Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
e da... Mudhoney isto dolaze krajem svibnja... just sayin'... :corn:Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
ma no, zajebavam... dolaze maideni i njihova maskota eddie0
-
mislim da je Edita rekla doci, vjerojatno i Mirej... bit ce nas ponesto
e i Ana... olrajt!
I pozdrav i od mene novima0 -
jap, dolazim i ja na dajnasore, ali, k'o i prošli put, gibam iz kuće u zadnji čas - možda vas vidim poslije koncerta
kad bi uopće koncert mogao početi, ima li itko pojma?0 -
Vrata Tvornice otvaraju se u 20 sati.
Chris Brokaw nastupa u 21:00.
Dinosaur Jr oko 21:450 -
Gordan: Sad kad imamo potpuni info o početku, evo i prijedloga:
iako ima mnogih birtija u blizini, nekako mi je najlogičnije da za meet odaberemo Mali pogon, čisto blizine radi. Ako ima nekih drugih prijedloga, samo naprijed. Ako nema, Mali pogon u 19.30. Svi za?0 -
Gordan: Kad smo već kod koncerata, dolazi li tko večeras u Vintage na My Buddy Moose? Ako dolazi, vidimo se tamo! :thumbup: :wave:Post edited by _annie_ on0
-
Gordan: Edita viđena na My Buddy Moose. :thumbup: Ostalima koji nisu bili, može biti žao. Dečki su stvarno vrijedni slušanja i gledanja uživo. Uz svoje stvari, svirali su obrade Ramonesa, REM-a, Poguesa... I stvarno odlično zvuče. Znam da se već ovdje pisalo o njima (šta ne Sid, Viktor, Ana...), ali nije naodmet ponoviti: ako imate priliku otiđite ih poslušati.0
-
_annie_ wrote:Gordan: Edita viđena na My Buddy Moose. :thumbup: Ostalima koji nisu bili, može biti žao. Dečki su stvarno vrijedni slušanja i gledanja uživo. Uz svoje stvari, svirali su obrade Ramonesa, REM-a, Poguesa... I stvarno odlično zvuče. Znam da se već ovdje pisalo o njima (šta ne Sid, Viktor, Ana...), ali nije naodmet ponoviti: ako imate priliku otiđite ih poslušati."...Dimitri...He talks to me...'.."The Ghost of Greece..".
"..That's One Happy Fuckin Ghost.."
“..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”0 -
dimitrispearljam wrote:_annie_ wrote:Gordan: Edita viđena na My Buddy Moose. :thumbup: Ostalima koji nisu bili, može biti žao. Dečki su stvarno vrijedni slušanja i gledanja uživo. Uz svoje stvari, svirali su obrade Ramonesa, REM-a, Poguesa... I stvarno odlično zvuče. Znam da se već ovdje pisalo o njima (šta ne Sid, Viktor, Ana...), ali nije naodmet ponoviti: ako imate priliku otiđite ih poslušati.
I just got home from a concert. Croatian band that sings in English. I think you would like them.
But, since you've mentioned it, yes, I need to go to bed now.0 -
hej svima!
drago mi je da sam vas vidjela!
pozdrav Karlhajnc koju napokon upoznah, annie i annie - uvijek mi je drago vidjeti vas
i poseban pozdrav silji i njegovoj maloj curici - nemojte više skrivati tako lijepe vijesti od mene0 -
elcielo wrote:hej svima!
drago mi je da sam vas vidjela!
pozdrav Karlhajnc koju napokon upoznah, annie i annie - uvijek mi je drago vidjeti vas
i poseban pozdrav silji i njegovoj maloj curici - nemojte više skrivati tako lijepe vijesti od meneah vi FB eskivatori, uopce niste u toku
je bilo je fora barem nakratko vidjeti ekipu... jos sam i na masnoga naletio kasnije :thumbup:Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
masni!
a mogla sam ti majicu donijeti, damn!
(btw, set poklona za PJ membership 2012 military tematike još uvijek dajem u dobre ruke)
0 -
Pozdrav svima, viđenima i neviđenima!
Viđeni, kao i uvijek, bilo nam je zadovoljstvo!
Prijavljujemo da ne idemo na Mudhoney. Kao sto rekoh Ranku, vidjeli ih triput u Kanadi, dvaput previse!
Ali kupili smo karte za Cavea u LjubljaniDa ne nestane... Skuzila sam da imam neki ptsp od lova na karte za koncerte
0 -
Pozdrav svima, malo kaskam za forumom, PJ-em i tim... Nikakve planove za koncerte nemam, ma da me vuce Amerika ovo ljeto, sto zbog PJ-a, sto zbog Amerike jer nisam bila dugo, al ako nekim cudom uspijem...vidjet cemo.
Ide li netko na Brad dok su jos uvijek tu? Milano je jedina OK opcija jer je u subotu...ali OVU subotu:? Nisam bas previse zagrijana...anyone?
Ostalo cu po putu, nekako stekam zbilja sa koncertnom sezonom ove godine, nis mi nije toliko zapalo za oko...
Dobrodosao Domagoj!
Eh, da, trenerka mi nije losa, samo me strah da ce mi bit preduge hlace po obicaju, a nije bas ni jeftina..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
_annie_ wrote:Ali kupili smo karte za Cavea u Ljubljani
Da ne nestane... Skuzila sam da imam neki ptsp od lova na karte za koncerte
bravo! ja sam si na posao dofurao neke normalne slusalice pa u zadnje vrijeme slusam svasta novog i starog... neki dan je bila Caveomanija... rrrrrrr, vrazja divota! :twisted: :idea: fali mi onaj smajli sa srcima u ocima...
nis, idem i ja ubosti kartu, ako doda Zagreb, jebiga, dvaput je dvaput...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Iva: jeste vidli, jeste vidli: http://www.muzika.hr/clanak/40437/najav ... Q.facebook0
-
Uvijek je veselje vidjeti vas ekipa
i neke upoznati. I meni je drago elcielo (baš sam razmišljala kako imaš lijepi nick
)
Ja ću na Mudhoney, i na Cavea sigurno i na In Music. Za National još ne znam s obzirom da je već bila pala odluka za QOTSA u Beču.
Cave se vrtio bez prestanka i kod mene....divan totalno.
E da....My Buddy Moose su bili odlični!0 -
THE NATIONAL???!!!
juuuuuhuuuuuuuuuuuuu!
fala iva!
Karlhajnc, hvala na komplimentu!0 -
Karlhajnc wrote:QOTSA u Beču.
Nastupaju u Beču? :O
Nisam ni znao da dolaze i tamo.
Planirao sam ih ići pogledati na onaj Volt festival u Mađarskoj (od 3.7. do 6.7.), ali tu me brine kaj se radi o festivalu pa se bojim nekog prekratkog nastupa, klasičnog festivalskog.
Sad vidim da u Beču nastupaju 2.7.
Kvragu, Beč mi djeluje primamljivije od Mađarske, ali ne želim propustiti The National.
First world problems.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads