Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Hej Viktore, steta. Sta se ipak posao isprijecio na kraju?
Za dom sportova, mozda vec negdje oko 5. Mozda cak i ranije. Bit ce kod mene dvije cure iz Makedonije. Emi je bila prosle godine na PJ, neki ste je i upoznali, a njena frendica je hard core fan Tool-a tako da ciljamo na prve redove
Jos se cujemo. Lestes, posaljem ti poruku sutra kad se dogovorimo, pa se mozemo nac negdje ili u gradu ili pred dvoranom. Si u zg ili u Varazdinu? Ako nisi u zg, oko kolko dolazis?0 -
Nije posao iako postoji mogućnost da će se radit, frend ne može zbog ispita u srijedu ujutro. A meni se ne da baš samom ić do gore i nazad tako da ću čekat neku drugu priliku da ih vidim.
Uživajte, bit će dobro, ajm šur abaut det. I pozdravite mi Maynarda vi koji ciljate na prve redoveDeath or glory!0 -
killroy wrote:Hej Viktore, steta. Sta se ipak posao isprijecio na kraju?
Za dom sportova, mozda vec negdje oko 5. Mozda cak i ranije. Bit ce kod mene dvije cure iz Makedonije. Emi je bila prosle godine na PJ, neki ste je i upoznali, a njena frendica je hard core fan Tool-a tako da ciljamo na prve redove
Jos se cujemo. Lestes, posaljem ti poruku sutra kad se dogovorimo, pa se mozemo nac negdje ili u gradu ili pred dvoranom. Si u zg ili u Varazdinu? Ako nisi u zg, oko kolko dolazis?
moja sestra isto cilja na prve redoveimamo i one karte za 20 min raniji ulazak :rolleyes:
može, pošalješ poruku. dolazim ujutro u zagreb pa sam mislila poslije 4, 5 biti
pred dvoranom. možemo se samo tam naći
rijeka, baš mi je žal kaj to proputaš :(0 -
lestes wrote:moja sestra isto cilja na prve redove
imamo i one karte za 20 min raniji ulazak :rolleyes:
može, pošalješ poruku. dolazim ujutro u zagreb pa sam mislila poslije 4, 5 biti
pred dvoranom. možemo se samo tam naći
rijeka, baš mi je žal kaj to proputaš :(
ja nisam još kupila kartu, ali sam totalno pozitivna... idem...ne znam kad ću doći pred dvoranu, ne znam ni s kim idem i tak...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:ja nisam još kupila kartu, ali sam totalno pozitivna... idem...
ne znam kad ću doći pred dvoranu, ne znam ni s kim idem i tak...
joj, joj...
iva i ja nismo kupili karte... kao, ne idemo... i fakat ne idemo... samo kaj sam sad na poslu zvao kolegu da ga pitam dal ima kaj od toola... meni je sve doma... a treba me malo napalit (ok, hold your horses) pa da odem po karte kasnije
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:good for you...
7+1 se obicno kaze 8
7 PJ postera u dnevni boravak i 1 Ben Harper u sobu za sadazato je bilo 7+1.
A kad smo već kod + najbolji nogometni broj na leđima je imao Zamorano u Intera 18, to jest 1+8 mu je pisalo na majici jer nije mogao imati 9...zakon
malo off topicCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
To se spremate na TOOL, ja ih nisam nikad slušao, previše sam lijen za istraživanje nove muzike, nemam vremena ni volje
Uživajte u svakom slućaju u druženju i u koncertu!!
Hey je ste li vi čuli za hiden track na Lost Dogs, ja danas prvi put.
Nakon Bee girl, neka stvar za Stanley-a iz AIC???
Idem je poslušatiCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
A čuo sam je samo nisam znao da se zove 04/20/02 i da je za Stanley-a ;DCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
snih wrote:Evo da se i mi prijavimo (iako u gužvi smo se zaboravili odjaviti):)
dobrodošli natrag!
samo nastavite s vašim pričama o janku, jako uveseljavaju
trebalo mi je malo više da skužim koja mu je to nova najdraža PJ pjesma, na trenutak sam čak pomislila da se radi o nekom opskurnom raritetu iz PJ kataloga koji se zove ' i faced it'0 -
Dirty Frankk wrote:A kad smo već kod + najbolji nogometni broj na leđima je imao Zamorano u Intera 18, to jest 1+8 mu je pisalo na majici jer nije mogao imati 9...zakon
Za*ebo ga Ronaldo...
Offtopic je zakon
A i ja sam malo u početku zaštekao i pomislio što je to "aj fejst it"...A onda mi se lampica upalila, mala al' ipak lampica
...
Death or glory!0 -
Dirty Frankk wrote:A kad smo već kod + najbolji nogometni broj na leđima je imao Zamorano u Intera 18, to jest 1+8 mu je pisalo na majici jer nije mogao imati 9...zakon
malo off topic
Zakon, sjecam se toga kad je presao iz Reala...a sjecate se napada repke Cilea, Zamorano-Salas...0 -
Talijani ce imati na radiju promociju Into The Wild soundtracka izmedju 10. i 14. ovog mjeseca, a i objavili su par zanimljivih informacija o albumu:
http://www.pearljamonline.it/newsENGversion.htm#pre0 -
Izgleda da se trio Ed, Flea i Irons pretvara u pravi side project. Ovjde kazu da ce svirat na Bridge School benefitu ove godine:
http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=2565270 -
pajo, hvala na uvijek friškom dotoku informacija!
pogledajte ovu fotku, i recite da se ed nije počeo furati na jeffa.
i odjećom, i pozom
http://www.pearljamonline.it/OnTheRoad/2007/CH/2.jpg
inače, fotkano na koncertu neil finna 1.9. u seattleu gdje se pojavio i ed.0 -
elcielo wrote:pajo, hvala na uvijek friškom dotoku informacija!
pogledajte ovu fotku, i recite da se ed nije počeo furati na jeffa.
i odjećom, i pozom
http://www.pearljamonline.it/OnTheRoad/2007/CH/2.jpg
inače, fotkano na koncertu neil finna 1.9. u seattleu gdje se pojavio i ed.
Totalno, da si mu bluro lice rekao bi da je ĐefCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
lol za sliku
inace, bas slusam gorge.. dosao sam do 3 cd-a tek
hellouu tom, come down tom, predobro
jos se shopam novim modest mousom i mando diaom (iz 2006, al sam ih tek sad nabavio)
mahOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Pozdraf svima!
Lijepo je vidjeti da ste se svi dobro odmorili i zabavili na godišnjima... Imala sam otprilike ideju što ću napisati, al sad mi je već sve isparilo, nema veze...
U zadnje vrijeme nešto manje slušam Pearl Jam, evo danas sam si pustila Black koji mi nekak paše uz ovo cmoljavo vrijeme... Trenutno su na repertoaru Muse, Snow Patrol i Jeff Buckley...
Uz sve to, pobožno pratim Cobru 11...:D:D Ne mogu vjerovat da ranije nisam skužila tu seriju...
P.S. Čestitke Sid na poslu!
P.P.S. Offtopic rulz!Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
Dirty Frankk wrote:Totalno, da si mu bluro lice rekao bi da je Đef
LOL! A čuješ ti Đef, kad će slike novih postera na webu osvanut?0 -
http://pledgeyourgrievance.blogspot.com/
Studio No More. Link se pojavio u threadu o istome.
I da, narucila sam opet bundle, Into The Wild soundtrack i majicu.
Jebemu 10c. trebaju mi pare, al ocu i ovoValjda ce doci na vrijeme, ili nadam se, ne jako kasno. a opet mi se isplati vise nego dat nekih 15 eura najmanje za cd tu.
I jos jedan linkic, za one koji ne citaju ostatak pita
http://www.youtube.com/watch?v=Qn-9Rn_6iqQ"I surfaced and all of my being was enlightened"0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music