Pearl Jam in Zagreb!

Options
1108510861088109010911290

Comments

• pajo
    pajo Posts: 3,292
    cijelu noć provesti na ulici u redu sa jadnim afrikancima da bi dobio redni broj za u jutro sređivat papire za boravak da bi mogao studirat i radit.
    Danas je to vjerovatno drugačije ali sve jedno.
    Iva: kad sam ja živjela u Rimu, dakle 2003., mogao si čekati u tom istom redu i popodne. eto, utoliko se promijenilo. :D
  • pajo
    pajo wrote:
    Jel ima kakav fond za financiranje turneje? :mrgreen:
    Iva: eee, da to ima... :) Treba pitat shelu, ona radi s fondovima. Shela, ima li nešto za organizaciju studijskog putovanja jedne grupe kvalitetnih glazbenih kritičara? :D

Ak smo od HŽ-a uspjeli popust na to izvuć, izvlačenje novca iz EU fondova bi trebalo biti "piece of cake" :mrgreen:
  • vedderman
    vedderman Posts: 801
    Alo ljudi! Situacija oko PJ kart se je malo smirila. Da vidim šta ste splanirali za ovu turneju ;)

P.S.: Tražim kartu za Berlin 1 za Dunata ako ima viška :D

Bok!
    2000 Ljubljana
    2006 Vienna, Zagreb
    2007 Munich
    2009 Berlin
    2010 Dublin, Belfast, Berlin, Venice
    2011 Montreal, Toronto 1&2
    2012 Manchester 1&2, Amsterdam 1&2, Prague, Berlin 1&2, EV Manchester
    2013 Worcester 1&2, Brooklyn 1&2
    2014 Amsterdam 1&2, Manchester 1&2, Milano, Trieste, Vienna, Berlin
    2017 EV Firenze, Taormina 1&2
    2018 Amsterdam 1&2, Padova, Prague, Krakow, Berlin
    2019 EV Firenze
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    kaj, dva dana nitko ništa... pih... ja sam još uvijek u šoku...
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    vedderman wrote:
    Alo ljudi! Situacija oko PJ kart se je malo smirila. Da vidim šta ste splanirali za ovu turneju ;)

Bok!

MAN 1&2, BER 1&2, COP.. vidimo se na prva 4, ne? :)

Masni, jos uvijek ides na polufinale sutra? maskiraj se u PJ majicu ;)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    siljo wrote:
    Masni, jos uvijek ides na polufinale sutra? maskiraj se u PJ majicu ;)

Gordan: Po mogućnosti, Vegetu ili Baltazara. ;)
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Gordan: Sid, imam pouzdanu informaciju da sutra dolaziš u ZG. :D Kaj je s tim našim dogovorima, nalaženjima i druženjima? Ajmo, planovi. Ima nas ovdje koji smo i nezaposleni. :mrgreen:
  • vedderman
    vedderman Posts: 801
    siljo wrote:
    vedderman wrote:

Bok!

MAN 1&2, BER 1&2, COP.. vidimo se na prva 4, ne? :)

Da naravno vidimo se! Jedva čekam :P
    2000 Ljubljana
    2006 Vienna, Zagreb
    2007 Munich
    2009 Berlin
    2010 Dublin, Belfast, Berlin, Venice
    2011 Montreal, Toronto 1&2
    2012 Manchester 1&2, Amsterdam 1&2, Prague, Berlin 1&2, EV Manchester
    2013 Worcester 1&2, Brooklyn 1&2
    2014 Amsterdam 1&2, Manchester 1&2, Milano, Trieste, Vienna, Berlin
    2017 EV Firenze, Taormina 1&2
    2018 Amsterdam 1&2, Padova, Prague, Krakow, Berlin
    2019 EV Firenze
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    objavljen termin INmusica... 29./30.06.

bio sam uvjeren kako cu ga ove godine propustiti jer ce se poklopiti sa Manchesterom tako da mi je ovo super vijest :)

jos jedna stvar, održava se petak/subota, a to je big deal... do sada su bili preko tjedna jer su bili kao "mali" festival... ovo je vrlo cocky, trebat ce dovuci bendove vikendom kad se u pravilu održavaju oni veliki festivali...

i tak, ne? :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • pajo
    Iva: danas u 18:30 je meet-up na Trgu, kod Krleže, povodom posjeta Siki našoj velebnoj metropoli. Nakon toga odabrani :D (tj. tko god želi) imaju priliku sa Siki otići i u kino. Budući da prema dosadašnjem iskustvu možemo safely say da imamo prilično fluidan pristup dolascima na meet-upove, ajmo reć da je zbirno mjesto od 18:30-18:40 kod Krleže, a nakon toga negdje na toplom - npr. u Dobrom Zvuku ili Koldingu, odaberite...
    Kaj velite? I tko dolazi? I Gabrovci, ako dolazite, javite, dofuramo vam karte za RHCP. ;)
  • jurasica
    nemrem se baš pohvaliti da mi je idealan termin... da mi muž nema bronhitis, tonka temperaturu, da se već prije 2 tjedna nisam dogovorila sa svojim babama baš danas u pol 8 - rekla bih stižem, ovako sumnjam...
    @ sid - ne kužim, kaj ideš u kino i to je jedini slobodni termin kaj ćeš imati dok si u zagrebu, ha?!?! pa bi nas htjela tu negdje ugurati? ;)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    ajooj a ja već imam neke dogovore pa se bojim da neću moć to uklopit :/ ...al javim se ak bude promjena :)
    (btw iva tenks za porukicu ;)
  • jurasica
    ma zapravo, ipak mislim da ću doći... potrudit ću se nadljudskim snagama... ali nemojte to nikome reći... nekome ću morat muljati...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    hvala na sms-u :)

nažalost, ne mogu večeras. šmrc. lijepo se provedite ljudi.
    i nemojte otići u australiju bez još nekog meet-upa ;)
  • Ana2112
    Ana2112 Posts: 689
    siljo wrote:
    objavljen termin INmusica... 29./30.06.
    jos jedna stvar, održava se petak/subota, a to je big deal...
    Woohoo! :Dsaut_bounce.gif
    jurasica wrote:
    nekome ću morat muljati...
    :lol::lol::lol:
    Evil Little Goat
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Pozdrav ekipi na meet up-u ;)

Slušam Zagreb bootleg nakon dugog vremena....All Or None (meni najdraža stvar na koncertu ;):lol::lol: )

Masni je si li se vratio...kako je prošlo putovanje??
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • masni
    masni Posts: 1,657
    siljo wrote:

jos jedna stvar, održava se petak/subota, a to je big deal... do sada su bili preko tjedna jer su bili kao "mali" festival... ovo je vrlo cocky, trebat ce dovuci bendove vikendom kad se u pravilu održavaju oni veliki festivali...

i tak, ne? :)

meni je werchter u tom terminu, ali werchter nece karta poskupit kroz mjesec dana (jel tako sid, ne poskupljuju u ovisnosti o datumu i objavi bendova?), tako da mislim da to otpada.. koliko je s jedne strane dobra vijest sto je vikendom, toliko je loša (ili ajmo reć dobra kad vec znam da necu biti tamo) ta što su ostali bez glavnog sponzora.. tako da pretpostavljam da nece biti puno jakih imena, nego 2 heada, 2 srednja i 2 neka domaća, nesto kao kad su bili franzi i morrisey.. sto opet nije lose.. vidit cemo uskoro..

kad smo vec kod festivala, mislim da ce i zbog gore navedenih razloga i zbog samog sebe, terraneo ove godine premocno odnijet titlulu najboljeg u RH (ako je vec prosle godine uz jaki InMusic).. Objavljeni su datumi, pompa je sve veća, festivalske karte kreću u prodaju od srijede (1.2.), a bendovi sigurno neće biti loši.. definitivno moj glas za festival ovog ljeta..

i rokaj nam se vraća zasad s 3 metal benda i tbfom.. jedino sto je u doba EP :P
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • masni
    masni Posts: 1,657
    Pozdrav ekipi na meet up-u ;)

Slušam Zagreb bootleg nakon dugog vremena....All Or None (meni najdraža stvar na koncertu ;):lol::lol: )

Masni je si li se vratio...kako je prošlo putovanje??

vratio se sinoć odmah nakon tekme.. mi smo imali karte iza gola, red ispod one bočne zastave koju su razvili.. šta reći, atmosfera nevjerojatna, ultra nacionalistička, sve pjesme su bile pročetničke, tu i tamo koja mesečina, uletavanje cigana pa ciganska svirka i veselje.. definitivno nema govora o smanjenom kapacitetu o kojem su pričali prije tekme, jer u tu dvoranu nije jučer muha mogla stat.. nisam bio na našem svjetskom, ali ono što sam bio u punoj areni (medvescak, badel, balasevic :)) je jednostavno neusporedivo.. tamo di smo mi sjedili je bila ok ekipa, ali nismo se puno veselili našim golovima.. a na kraju bas nismo imali ni razloga.. arena je odmah do autoputa za doma, pa smo jednostavno izasli na cestu i doma bili vec oko 1.. sve 5 (osim poraza naravno) :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Naš prijatelj Arman (Doctor) iz Sarajeva traži dvije karte za Prag pa ako netko zna nešto neka mi javi ili njemu na fejsu jer ne može postati ovdje.

Je li bio kakav meet up??
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Bas mi je drago da ce jos prijatelja doci u Prag :) Armana nisam davno vidjela. Bio je mini meetup u petak. Bili smo na picu Mario i Iva, Anica, Domagoj, Jurasica i ja :) Bas je bilo lijepo pocaskati malo o PJ i ne PJ temama i vidjeti stare frendove :)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"