Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
cazzo ful mi je žao što sam propustio spektakl na Poljudu, nisam se jednostavno stavio da nabavim kartu i nađem ekipu za poć
sad preslušavam 2 nove / stare stvari, 2 b side koja su ispala sa albuma Avocado ako se ne varam.
Moram priznati da ne razumjem kako tako dobre pjesme ne završe na albumu :fp:
ili namjerno ostavljaju materijal za penziju da mogu izbacivat Lost Dogs-ove
ako ih želite čuti pošalji te mi mail pa da prosljedim
na
<!-- e --><a href="mailto:ninodu@yahoo.it">ninodu@yahoo.it</a><!-- e -->CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:sad preslušavam 2 nove / stare stvari, 2 b side koja su ispala sa albuma Avocado ako se ne varam.
Moram priznati da ne razumjem kako tako dobre pjesme ne završe na albumu :fp:
ili namjerno ostavljaju materijal za penziju da mogu izbacivat Lost Dogs-oveMi smo ih poslušali na jubitou, pa ako ih nisu maknuli možete ih i tamo poslušati.
@ masni: Vau, što si se raspisaoDrago mi je da ti je bilo super. Meni je žao što sam propustio i ZG i ST show. Sobro, za splitski mi je malo manje žao
Striček (ili u ovom slučaju barba) Waters zna napraviti show. Šteta kaj mu Eddie nije gostovao na Comfortably Numb
Zadnji dan u ChicaguAko imate priliku doći u periodu lijepog vremena (proljeće - rana jesen), svakako ne propustite. I što više se vozikajte gradskim biciklima. Prava uživancija, a bagatela (7 $ za 24 h). Goodbye, Windy City.
0 -
Ajde čikagovci čujemo se ovaj vikend kad se naspavate
Što se tiće ovih B side brzo su skinute sa jubitua ali imam file i evo već sat vremena vrtim Cold Confession i daleko nešto najdraže što sam čuo u zadnje vrijeme to jest zadnjih 5 godina hahahahaha uz Of The Earth naravno.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Znam peglam jebiga ali ne mogu se oteti dojmu, ne mogu prestati slušati Cold Confession.
Tako dobra pjesma...
zašto, zašto, zašto to nije na albumu, wtf... uživo bi također bila delirij kad bi je svirali :fp:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Znam peglam jebiga ali ne mogu se oteti dojmu, ne mogu prestati slušati Cold Confession.
Tako dobra pjesma...
zašto, zašto, zašto to nije na albumu, wtf... uživo bi također bila delirij kad bi je svirali :fp:Da bar nisi dogovorio makeover motora, još si mogao s nama u Kaliforniju.
Povratak se bliži. Munchen je usputna stanica. Tu smo prije nešto više od šest godina Anica i ja gledali ekipu u Vegeta majicama i mislili si "vidi ti ove freakove"
0 -
[quote="_annie_"
Munchen je usputna stanica. Tu smo prije nešto više od šest godina Anica i ja gledali ekipu u Vegeta majicama i mislili si "vidi ti ove freakove"[/quote]
Minken 2007....a tek smo se upoznali Berlin 2009, što ste radili 2 godine
Ja šeram B side-ove ima li vas još bez tog materijala, javi te se
Večeras mi Sid sa Portugalcima dolazi u gosteCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
imaš pravo niko, ovaj cold confessions je super.
sviđa mi se boja edovog glasa.
ma taj avocado je album i pol.
btw, stigla mi je majica iz tencluba. jako lijepa, i čak nisu fulali broj
e, da gabrovci, baš sam se nasmijala na zgodu iz minhena, ahahahaha0 -
Gordan: Home, sweet home... Chicago!
Eh, palo je brzo zaljubljivanje u Windy City. Bike ture uz jezero dok još nema toliko prokletih turista :twisted: će ostati u najljepšoj uspomeni. Nadam se povratku jednog dana, uz pomoć onih zbog kojih smo i otišli tamo, in the first place. Na kraju sam, po dolasku u Samobor, uspio kupiti majicu sa setlistom, za koju mi se nije stajalo u redovima.
Mislim da ih u shopu još uvijek ima, pa ako vam se sviđa...
0 -
Vracam nas na prvu, uz vijesti da smo uspjeli kupiti oba LA koncerta tako da mini turneja postaje izgledna
LA woman0 -
_annie_ wrote:Vracam nas na prvu, uz vijesti da smo uspjeli kupiti oba LA koncerta tako da mini turneja postaje izgledna
LA womanCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
nemam što reći ali pali smo na 3 stranicuCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Bravo za LA, više ćete do Amerike nego na more ove godineOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
gdje nam je predsjednički par u egzilu? Nema komentara van facebooka za National?
da, vas dvoje, vas gledam.. :geek:Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Iva: sorry masni, uhvatio nas zrvanj posla cim smo se vratili pa nismo stigli nista napisati. :oops:
Hajmo redom:
1. The National - divni, divni, divni! Bilo nam je kao onaj put kad smo ih gledali u Londonu pa kad skuzis da bez publike koja urlice ko da su na raveu i bez toga da se Matt ponesen sjajnom publikom ulije ko guzica, su momci zapravi bend koji pregenijalno svira. Sve pjesme su super odsvirali, Matt je, za razliku od nekih (khm, khm, Ed) znao sve rijeci i tako to, sve kak se sika! Mi stali na ful ok mjesto, na rub ograde oko stupa koji je drzao sator, sto znaci da nismo bili u blatu (tlo u OZ-u je vecinom pjeskasto pa si zamislite tu razinu festivalskog "blata") i mogli smo fino nesmetano urlikati out of tune u uheka nekih mladih ljudi ispred nas, koji nisu znali nista pjesama, ali su valjda mislili da je cool biti dosta naprijed na festivalu. Miceki.
2. Publika - tuzna je to prica. Toliko su naime tupasti ovi Australci da se ne usude nista napraviti izvan onoga sto je dozvoljeno. Pa tako kad im jedan od Dressnera veli da pljescu, onda pljescu. Ai samo kratko, jer kad prestane on, prestanu i oni. Neke pjesme su cak i pjevali, ali samo najvece hitove tak da im to ne racunam. Jos im je otegotna okolnost kaj su na materijnem im jeziku, dakle mogli su se malo vise potrudit. Sve u svemu, jedno 5-7% su od onoga kaj je zegrebacka publika i s time se jednostavno nekako moramo pomirit.
3. Festival - Splendour in the Grass im je jedan od vecih festivala koje imaju, a moramo reci da smo ostali bas razocarani. Naime toliko golem dio festivala je posvecen konzumerizmu (standovi i brand ducani tipa Adidas i sl. te nepregledna kolicina standova s klopom iz svih dijelova svijeta) da se cini kao da je glazba sporedna. Tri velika stagea, a skoro su izgubljeni izgledali od svega toga ostalog. Osim toga, moram ko prava stara baba komentirat, to kak je ova hipsterarija obucena je stvarno fascinantno. Kuzim ja da su 80-e back, ali ovak jadnu robu nije ni tad nitko nosio. :nono:
4. Roadtripanje po NSW - nemremo rec da nam nije bilo fora i Byron Bay i mjesta oko njega su stvarno fora. Ali muko moja kak ovo nije zemlja za roadtripanje! Kao prvo sve je nepojmljivo daleko (Sydney - Byron Bay 765km) i nije da se ima kaj puno vidit izmedju. Navozili smo se ko ludjaci tamo i nazad i jos jednom naucili lekciju da Europa rula na najjace! Europa FTW!
Osim toga, imate mah od jednog od Dressnera. Bas se razveselio kad je vidio Zagreb Remembers.
Eto Marine, jel' ok?0 -
Gordan: Bravo za Pajice i njihovo osvrtanje na druženje s Nationalom
:thumbup:
Dressner Bros. rule!
No, vratimo se mi našem omiljenom bandu i našem omiljenom tamburašu.Eh, kad bi bar MYM zvučao onako sirovo kako ga je Mikey odsvirao u noćas objavljenom filmiću. Me likey
0 -
Gordan: Predsjedništvo u egzilu, jeste li ushićeni? Na koliko koncerata se ide osim ona dva u Sydneyju? Malo su razbacani, ali predlažem odlazak do Melbournea, pa usput pogledate malo i Australian Open.
Jesu festivalski nastupi, ali nek' su oni vama stigli Down Under.
0 -
_annie_ wrote:Gordan: Predsjedništvo u egzilu, jeste li ushićeni? Na koliko koncerata se ide osim ona dva u Sydneyju? Malo su razbacani, ali predlažem odlazak do Melbournea, pa usput pogledate malo i Australian Open.
Jesu festivalski nastupi, ali nek' su oni vama stigli Down Under.
ne samo da su stigli, nego su stigli (odn. stižu) sa Arcade Fire... :thumbup:Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
OK je, Iva
a sad možete iskomentirati datume PJ-a..
taman čitam o road tripanju i vidim da je gold coast najbliže sydneyju od svih navedenih evenata
još i arcade fire (među ostalima)
al bome je i cijena paprenaOh when I was a kid oh how magic it seemed
masni wrote:al bome je i cijena paprena
dosta ljudi je ljuto kaj su samo na BDO, nema solo koncerata... bar ne još... ne bi se cudio da BDO placa masnu lovu headlinerima, ali da zauzvrat traze da se ne svira solo koncerte u Australiji plus minus X mjeseci od BDO...Standing on a hill, staring at a mountain...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music