Pearl Jam in Zagreb!
Comments
- 
            Yield
 Do the Evolution
 Given to Fly
 Wishlist
 MFC
 Brain of J
 Faithfull
 In Hiding
 Low Light
 Pilate
 All Those Yesterdays
 No Way
 Push me, Pull me
 Untitled
 Lost Dogs cd1
 Yellow Ledbetter
 Leavin' Here
 Down
 Alone
 Sad
 U
 Don't Gimme No Lip
 Hold On
 Black, Red, Yellow
 Education
 Undone
 All Night
 Hitchhiker
 In the Moonlight
 Gremmie Out of Control
 Whale SongI love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
 - Marlene Dietrich0
- 
            Yield
 Given to fly
 In Hiding
 Low Light
 Faithfull
 Do the evolution
 Wishlist
 No way
 Push me, pull me
 MFC
 Brain of J
 All those yesterdays
 Pilate
 Push me, pull me
 Untitled
 Lost dogs 1
 Down
 Yellow ledbetter
 Sad
 U
 Alone
 Undone
 Leavin Here
 Hitchhiker
 Education
 All night
 Hold on
 Don't gimme no lip
 In the moonlight
 Black, red, yellow
 Whale song
 Gremmie out of control
 Ovo oko Yielda nije bilo nimalo lako ...Oznojih se skoro..                        Death or glory!0 ...Oznojih se skoro..                        Death or glory!0
- 
            Yield
 Given to fly
 In Hiding
 Wishlist
 Faithfull
 Do the evolution
 Low Light
 MFC
 All those yesterdays
 No way
 Brain of J
 Push me, pull me
 Pilate
 Untitled
 Lost dogs I
 Yellow ledbetter
 U
 Down
 Education
 Sad
 Whale song
 Alone
 Leavin Here
 Undone
 Hitchhiker
 Black, red, yellow
 All night
 Hold on
 In the moonlight
 Gremmie out of control
 Don't gimme no lip0
- 
            Iva: zašto, zašto si mi ovo radimo?!?
 Yield
 Low Light
 Faithfull
 No Way
 All Those Yesterdays
 In Hiding
 Wishlist
 Given To Fly
 Do The Evolution
 MFC
 Pilate
 Brain Of J.
 Push Me, Pull Me
 Untitled
 Lost Dogs - CD 1
 Sad
 Down
 Undone
 Black Red Yellow
 Don't Gimme No Lip
 Yellow Ledbetter
 Hitchhiker
 U
 Hold On
 Education
 Alone
 Leaving Here
 All Night
 In the Moonlight
 Whale Song
 Gremmie Out of Control
 100 godina sam stavljala post jer mi je pajo zabranio editiranje zato što sam sve x puta preokrenula... da nisam već udana gospođa reklo bi se 'neodlučna ko' mlada' 0 0
- 
            pajo: mislim da su mi ovo definitivno 2 albuma za koja mi je bilo najteze slozit listu tako da brijem da ce mi dalje sve biti OK...moš si mislit 
 Yield
 Faithfull
 Low Light
 In Hiding
 Wishlist
 Given To Fly
 MFC
 No Way
 Do The Evolution
 All Those Yesterdays
 Brain Of J.
 Pilate
 Push Me, Pull Me
 Untitled
 Lost Dogs - CD 1
 Yellow Ledbetter
 Sad
 Undone
 Down
 Leaving Here
 Alone
 Education
 U
 Don't Gimme No Lip
 Hold On
 Black Red Yellow
 All Night
 Whale Song
 Hitchhiker
 In the Moonlight
 Gremmie Out of Control0
- 
            I&M: e, a zaboravili smo pitat tj. ponudit onima koji dolaze u zbg na the national da mogu spavat kod nas if they need a place to crash. nudi se soba, hrana, a bome i prijevoz na koncert ako treba, samo recite                        0 ako treba, samo recite                        0
- 
            evo i mojih glasova:D
 Yield
 Given To Fly
 Faithfull
 Low Light
 Do The Evolution
 Wishlist
 Brain Of J
 In Hiding
 MFC
 No Way
 All Those Yesterday
 Push Me, Pull Me
 Pilate
 Untitled
 Lost Dogs - CD 1
 Sad
 Alone
 Education
 Leaving Here
 Down
 Yellow Ledbetter
 Hitchhiker
 Undone
 U
 Black Red Yellow
 All Night
 Hold On
 Don't Gimme No Lip
 In The Moonlight
 Whale Song
 Gremmie Out Of Control...the north is to south what the clock is to time...
 419 3520
- 
            samo da pitam, ima neko Lisabon 07, da je zvuk bez ikakvih preskakanja i stekanja, jer ja imam boot i od prve do zadnje pjesme sve mi prekinu na pola...?
 jedno fakin offtopic pitanje, al sorryite...ima neko od vas papigu za kucnog ljubimca?:D ...the north is to south what the clock is to time... ...the north is to south what the clock is to time...
 419 3520
- 
            sad sam na youtube naletio na neke obrade pj i skuzio da Aaron Lewis po meni to definitvno najbolje radi..."malo" drugacije od originala. ali zanimljivo : http://www.youtube.com/watch?v=zIKNUYSrHzs0
- 
            Iva: e, ne znam je li netko skužio, ali uvrstili su pjesme sa ITW na song index na http://www.pearljam.com stavljene su kao c (za cover) i još nema riječi, ali tamo su... a znamo što to znači - da bi možda mogle biti svirane na koncertima! stavljene su kao c (za cover) i još nema riječi, ali tamo su... a znamo što to znači - da bi možda mogle biti svirane na koncertima! da bar! da bar!
 i ne, nemamo papigu, ali imali smo psa 15,5 godina 0 0
- 
            ante: tip je to otpjevao...stvarno nemam komentara...prva liga
 iva: jbg, ma pitam jer mi papiga jutros krepala:(, pa sad dal je od zime...zanimalo me dal ima ko kakvog slicnog iskustva...the north is to south what the clock is to time...
 419 3520
- 
            Yield
 Faithfull
 In Hiding
 Given To Fly
 MFC
 Low Light
 Brain Of J
 Do The Evolution
 All Those Yesterday
 Wishlist
 No Way
 Pilate
 Push Me, Pull Me
 Untitled
 Lost Dogs - CD 1
 Sad
 Yellow Ledbetter
 Alone
 Undone
 Education
 Down
 Leaving Here
 Hitchhiker
 Black Red Yellow
 Hold On
 U
 All Night
 Don't Gimme No Lip
 Whale Song
 In The Moonlight
 Gremmie Out Of Control
 odlučila sam da postam. prije nego opet promijenim redosljed...0
- 
            a jbg...bas mi je bila prirasla srcu...doletila mi je prije 2 godine...doletila, nisam ju kupio...al sta ces...:)...the north is to south what the clock is to time...
 419 3520
- 
            jurasica wrote:misliš na onu fazu iz George, Goeorge, George of the jungle?!?! bio je nekidan na tv-u... njaaaaaaaaamiiiiiii.... bio je nekidan na tv-u... njaaaaaaaaamiiiiiii.... 
 SORKE na oftopičarenju... girl's gotta have it her way sometimes....
 Je, baš ta faza!!! Evo ti mentalni haj fajv zato kaj si mi pročitala misli... (Pardon na offu...) (Pardon na offu...)
 Glasanje...
 Yield
 MFC
 In Hiding
 Given To Fly
 Brain Of J.
 Faithfull
 Low Light
 Do The Evolution
 Wishlist
 All Those Yesterdays
 Push Me, Pull Me
 No Way
 Pilate
 Untitled
 Lost Dogs - CD 1
 Sad
 Down
 Yellow Ledbetter
 Hitchhiker
 Education
 Black, Red, Yellow
 U
 Undone
 Alone
 Leaving Here
 Hold On
 All Night
 Don't Gimme No Lip
 Gremmie Out Of Control
 Whale Song
 In The MoonlightJust put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0
- 
            Ovo je predobro!
 Ko Evrovizija! Totalno guštam! Totalno guštam!
 Da objasnim bodovanje! Prvo mjesto - 20, drugo - 19 itd. Tako sam se odlučio napraviti zbog toga što svaki album ima različit broj pjesama, a da su isti kriteriji!
 Inače, još bi trebali glasati masni i asfo (kaj to nije sumnjivo - da ona zadnja glasa - i mi skrojimo redoslijed) :D :D
 U biti je dosta napeto, Yield je rastur - čak 3 pjesme su u konkurenciji za pobjedu, a na Lost Dogsima 2! Totalni triler! Volio bih da možete osjetiti moje uzbuđenje kad pristignu novi glasovi! I normalno, trtarim za svoje favorite! I normalno, trtarim za svoje favorite!
 Sutra vjerojatno rezultati i drugi krug! 0 0
- 

Iva: u prošlom životu bio sam glavni kraljevski mučitelj, kaže naš snih...snih wrote:Ovo je predobro!
 Ko Evrovizija! Totalno guštam! Totalno guštam!
 sorry snih, ali ako se dobro sjećaš iz prošlog kruga, zahebancija sudije je dio igre! 
 a sad ozbiljno, igra je zasad mrak, drama, uzbuđenje, neizvjesnost...
 i sad evo otkad smo došli doma s posla i glasali slušamo sve neke stvari koje inače ne slušamo baš prečesto - super side-effect  0 0
- 
            potato girl wrote:Je, baš ta faza!!! Evo ti mentalni haj fajv zato kaj si mi pročitala misli... (Pardon na offu...) (Pardon na offu...)
 ma mi se jednostavno kužimo i to je to! ... I surfaced and all of my being was enlightened... ... I surfaced and all of my being was enlightened...
 HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0
- 
            masni wrote:@ helen: naravno da ti javim.. javim svima kad dodju te majice u zg.. iako likic koji tamo radi nije precizirao koje majice ce doc, rekao je samo: "narucili smo hudice iz amerike, doci ce za 2 tjedna" 
 jebemu miša maloga, uopće ovo nisam registrirala... ja sam jučer naručila 2 komada hudica... he, možda ih ovi iz 10c pošalju ekspresno... btw, možete li zabrijati da ja još nisam dobila immagine in cornice DVD!?!?! za popizditi... budu mi valjda sve zajedno poslali... btw, možete li zabrijati da ja još nisam dobila immagine in cornice DVD!?!?! za popizditi... budu mi valjda sve zajedno poslali... ... I surfaced and all of my being was enlightened... ... I surfaced and all of my being was enlightened...
 HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0
- 
            jurasica wrote:jebemu miša maloga, uopće ovo nisam registrirala... ja sam jučer naručila 2 komada hudica... he, možda ih ovi iz 10c pošalju ekspresno... btw, možete li zabrijati da ja još nisam dobila immagine in cornice DVD!?!?! za popizditi... budu mi valjda sve zajedno poslali... btw, možete li zabrijati da ja još nisam dobila immagine in cornice DVD!?!?! za popizditi... budu mi valjda sve zajedno poslali... 
 ej, pa nisam ni ja jos dobio piaf zajedno s majicom. A poslali su mi mejl da su poslali valjda jos prije mjesec dana. ITW je stigo u roku tjedan dana. Mislim da se nazalost, paket negdje izgubio. Vec je stvarno previse vremena proslo.0
Categories
- All Categories
- 149K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 278 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music