Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
da, da, ove godine nisu dijelili majice (MIJ) nego one smrdljive, doslovno smrdljive, naljepnice... bila sam jako razočarana kada su me pajo i iva obavijestili da mi je to umjesto majice... kužiš, navukli su nas prvu godinu s majicom da uzmemo to analog članstvo a onda su nam slijedeće godine poslali nalje... pederi, tko god se toga sjetio... mislim, moram dodati svojih 2cents s obzirom na dizajn majice - daklem, i meni se sviđa majica i fora mi je dizajn ali ne u kontekstu članstva u PJ fan klubu... dakle, majica bi bila puno veća fora da se njime ne svrstavamo u nekakav tip1 i tip2 članstva... a jeb' ga...
nego, da li je netko dobio onaj disc PJ20? mislim, poslali su ga početkom 11 mj, dovraga i bestraga... znam da je 6 tjedana neka konstanta, ali malo sam postala nestrpljiva!
pusa svima!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
aaaa, dodjem ja danas doma, a ono paketić pred vratima.... jeeeeee!!! i onda stavim disc3 u player i ne radi?!? koji klinac?!? :roll: bojim se da bi mogla poluditi... :evil:... I surfaced and all of my being was enlightened...
jurasica wrote:aaaa, dodjem ja danas doma, a ono paketić pred vratima.... jeeeeee!!! i onda stavim disc3 u player i ne radi?!? koji klinac?!? :roll: bojim se da bi mogla poluditi... :evil:
Američki dvd ne rade na sve playere, samo one najjeftinije tipa quadro itd.
Ja upravo šaljem račun na carinu :twisted: :twisted: :twisted: :fp:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Samo problemi
Drž'te se ljudi..
a mi se ana čujemo oko majiceOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Dirty Frankk wrote:jurasica wrote:aaaa, dodjem ja danas doma, a ono paketić pred vratima.... jeeeeee!!! i onda stavim disc3 u player i ne radi?!? koji klinac?!? :roll: bojim se da bi mogla poluditi... :evil:
Američki dvd ne rade na sve playere, samo one najjeftinije tipa quadro itd.
Ja upravo šaljem račun na carinu :twisted: :twisted: :twisted: :fp:
stiglo i meni jucer
ovi diskovi su "region free" (oznaka 0) pa ne bi trebalo biti problema :?:
Niko, jesu te oderali ili?Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
gay boat.."...Dimitri...He talks to me...'.."The Ghost of Greece..".
"..That's One Happy Fuckin Ghost.."
“..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”0 -
[quote="siljo"
Niko, jesu te oderali ili?[/quote]
100 kn Božičnica za carinuCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Imam jedan mali problem...jedan moj frend se pokusava uclaniti u 10C ali mu stalno javlja neku gresku...iskopiral sam kaj mi je napisal pa ako mozda neko zna razlog kaj nije u redu nek mi please javi :-)
"kad pokušam uplatiti
dobivam error "declined".
provjerio sam adresu i trebala bi biti okej, odnosno ista kao ona koja je
prijavljena u banci.
love na računu ima.
na paypalu mi je par sati prije toga uplata uredno prošla...
visa electron za moj devizni u zabi
uredno prolazi i isto tako je uredno korištena na paypalu, ali eto, ovdje pri
registraciji javlja problem."
je netko pokusaval kupovati s tom zabinom deviznom?...jer na ebayu sve normalno kupuje ali tu mu baca error hmm...someday there'll be a cure for pain...that's the day I'll throw my drugs away...0 -
Je li visa electron ima 3 digit number sa druge strane??
Mislim da je to potrebno za korištenje......ako se ne varam :?CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
sve je dobro napravil...stavil ta 3 broja ali ne prihvaca...jedino ako mozda tu zabinu karticu ne prihvacaju?
ima ko iskustva s tom karticom uopce?...someday there'll be a cure for pain...that's the day I'll throw my drugs away...0 -
LadoCRO wrote:sve je dobro napravil...stavil ta 3 broja ali ne prihvaca...jedino ako mozda tu zabinu karticu ne prihvacaju?
ima ko iskustva s tom karticom uopce?
ZABA Visa Electron nije klasicna kreditna kartica kao Mastercard ili Visa tako da mislim da nece proci... netko je vec imao problema s tim ak se ne varam...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:LadoCRO wrote:sve je dobro napravil...stavil ta 3 broja ali ne prihvaca...jedino ako mozda tu zabinu karticu ne prihvacaju?
ima ko iskustva s tom karticom uopce?
ZABA Visa Electron nije klasicna kreditna kartica kao Mastercard ili Visa tako da mislim da nece proci... netko je vec imao problema s tim ak se ne varam...
vjerojatno si u pravu...al jedino mi je cudno da s ebayom i paypalom nije imal problema...svejedno hvala na pomoci ljudi :-)...someday there'll be a cure for pain...that's the day I'll throw my drugs away...0 -
LadoCRO wrote:vjerojatno si u pravu...al jedino mi je cudno da s ebayom i paypalom nije imal problema...svejedno hvala na pomoci ljudi :-)
kaze se "thanks for nothing" s obzirom da se frend vjerojatno nece uspjeti uclaniti s tom karticom
da, ne znam koja im je to fora da na nekim servisima radi, na drugima ne..Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
i to mi je neki fanclub :-P...someday there'll be a cure for pain...that's the day I'll throw my drugs away...0
-
... I surfaced and all of my being was enlightened...
jurasica wrote:
Nešto se kuha....mene samo novi album zanima.
Nazdravlje vam Badnji dan i ako se sutra ne čujemo Sretan Božić :wave:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
najdraži frikovi, svima sve najbolje u Novoj 2013. i neka nam je hrpa koncerata!... I surfaced and all of my being was enlightened...
Sretna Nova, ekipa!
Zelimo nam svima jednu dobru turneju!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs