Pearl Jam in Zagreb!

Options
1114311441146114811491290

Comments

• siljo
    siljo Posts: 2,203
    StayTuned! :corn:
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • zagi
    zagi Posts: 414
    siljo wrote:
    to znaci da je svemirska lutrija dobro prošla!?
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    siljo wrote:

Ne znam što kuhaju, na fejsu najavljuju neki Chicago koncert rumor....bilo bi bolje da se završi album prije bilo koje najave turneje ili sl.

p.s.
    Zastave su napokon u goodsima pa ako netko želi da se okiti sad je vrijeme ;)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: tenks Niko, vjerojatno budemo to i napravili, s jos jednim clanstvom, ali vise mi je poanta da su me prvi put uspjeli nazivcirati sa svojim promjenama - i to ne zato kaj je nama teze, nego zato sto je promjena toliko ocito napravljena da njima bude lakse. A i sad odavde imamo malo drugaciju prespektivu i znamo koliko koncertu oduzme losa publika - ono, jos uvijek se ja zabavim, ali fali ti onaj feeling u trbuhu kad te publika ponese. A ovdje publika na tribinama sjedi i ne mice se i deru se na tebe ako se probas ustati, lameri. Nema do Europe...sigh...

Kao primjer koliko je publika isto vazna evo mogu dati jucerasnji koncert Band of Horses - toliko su bili genijalni i toliko su odusevili da se cak i blaze australska publika gibala i pomalo cak i pjevala i vikala (inace samo pljescu izmedju pjesama). Fakat su sjajni bili momci, bas su nas odusevili. Nekak nam nije najbolje sjeo zadnji album pa nismo bas nesto puno ocekivali, ali bili su odlicni! :thumbup:
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    siljo wrote:

Ne znam što kuhaju, na fejsu najavljuju neki Chicago koncert rumor....bilo bi bolje da se završi album prije bilo koje najave turneje ili sl.
    Nije da ne zelim novi album, ali samo neka oni objave turneju :mrgreen:
    Prije mjesec dana smo, u apstinencijskoj krizi, bukirali Zurich i koncert BRMC-a ali to ipak nije to :nono:
  • _annie_
    Planirate li putovanje ili cekate objave za jesen??? :D
  • siljo
    _annie_ wrote:

ne... ne... :)

2014. u europi mi se cini zanimljivija... :corn:

i da, Horvat ima ogromne cojones kad onako puca sedmerac Omeyeru :-)
  • Dirty Frankk
    siljo wrote:
    _annie_ wrote:

ne... ne... :)

2014. u europi mi se cini zanimljivija... :corn:

i da, Horvat ima ogromne cojones kad onako puca sedmerac Omeyeru :-)

Ja ništa ne planiram...neka snime novi album pa ću onda planirat ;):lol::lol::lol::lol:

p.s. Francuska salata je bila super..čestitke svima na grande cojones :clap::clap:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    skoro sam se prijavila za londonski show. :fp:
    u zadnji čas sam shvatila o kojem londonu se radi :fp:
  • Dirty Frankk
    za kidat se od smijeha

viewtopic.php?f=4&t=202514
  • elcielo wrote:

pricaj mi :fp:
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    migtrain wrote:
    elcielo wrote:

pricaj mi :fp:

haha i ja isto tri puta čitala dok nisam isprocesuirala onaj "Ontario" dio koji mi se nikako nije uklapao u ono što želim pročitati :D
    al dobro. godina tek počinje! (a može i novi albummm!)
    poz svima, fali mi pj groznica, nadam se da će biti uskoro nešto konkretnije i za nas ;)
  • Ana2112
    Ana2112 Posts: 689
    Opako razmišljam o Chicagu!! :o:D
    Evil Little Goat
  • zagi
    Ana2112 wrote:
    Opako razmišljam o Chicagu!! :o:D
    Da?
    Mene nesto svrbi London :?
  • Dirty Frankk
    http://www.antiquiet.com/news/2013/01/e ... 989-demos/

Evo Edovi stari demosi...za poslušat ;)

Chris' Mesage is the best :lol: :fp:
  • _annie_
    Izvukose nas za Chicago, ljudi :fp:
    Sad bas i nemamo previse izbora - ici ili izgubiti 170 dolara...
    Nekako sam se potajno nadala da cemo spusiti i planirati jesensku turneju :mrgreen:
  • Dirty Frankk
    _annie_ wrote:
    Nekako sam se potajno nadala da cemo spusiti i planirati jesensku turneju :mrgreen:

Jeeeeeee!!!!!!!!
    Svaka čast na lutriji, prva liga. Chicago će sigurno biti mrak koncert!!!

:clap::clap::clap::clap::clap: :thumbup:
  • siljo
    _annie_ wrote:

o sudbo kleta, što cete sad!? :fp: jadni ne bili, morat cete u Chicago na PJ! :mrgreen: :thumbup:
  • zagi
    siljo wrote:
    _annie_ wrote:

o sudbo kleta, što cete sad!? :fp: jadni ne bili, morat cete u Chicago na PJ! :mrgreen: :thumbup:
    :lol:

Cestitam!
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    _annie_ wrote:

a jadna vam baba, sad morate sve planirati, kupovati aviokarte... mislim, kome to još treba... :lol::lol:
    ma bravo i neka vam je! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!