Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Cestit Bozic I Sretna Nova Godina Svim Drugarima Iz Hrvatske!!!!!Knowledge is a tree, it's growing up just like me. Keep an open mind people...0
-
CrazyMarko94 wrote:Cestit Bozic I Sretna Nova Godina Svim Drugarima Iz Hrvatske!!!!!
I tebi sve najbolje za blagdane! Kad ces nam malo doci u HR?"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Pa kad me pozovete
!!! Dogovaram se sa killroyem za Neila Younga u Becu. Ides li ti mozda?
Knowledge is a tree, it's growing up just like me. Keep an open mind people...0 -
Evo bas sad gledam. Izgleda da su dodali Milano na turneju. A dobro, udaljenost je tu negdje. Za Bec vidim da jos imaju sjedece karte skroz iza. Kolko mi se cini to je prava koncertna dvorana, tako da bi to mogao ustvari biti prilicno mali prostor. Neusporedivo manji nego npr. neka sportska dvorana za 10000 ljudi. Tako da bi i ovi zadnji redovi mogli bit super.
Marko, nadam se da ces uspjet sredit kartu.
I da, naravno, sretan bozic svima, i finog se najeli i dobrog napili!0 -
e sretan bozic i sve najbolje vama i vasima!:D
btw, niko posteri su legendarni:D
poredak: daytona
pula
milano
kad dolazis u ri?...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
Sretan vam svima Božić, i lijepo ga provedite sa svima koji su vam dragi (možda onda malo i na forumu) i malo dodajte usput možda teksta majkovima džinglbelsima:)I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
killroy wrote:Evo bas sad gledam. Izgleda da su dodali Milano na turneju. A dobro, udaljenost je tu negdje. Za Bec vidim da jos imaju sjedece karte skroz iza. Kolko mi se cini to je prava koncertna dvorana, tako da bi to mogao ustvari biti prilicno mali prostor. Neusporedivo manji nego npr. neka sportska dvorana za 10000 ljudi. Tako da bi i ovi zadnji redovi mogli bit super.
Marko, nadam se da ces uspjet sredit kartu.
I da, naravno, sretan bozic svima, i finog se najeli i dobrog napili!
To mi je ful blize...al ovisi kad je...ma Bec i gotovo.
Marko, idem i ja, da da
Evo mene s polnocke, na forum pa u krpe, sutra ujutro se smrzavam u crkvi svirajuc...:D"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
http://www.ticketone.it/newsComplete.jsp?idCat=51&cdNews=178473&idCatPT=529
:eek:
Kazaliste super izgleda, al karte dole su 150 eura, najjeftinije 66, a to
je neka galerija 2, gore skroz...
Mislim da ce nam u Becu bit bolje, a ovo je u nedjelju pa je malo nezgodno...
Evo kazalista:
http://www.teatroarcimboldi.it/gallery.php?galleria=17&pagina=1"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
tan-Sre zic-Bo i veseli praznici svima... skolski praznici mlađima
a glede Milano-Bec... nekako bi uvijek izabrao Bec jer mi je Milano totalno bezveze... Milano biram samo u slucaju PJ-a... zbog publike... dec it...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Sretan Božić i sve najbolje svim dragim ljudima ovog foruma želi Viki...Death or glory!0
-
Čestit Božić želi vam Masni!
I moj brat takođerOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Svima sve najbolje za Bozic i od nas!
Btw imali smo surprise guests za žićbo, naime Niko i family su sinoc nakon svih problema uspjeli sletjeti iza 11 sati u ZG te su danas nastavili svoj put za RI vlakom. Bas smo se fino podruzili, mali Marko vec hoda kao veliki, bilo je i ponocnog grudanja s Janom, u sitne sate se raspravljalo o dobitnoj strategiji za slanje postera itd. Sve u svemu bas cool...0 -
Sretan Božić svima!Heart and soul, one will burn.0
-
sretan Božić svima i sve najbolje0
-
Sretan Božić i svako dobro svima!
Btw... Posteri: Pula - Daytona (fora autići) - Milano
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
Sretan Bozic svima!! Uzivajte!0
-
hepi krismas maj dir frends!!!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
kaj sad, sve su vas uspavali kolaci?
tko radi, ne boji se leda ujutro kad na praznik po praznoj cesti ide na posaoStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Sretan Božić (s malim zakašnjenjem) svima pa čak i njima!
Janko, snih i asfo0 -
Stigli smo živi i zdravi u Rijeku, sa danom zakašnjenja ali nema veze.
Hvala Ivi i Paji na gostoprimstvu...napon i ja da doživim bijeli snježni Božić u Zagrebu
Jučer sam uspio bojkotirat Božične sms...niti jedan nisam poslaoCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music