Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Dirty Frankk wrote:Na fejsu se vrte 4 nove pjesme sa novog albuma...ja sam odlučio ne čekati 15.10 dosta sam čekao tako da ih upravo preslušavam :crazy:
a di se vrte, MIJ?! svi pričaju za ovaj getaway a s obzirom da je opener, mora rasturati...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:Dirty Frankk wrote:Na fejsu se vrte 4 nove pjesme sa novog albuma...ja sam odlučio ne čekati 15.10 dosta sam čekao tako da ih upravo preslušavam :crazy:
a di se vrte, MIJ?! svi pričaju za ovaj getaway a s obzirom da je opener, mora rasturati...
Upravo preslušavam 10 put za redom Sirens novi singl...svidjeti će ti se 100% na prvu kad čuješ Edov glas; "hear the sirens"
Lagana je stvar ali nije kao Just Breathe da samo Ed tamburaviše kao rock balada 80-tih
ako netko želi pola albuma da mu pošaljem na mail neka se javiCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Cijelo jutro sam na repeat-u sa sirenama i ostalim pjesmama...fino mi leži
Što ste svi u čeki do 15.10 :fp: :corn:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Ja sam isto inicijalno mislio čekati do izlaska albuma, ali na kraju nisam mogao odoljeti, tako da sam ipak poslušao sve leaknute pjesme i jučerašnju Sirens.
Sirens me oduševila, odlična balada. Također mi se danas veći dio dana vrti na repeatu, osvojila me u potpunosti.
Getaway mi se isto sviđa. Naravno da su opet pogodili s pjesmom za otvaranje albuma.
Let the Records Play me na momente podsjeća na The Black Keys, ima mi taj neki blues rock štih.
Ali Lightning Bolt mi s druge strane nikako ne paše. Zvuči mi kao da je ispala s Backspacera (koji ni dan-danas ne mogu progutati), užasno je popasta IMHO. Nadam se samo da takvih stvari na ovom albumu ne bude bilo baš previše (da se mene pita - fali mi zvuk s Binaurala; želim više stvari u tom stilu).
0 -
ulovila sam jucer na nekom glazbenom programu dio alive i sad shvacam da je to bio znak da moram vidjeti sto se ovdje dogada
znaci neke nove pjesme su vec vani!? gdje? tko? kako? Molim!! link, na mail, bilo sto.... pliz!!
I ako nije problem, Niko, na mail one neke izbacene pjesme koje si nudio?
Sto se tice serija ja ih znam pogledati hrpu i to cesto bude neki šrot ili loši sitkom, na što nisam baš ponosna, ali u tih 20min mozak je na pasi.
al nade se tu i nesto boljih o kojima sam ovisna poput Newsrooma, Shamelessa, Big Banga... A definitivno jedna od najboljih tijekom ljeta mi je bila netflixova Orange is the new black. kazem netflixova jer svi nastavci izadu odjednom, sto je dvosjekli mac- pogledam u 3 dana i onda cekam i cekam i cekam .... Serija je nekako drugacija i simpa, neka zenska, skalirana verzija oza. Glume Captain Janeway, Dona iz Ludih sedamdesetih i Jason Biggs, pa bacite oko.0 -
evo sad je ufišal tako da možete svi pogledati i poslušati baladu hahahahaha
http://www.youtube.com/watch?v=qQXP6TDt ... 0I5kR26EkQCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
zagi wrote:znaci neke nove pjesme su vec vani!? gdje? tko? kako? Molim!! link, na mail, bilo sto.... pliz!!
I ako nije problem, Niko, na mail one neke izbacene pjesme koje si nudio?
daj mi mail pa šaljem sve što imam a ima svegaCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Iva: mi poslusali sve nove stvari, ali nekako ofrlje, nisu nas bas vukle na ponovna slusanja, sve do Sirena. Bas je lijepa, lijepa balada, s temom nekako bas za nas uzrast. Jedino mi malo zao kako je Edijev glas otisao u reklame. :( Mislim, jos uvijek je to jako lijepo za cuti, ali mora si covjek pomisliti da kako li bi to samo zvucalo s onim starim glasom.
Nista, sad moramo opet koji put preslusati i ostale stvari...0 -
Napokon novi album! Nadala sam se da će u paketu s njim doći i najava europske turneje, ali ima još vremena za ljeto 2014.! *klasa optimist* Poslušala sam samo Mind your manners i Sirens i htjedoh podijeliti svoje oduševljenje potonjom pjesmom. Ono, prekrasnoća na kvadrat, nekak mi je odmah toplo oko srca.Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0
-
Sve će žene ispaliti na Sirens
zagarantiran pogodak Mike i Ed-a u kombinaciji autora ove pjesme.
S druge strane veliki dio fanova (pred postavljam muških) je zgroženo melodijom koja podsjeća na Bon Jovi baladu hahaha da kako PJ može takvu pjesmu snimiti...bla, bla, bla... itd, svakakve komentare. Valjda ljudi misle da su u 91' i da još ima Grunge muzike
Trenutno mi je ono što sam čuo bolje od Backspacera. S tog albuma bi danas spasio samo GSMF i Forse of Nature i možda Unthought Known.
Getaway je daleko naj pjesma za sada a i mora biti kad je prva na albumuCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Ja šutim. I čekam sljedeći spot. :fp:
Zapravo, reći ću samo ovo: kad sam vidio Mikea s akustarom, pobojao sam se da u šest minuta nema njegove solaže. Onda sam vidio da iza leđa skriva još jednu gitaru. Ovu akustaru je na kraju mogao dodati Edu. :twisted: Ne znam kako se toga nisu sjetili.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
Niko,
<!-- e --><a href="mailto:anajuras@yahoo.com">anajuras@yahoo.com</a><!-- e -->
užasno želim čuti getaway, jer mi se čini da je kao can't keep, a to mi je možda opener No1! i za koncerat... jaaaaooooo...
a sirene, prekrasno, presretna sam... opet sam se sjetila zašto me baš PJ čini najsretnijom na svijetu... čak više i od Čarlija!... I surfaced and all of my being was enlightened...
SAMCRO wrote:Ja šutim. I čekam sljedeći spot. :fp:
Zašto šutiš?? Daj nam reci..
Mislim da je 2 spota sasvim dovoljno, ako naprave treći to će biti više nego u cijeloj karijeri
Spotovi su mi beze :?
Ana i Tina šaljem mail kasnije kad stignem domaCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
meni je ovaj za sirene baš fora jedino kaj mi svi djeluju niže i deblje... pogotovo jeff i bog (mike, ne?!!)... I surfaced and all of my being was enlightened...
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Mislim, jos uvijek je to jako lijepo za cuti, ali mora si covjek pomisliti da kako li bi to samo zvucalo s onim starim glasom.
A i ja isto, preslusao sam sve al' su me tek sirene vratile na ponovno slusanje (mozda bih mogao preskociti aaah-oooh, aaah-oooh na kraju). Mislim doduse da to ne-vracanje ima veze sa audio kvalitetom procurljelog materijala... mislim da je prvi snimak mog prvog benda '91 u Sarajevu, na Drazenovom plasticnom dvokasetasu, jednako dobro zvucao. Nesto mi tu smrdi. Zato mi se cini da se PJ igraju i da ovaj put namjerno pustaju nedovrsene verzije pjesama samo eto, igre radi. Barem se nadam. Il' je do kvaliteta zvuka.
A kad sam vec kod nedovrsenih verzija... kako mi je drago na videu od sirena sto su svirali live i kako je proslo Stoneovo muljanje po gitari, na vise mjesta u pjesmi, narocito kad se ono sve dize u nebesa, tamo oko 3:39, a Stone ga bas fuli.E zato volim ovaj bend. Sirene, manners, getaway... nema veze... samo daj!
0 -
_annie_ wrote:shela wrote:hej svi! rezervirala kartu za 19.9. tenks za info
nadam se sam da cu stici dosta mi je gusto vec ovaj tjedan. filmic je u 7, neka cuga prije?
hej hej da ma nisam ni ja stigla jučer naravno, zadržali nas na nekim konzultacijama u maksimiru...javim se ak uspijem doć u nedjelju imam već nešto dogovoreno pa nisam ziher al bilo bi najs
jedva čekam sirens onda0 -
bok svima!
jučer provedena vrlo ugodna večer s v.d. predsjednicima
dokumentarac o the national - iznenađenje.
koliko god sam znala premisu, nisam očekivala da to zapravo nije dokumentarac o the nationalu, već o pjevačevom bratu. bio mi je čak i mrvu tužan.
sirens mi pomalo ulazi u uho, ostatak albuma slušam kad ga dobijem u ruke. a pošto stiže iz juesej, mogla bih se načekati0 -
Bend - Walking Papers :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Došao mi cd neki dan prva liga su
>Mike je gost na samo par stvari Duff iz Guns-a, Berrett Martin iz Screamin Trees itd.
preporučavam slušanje
https://www.youtube.com/watch?v=_sMQ90ssGUE
ili malu dužu snimku sa KEXP
https://www.youtube.com/watch?v=WoB0_alehWI
:wave:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
elcielo wrote:dokumentarac o the national - iznenađenje.
koliko god sam znala premisu, nisam očekivala da to zapravo nije dokumentarac o the nationalu, već o pjevačevom bratu. bio mi je čak i mrvu tužan.
sirens mi pomalo ulazi u uho, ostatak albuma slušam kad ga dobijem u ruke. a pošto stiže iz juesej, mogla bih se načekati
S vremenskim odmakom od tri dana, još uvijek mi Mistaken For Strangers dolazi u misli u valovima. Došlo mi je par puta u kinu da ustanem i počnem skakati. Ovakve bi filmove zapravo trebalo prikazivati bez sjedalica, samo GA.Šteta je što nas nije bilo više. Ako vam dođe pod ruku, obavezno pogledajte.
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music