Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
masni wrote:a ekipa sigurno mislila da ce i pearl jam svirat kad vide 5 ljudi, i svi u razlicitim njihovim majicama.. super
priznajte da ste se dogovorilinismo uspjeli potrefit da se nadje 2 iste.
Ljudi nisu bas kuzili, ovo su nove majice. Mene je jedan tip na kraju festa u satoru pitao sto mi je ta majica. Nosila sam crnu WE COME IN PEACE. Ja njemu, PEARL JAM. a on cita gradove iza i gleda, a di je Hrvatska?
A ja: pa bili su lani, ove godine nisu u HR, al po Europi jesu.
A on: a ja mislio da to promoviras Europsku Uniju s tom kartom i gradovima iza
ROFL
Da, vidjene su ostale (starije, i neke novije) PJ majicena drugim, ne poznatim ljudma. Jedna NO CODE bila je super...ja bi takvuuuuu
I Stickmana par sam vidjela. Binaural sa nebulom crna, par maslinasto zelenih fist od lani i jedna crna sa plavim logom od lani. Na svim tima je vise manje vidljivo da su PJ majice, dok su nase bile malo zagonetnije (izuzev, recimo, Ivine, gdje se moglo bas procitat ime banda).
Al zato je Ranko imao najoriginalniju majicu koju nitko nema.
Do the Evolution
Ok, dosta mog bespotrebnog iscprnog izvjestaja o PJ obleki na festivalu, ima jos par novih slika na facebooku sad...evo linka uskoro.
Zao mi je sto ste propustili Kultur Shock, Iva i Ranko..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Evo zadnji album. napokon.
Glumili smo malo turiste
http://www.facebook.com/album.php?aid=5330&l=6b2ab&id=500399631
A slike banda, to je Kultur Shock koji su zakon
Svirali su u satoru, steta sto nisu bili vani jer su napravili
super atmosferu.
Filmice stavljam na net malo kasnije"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Rijeka wrote:..zamišljam trakavicu po novinama..."Začinski gigant krenuo u bitku s grupom Pearl Jam fanova"
...
K'o borba protiv ticketmastera... Ili Metallica vs. Napster...
"Iscijedit ćemo zadnji novčić od njih" poručuje direktor Podravke
IVA: Ajme zakon!A Ranko i ja bas gledali nase vegete prije odlaska na vip in i zekali se se kao kak bi bilo da ih obucemo i da javimo naravno i ostalima koji idu na vip in
Mislim da bi nas onda definitivno zamijetili
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
[quote
Zao mi je sto ste propustili Kultur Shock, Iva i Ranko...[/quote]
Opet Iva: A gle, igi nas je skroz iscrpio pa smo morali doma na odmor. bit ce kultur s. ziher jos negdje pa cemo onda svakako oticstignemo jos bit i njihovi frikovi ak zatreba
Nego, Lestes jel spanciras kaj po varazdinu?? Kako ruka?
E jel jos neko zamijetio u Zagreb Njuzu od proslog tjedna komentar Ed/Bush/Lola/AT&T?
Bas sam se iznenadila da su to uvrstili u vijesti iz svijeta, a mogli su pisat kako je niki i sestra joj parizer il koja vec na hvaru?!
Ako je ovo vec odkomentirano skruseno se ispricavam.Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:Nego, Lestes jel spanciras kaj po varazdinu?? Kako ruka?
paaaa... niti ne baš. htela sam prvi dan na rundeka, al me nekaj zeznulo. bila sam
jedan dan, al skroz na kratko. vrijeme je bezveze. kiša pada tak da ne znam ni
dal bude mi se danas dalo. bil bi red da odem
a ruka je ok. tenksponekad još boli, al to je normalno...
0 -
sad sam i slike pogledala. super ste u onim majcama!
a ovo s podravkom haha0 -
http://www.intothewild.com/itw_main_musicplayer_standalone.swf
evo ovdje se uz Hard sun mogu preslušat kratki djelići još 2 nove pjesme sa ITW...Death or glory!0 -
a evo jedan zanimljiv post s forum.hr-a... A s obzirom da dolazi od čovjeka koji je u Zg doveo PJ, DM, Tool i Muse onda ima još veću težinu...lupa11 wrote:Foo Fighters će (kako sada stoje stvari) svirati u Zg u sklopu slijedeće turneje, u najvjerojatnije u travnju 2008.
Oni žele doć, mi želimo da dođu. Za očekivati je da još nađemo zajednički jezik (čitaj novac )
Meni su oni ok, barem po onom što sam vidio i čuo...
Ipak se krećeDeath or glory!0 -
Rijeka wrote:a evo jedan zanimljiv post s forum.hr-a... A s obzirom da dolazi od čovjeka koji je u Zg doveo PJ, DM, Tool i Muse onda ima još veću težinu...
Meni su oni ok, barem po onom što sam vidio i čuo...
Ipak se kreće
je, vidio sam to... me like...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Rijeka wrote:http://www.intothewild.com/itw_main_musicplayer_standalone.swf
evo ovdje se uz Hard sun mogu preslušat kratki djelići još 2 nove pjesme sa ITW...
Ok Hard Sun je super stvar, ali je totajna kopija neke stvari koja mi se sad mota po glavi ne mogu se sjetiti imena. Sve osim refrena je totalna kopija...je to netko od vas primjetio???????????????????????????????????????????????CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
OK sad sam se sjetio...ukrao je stvar od Bon Jovi-a...ne mogu vjerovati
:) dok je Bon Jovi još bio u fazi kauboja
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:OK sad sam se sjetio...ukrao je stvar od Bon Jovi-a...ne mogu vjerovati dok je Bon Jovi još bio u fazi kauboja
Da nije Blaze of glory(http://youtube.com/watch?v=upenR6n7xWY) Bon Jovi, mamuze i dvije nabijene gitare
...Da, da, volim Guy Ritchie-ve filmove
Pa hard sun i je cover od nekog Gordona Petersona, ne znam ja tko je taj tip nit sam ikad čuo tu pjesmu ali je zato tu google almighty..Death or glory!0 -
Dirty Frankk wrote:Ok Hard Sun je super stvar, ali je totajna kopija neke stvari koja mi se sad mota po glavi ne mogu se sjetiti imena. Sve osim refrena je totalna kopija...je to netko od vas primjetio???????????????????????????????????????????????
bend se zove Indio, album Big Harvest... izasao 1989. ... ne znam da li su i oni to obradili ili je izvorno njihova stvar...
http://www.amazon.com/Big-Harvest-Indio/dp/B000008GTU/ref=pd_bbs_sr_1/102-2130941-7900968?ie=UTF8&s=music&qid=1188578403&sr=1-1Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
evo još malo bon jovi-a
hahahahahahahahaahaha!!!!
http://youtube.com/watch?v=qkGOxMyy55c&mode=related&search=CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Rijeka wrote:Da nije Blaze of glory
(http://youtube.com/watch?v=upenR6n7xWY) Bon Jovi, mamuze i dvije nabijene gitare
...Da, da, volim Guy Ritchie-ve filmove
Pa hard sun i je cover od nekog Gordona Petersona, ne znam ja tko je taj tip nit sam ikad čuo tu pjesmu ali je zato tu google almighty..
Da to je ta stvar definitivno....a za Gordona nisam ni čuo ali tu je neko nekoga zajebao...ali što me briga sve je to rock 'n' rollCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
bok svima!
vratih se i ja s godišnjeg koji se sastojao od 3 posjećene zemlje (doduše, jedna je hrvatska, a druge dvije su u susjedstvu), 3 000 prijeđenih kilometara, malo kupanja po moru, malo po krškim jezerima, malo po planinskim brzacima, pa malo pentranja po alpama, malo mušičarenja, a svugdje puno dobre domaće klope,
sad predstoje nove radne pobjede, ou jea!
sve pročitah što ste pisali, koliko shvaćam, ništa nema novoga, svi čekamo taj DVD i taj edov soundtrack, a vidim da je propao i neku meet-up u rijeci.
uglavnom, tu sam, i možete očekivati koji post i od mene tu i tamo0 -
...prima neku nagradu... “Environmentalist of the Year”
fin momak...
http://www.surfexpo.com/dotnetnuke/Features/EddieVedder/tabid/260/Default.aspxStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
zakon!!!
Kako zna slozit govor, mogo bi za predsjednika...ili stand up komicara0 -
Ajme, Ana Zadro.
Tvoj godisnju zvuci super. Vau!
I ja bi na sve to. ko neka turneja, hehe
Evo i nes vijesti od mene.
Od ponedjeljka radim. Konacno posao. nakon toliko mjeseci (opet) nerada, i trazenja posla u struci, posrecilo mi se...
Nije puno radno vrijeme, vec pola, bar nesto, ajde.
Bit cu u vrticu, u jaslickoj grupi. Imamo 16 djece, najmladje ima 10 mjeseci :eek: a najstarije mislim da ce uskoro 3 godine
Bila sam u petak malo vidjet u nadi da ce doci roditeljii djeca, kad ono njih samo troje doslo :(
U ponedjeljak cu znati vise kad dodjem doma iscrpljena i mirisna nakon mijenjanja mnogobrojnih pelena...dobro, nece bas prvi tjedan tako biti, al kasnije hehe, festa.
I jos vijesti. PJ related.
Sad mi je Mike (bio je na busu tko ga se sjeca, i iz Londona vi ostali mozda) poslao sms i pricali smo kasnije na AIM.-u da je upravo cuo Eda kako pjeva sa Niel Finnom i Crowded House. On je u Seattleu na onom cudu za postere, pa valjda i ovo uspio vidjet. A sutra navodno sviraju KOL. Opet Ed? Ja mislim.
Koji sretnik, Mike. au i ja bi tamo. Sad."I surfaced and all of my being was enlightened"0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music