... ja bi si ga stavio na poslu iznad compa :-)Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:SAMCRO wrote:ma nisam strog, samo te poticem da ih sto prije stavis na zid :-)
no dobro, ovaj prvi, poster k'o poster mi je jako fora, izbor okvira me podjeca na moj "PJ Tom Sawyer"... isti okvir, dan danas ga gledam na zidu i imam feeling da zasluzuje boljeali dobro, stavi na zid pa ces vidjeti...
ljubicasti mi je jako fora... ne vidim tako cesto lujcibaste okvire, a to mi je cool boja... ja bi si ga stavio na poslu iznad compa :-)
AMES je uživo još bolji nego na fotki, jer je ljubičasta na okviru još intenzivnija i idealno se poklapa s gorilom.
Čini mi se da se ovi posteri sviđaju samo muškom dijelu populacije. Šefica Juras je reagirala isto ko i moja najdraža.
Kaj se SoA tiče, napetost raste. Koliko sam uspio ubrati serija će imati i sedmu sezonu. Jedino nisam ziher je li sedma sezona povratak u prošlost i posvećena Original 9 ili će to biti zaseban projekt. No, znam da Sutter već ima scenarij za priču o Original 9.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Hey Samcro Ames poster sa ljubičastim okvirom je prva liga, vjerujem da je uživo još bolji ali u to ću se uskoro uvjeriti kad dođem
Mislim da je i moj frame-man dobio neke ljubičaste okvire napokon u ponudi. A ja imam više ljubičastih postera koji su čekali taj trenutak ali ništa sad od novih okvira za mene moram se suzdržati.
Večeras nastavljam sa 5-om sezonom SOA imam 5 dana rok za 13 epizoda pogledati :corn: mrzim to što znam da će Opie nastradati i full mi je žao da ga više nema, on mi je bio najdraži lik
danas sam naletio na ovaj very touching video
http://www.youtube.com/watch?v=xmaIx2MBoc8CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Večeras nastavljam sa 5-om sezonom SOA imam 5 dana rok za 13 epizoda pogledati :corn: mrzim to što znam da će Opie nastradati i full mi je žao da ga više nema, on mi je bio najdraži lik
danas sam naletio na ovaj very touching video
http://www.youtube.com/watch?v=xmaIx2MBoc8
taj me filmić totalno prebacio na mod "bye bye my brain"... mislim da sam ga pogledala više puta nego odslušala speed of sound...... I surfaced and all of my being was enlightened...
Opie :(
Siljo, mi pratimo Homeland. Gledali smo s velikim gustom i prvu sezonu House of Cards.
Sad odgledavamo Parks and Recreation - genijalno!
Ne znam kako cu cekati iz tjedna u tjedan. Da imam karaktera, pricekala bih da prikazu do kraja, a onda maratonski odradila cijelu sezonu
Toliko dobrih serija, a tako malo vremena... Prva na koju sam se navukla bila je Six Feet Under.
Go Niko!!! Skoro gotovo! Meni to uvijek buze tuzno.... I odjednom visak slobodnog vremena.0 -
jurasica wrote:
taj me filmić totalno prebacio na mod "bye bye my brain"... mislim da sam ga pogledala više puta nego odslušala speed of sound...
hahahahahahaha :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Speed Of Sound is a shit compare to thisCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
ja sam veliki ljubitelj serija i gledam ih gro, mislim da je ukupno godišnje preko 40.. nekako se nađe vremena, još uvijek
svake godine se rodi barem 5-6 vrhunskih, tako da se skupilo.. ako treba preporuka, samo pitajteOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads