Pearl Jam in Zagreb!

Options
1114611471149115111521290

Comments

• Već danima vrtim PJ bootleg sa konceta iz Zagreba u autu...
    onaj akustični dio:
    Thin Air
    Thumbing My Way
    All Or None
    Black

je tako hebeno dobar da se ne mogu naslušati dovoljno :fp:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    elcielo wrote:
    THE NATIONAL???!!!

juuuuuhuuuuuuuuuuuuu! :D

fala iva! :D

Karlhajnc, hvala na komplimentu! :)

i ja bi i ja bi :D

karte su 180 kn samo još sutra! nakon toga 220 čn

http://sveulaznice.com/glazbene-vijesti ... 2-07-2013/
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    _annie_ wrote:
    Izvukose nas za Chicago, ljudi :fp:
    Sad bas i nemamo previse izbora - ici ili izgubiti 170 dolara...
    Nekako sam se potajno nadala da cemo spusiti i planirati jesensku turneju :mrgreen:

aaa pa zakon!! pa onda morat ić ne??

ed would go :)

e a za trenirke ne znam...možda sam gornji dio?? ;)
  • Propustih karte za the National po povoljnijoj cijeni, rasprodale se! Tisucu komada su prodali danas do 15.30 i nema vise. Sutra 220 i kupujem.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    napokon se uspjeh ulogirati, bez da me izbacuje konstantno. internetskih li problema i 10 club clanarina.

national, moze, opet. nisam ih dugo gledao. qotsa su mi mrvicu primamljiviji, ali kako se radi o utorku, mislim da ne trebam ni planirati. berlin je mrvicu izgledniji, ali otom...

nesto navodno leonard cohen ovog ljeta u pulskoj areni, suska se, nista sluzbeno jos, ali if yes - tada obavezno pohoditi.

neeego, jel netko svojevremeno kupio ukulele songbook knjizicu koja je bila u ponudi u vrijeme izdavanja ukulele songs albuma? trebala bi mi jedna usluga skeniranja/fotografiranja jedne stranice, pa bih bio zahvalan. :)
    Death or glory!

• elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    ajme, Rijeka!!! :D
    pa dugo te nije bilo!
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    elcielo wrote:
    ajme, Rijeka!!! :D
    pa dugo te nije bilo!

kaže se "ajmo Rijeka"! :mrgreen:

je, pozdrav Mr. V! :geek:
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    siljo, sram me bilo, baš pojma nemam :lol:

evo malo vijesti:

http://www.nme.com/news/pearl-jam/68861
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Rijeka wrote:
    neeego, jel netko svojevremeno kupio ukulele songbook knjizicu koja je bila u ponudi u vrijeme izdavanja ukulele songs albuma? trebala bi mi jedna usluga skeniranja/fotografiranja jedne stranice, pa bih bio zahvalan. :)
    Gordan: Hej Viktore, dobro nam se vratio. Čuj, ako netko ima, Niko ima. :D Mi se ipak, uz svu ljubav moje najdraže prema Edwardu, nismo zakeljili za uke songs. Mislim, fora mi je čut Soon Forget ili Can't Keep, možda još pokoju, ali cijeli album, it's a bit too heavy. :mrgreen:
    Dakle oni koji su na Faceu znaju da smo uboli karte za National (baš su che-che). Malo mi fali to što su ulaznice većinom danas pdf ili one univerzalne (tick...f...mas..., eventim, itd.).
    @ elcielo: više ne vjerujem u te priče dok konačno ne izbace barem neki singl koji će se naći na albumu. No, ovo što Mike priča zvuči primamljivo.
  • Evo doma opet nakon 3 dana vrlo hladnog Pariza ;)
    Propustio karte od national-a ali trebao bi ubosti ove 220 da ne čekam previše da se i to ne rasproda.

Viktore imam t je Ukelele book pa javi što ti treba, ok.

Novi album i Pink Floyd kombinaciju pozdravljam ;)
    Ako na albumu bude Of The Earth onda se ne bojim ;) samo da dočekamo to više.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • The National

Nabavio jeftine karte jeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!

Vidimo se onda barem jedan put ove godine ;):D :corn:
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    The National

Puno je lakse lajkati na FB-u ;)
    Hoce li i Iva ponoviti avanturu? :D
  • _annie_ wrote:
    The National

Puno je lakse lajkati na FB-u ;)
    Hoce li i Iva ponoviti avanturu? :D

Nisam siguran ali za svaki slučaj imam 2 karte, još joj nisam rekao ;)
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Di ste ekipa?????? Neka fjaka u điru :D

Upravo sam obnovio članstvo našeg dragog kluba, za koji dan istječe pa da ne zaboravim ;)
  • eta
    eta Posts: 57
    Evo imam ja pitanje - da li 10C narudžbu podijeli u više dijelova ili šalje sve zajedno? Došao mi je samo dio stvari koje sam zajedno naručila, da im šaljem mail ili pričekam još malo :?

Pogledala sam Sound city (Dave Grohl-ov dokumentarac), ok je, ništa spektakularno, best part - suradnja Josh Homme, Trent Reznor i Dave Grohl na soundtracku.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: Koliko se sjecam, nama nije nikad nista doslo u vise paketa, osim postera koji se ionako shippaju jedan po jedan. Ali Niko je najveci autoritet za goods section, on ce znati. Ili Gordan. ;)
  • zagi
    zagi Posts: 414
    pricekaj još koji dan, meni je nedavno jedna narudzba dosla u dva paketa s razmakom od otprilike 1.5-2 tjedna
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Mislim da ne moraš brinuti , dolazilo mi je u par navrata narudžba odvojeno, ne mogu se sjetiti što je bila narudžba ;) možda Bootleg-i dolaze odvojeno ali nisam siguran.

23:56 je sati pa stignem i čestitati svim ženama, curama, djevojkama ovaj dan žena :wave:
  • masni
    masni Posts: 1,657
    Alo ekipa, evo da se i ja javim malo :D

National sam čekao u 12h kad su se karte počele prodavat, tako da sam sigurno tamo :)

Kupio sam si i Depeche i Whitesnake, ali na žalost to je već otpalo jer sam u nedostatku PJ turneje (što znači višak godišnjeg) odlučio pobjeći kod frendova u kuala lumpur i spustit se u indoneziju.. ili se dić na tajland.. to je još u planovima, znam samo da se kreće 21.5. i vraća 24.6. u podne, taman da stignem do jaruna popodne :)

A do tad ćemo sigurno odraditi par koncerata :mrgreen:
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    masni wrote:
    Kupio sam si i Depeche i Whitesnake, ali na žalost to je već otpalo jer sam u nedostatku PJ turneje (što znači višak godišnjeg) odlučio pobjeći kod frendova u kuala lumpur i spustit se u indoneziju.. ili se dić na tajland.. to je još u planovima, znam samo da se kreće 21.5. i vraća 24.6. u podne, taman da stignem do jaruna popodne :)

mjesec dana azije... bezveze... :corn:

i ja kupio za The National... to ce mi biti kakva takva utjeha jer vjerojatno necu moci na INmusic :?
    Standing on a hill, staring at a mountain...