Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Iva: ekipa, vazna vijest, oprostaljka se prebacuje na CETVRTAK (Dan zena, 8.3.)!!!
Paju satrala gripa, temperatura luduje, veselje sveopce. Eto, sva sreca pa nismo bas nista imali za sredjivat ovih dana pa je bilo vremena i da se on razboli.No dobro, do cetvrtka bude ziher bolje pa se vidimo!
0 -
Niko, nisam kupila poster, nisam se ni sjetila :roll:
Al bolje ne, trebam stedit pare za turneju itd...
Australci, sto se se malo razbolili? Bolje sad to odbolovat nego tamoAjde, pomalo, bit ce vam ekstra.
ja nazalost, dolazim taman taj dan pa mi nekako nije bas da odjurim odmah ZG... Al vidimo se na ljeto
Tko je kupio poster? Ranko?"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Australci, sto se se malo razbolili?
On kad boluje onda odvali 39,9 punih 24h, u komadu, pa onda naucis da postoji Lupocet 1000 i da se takvim konjusinama koji kure ko' bedasti smije dati ZAJEDNO s Neofenom forte. Zna ex-precjednik da mora zasluziti pocasti dozivotnog ureda s tajnicom i savjetnikom, temeljito on sve odradi.
Ali boze moj, sto bi sad radili da on nema gripu? Pa nije da za tjedan dana selimo na drugi kontinent?!?0 -
Gordan: Bok svima ili što bi Australci rekli - howdie!
Nadam se da su predsjedniku dobro učinili oni kokteli droga kojima ga je First Lady našopala i da se vidimo u četvrtak. Nego, kako sad imam dosta vremena za razmišljanje, palo mi je napamet da bismo mogli pokrenuti kreativni proces glede ovogodišnjih majica. Nekih ideja je već bilo, pa možda da podsjetimo naše kreativce u domovini i na dalekom sjeveru na sve što se rojilo po glavama, a oni kad budu imali vremena, sve to pretoče u kulerski dizajn koji će cijeli svijet ostaviti bez daha
Imamo još tri i pol mjeseca do prvih koncerata, a čini mi se da je to idealno vrijeme za pokretanje cijelog postupka da svi na vrijeme dobiju majice.
I još nešto - što je s reizdanjem Vegete? Palo mi napamet kad sam neki dan u reklami vidio gosn Stevu KarapandžuJa bih je baš htio imati...
0 -
evo i mene
kako ste mi svi? nadam se da je predsjednik bolje. ja sam malo crncila za knjigom i sad imam slobodnog vremena, pa iako neznam kako to sve ide s majcama, ako treba nekome pomoci tu sam
cak sam mislila da iskoristim slobodno vrijeme na izradu nekog novog bannera :?: mozda nesto da ide uz ono zagreb se sjeca, ali i da ih opet zeli vidjet i cuti0 -
Pozdrav ekipa; glede majica ja i majstor Igor smo već nešto razgovarali on naravno već nešto radi
a za baner ja bi im stavio zagreb čeka OPETCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Gordan: Mala igrarija na temu "banner" :geek:
https://docs.google.com/open?id=0B4_Mwt-RiCqdWHZJU1J1N1JTMVdrWnRjNEU1T29hUQ0 -
_annie_ wrote:Gordan: Mala igrarija na temu "banner" :geek:
https://docs.google.com/open?id=0B4_Mwt-RiCqdWHZJU1J1N1JTMVdrWnRjNEU1T29hUQ
Ja lajkam ideju sa Come Back i approvedmalo bi samo doradio font i igru sa veličinom slova.
Super :thumbup:
Možemo i ovaj slogan isprintati i kao male letke i bacati ih na svakom koncertu na binu...naravno ako bude junaka u prvom i drugom reduCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:naravno ako bude junaka u prvom i drugom reduEvil Little Goat0
-
ekipica, izgleda da imam 2 karte za amsterdam2 stajanje... jedni frendovi su odustali zbog možebitnih budućih nepovoljnih okolnosti (looohooosers...)... dakle, ako je netko zainteresiran, naravno da ima prednost...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
majice majice majice, to te ja pitam
moja situacija s prošlim brojevima je i više nego zadovoljavajuća, baltazari i bajadera su još čitavi i ne pokazuju volju za prestankom života što me jako veseli..
Vegeta je odavno otegnula papke pa itekako podržavam akciju "Okusimo ponovno" za retisak vegete kao i akciju za novu majicu (akciju još neću prozivat dok ne smislimo temu)
tko dolazi Tračat večeras, vidimo seOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Istekao mi membership...čak dva dana nisam bio član :shock: :shock:
ali evo greška je brzo ispravljena i opet mogu mirno spavati i očekivati Analog majicuCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Istekao mi membership...čak dva dana nisam bio član :shock: :shock:
ali evo greška je brzo ispravljena i opet mogu mirno spavati i očekivati Analog majicu
pametan potez... mislim, majica je bezveze, ali novi tweet i Ed u susjedstvu... :-)
kaj mislite, hoce staviti datume prije ili nakon PJ-a?Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
kladim se prije.. i to jedno 7 datuma u italiji.. vec vidim.. po mogucnosti 10.6.-20.6. kad je euro u poljskoj ili u osmom mjesecu kad je terraneo :POh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Ptičica, ptičica....
A svašta se nagađa; da je samo PJ21 merch ili Alpine bootleg, dvd...PJ east coast itd???
Ed u susjestvu bilo bi najbolje tako da napokon odlučim gdje idem ovo ljetoCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Ptičica, ptičica....
A svašta se nagađa; da je samo PJ21 merch ili Alpine bootleg, dvd...PJ east coast itd???
Ed u susjestvu bilo bi najbolje tako da napokon odlučim gdje idem ovo ljeto
to je Ed u Europi... sigurno ;-)Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
nekome na FB u iphone PJ aplikaciji su se pojavili datumi EV euro turneje... opet amsterdam, london ( 3 dana nakon otvaranja OI - ako sam dobro skužila!?!), portugal, manchester... svašta nešto... ćemo da vidimo...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:nekome na FB u iphone PJ aplikaciji su se pojavili datumi EV euro turneje... opet amsterdam, london ( 3 dana nakon otvaranja OI - ako sam dobro skužila!?!), portugal, manchester... svašta nešto... ćemo da vidimo...
Portugal je izgleda potvrđen. http://blitz.aeiou.pt/eddie-vedder-conf ... tmn=f80136
ostali datumi:
25.07. Amsterdam
26.07. Amsterdam
28.07. Manchester
30.07. London
03.08. Zambujeira do Mar (gornji link)Standing on a hill, staring at a mountain...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music