*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Comments
-
Ricsard wrote:ááá...csődbe visz ez a póló ügylet:mad:...mégis, a zöld korcsból kérek egy L-est!!!

ez igy mar 8500 Ft
és Laci + Verka pólóját is kifizetném! vagyis összesen 12.900 Ft!!!
Hűűűűűűűűha...sok lesz!
I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:Hűűűűűűűűha...sok lesz!

viszont amennyiben te prezentálod a teljes összeget egyben, akkor neked hűűűha
stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
Igen, önmagában az én adagom elég húzós kiadás!!! Célszerubbnek tunik fizetés nélkül elhozni az en 4 polomat + Laciét és Verkáét, és majd utólag Móninak kifizetném jovo heten valamelyik PJ koncert elott:pBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0 -
Ricsard wrote:Igen, önmagában az én adagom elég húzós kiadás!!! Célszerubbnek tunik fizetés nélkül elhozni az en 4 polomat + Laciét és Verkáét, és majd utólag Móninak kifizetném jovo heten valamelyik PJ koncert elott:p
Kérkedj csak, kérkedj!!! Jövőhétenmiiiiiiii?
Nem jelent gondot kifizetni, csak viccelődtem. Nem ajánlkoztam volna egyébként...és különben is mintegy 2-3 órát leszek ennyivel kevesebb, rite? Akkor meg mit lázadok!
I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
ja-ja, nagyon kemény...jövő hééééééét!!!
a pólók ügyében pedig hajlandó vagyok pénteken is fizetni, nekem tényleg mindegy! Lehet, Laciék is jönnek Quimbyre pénteken, Monyó szerintem Geriékét is küldd el Lindával nyugodtan
Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:ja-ja, nagyon kemény...jövő hééééééét!!!
a pólók ügyében pedig hajlandó vagyok pénteken is fizetni, nekem tényleg mindegy! Lehet, Laciék is jönnek Quimbyre pénteken, Monyó szerintem Geriékét is küldd el Lindával nyugodtan
Kisbusszal menjek?
jajajajaj...kezdek megőrülni ezektől a pólóktól.....no van több hírem és nagyon gyors válaszokat kérek!!!!
1. a pólók csak vasárnap lesznek készen!!!!!!! így vasárnap tudok elmenni értük és ekkor átadni Lilingernek, már ha neki is jó a vasárnap.
2. történt egy kis bibi, amit sajnos csak most vettem észre, (ez az én hibám, hogy csak most!!!!!, sorryyyyyy) tehát a sötétkék pólóra a minta inverzét tették fel. Lilinger nemsokára reményeim szerint felteszi a neki küldött képet, hogy hogy is néz ki. szerintem így is jó, de azért szeretném megkérdezni, hogy megfelel-e nektek így is. Ha nem akkor lehet hogy többen összeomolnak, mert ugye akkor új szitát kell csinálni..stb.stb...persze igen, tudom ez minket nem érint, mert ők rontották el csak mivel ismerősök/komák, kicsit sajnálnám őket.
Tehát akkor döntsetek!!!! :-)
most már tudok mondani web címet is, ahol lehet nézelődni pólók ügyében: http://www.polonium.hu
rendeléseket így még holnap 4 óráig lehet leadni!!!!!!!!!1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
shinning wrote:Lilinger nemsokára reményeim szerint felteszi a neki küldött képet, hogy hogy is néz ki.
Feltette: http://www.bigis.hu/stkvilminta.bmpI am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
oké akkor a sötétzöld unisexből elkelt:
- Ricsárd L-es méret
- Lilinger XL- es méret
de azért megmutatom előbb majd nektek ezt a típust.
- akkor maradt egy fekete unisex M-es szines mintával
- és on the roados L-es méretben, persze ha valakinek nagyon kell egy XL -es méret akkor az is van1996: Budapest
lilinger wrote:Feltette: http://www.bigis.hu/stkvilminta.bmp
óóó nagyon köszi Lilinger!!!!! és akkor tőled is jön a válasz, hogy a társaidnak így is jó-e a póló, ugye? :-)1996: Budapest
shinning wrote:óóó nagyon köszi Lilinger!!!!! és akkor tőled is jön a válasz, hogy a társaidnak így is jó-e a póló, ugye? :-)
Ugye...;)I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
shinning wrote:oké akkor a sötétzöld unisexből elkelt:
- Ricsárd L-es méret
- Lilinger XL- es méret
de azért megmutatom előbb majd nektek ezt a típust.
- akkor maradt egy fekete unisex M-es szines mintával
- és on the roados L-es méretben, persze ha valakinek nagyon kell egy XL -es méret akkor az is van
Banyek...érzem, h kezd elkapni a gépszíj, és minnyá rendelek még ontheroad-ost is, mert húdejó...
lilinger wrote:Banyek...érzem, h kezd elkapni a gépszíj, és minnyá rendelek még ontheroad-ost is, mert húdejó...

:-)))) igen közben megkaptam a leveled....
de még azokon felül rendelnél, amit a pmbe írtál vagyis 2 db sötétkék XL és 1 db női on the road?1996: Budapest
jó ez hülye kérdés volt, csak valamiért kérdőjelet képzeltem a kijelentő mondatodhoz :-) teljesen szét vagyok esve már!!!!!!!!!!!!!!!1996: Budapest
Ricsárd és Seri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gyors választ szeretnék, hogy jó-e így is a sötétkék póló világos mintával.
Lilinger feltette a képet, az előző oldalon találhatjátok meg a hivatkozást.
Ha nem jeleztek, akkor úgy kell döntenem hogy így is jó....
köszi köszi1996: Budapest
Nekem így is megfelel!!!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Seri wrote:Jöhet!!!!
zsííír!
más!
ha netalán valamelyikőtök unatkozna, welcome to the szájberháború, amelynek egyértelmű
vezető nagyhatalma Magyarország!!!!!!!!:cool:... http://www.clickclickclick.com/default.asp Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
shinning wrote:persze...kicimkézem a szekrényemet, hogy még véletlenül se felejtsem el!!! :-)
Koszi, koszi
Ezer halaEuro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06
Astoria 20/04/06
Reading - 27/08/06
Vienna - 25/09/06 - the BEST day of my life0
Categories
- All Categories
- 149K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 278 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs