Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Nigdje nikoga...
:shock:
Ja u ZGu jos uvijek, grijemo se u hotelu...
Nego, preksutra, u cetvrtak 2.2. u Boogaloo klubu svira Ri grupa FIT. Ne znam da li ima fanova medju vama. Uglavnom, idem na koncert ako sve bude po planu, pa ako je netko za, javite se pa mozemo popiti cugu skupa i zabaviti se"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
jeste živi? sid, nisi se još smrznula?
ne znam zanima li vas i jeste li vidjeli, danas u sc-u počinje retrospektiva filmova s prošlogodišnjeg SPFF (festival glazbenog dokumentarnog filma), otvaraju s The White Stripes.
na stranici se program vrti kroz banner pa hvatajte info ako vam je zanimljivo: http://spff.hr/index.php?option=com_con ... &Itemid=16
valjda će dogodine PJ20 pobijediti :ugeek:0 -
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:
I ja se sjetih, naravno. Slusam malo Brain of J i albumcic na youtubeu, kako je dobar! A SVT mi je jos uvijek valjda NAJ dvd
ahhhhh
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Dirty Frankk wrote:Happy Anniversary Yield
http://www.youtube.com/watch?v=osZmEQljDs8I ja se sjetih, naravno. Slusam malo Brain of J i albumcic na youtubeu, kako je dobar! A SVT mi je jos uvijek valjda NAJ dvd
ahhhhh
krenula sam nabrajat najdraže stvari s tog albuma al iako mi se isprva činilo da ima samo par najdražih skužim nakon duljeg promišljanja da je sve teže odabrati, recimo top 3klasika...hehe
sid kaj si jos u zg??
mislim da cu na soundgarden 31.05. u berlinuspjela bi onda ekšli vidjet uživo skoro sve moje najdraže bendove iz mladosti
još da budu opet alice in chains dok sam tamo... uf.
0 -
Danas sam malo opet gledao PJ20 film i slučajno stisnuo fast dok je svirala Bee Girl...ej u speedu je ful bolja verzija...mora te probatCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
hahahaha zakon
ja jucer skinuo water on the road i baš mi fino bilo pogledat solo koncert.. ne moram govorit da bi bilo ekstra fora ić na solo koncert u italiju.. ili lisinskiOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Evo mene nazad doma. Buretina, nis snijega. Zao mi je sto nije bilo vise prilike za druzenje dok sam bila u ZGu al smo se zbilja drzali na toplom cijelo vrijeme
Bice jos prilike
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Evo napokon da se i ja javim iz snježnog Dubrovnika
zadnji sve dobijamo pa tako i snjeg
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Evo napokon da se i ja javim iz snježnog Dubrovnika
zasluzili ste da PJ zavrse turneju u Gradu
nego, ne znam tko ih sve voli, ali Cranberries su na INmusic... meni drago...
i Alanis je u Beču... meni drago...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:Dirty Frankk wrote:Evo napokon da se i ja javim iz snježnog Dubrovnika
zasluzili ste da PJ zavrse turneju u Gradu
nego, ne znam tko ih sve voli, ali Cranberries su na INmusic... meni drago...
i Alanis je u Beču... meni drago..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Samo da provjerim ovdje prvo imali netko da mu trebaju 2 karte za Stockholm ili da zna nekoga ???
Morat ću skratiti turneju na Prag i Berlin tako da mi ostaju te dvije karte za riješit.
Igore ako netko od tvoje ekipe treba javi.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Samo da provjerim ovdje prvo imali netko da mu trebaju 2 karte za Stockholm ili da zna nekoga ???
Morat ću skratiti turneju na Prag i Berlin tako da mi ostaju te dvije karte za riješit.
Igore ako netko od tvoje ekipe treba javi.
Ma daj, bjaaeeezi... cuj odustajes od Skandinavije? Eih. :( Sta je, nije ti odgovaralo sto sam ti sofu ponudio?
Raspitacu se mada sumnjam da cu naci ikoga. Kompletna ekipa mi je trudna i ocekuju prinove u tom periodu tako da smo Lejla i ja solo. Javim ako sta ipak izleti a i ti javi ako ih se rijesis u medjuvremenu.0 -
Ed stalno dodaje koncerte.
Alo, Edo, nemoj bas skroz mrtav doc u Europu!!
Evil Little Goat0 -
grudice wrote:Dirty Frankk wrote:Samo da provjerim ovdje prvo imali netko da mu trebaju 2 karte za Stockholm ili da zna nekoga ???
Igore ako netko od tvoje ekipe treba javi.
Ma daj, bjaaeeezi... cuj odustajes od Skandinavije? Eih. :( Sta je, nije ti odgovaralo sto sam ti sofu ponudio?
Raspitacu se mada sumnjam da cu naci ikoga. Kompletna ekipa mi je trudna i ocekuju prinove u tom periodu tako da smo Lejla i ja solo. Javim ako sta ipak izleti a i ti javi ako ih se rijesis u medjuvremenu.
Znam ful mi je žao, maram malo skratiti :?
Ako što čuješ javi
A ovaj Ed je više dosadio sa dodavanjem teksaških koncerata :twisted:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:A ovaj Ed je više dosadio sa dodavanjem teksaških koncerata :twisted:Evil Little Goat0
-
Prijateljica mi traži 10C kartu za Stockholm. Ima li netko ili zna nekoga tko ima?Evil Little Goat0
-
Dirty Frankk wrote:Samo da provjerim ovdje prvo imali netko da mu trebaju 2 karte za Stockholm ili da zna nekoga ???Ana2112 wrote:Prijateljica mi traži 10C kartu za Stockholm. Ima li netko ili zna nekoga tko ima?
ta-raaaa! ok, Niko ne nudi 10c, ali, ta-raaaa!Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
mene zanima kakve su novosti s predsjednickim parom? kaj, jel vam odbijena viza?... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads