*__Pearl Jam >>> Hungary__*

15960626465105

Comments

• lilinger
    lilinger London, UK Posts: 475
    Ricsard wrote:
    ááá...csődbe visz ez a póló ügylet:mad:...mégis, a zöld korcsból kérek egy L-est!!! :p

ez igy mar 8500 Ft

és Laci + Verka pólóját is kifizetném! vagyis összesen 12.900 Ft!!!

Hűűűűűűűűha...sok lesz! :D
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • lilinger wrote:
    Hűűűűűűűűha...sok lesz! :D

viszont amennyiben te prezentálod a teljes összeget egyben, akkor neked hűűűha :D
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • Ricsard
    Ricsard Posts: 1,943
    Igen, önmagában az én adagom elég húzós kiadás!!! Célszerubbnek tunik fizetés nélkül elhozni az en 4 polomat + Laciét és Verkáét, és majd utólag Móninak kifizetném jovo heten valamelyik PJ koncert elott:p
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
    Eddie: Dublin & London
  • lilinger
    Ricsard wrote:
    Igen, önmagában az én adagom elég húzós kiadás!!! Célszerubbnek tunik fizetés nélkül elhozni az en 4 polomat + Laciét és Verkáét, és majd utólag Móninak kifizetném jovo heten valamelyik PJ koncert elott:p

Kérkedj csak, kérkedj!!! Jövőhétenmiiiiiiii? :p

Nem jelent gondot kifizetni, csak viccelődtem. Nem ajánlkoztam volna egyébként...és különben is mintegy 2-3 órát leszek ennyivel kevesebb, rite? Akkor meg mit lázadok! :D
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • Ricsard
    ja-ja, nagyon kemény...jövő hééééééét!!!

a pólók ügyében pedig hajlandó vagyok pénteken is fizetni, nekem tényleg mindegy! Lehet, Laciék is jönnek Quimbyre pénteken, Monyó szerintem Geriékét is küldd el Lindával nyugodtan :p
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
  • lilinger
    Ricsard wrote:
    ja-ja, nagyon kemény...jövő hééééééét!!!

a pólók ügyében pedig hajlandó vagyok pénteken is fizetni, nekem tényleg mindegy! Lehet, Laciék is jönnek Quimbyre pénteken, Monyó szerintem Geriékét is küldd el Lindával nyugodtan :p

Kisbusszal menjek? :D
  • shinning
    shinning Posts: 256
    jajajajaj...kezdek megőrülni ezektől a pólóktól.....no van több hírem és nagyon gyors válaszokat kérek!!!!

1. a pólók csak vasárnap lesznek készen!!!!!!! így vasárnap tudok elmenni értük és ekkor átadni Lilingernek, már ha neki is jó a vasárnap.

2. történt egy kis bibi, amit sajnos csak most vettem észre, (ez az én hibám, hogy csak most!!!!!, sorryyyyyy) tehát a sötétkék pólóra a minta inverzét tették fel. Lilinger nemsokára reményeim szerint felteszi a neki küldött képet, hogy hogy is néz ki. szerintem így is jó, de azért szeretném megkérdezni, hogy megfelel-e nektek így is. Ha nem akkor lehet hogy többen összeomolnak, mert ugye akkor új szitát kell csinálni..stb.stb...persze igen, tudom ez minket nem érint, mert ők rontották el csak mivel ismerősök/komák, kicsit sajnálnám őket.
    Tehát akkor döntsetek!!!! :-)

most már tudok mondani web címet is, ahol lehet nézelődni pólók ügyében: http://www.polonium.hu

rendeléseket így még holnap 4 óráig lehet leadni!!!!!!!!!
    1996: Budapest
    2005: Gorge, Vancouver
    2006: Arnhem, Prága, Bécs
    2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
    2009: Rotterdam, Berlin
    2010: Dublin, Belfast, Berlin
  • lilinger
    shinning wrote:
    Lilinger nemsokára reményeim szerint felteszi a neki küldött képet, hogy hogy is néz ki.

Feltette: http://www.bigis.hu/stkvilminta.bmp
  • shinning
    oké akkor a sötétzöld unisexből elkelt:
    - Ricsárd L-es méret
    - Lilinger XL- es méret
    de azért megmutatom előbb majd nektek ezt a típust.

- akkor maradt egy fekete unisex M-es szines mintával
    - és on the roados L-es méretben, persze ha valakinek nagyon kell egy XL -es méret akkor az is van
  • shinning
    lilinger wrote:

óóó nagyon köszi Lilinger!!!!! és akkor tőled is jön a válasz, hogy a társaidnak így is jó-e a póló, ugye? :-)
  • lilinger
    shinning wrote:
    óóó nagyon köszi Lilinger!!!!! és akkor tőled is jön a válasz, hogy a társaidnak így is jó-e a póló, ugye? :-)

Ugye...;)
  • lilinger
    shinning wrote:
    oké akkor a sötétzöld unisexből elkelt:
    - Ricsárd L-es méret
    - Lilinger XL- es méret
    de azért megmutatom előbb majd nektek ezt a típust.

- akkor maradt egy fekete unisex M-es szines mintával
    - és on the roados L-es méretben, persze ha valakinek nagyon kell egy XL -es méret akkor az is van

Banyek...érzem, h kezd elkapni a gépszíj, és minnyá rendelek még ontheroad-ost is, mert húdejó... :/
  • shinning
    lilinger wrote:
    Banyek...érzem, h kezd elkapni a gépszíj, és minnyá rendelek még ontheroad-ost is, mert húdejó... :/

:-)))) igen közben megkaptam a leveled....
    de még azokon felül rendelnél, amit a pmbe írtál vagyis 2 db sötétkék XL és 1 db női on the road?
  • shinning
    jó ez hülye kérdés volt, csak valamiért kérdőjelet képzeltem a kijelentő mondatodhoz :-) teljesen szét vagyok esve már!!!!!!!!!!!!!!!
  • shinning
    Ricsárd és Seri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gyors választ szeretnék, hogy jó-e így is a sötétkék póló világos mintával.
    Lilinger feltette a képet, az előző oldalon találhatjátok meg a hivatkozást.
    Ha nem jeleztek, akkor úgy kell döntenem hogy így is jó....

köszi köszi
  • Ricsard
    Nekem így is megfelel!!!
  • shinning
    Ricsard wrote:
    Nekem így is megfelel!!!
    oké köszi :-)
  • Seri
    Seri Posts: 143
    shinning wrote:
    Ricsárd és Seri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gyors választ szeretnék, hogy jó-e így is ...

Jöhet!!!!
    2000: Katowice 2.; Saratoga Springs
    2006: Prague; Vienna
    2007: Katowice
    2009: Berlin
  • Ricsard
    Seri wrote:
    Jöhet!!!!

zsííír!
    :)

más!

ha netalán valamelyikőtök unatkozna, welcome to the szájberháború, amelynek egyértelmű :confused: vezető nagyhatalma Magyarország!!!!!!!!:cool:... http://www.clickclickclick.com/default.asp
  • sailorgirlie
    sailorgirlie Posts: 197
    shinning wrote:
    persze...kicimkézem a szekrényemet, hogy még véletlenül se felejtsem el!!! :-)

Koszi, koszi ;)

Ezer hala
    Euro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06

Astoria 20/04/06
    Reading - 27/08/06
    Vienna - 25/09/06 - the BEST day of my life