*__Pearl Jam >>> Hungary__*

12021232526105

Comments

• a vodka jól hangzik, az autós kártyák még jobban, de hozhatom a my little pony gyűjteményemet...? majd csak elütjük az időt... ;)

p.s.: addigra Tuti visszatérek philip morris barátomhoz, szóval (lánc)dohányzó vagon... :D
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • London, UK Posts: 475
    a vodka jól hangzik, az autós kártyák még jobban, de hozhatom a my little pony gyűjteményemet...? majd csak elütjük az időt... ;)

p.s.: addigra Tuti visszatérek philip morris barátomhoz, szóval (lánc)dohányzó vagon... :D

Nagyikám! Megmondtam már, hogy vonaton nem játszunk az MLP-vel, mert szétszóródik!!! Barbie-ház meg túl nagy. Marad a karkötő fonás.

Esetleg összeállíthatnánk a "Ki tud többet NoName bandákról?" sorozat 1. kérdőívét...mostanában hallottam róluk, valami Pearl Jam. Lesz idő felkészülni is addig! :D:D:D
    Aztán fakultatíve meghallgatjuk, hogy szólnak élőben, deal?
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
    áááááááááááááááááááááh
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
    Sőt! Most jut eszembe, hímezhetnénk "You forgot Hungary" pólókat...
    ..az enyémet biztos meg is látják majd! :D:D:D
    Hát, hogy mennyit kell egy-egy embert fűzögetni, hogy aláírja a petíciót....
    Kb. fél óra/ fő a chaten... Ez hihetetlen! Miért olyan nehéz nekik másokon segíteni? Ha egyszer hátrányuk nem származik belőle, és csak egy nyavalyásos aláírás kellene... Hjaj... Most viszont matekozhatok, így nincs időm chaten reklámolni... A sunyiba is már!!!!!! :S
    Juhééé, kinyomoztam, hogy lesz INCUBUS is a Nova Rockon:):):)!!!!
    Azt még nem tudni, hogy a PJ-mel egy napra kerülnek-e, mindenesetre elég stilszerű lenne!!!

Természetesen köszönet Orsinak az erőfeszítéseiért!!!
    Ami a petíciót illeti, néha azt gondolom, hogy most már túl késő lenne intézkedni, máskor meg azt, hogy azonnal lépni kellene, talán még nem csúsztunk le az utolsó lehetőségről!!!
    Mégis, ha az eszemre hallgatok, akkor arra jutok, hogy sajnos a katowicei stadion gigászi méretei és a Nova Rock közelsége eldöntötte a magyarországi koncert idei sorsát:(:(:(:(

Mégis...

Szerintetek hová küldjük el a linket angol nyelvű kísérőlevél társaságában???

Zsuzska!
    Az ötleted, hogy te kezded a 10c sorban állók katowicei listáját, nagyon megtetszett, és így kipihenten azt kell mondjam, hogy egyre szimpatikusabb az elképzelés! Ugye lehetek #3???:D:D:D
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
    Eddie: Dublin & London
    Hát, a bandához a Ten Club címénél közelebb álló címet nem tudok:D De azért gyűlnek az aláírások, gondoljatok bele, mindenki csak a családját megkéri, hogy légyszi, nagyi, kuzin,stb. add a neved ehhez, akkor már gyűlnek az emberek:D
    400nál járunk!!!:D:D:D
    Hm.
    Szerintetek hozzáadnak még néhány dátumot a meglévőkhöz??? Valamiért úgy rémlik, legutóbb említést tettek arról, hogy az első nem a végleges turnéterv... vagy már csak a remény váltotta ki belőlem ezt a hallucinációt?
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
    Én is azt hittem, hogy még módosíthatnak... REMÉLEM!:D:D
    Annyira szeretném, de annyira!
    És úgy kiábrándultam, de annyira... Én hittem az emberi jóhiszeműségben, a segítőkészségben... És alig vannak olyan emberek, akik hajlandóak egy kérőnek segítséget adni...
    Hjaj, ezért kell a Pearl Jam ebbe a világba, hogy maradjon remény:)
    Ne csüggedj, mi megpróbáltuk, nyugodtak lehetünk, hogy mi legalább tettünk lépéseket aszent ügy érdekében...Sajnos nem tehetünk mást, mint a többi időpontra összpontosítani, ami egyébként nem kevés. Én igazából csak azért vagyok szomorú, mert a ROHADT munkám miatt nem tudok még többre menni, a lóvé összegyűjtésre még mindig lenne idő, vagyis az akár még kivitelezhető is lenne! Ami még nem tetszik, az a logisztika: a legtöbb időpont és helyszín nem teszi lehetővé, hogy egymást követő koncertekre elnézzünk, mint pl. tavaly...:( Reménytelen Münchenből Katowicebe eljutni 1 nap alatt, vagy rettenetesen fárasztó ÉS drága. Katowiceből Olaszországba utazni szintén óriási kihívás, nem tudom, mások hogyan tudják majd megoldani...Arról nem is beszélve, hogy a lengyeleket és a dánokat (akiknek persze nagyon örülök) leszámítva egyetlen mellőzött ország sem járt jól, ismét kimaradtak a magyarok, svédek, norvégok, finnek, oroszok, szlovének:(:(:(:( ennyire nem érünk semmit vagy a mieink a kisujjukat sem mozdították az ügy érdekében, főként a 2000. évi blamázs után??? Annyira szar, hogy nem tudjuk, mi zajlik a háttérben...
    Hát, a suliból még el tok lógni, majd csak jövőre érettségizek:) Ebben mázlim van még... De a szüleim nem nagyon akarnak beleegyezni, hogy Katowice-be mehessek... Max.,ha autóval valamelyik barátomék kivinnének...Pfh...De jegyünk honnan lesz, ha nem vagyunk TC-tagok? Hjaj... A Nova Rockon meg nem látnék semmit, eltaposnának, stb, és elég húzós a 100eurós ár, ha én csak a PJ-ért mennék...
    Nem könnyű, nem könnyű...
  • lilinger wrote:
    Sőt! Most jut eszembe, hímezhetnénk "You forgot Hungary" pólókat...
    ..az enyémet biztos meg is látják majd! :D:D:D

nyugi, nálam lesz a nagy narancssárga szörny:

http://i13.photobucket.com/albums/a265/Ricsard/PEARLJAM-VIENNA2006_09_25-87004.jpg

;):D
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • Ricsard wrote:
    Zsuzska!
    Az ötleted, hogy te kezded a 10c sorban állók katowicei listáját, nagyon megtetszett, és így kipihenten azt kell mondjam, hogy egyre szimpatikusabb az elképzelés! Ugye lehetek #3???:D:D:D

hátttt, ehhez előbb Lilingert kell meggyőzni vonat-ügyben, majd engem megvesztegetni... :D;)
  • mivel en itt vagyok londonban, nekem a wembley magatol ertetodik, de jon meg valaki valahova? bar ezt penzugyileg biztos kicsit huzosabb otthonrol kivitelezni

euro tour valaki?
    Euro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06

Astoria 20/04/06
    Reading - 27/08/06
    Vienna - 25/09/06 - the BEST day of my life
    mivel en itt vagyok londonban, nekem a wembley magatol ertetodik, de jon meg valaki valahova? bar ezt penzugyileg biztos kicsit huzosabb otthonrol kivitelezni

euro tour valaki?

húúú ezekre a helyekre mind mész??? én erősen gondolkozom, mert a kettő (Katowice és Nova Rock) nem elég. Tehát hogy mész a színhelyekre és kivel?
    1996: Budapest
    2005: Gorge, Vancouver
    2006: Arnhem, Prága, Bécs
    2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
    2009: Rotterdam, Berlin
    2010: Dublin, Belfast, Berlin
    Néztem vonatjegyet Katowicébe: 18.105 Ft. Most kértem ajánlatot, hogy egyáltalán mikor megy , mikor jön.
    Repülőjegy Krakkóba a legolcsóbb 16,900, de akkor min. 3 napot kinn kell lenni, ha 2 napot, ami a mi esetünkben jó lenne akkor 19,900 Ft. De ekkor még el kell jutni ugye a koncertre....
    Még van egy forrásom akit meg tudok kérdezni busz ügyben...
    shinning wrote:
    Néztem vonatjegyet Katowicébe: 18.105 Ft. Most kértem ajánlatot, hogy egyáltalán mikor megy , mikor jön.
    Repülőjegy Krakkóba a legolcsóbb 16,900, de akkor min. 3 napot kinn kell lenni, ha 2 napot, ami a mi esetünkben jó lenne akkor 19,900 Ft. De ekkor még el kell jutni ugye a koncertre....

A szombat este jelentős részét Zsuzska és egy átláthatatlan nki menetrend társaságában tölöttem...s mindketten arra a következtetésre jutottunk, hogy jobb lesz, ha ma szépen becsattogok munka után a MÁV irodába az Andrássy-n, és jól kikérdezem a Mindenttudó Bácsit...szóval este majd pontos infókkal jelentkezem.

Engem meg simán meg lehet győzni...érvekkel meg sörrel! ;)
    Szal én már 12én du 5kor kész vagyok vonatra szállni. Egy a lényeg, átszállásokba nem lenne jó kavarodni, mert csak szívás van vele...tapasztalat, igen rossz tapasztalat mondatja ezt velem (3 óra éjszaka, pénz nélkül a kietlen duisburgi pályaudvaron, de túléltem, itt vagyok :D)

All in all. Már csak 4ésfél hónap. Ááááááááááááááááááh! :)
    shinning wrote:

Valahogy akkor már szimpatikusabb a vonat, főként, hogy lenne kikkel utaznunk:D Már csak Laciék kérdésesek! A kérdés az, hogy egyből hazajövünk a koncertet követően vagy megszállunk kinn egy éjszakára????? Szerintem a második opció nélkül meg fogunk murdelni: 8 óra körül elindulnánk, határőrök kétszer, átszállás, hajnali 5 órára megérkeznénk, bolyongás a városban, ideges várakozás, tülekedés, rézkufirc a stadionban, KONCERT, aztán ki tudja mikor indul az első vonat...én azt hiszem csak úgy vágnék bele, ha a koncert után szundiznék egy priccsen. Ó, és fontos infó, megbüntetik a rendőrök a vonaton és utcán tintázó egyedeket!!!
    A repülő szerintem macera (reptér-vasútállomás-stadion-szállás??? útvonal) és vissza elég komplikáltnak tűnik... Én még mindig a kocsis megoldást tartom a legésszerűbbnek. Ha mindenki azzal jöne, akkor haladhatnánk konvojban!!! Vagy lehet, hogy tényleg ésszerű lenne bérelni egy minibuszt: Monyó, Ricsárd, Laci, Verka, Zsuzska, Lilinger, Seri...ez eddig 7, ennyiért már lehet hogy érdemes lenne. Valaki utána tudna kérdezni ennek, hogy mennyiért kóstálna sofőrrel, mindenestül...Mert ennél jobb megoldást jelenleg nem látok!!!!!!!!!!!! Parti hangulat lenne a fedélzeten, 10c sor hangulat...áááá...szerintem qrrrva jó lenne! Vagy ha nagyobb az igény, akkor egy egész buszt:):):)

VÉLEMÉNY???
    Vélemény???
    Ricsard wrote:
    Valahogy akkor már szimpatikusabb a vonat, főként, hogy lenne kikkel utaznunk:D Már csak Laciék kérdésesek! A kérdés az, hogy egyből hazajövünk a koncertet követően vagy megszállunk kinn egy éjszakára????? Szerintem a második opció nélkül meg fogunk murdelni: 8 óra körül elindulnánk, határőrök kétszer, átszállás, hajnali 5 órára megérkeznénk, bolyongás a városban, ideges várakozás, tülekedés, rézkufirc a stadionban, KONCERT, aztán ki tudja mikor indul az első vonat...én azt hiszem csak úgy vágnék bele, ha a koncert után szundiznék egy priccsen. Ó, és fontos infó, megbüntetik a rendőrök a vonaton és utcán tintázó egyedeket!!!
    A repülő szerintem macera (reptér-vasútállomás-stadion-szállás??? útvonal) és vissza elég komplikáltnak tűnik... Én még mindig a kocsis megoldást tartom a legésszerűbbnek. Ha mindenki azzal jöne, akkor haladhatnánk konvojban!!! Vagy lehet, hogy tényleg ésszerű lenne bérelni egy minibuszt: Monyó, Ricsárd, Laci, Verka, Zsuzska, Lilinger, Seri...ez eddig 7, ennyiért már lehet hogy érdemes lenne. Valaki utána tudna kérdezni ennek, hogy mennyiért kóstálna sofőrrel, mindenestül...Mert ennél jobb megoldást jelenleg nem látok!!!!!!!!!!!! Parti hangulat lenne a fedélzeten, 10c sor hangulat...áááá...szerintem qrrrva jó lenne! Vagy ha nagyobb az igény, akkor egy egész buszt:):):)

VÉLEMÉNY???
    Vélemény???

igen megfordult az én fejemben ez a lehetőség is. Írtam is annak az utazási irodának, akit említettem. Velük mentünk Prágába. Sajna a városaik között nem szerepel Katowice, de érdeklődtem, hogy tudnának-e más megoldást ajánlani....ha nem jön ma válasz, felhívom őket. Addig nézek a neten busz-sofőrös megoldásokat. Ebben az esetben nem is kellene kinn aludnunk, hiszen a buszban úgyis tudunk.
    De akár a Nova Rock felé menet beugorhatnánk az olaszokhoz is egy koncertre. Az hol is lesz pontosan?...a tba nekem nem mond semmit :-(

Welcome!

It looks like you're new here. Sign in or register to get started.