Pearl Jam in Zagreb!

1114811491151115311541290

Comments

• Zagreb Croatia Posts: 657
    Btw, taman ću fulat BRMC u Berlinu 7.4.! gn :( inače sam imala ful fazu slušanja istih i BRMC album mi je zakon. nisam još poslušala ovaj novi al planiram :)
    _annie_ wrote:
    Gordan: Da krenem od kraja i poslužim se riječima ZM. Prestani lagat ovaj napaćeni narod. (kraj citata) Ja nikad ne nosim krovatu.

Ja sam bio siguran da sam vidio krovatu....a možda ovi antibiotici još djeluju na meni pa mi se učinilo hahahaha
    Možeš uvijek nabaciti jedan beđ, onako mali diskretan znak ;):lol:

Evo jutros provjeravam set listu iz San Paolo....klasika. Nadao sam se možda da bi mogli izbaciti neku novu eskluzivu kao Supersonic u Londonu 2009. A možda to čuvaju za Wrigley show.
    Poster mi je onako ništa posebno što je od Klausena u zadnje vrijeme i za očekivat....nažalost.
    Preskačem ga
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
    stigli uskrsni single i newsletter! :)
    Jeeeee, i meni su jučer stigliii :)
    Lijepo je čitati izvještaje s koncerata.. BRMC je velika želja, spomenut je bio otkazan lennyev koncert 2004. pa su dan nakon svirali u močvari. Ja sam se slučajno našao ispred doma sportova taj dan kad su uzeli akustične gitare i tamo kod fontane (koju valjda nikad u životu nisam vidio da radi :)) odradili akustični set, ovako za raju.. Genijalci :mrgreen:

Editorsi i National mi se prate u stopu. Svake godine kad idem na jedne, poklope se i drugi. Tako će ove godine biti 4. put i na jednima i na drugima. Bemti, približavaju mi se PJ-u, nije to u redu. Mislim je, ali nije, kužite me :x :lol:
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
    pozdrav ekipa!
    Napokon mi dosli pokloni :)
    Samo postoji jedan problem.... Ovi rijecki postari nisu valjda naucili engleski pa ne znaju sta "do not bend" i "fragile" znaci jer mi frajer ugurao paketic u sanducic :/ sad samo cekam da probam i da mi ne radi singlica :(
    happy birthday Sid,.. :D:D

and all to the boat!!
    "...Dimitri...He talks to me...'.."The Ghost of Greece..".
    "..That's One Happy Fuckin Ghost.."
    “..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”
    happy birthday Sid,.. :D:D

and all to the boat!!
    :lol: Thanks. PJ Adriatic cruise boat! ;)

Ekipa, spavamo :corn:
    Samo na se javim...veselim se Nationalu i mozda uleti jos par koncerata, nadam se, ovo ljeto. Svega ce bit, a mozda i ja odem na Robbie-ja :mrgreen: ko Selerica.
    Nis od Amerike za mene, sanjala sam o tome, al mislim da nece ici ovog ljeta ipak. Ni roadtrip ni PJ... Predstavnici nasi, uzivajte preko bare!
    Pusa svima. Citam vas, al ne pisem ko nekad...
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
    Gordan: Hej narode. Nedjelja, 21. travnja 2013., 21.00, HRT 3. PJ20! Nema isprike. :D Znam da smo svi gledali, ali baš će bit fora vidjeti ga i na našoj dalekovidnici. Eto, tek toliko da znate, ako dosad niste znali, pa da si tom velebnom događaju možete podrediti sve druge obveze.
    Hm, kad bolje razmislim, ja ću u to vrijeme voditi emisiju. Morat ću ostvariti svoj naum i našiti na sako PJ related prišivak ili barem staviti neki badge. Smislit ću nešto. :ugeek:
    čovječe, pa to je prime time!
    zakon, fala na informaciji! :D
    bilo je zanimljivo čitati prijevode pjesama :)

ali, najveća provala hrt-ovog prevoditelja:

eddie vedder scottu stappu: "vrati mi mog konja!" :lol:
    scott stapp eddieju vedderu: "to je i moj konj!"

:lol:
    :)

je, super je bilo gledati na hrtu! Nekako je drugacije, znajuci da mozda i neki drugi ljudi gledaju, mozda i neki koji su tek prvi puta culi za PJ. Bas fora da su to pustili. Kad sam skuzio da su i pjesme prevodili, prvo sam pomislio.. o, neeee.. ali zapravo mislim da su dobro preveli, nista mi nije odskakalo ili zvucalo glupo.

I jedino sto sam se iznenadio na kraju sto nije odabrao Ðelo Hadžiselimović :D
    Al i ovako je super!
    pa, killroy, tebe dugo nije bilo ovdje :)
    zapravo, baš smo svi nekako tihi.
    vrijeme je za neki meet-up, ha? :)
    da napokon masnom mogu dati analognu majicu :mrgreen:
    moj grijeh, moj grijeh. uhvatila sam samo zadnjih pola sata filma, al skroz su mi simpaticni ti prijevodi.
    i samo tih pola sata je bilo dovoljno da se ponovo zaljubim i prorade leptirici u trbuhu. joj jedva cekam album/turneju
    elcielo wrote:
    bilo je zanimljivo čitati prijevode pjesama :)

ali, najveća provala hrt-ovog prevoditelja:

eddie vedder scottu stappu: "vrati mi mog konja!" :lol:
    scott stapp eddieju vedderu: "to je i moj konj!"

:lol:

Gordan: Ja sam, nažalost, u strci oko emisije zaboravio na snimanje, pa nisam gledao, ali čujem i vidim da je bilo zabavno. Horse/Voice lost in translation! :lol:
    Glede meet-upa, ja sam uvijek za. Sad kad nam je došlo ljepše vrijeme, kad ima sunca, možemo organizirat neko outdoor druženje. Slušam prijedloge za mjesto i vrijeme.
    Je netko mozda uspio ugrabiti mad season LP u nasem shopu? Bas sam gledao cijene tog albuma i isle su preko 100 eura :O i taman izbace novo izdanje. Nasao sam mother love bone na ljubicastom vinylu preorder na amazonu
    http://www.amazon.ca/gp/product/B00C7CT ... UTF8&psc=1

tesko je studirati kraj svih ovih stvari :P
    vrijeme je za neki meet-up, ha?
    bilo bi lijepo :)

I kod mene neka luda gužva, al neđe se mrvu vremena i za uživanje.
    Bila u Grazu na Eelsima, bilo je fenomenalno.
    PJ 20 se naravno odgledao :D
    A u dvoboju National - QOTSA čini mi se da je Josh počeo opasno vući na svoju stranu pa se i kockice nekako slažu u tom pravcu.

No neki meetingić će pasti na Mudhoney ha?
    Hey ekipa....dugo nisam bio ovdje, ne znam što mi je hahahahaha

Dobio sam karte za National i imam jednu viška pa ako ima zainteresiranih javi te se :corn:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
    Pocelo zagrijavanje za National, za prvo slušanje I like what I hear :corn:

Gledam zaostatke parks and recreation, pa naletila na Andy-a u dilemi koliko vrijedi kapa koju je nosio kad je prvi puta cuo vitalogy :lol: Obozavam ovu seriju i jos kad ti spoje dvije najdraze stvari zajedno :D
    ajme, što je dobra sea of love, ijuju :D

http://www.youtube.com/watch?v=yIWmRbHDhGw
    elcielo wrote:
    ajme, što je dobra sea of love, ijuju :D

http://www.youtube.com/watch?v=yIWmRbHDhGw

hehe, zabavan spotic.. klinjo roka, a smeđe cipele valjda pokazuju tko je šef :D

album je ok... nije hitoidan na prvo slusanje kao zadnji, ali ima potencijala :corn:
    Standing on a hill, staring at a mountain...

Welcome!

It looks like you're new here. Sign in or register to get started.