Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Dirty Frankk wrote:ne vidim onaj detalj na vrhu J kravate?? Što je to?
H&MDirty Frankk wrote:Ime za medvjedića
PEARL JAM
LINO LADA
PEARL LINO
PEARLLINO
PEARLINO
a mali Pearlino!Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:Dirty Frankk wrote:ne vidim onaj detalj na vrhu J kravate?? Što je to?
Pise XXI ali to je samo stari prijedlog... moze se skloniti ili zamijeniti za npr Euro 2012 ili sta vec.0 -
di su ona vremena kad smo dosli u slasticarnicu i mogli kupiti samo slatkac od cokolade i vanilije... combo... nije bilo ovih zajebancija sa ljesnjakom, cookies, pistaČom, limunom, jagodom, bananom, janjetinom i slicno...
evo ga sad na i sa majicom...
Ej raja, da nema neko pri ruci proizvod sa slikom medvjedica koji moze da uslika/skenira i posalje u velikoj rezoluciji na igor at grudice tacka com. Nisam nista dovoljno kvalitetno/veliko nasao na netu.0 -
mogu ja skenirati cokolino, iako je na njemu medvjedic velik svega 3-4 cm
no ako idem jako veliku rezoluciju staviti onda se vidi svaka tockica boje na kartonskoj kutiji
ako ovo sta pomaze javi samo koju rezoluciju i u kojem formatu0 -
zagi wrote:mogu ja skenirati cokolino, iako je na njemu medvjedic velik svega 3-4 cm
no ako idem jako veliku rezoluciju staviti onda se vidi svaka tockica boje na kartonskoj kutiji
ako ovo sta pomaze javi samo koju rezoluciju i u kojem formatu
Nema problema sto se vidi raster od stampe na kartonskoj kutiji. Meni medvjedic treba samo kao podloga da mogu na osnovu njega napraviti novu ilustraciju. Rezolucija... sta ja znam 1500-2000px ako moze. Format bilo koji - sve primam0 -
ok, evo odmah
edit: ili malo duze dok skeniram i uploadam0 -
Iva: kao sto rekoh Igore, sve sto stavis nam je super! Buduci da me trenutno pere friska dijasporska nostalgija vise sam za Lina, ali i kravata je fenomenalna! Sto god da bude, bit ce super!
I btw, super mi je kaj se druzim s ljudima koji skeniraju cokolino!0 -
Gordan: Uf, jeste se raspisali
Kravata - genijalno. Medolino - nije mi ga bed nosit.
Sjećam se kako ja iz prve nisam skontao kad ih je Igor prvi put napravio. Ostao samo Pearl, a Jam je bio skriven u zapetljanoj kravati. To mi je bila fora, da ljudi malo misle kad vide. Što me sjetilo na anegdotu kad smo iz Vancouvera išli u Seattle. Jedan tip, koji je također bio na koncertu u Vancouveru, vidio na Anici hoodicu na kojoj piše Pearl i ima javorov list. Kaže on njoj da mu je bila fora, ali da nije kupio jer nigdje ne piše Jam. Pogađate, javorov list je složen od tri slova JAM.Eto, ima netko tko sporije kopča od mene. Kad smo mu pokazali, frajer samo što nije počeo lupat glavom o zid.
A da Medolinu narišemo majicu na kojoj će bit PJ od kravate, a na leđa napišemo Pearl Jam "linolada" fontom? A može i natpis bit naprijed, pa ne treba dupli tisak. Ili ipak treba? Just an idea :ugeek:0 -
Danas sam bacio kocku na Edovu lutriju...sve na Amsterdam
Kad već nije Rim onda mora biti Amsterdam
Pa ćemo vidjeti koliko mi ovaj sistem donosi sreću :?CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Danas sam bacio kocku na Edovu lutriju...sve na Amsterdam
Pa ćemo vidjeti koliko mi ovaj sistem donosi sreću :?0 -
_annie_ wrote:Dirty Frankk wrote:Danas sam bacio kocku na Edovu lutriju...sve na Amsterdam
Pa ćemo vidjeti koliko mi ovaj sistem donosi sreću :?
Nadam se da nisam ispucao svu sreću u Kanadi da je ostala još koja kap :?
...znat ćemo sutra.
Lagana nervora me puca :roll:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Mislim da mi je prošao Amsterdam 1
nije više pending status nego complited :crazy:
Idem sad spavat do sutra ću valjda dobit mail od 10cCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
jurasica wrote:[meni je ovo toliko pregenijalno da ako ovo ne realiziramo, ja ću biti ljuta a nitko ne voli ljutiti glavnu agresivku!!!
Iva: Jurasica FTW!Dirty Frankk wrote:Mislim da mi je prošao Amsterdam 1
nije više pending status nego complited :crazy:
Idem sad spavat do sutra ću valjda dobit mail od 10c
I Niko isto FTW!0 -
YEAH !!!!!
Stigao 10c email
Amsterdam IICAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
0
-
znao sam da sam propustio nešto ovih par dana
za početak, obje su mi ideje genijalne, iako od lina zasad imamo samo font.. kravate su mi bile favorit otkad su se svojedobno pojavile na bespućima ovog foruma i nekako su mi od tada uvijek u glavi za novu turneju. Mislim da obostrani tisak uopće ne bi bio problem jer je jednostrana cijena bila 19,99kn, tako da ovo ne bi bilo preskupokarikiram naravno, ali mislim da na tu količinu na koju mi naručujemo neće biti "nikih problema".
Plus, kad već naručujemo, da probamo naručit i remake vegete, pa da količina bude još veća, ergo cijena još niža za sve skupa.
Ne bih kombinirao kravate i fontove od lina. Demokracija je uvijek palila kod nas, pa najbolje pričekati punu verziju lina i glasati..
Moj favorit su zasad kravate, pogotovo jer je lino već drugi proizvod od podravke koji bismo promovirali
.. a i realno, koliko god volimo lina i sve njegove poslastice, za kravatu ipak zna cijeli svijet i nosi ju svakodnevno, pa da oni koji ne znaju saznaju otkud dolazi.. hrvacka!Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
-
Dirty Frankk wrote:YEAH !!!!!
Stigao 10c email
Amsterdam II
Gordan: Dobro, ovo je bio lakši dio priče. U ovo uopće nismo sumnjaliSad treba uvjerit Ivu da joj se opet ide u Amsterdam :twisted: Care, ne sumnjamo u tebe i tvoju pregovaračku umiješnost.
0 -
masni wrote:za početak, obje su mi ideje genijalne, iako od lina zasad imamo samo font.. kravate su mi bile favorit otkad su se svojedobno pojavile na bespućima ovog foruma i nekako su mi od tada uvijek u glavi za novu turneju. Mislim da obostrani tisak uopće ne bi bio problem jer je jednostrana cijena bila 19,99kn, tako da ovo ne bi bilo preskupo
karikiram naravno, ali mislim da na tu količinu na koju mi naručujemo neće biti "nikih problema".
Plus, kad već naručujemo, da probamo naručit i remake vegete, pa da količina bude još veća, ergo cijena još niža za sve skupa.). E, onda ćemo moći raspravljati o dvostranom tiskanju, o reizdanju Vegete i drugim slatkim brigama...
Ovlaš pregledom ponude, mislim da bi se na količinu od 100 ili više komada (kad smo radili Bajaderu i reizdanje Baltazara narudžba je bila 110 kom.) mogla dobiti cijena po majici od cca. 35-40 kunića (bez PDV-a i za jednostrani sitotisak s tri boje). Što manje boja, cijena je niža. Termotisak je još jeftinija varijanta. Stekao sam dojam da su svi bili zadovoljni kvalitetom spomenutih majica, pa sam gledao istu firmu (Stedman). One su i najčešće u ponudama, a cijenom i omjerom kvalitete čine se najprihvatljivijima. No, s konkretnim ponudama pričekajmo završetak kreativnog procesa. Tak' se veselimPost edited by _annie_ on0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music