Pearl Jam in Zagreb!

14394404424444451290

Comments

• killroy
    killroy Posts: 739
    Hej Viktore, steta. Sta se ipak posao isprijecio na kraju?

Za dom sportova, mozda vec negdje oko 5. Mozda cak i ranije. Bit ce kod mene dvije cure iz Makedonije. Emi je bila prosle godine na PJ, neki ste je i upoznali, a njena frendica je hard core fan Tool-a tako da ciljamo na prve redove :)

Jos se cujemo. Lestes, posaljem ti poruku sutra kad se dogovorimo, pa se mozemo nac negdje ili u gradu ili pred dvoranom. Si u zg ili u Varazdinu? Ako nisi u zg, oko kolko dolazis?
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Nije posao iako postoji mogućnost da će se radit, frend ne može zbog ispita u srijedu ujutro. A meni se ne da baš samom ić do gore i nazad tako da ću čekat neku drugu priliku da ih vidim.

Uživajte, bit će dobro, ajm šur abaut det. I pozdravite mi Maynarda vi koji ciljate na prve redove :D
    Death or glory!

• lestes
    lestes Posts: 959
    killroy wrote:
    Hej Viktore, steta. Sta se ipak posao isprijecio na kraju?

Za dom sportova, mozda vec negdje oko 5. Mozda cak i ranije. Bit ce kod mene dvije cure iz Makedonije. Emi je bila prosle godine na PJ, neki ste je i upoznali, a njena frendica je hard core fan Tool-a tako da ciljamo na prve redove :)

Jos se cujemo. Lestes, posaljem ti poruku sutra kad se dogovorimo, pa se mozemo nac negdje ili u gradu ili pred dvoranom. Si u zg ili u Varazdinu? Ako nisi u zg, oko kolko dolazis?

moja sestra isto cilja na prve redove :D imamo i one karte za 20 min raniji ulazak :rolleyes:
    može, pošalješ poruku. dolazim ujutro u zagreb pa sam mislila poslije 4, 5 biti
    pred dvoranom. možemo se samo tam naći :)

rijeka, baš mi je žal kaj to proputaš :(
  • lestes
    lestes Posts: 959
    Rijeka wrote:
    I pozdravite mi Maynarda vi koji ciljate na prve redove :D

jedino ak ima oči na guzici... znate zakaj ;)
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    lestes wrote:
    moja sestra isto cilja na prve redove :D imamo i one karte za 20 min raniji ulazak :rolleyes:
    može, pošalješ poruku. dolazim ujutro u zagreb pa sam mislila poslije 4, 5 biti
    pred dvoranom. možemo se samo tam naći :)

rijeka, baš mi je žal kaj to proputaš :(

ja nisam još kupila kartu, ali sam totalno pozitivna... idem... :) ne znam kad ću doći pred dvoranu, ne znam ni s kim idem i tak...
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    jurasica wrote:
    ja nisam još kupila kartu, ali sam totalno pozitivna... idem... :) ne znam kad ću doći pred dvoranu, ne znam ni s kim idem i tak...

joj, joj...

iva i ja nismo kupili karte... kao, ne idemo... i fakat ne idemo... samo kaj sam sad na poslu zvao kolegu da ga pitam dal ima kaj od toola... meni je sve doma... a treba me malo napalit (ok, hold your horses :D ) pa da odem po karte kasnije :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • siljo wrote:
    good for you... :) 7+1 se obicno kaze 8 ;)

7 PJ postera u dnevni boravak i 1 Ben Harper u sobu za sada :) zato je bilo 7+1.

A kad smo već kod + najbolji nogometni broj na leđima je imao Zamorano u Intera 18, to jest 1+8 mu je pisalo na majici jer nije mogao imati 9...zakon :D

malo off topic
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • To se spremate na TOOL, ja ih nisam nikad slušao, previše sam lijen za istraživanje nove muzike, nemam vremena ni volje :)

Uživajte u svakom slućaju u druženju i u koncertu!!

Hey je ste li vi čuli za hiden track na Lost Dogs, ja danas prvi put.
    Nakon Bee girl, neka stvar za Stanley-a iz AIC???

Idem je poslušati :D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • A čuo sam je samo nisam znao da se zove 04/20/02 i da je za Stanley-a ;D
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    snih wrote:
    Evo da se i mi prijavimo (iako u gužvi smo se zaboravili odjaviti):)

dobrodošli natrag!

samo nastavite s vašim pričama o janku, jako uveseljavaju :)

trebalo mi je malo više da skužim koja mu je to nova najdraža PJ pjesma, na trenutak sam čak pomislila da se radi o nekom opskurnom raritetu iz PJ kataloga koji se zove ' i faced it' :D
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    A kad smo već kod + najbolji nogometni broj na leđima je imao Zamorano u Intera 18, to jest 1+8 mu je pisalo na majici jer nije mogao imati 9...zakon :D

Za*ebo ga Ronaldo :D...

Offtopic je zakon

A i ja sam malo u početku zaštekao i pomislio što je to "aj fejst it" :D...A onda mi se lampica upalila, mala al' ipak lampica :D...
    Death or glory!

• pajo
    pajo Posts: 3,292

malo off topic

Zakon, sjecam se toga kad je presao iz Reala...a sjecate se napada repke Cilea, Zamorano-Salas...
  • pajo
    Talijani ce imati na radiju promociju Into The Wild soundtracka izmedju 10. i 14. ovog mjeseca, a i objavili su par zanimljivih informacija o albumu:

http://www.pearljamonline.it/newsENGversion.htm#pre
  • pajo
    Izgleda da se trio Ed, Flea i Irons pretvara u pravi side project. Ovjde kazu da ce svirat na Bridge School benefitu ove godine:
    http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=256527
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    pajo, hvala na uvijek friškom dotoku informacija!

pogledajte ovu fotku, i recite da se ed nije počeo furati na jeffa.
    i odjećom, i pozom :D

http://www.pearljamonline.it/OnTheRoad/2007/CH/2.jpg

inače, fotkano na koncertu neil finna 1.9. u seattleu gdje se pojavio i ed.
  • elcielo wrote:
    pajo, hvala na uvijek friškom dotoku informacija!

pogledajte ovu fotku, i recite da se ed nije počeo furati na jeffa.
    i odjećom, i pozom :D

http://www.pearljamonline.it/OnTheRoad/2007/CH/2.jpg

inače, fotkano na koncertu neil finna 1.9. u seattleu gdje se pojavio i ed.

Totalno, da si mu bluro lice rekao bi da je Đef :D
  • masni
    masni Posts: 1,657
    lol za sliku :)
    inace, bas slusam gorge.. dosao sam do 3 cd-a tek :D
    hellouu tom, come down tom, predobro
    jos se shopam novim modest mousom i mando diaom (iz 2006, al sam ih tek sad nabavio)

mah :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Pozdraf svima!

Lijepo je vidjeti da ste se svi dobro odmorili i zabavili na godišnjima... Imala sam otprilike ideju što ću napisati, al sad mi je već sve isparilo, nema veze...

U zadnje vrijeme nešto manje slušam Pearl Jam, evo danas sam si pustila Black koji mi nekak paše uz ovo cmoljavo vrijeme... Trenutno su na repertoaru Muse, Snow Patrol i Jeff Buckley...

Uz sve to, pobožno pratim Cobru 11... :D:D:D Ne mogu vjerovat da ranije nisam skužila tu seriju...

P.S. Čestitke Sid na poslu! :)

P.P.S. Offtopic rulz! :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • pajo
    Totalno, da si mu bluro lice rekao bi da je Đef :D

LOL! A čuješ ti Đef, kad će slike novih postera na webu osvanut?
  • http://pledgeyourgrievance.blogspot.com/

Studio No More. Link se pojavio u threadu o istome.

I da, narucila sam opet bundle, Into The Wild soundtrack i majicu.
    Jebemu 10c. trebaju mi pare, al ocu i ovo :D Valjda ce doci na vrijeme, ili nadam se, ne jako kasno. a opet mi se isplati vise nego dat nekih 15 eura najmanje za cd tu.

I jos jedan linkic, za one koji ne citaju ostatak pita ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Qn-9Rn_6iqQ
    "I surfaced and all of my being was enlightened"