*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Comments
-
Ricsard wrote:ááá...csődbe visz ez a póló ügylet:mad:...mégis, a zöld korcsból kérek egy L-est!!!
ez igy mar 8500 Ft
és Laci + Verka pólóját is kifizetném! vagyis összesen 12.900 Ft!!!
Hűűűűűűűűha...sok lesz!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:Hűűűűűűűűha...sok lesz!
viszont amennyiben te prezentálod a teljes összeget egyben, akkor neked hűűűhastood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
Igen, önmagában az én adagom elég húzós kiadás!!! Célszerubbnek tunik fizetés nélkül elhozni az en 4 polomat + Laciét és Verkáét, és majd utólag Móninak kifizetném jovo heten valamelyik PJ koncert elott:pBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0 -
Ricsard wrote:Igen, önmagában az én adagom elég húzós kiadás!!! Célszerubbnek tunik fizetés nélkül elhozni az en 4 polomat + Laciét és Verkáét, és majd utólag Móninak kifizetném jovo heten valamelyik PJ koncert elott:p
Kérkedj csak, kérkedj!!! Jövőhétenmiiiiiiii?
Nem jelent gondot kifizetni, csak viccelődtem. Nem ajánlkoztam volna egyébként...és különben is mintegy 2-3 órát leszek ennyivel kevesebb, rite? Akkor meg mit lázadok!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
ja-ja, nagyon kemény...jövő hééééééét!!!
a pólók ügyében pedig hajlandó vagyok pénteken is fizetni, nekem tényleg mindegy! Lehet, Laciék is jönnek Quimbyre pénteken, Monyó szerintem Geriékét is küldd el Lindával nyugodtanBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:ja-ja, nagyon kemény...jövő hééééééét!!!
a pólók ügyében pedig hajlandó vagyok pénteken is fizetni, nekem tényleg mindegy! Lehet, Laciék is jönnek Quimbyre pénteken, Monyó szerintem Geriékét is küldd el Lindával nyugodtan
Kisbusszal menjek?I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
jajajajaj...kezdek megőrülni ezektől a pólóktól.....no van több hírem és nagyon gyors válaszokat kérek!!!!
1. a pólók csak vasárnap lesznek készen!!!!!!! így vasárnap tudok elmenni értük és ekkor átadni Lilingernek, már ha neki is jó a vasárnap.
2. történt egy kis bibi, amit sajnos csak most vettem észre, (ez az én hibám, hogy csak most!!!!!, sorryyyyyy) tehát a sötétkék pólóra a minta inverzét tették fel. Lilinger nemsokára reményeim szerint felteszi a neki küldött képet, hogy hogy is néz ki. szerintem így is jó, de azért szeretném megkérdezni, hogy megfelel-e nektek így is. Ha nem akkor lehet hogy többen összeomolnak, mert ugye akkor új szitát kell csinálni..stb.stb...persze igen, tudom ez minket nem érint, mert ők rontották el csak mivel ismerősök/komák, kicsit sajnálnám őket.
Tehát akkor döntsetek!!!! :-)
most már tudok mondani web címet is, ahol lehet nézelődni pólók ügyében: http://www.polonium.hu
rendeléseket így még holnap 4 óráig lehet leadni!!!!!!!!!1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
shinning wrote:Lilinger nemsokára reményeim szerint felteszi a neki küldött képet, hogy hogy is néz ki.
Feltette: http://www.bigis.hu/stkvilminta.bmpI am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
oké akkor a sötétzöld unisexből elkelt:
- Ricsárd L-es méret
- Lilinger XL- es méret
de azért megmutatom előbb majd nektek ezt a típust.
- akkor maradt egy fekete unisex M-es szines mintával
- és on the roados L-es méretben, persze ha valakinek nagyon kell egy XL -es méret akkor az is van1996: Budapest
lilinger wrote:Feltette: http://www.bigis.hu/stkvilminta.bmp
óóó nagyon köszi Lilinger!!!!! és akkor tőled is jön a válasz, hogy a társaidnak így is jó-e a póló, ugye? :-)1996: Budapest
shinning wrote:óóó nagyon köszi Lilinger!!!!! és akkor tőled is jön a válasz, hogy a társaidnak így is jó-e a póló, ugye? :-)
Ugye...;)I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
shinning wrote:oké akkor a sötétzöld unisexből elkelt:
- Ricsárd L-es méret
- Lilinger XL- es méret
de azért megmutatom előbb majd nektek ezt a típust.
- akkor maradt egy fekete unisex M-es szines mintával
- és on the roados L-es méretben, persze ha valakinek nagyon kell egy XL -es méret akkor az is van
Banyek...érzem, h kezd elkapni a gépszíj, és minnyá rendelek még ontheroad-ost is, mert húdejó...I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:Banyek...érzem, h kezd elkapni a gépszíj, és minnyá rendelek még ontheroad-ost is, mert húdejó...
:-)))) igen közben megkaptam a leveled....
de még azokon felül rendelnél, amit a pmbe írtál vagyis 2 db sötétkék XL és 1 db női on the road?1996: Budapest
jó ez hülye kérdés volt, csak valamiért kérdőjelet képzeltem a kijelentő mondatodhoz :-) teljesen szét vagyok esve már!!!!!!!!!!!!!!!1996: Budapest
Ricsárd és Seri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gyors választ szeretnék, hogy jó-e így is a sötétkék póló világos mintával.
Lilinger feltette a képet, az előző oldalon találhatjátok meg a hivatkozást.
Ha nem jeleztek, akkor úgy kell döntenem hogy így is jó....
köszi köszi1996: Budapest
Nekem így is megfelel!!!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Seri wrote:Jöhet!!!!
zsííír!
más!
ha netalán valamelyikőtök unatkozna, welcome to the szájberháború, amelynek egyértelművezető nagyhatalma Magyarország!!!!!!!!:cool:... http://www.clickclickclick.com/default.asp
Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
shinning wrote:persze...kicimkézem a szekrényemet, hogy még véletlenül se felejtsem el!!! :-)
Koszi, koszi
Ezer halaEuro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06
Astoria 20/04/06
Reading - 27/08/06
Vienna - 25/09/06 - the BEST day of my life0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs