Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
hahahahahaOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
nije dugo trebalo...
bolji server..mos mislit..0 -
He he
Skandinavija u Cart.
Confirm.
I tu puce zica0 -
...your cart is empty..! mamicu ti... idemo ponovoFirst they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0
-
meni se ni stranica ne otvara, a kamoli da mi je prazan cart.. a ništa izgleda da otkazujem spojak večerasOh when I was a kid oh how magic it seemed
Gordan: Imao sam sva tri u cartu i kad sam otišao na plaćanje, ostao sam bez svega :evil: :x Ovo je nevjerojatno0
-
jel dobija ko ovo
We are currently experiencing high demand so have placed you in a queue. Please do not close your browser as this page refreshes automatically. When we open the queue you will be directed to the Ticketing page.
i jel ceka il refresha?0 -
fun fun funOh when I was a kid oh how magic it seemed
jebote, panika totalna...
gotovi su!!!
quote:
We are currently experiencing high demand - please wait.
We are currently experiencing high demand so have placed you in a queue. Please do not close your browser as this page refreshes automatically. When we open the queue you will be directed to the Ticketing page.
ma piz.. im ćorava!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
mučka djubrad!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
XML error: Not well-formed (invalid token) at line 1We are currently experiencing high demand - please wait.
We are currently experiencing high demand so have placed you in a queue. Please do not close your browser as this page refreshes automatically. When we open the queue you will be directed to the Ticketing page.0 -
Gordan: Meni sad više nema nikakve poruke, samo slika. :x :evil: Ovo je lošije nego prodaja na 10c, a mislio sam da je to nemoguće. Tamo sam barem mogao stiskati F5, ovdje ne mogu ni to.0
-
Gordan: Mi imamo karte
Ohrabrenje onima koji su ih stavili u cart. Tu su, doći ćete do njih. Tako sam i ja. Odjednom me bacilo na stranicu za plaćanje i sve je bilo tu. Ajmo, ajde, stisni, stisni...
0 -
eh da je doc do carta.. book tickets je zadnje sto sam vidio.. i crvena slova nakon togaOh when I was a kid oh how magic it seemed
_annie_ wrote:Gordan: Mi imamo karte
Ohrabrenje onima koji su ih stavili u cart. Tu su, doći ćete do njih. Tako sam i ja. Odjednom me bacilo na stranicu za plaćanje i sve je bilo tu. Ajmo, ajde, stisni, stisni...
bravo! F5 ili si cekao da ti se samo osvjezi?Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
vec nekoliko put mi nakon confirm order kaze da nemam nist u korpici a vidim da imam :twisted:0
-
siljo wrote:_annie_ wrote:Gordan: Mi imamo karte
bravo! F5 ili si cekao da ti se samo osvjezi?
Gordan: Prvo sam čekao, onda mi dopizdilo pa sam ga malo zakurblao i jednom je upalilo.0 -
Iva: mi uboli za sva tri koncerta, ali jos uvijek F5-amo jer sad kupujemo za Niku, koji je privremeno morao napustiti bojni polozaj. Savjet je da kliknete na bilo sto sto vam se pojavi - my account, cart, checkout, ali i na link ispod crvenih slova gdje pise da prvo morate sredit situaciju koju imate prije nego sto nastavite (tako nekako nam je pisalo).
Sretno!!!0 -
pajo wrote:Iva: mi uboli za sva tri koncerta, ali jos uvijek F5-amo jer sad kupujemo za Niku, koji je privremeno morao napustiti bojni polozaj. Savjet je da kliknete na bilo sto sto vam se pojavi - my account, cart, checkout, ali i na link ispod crvenih slova gdje pise da prvo morate sredit situaciju koju imate prije nego sto nastavite (tako nekako nam je pisalo).
Sretno!!!
bravo! dobili neki onfirmation mail ili samo vidjeli u My Account?
ja sam valjda 50x kliknuo na Confirm Order.. :PStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
pajo wrote:Iva: mi uboli za sva tri koncerta, ali jos uvijek F5-amo jer sad kupujemo za Niku, koji je privremeno morao napustiti bojni polozaj. Savjet je da kliknete na bilo sto sto vam se pojavi - my account, cart, checkout, ali i na link ispod crvenih slova gdje pise da prvo morate sredit situaciju koju imate prije nego sto nastavite (tako nekako nam je pisalo).
Sretno!!!
bravo! dobili neki onfirmation mail ili samo vidjeli u My Account?
ja sam valjda 50x kliknuo na Confirm Order.. :PStanding on a hill, staring at a mountain...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music