*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Comments
-
GyöngyLekvár wrote:hadd jegyezzem itt meg: ha reggel megyünk, az azt jelenti, hogy délután érünk --> ebben én biztos nem vagyok benne, mert akkor a 149. sorból próbálhatom nézni a koncertet, ami nálam nem játszik!!!
Teljesen igazad van...én ezt is mindig elfelejtem...de szóljatok rám bátran!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:Teljesen igazad van...én ezt is mindig elfelejtem...de szóljatok rám bátran!
nem, én megértem ha ez csak nekem szempont!stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
GyöngyLekvá wrote: »hadd jegyezzem itt meg: ha reggel megyünk, az azt jelenti, hogy délután érünk
Yes ... A reggel természetesen kora hajnali órákat jelentene ...1996: Budapest
2000: Katowice 2.; Saratoga Springs
2006: Prague; Vienna
2007: Katowice
2009: Berlin0 -
Seri wrote:
Vessük össze azzal az ajánlattal, amit lilinger tett közé még a 37-es lapon ... 16+1 fős kisbuszra, sofőrrel együtt, reggel megyünk, koncert után jövünk ... Kb. 160.000 ft ... Ha levetítjük ezt a 18.300 forintos fejenkénti összegre, akkor az fog kijönni, hogy ha már 9 embert össze tudunk trombitálni, akkor már olcsóbban fog kijönni egy 16 személyes busz kölcsönzése sofőrrel együtt, mint a fenti lakóbuszos megoldás ... Hmmm ...
igen ez szuper, csak az eletbe nem szedsz ossze 16 embert...0 -
GyöngyLekvár wrote:hadd jegyezzem itt meg: ha reggel megyünk, az azt jelenti, hogy délután érünk --> ebben én biztos nem vagyok benne, mert akkor a 149. sorból próbálhatom nézni a koncertet, ami nálam nem játszik!!!
nektek nincs könyökötök amivel felrelokdositek akik elottetek allnak?:))0 -
kezike wrote:nektek nincs könyökötök amivel felrelokdositek akik elottetek allnak?:))
én nem lökdösöm félre akik előttem állnakstood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
GyöngyLekvár wrote:én nem lökdösöm félre akik előttem állnak
Mekkora sznob! Csak az első sor játszik, mi?:D:D
I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:Mekkora sznob! Csak az első sor játszik, mi?
:D:D
nem sznob, csak picilány bármilyen más esély nélkül...
amúgy arra akartam utalni, hogy nem viselkedem aggresszív vagy csúnya módonstood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
Hát, már megint 2. oldalon volt a topic... kicsit lehalt a banda?:)0
-
Orsi wrote:Hát, már megint 2. oldalon volt a topic... kicsit lehalt a banda?:)
Hát akkor hajrá, hajrá!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
réka wrote:szóval ti bejárjátok Európát:) nem rossz...
ma viszont azt hallottam, h a velencei koncertet visszamondták.
novarock az milyen, voltál már?
Hol hallottad Réka, hogy visszamondták a Heineken Festivalt???????
Nova Rock: 2005-ben voltam és az akkoi tapasztalataim szerint
iszonyat drága minden,
nem csekély az igénytelenség,
a fesztivál CSAK a koncertek miatt érdekes!!! Az uccsó koncert után gyakorlatilag meghal az egész...!!!!!!!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0 -
És arról tudtok valamit, hogy mit takarhat a VIP jegy? Azt láttam, hogy tartalmazza a VIP parkolót, meg bejutást a VIP sátorba és a VIP állóhelyre, de hogy mi az a VIP sátor és VIP állóhely? :-)1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
Negatív, nem tudok erről semmit...gondolod, hogy vmi backstage jóság;):o???Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
shinning wrote:És arról tudtok valamit, hogy mit takarhat a VIP jegy? Azt láttam, hogy tartalmazza a VIP parkolót, meg bejutást a VIP sátorba és a VIP állóhelyre, de hogy mi az a VIP sátor és VIP állóhely? :-)
ohh én majdnem biztos vagyok benne, h a vip részleg azon bizonyos helyek összessége, ahol egy kerítéssel és ponyvábal közelebb vagy a "sztárokhoz", ezért legalább kétszer annyira idegesít hogy nem tudsz bejutni az igazi "sztár" részbe ahol valóban a fontos emberek mulatják az időt... tavaly szigeten ismerőseim beszívták ezzel ... persze az tavaly és sziget, szóval nem feltétlenül jelenti ugyanazt, de én erősen kétlem hogy árulnának olyan jegyet ahol a földi halandók vegyülhetnek a művészekkelstood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
GyöngyLekvár wrote:ohh én majdnem biztos vagyok benne, h a vip részleg azon bizonyos helyek összessége, ahol egy kerítéssel és ponyvábal közelebb vagy a "sztárokhoz", ezért legalább kétszer annyira idegesít hogy nem tudsz bejutni az igazi "sztár" részbe ahol valóban a fontos emberek mulatják az időt... tavaly szigeten ismerőseim beszívták ezzel ... persze az tavaly és sziget, szóval nem feltétlenül jelenti ugyanazt, de én erősen kétlem hogy árulnának olyan jegyet ahol a földi halandók vegyülhetnek a művészekkel
Ja-ja, a Szigeten elég gagyi a VIP szekció, max annyiból jó, hogy ott nincs tömeg...viszont a híres emberek felhozatala elég sovány...nem sikerült Robert Smith bácsival sem találkoznunk, pedig ismerősünk által le volt zsírozva a bejutás...majd legközelebb:)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:Negatív, nem tudok erről semmit...gondolod, hogy vmi backstage jóság;):o???
nem lenne rossz, bizony...
arra én is gondoltam, hogy nem telejsen all access...csak ez a VIP állóhelyen akadt meg a szemem...ez egy külön hely a színpad előtt, mint mondjuk Prágában a színpad közeli jegy volt? vagy a színpad mellett??? tehát csak úgy álmodoztam, elmerengtem.... :-)1996: Budapest
Madriddal kapcsolatban van valami hír?? Pont ma, 3 hónap múlvaaaaa!!!!!!!!!! :-))))))))))1996: Budapest
shinning wrote:Madriddal kapcsolatban van valami hír?? Pont ma, 3 hónap múlvaaaaa!!!!!!!!!! :-))))))))))
zsííííííííííííír, Ször Ósztin nyelvén szólva pedig Yeah, baby, yeeeeeah!!!!:D:D:DBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
shinning wrote:Madriddal kapcsolatban van valami hír?? Pont ma, 3 hónap múlvaaaaa!!!!!!!!!! :-))))))))))
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
az a hír, hogy megyünk, ott leszünk és jó lesz!!stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music