Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Dirty Frankk wrote:hey..i neki trač na FB da PJ dodaje koncert u Portugalu :?
da, navodno neki MTV event...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
-
prezakon videoOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Nesto ste utihnuli... ?
Jeste vidjeli da su i Soundgarden on tour na ljeto?Voljela bih ih pogledat jednom negdje ako budu usput...
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
pa mogli bi biti recimo na werchteru u lineupu prije pearl jam-a, pa da i malo TOTD dobijemoOh when I was a kid oh how magic it seemed
masni wrote:pa mogli bi biti recimo na werchteru u lineupu prije pearl jam-a, pa da i malo TOTD dobijemo
Realno, nekako mi se cini na ce SG na turneju u 5. I 6.mjesecu,ma PJ onda nastavlja 6. i 7. Al supermbo bilo ako budu na Werchteru. Tko zna? Jos nisu objavili nis vise od 3 festivala. Ja prizeljkujem neku Italiju, nesto blizu, jer zbilja necu moc toliko putovat daleko da ih vidim :("I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
da da.. ja poletio.. zamijenio june s july.. ali, nadat cemo se, tko znaOh when I was a kid oh how magic it seemed
ok, vidim da su se strasti stišale... ja se napokon preselila i imam malu napomenu... naime, kućica još nije gotova a prodali stan pa smo se malo uselili baki koja živi 10 min pješke od nas... samo da znate... radove na gruntu planiramo negdje s početkom proljeća pa računajte na nas!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
treba probavit situacijuOh when I was a kid oh how magic it seemed
Mene zvali iz banke da provjere da nije mozda ukradena kartica... inace bas ne kupujem u zadnje vrijeme jer mi direktor nije odobrio budget!... I surfaced and all of my being was enlightened...
hahaha zakon.. pa ti objasni banci da sa 6 frendova ides na 4 koncerta istog benda
(znam da ne idete svi na sve, ali bolje je ispalo).. sta si misli banka "ajd, ok, nije joj ukradena kartica, ali je puknuta u pm"
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
masni wrote:hahaha zakon.. pa ti objasni banci da sa 6 frendova ides na 4 koncerta istog benda
(znam da ne idete svi na sve, ali bolje je ispalo).. sta si misli banka "ajd, ok, nije joj ukradena kartica, ali je puknuta u pm"
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Gordan: Evo da se javim nakon podužeg izbivanja, ponukan činjenicom da je STIGAO dugo očekivani Klausen BA!
Tek sam ga uzeo iz poštarovih ruku i još ga nisam ni otvorio. Bojim se da ne oslijepim od ljepote!
Sad kad se sve stišalo oko ulaznica, bez obzira na povremena pojavljivanja živčanog Fűhrera, vrijeme je za podvlačenje crte. Tablica je, pretpostavljam, točna. Ako nije, ispravci su dobrodošli. :ugeek:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGhIaHVwazlXNjNfSmU4ZGQxakxHVFE&hl=en_US
Ima nas skoro pa posvuda.
Na kraju zamolba svima. Ako negdje vidite ili čujete da netko ima viška tri ulaznice na tribini za Manchester 1, javite hitno. Ticketmaster i Live Nation su Pearl Jam skinuli iz ponude, tako da se čini da su stvarno rasprodali sve ulaznice. Mislim, mi ćemo u Manchesteru svakako biti i 20. i 21., čak i ako do odlaska ne nabavimo ulaznice. Vjerujem da će ih biti na licu mjesta, ali bih nekako više volio da ih imamo v žepu pri odlasku. Priznajem, totalni sam ziheraš.
Fotku Klausena šaljem kad bude u okviru. Can't wait! :P0 -
pa sretan rođos našem Edeku!
i u to ime, neka smo svi zdravi, veseli i sretni!!!... I surfaced and all of my being was enlightened...
_annie_ wrote:Gordan: Evo da se javim nakon podužeg izbivanja, ponukan činjenicom da je STIGAO dugo očekivani Klausen BA!
Tek sam ga uzeo iz poštarovih ruku i još ga nisam ni otvorio. Bojim se da ne oslijepim od ljepote!
Sad kad se sve stišalo oko ulaznica, bez obzira na povremena pojavljivanja živčanog Fűhrera, vrijeme je za podvlačenje crte. Tablica je, pretpostavljam, točna. Ako nije, ispravci su dobrodošli. :ugeek:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGhIaHVwazlXNjNfSmU4ZGQxakxHVFE&hl=en_US
Ima nas skoro pa posvuda.
Na kraju zamolba svima. Ako negdje vidite ili čujete da netko ima viška tri ulaznice na tribini za Manchester 1, javite hitno. Ticketmaster i Live Nation su Pearl Jam skinuli iz ponude, tako da se čini da su stvarno rasprodali sve ulaznice. Mislim, mi ćemo u Manchesteru svakako biti i 20. i 21., čak i ako do odlaska ne nabavimo ulaznice. Vjerujem da će ih biti na licu mjesta, ali bih nekako više volio da ih imamo v žepu pri odlasku. Priznajem, totalni sam ziheraš.
Fotku Klausena šaljem kad bude u okviru. Can't wait! :P
meni prijateljica studira u manchesteru, pa ju mogu pitati da nakon praznika kad se vrati gore ode vidit u neki "normalan" ducan da li ima kupit karata..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
also this.. zna se tko je predstavnik i tko treba palit lampione..
http://www.jutarnji.hr/multimedia/archi ... 2507S0.jpgOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads